בעזרת ה' יתברך!
שלום לכם!
אני רוצה לשתף אתכם בבעיה שנוצרה אצלי<ולפי מה שנראה לעיניי לא רק אצלי> עקב התקרבות המליאה- הרשו לי לקרוא לה 'מליאת הגרעינים'(מודה בפניכם שעברה השעה) שבכך היא עוסקת.
כום יודעים שבתנועה פועלים גופים ראשיים, אני מתכונת לאלו שעומדים בראש רכזים ורכזות לחב"ב לא מזמן הקימו במליאה וועדת הפעלה. וכמובן שיש איך שלא את הגרעינים! ואם אתם שואלים עצמכם "מה בעיה פה?!" בפה פעור
יש תשובה, זו בעצם הבעיה!!!
כפי שאמרתי קימים שלושה 'גופים'- נקרא להם כך: -רכזים/ות -וועדת הפעלה -גרעינם
והייעד של כולם הוא להרים את חב"ב לתת לו חשק ורצון לפעול לעלות וכו'... אך מה בעצם המטרה היעוד שכל אחד רוצה להוציא להרים בתוך חב"ב?! האם הם לא באים אחד במטרה דומה לזה של האחר?!
והרשו לי להוסיף הערה צדדית-אך קחו אותה בע"מ- אם כ"כ הרבה גופים קימיים כדי להרים קבוצה של חברה שבוא ונודה שהיא לא במספרים של עשרות או מאות (כוונתי היא לחב"ב התנועתי- לפי מה שספקתי לחוש מנוכחות בכמה סניפים אך יותר בארועים שהקימו לחב"ב. רכזות/רכזים תקנו אותי על טעויותי) וכאשר יש הרבה מנהלים כשבשטח מס' הפיעלים הוא לא עצום יש פה סתירה לדעתי. מה גם שזה גורם לבילבול גדול ולכן הפעילות היא לא כמצופה, ופה אני מזדהה אם כל אלו שלא יודיעים אם הם מגיעים ולשם מה להגיע למליאה ומה היא רוצה מאיתנו?!?!
בברכת מועדים לשמחה=) וב"ה נפגש בביהמ"ק ובמליאה.
ענת- שמחכה לתשובות אמיתיות ומספקות! (ראו הוזררתם!)