בילבול בשכל - המליאה!ענת=)

בעזרת ה' יתברך!

שלום לכם!

אני רוצה לשתף אתכם בבעיה שנוצרה אצלי<ולפי מה שנראה לעיניי לא רק אצלי> עקב התקרבות המליאה- הרשו לי לקרוא לה 'מליאת הגרעינים'(מודה בפניכם שעברה השעה) שבכך היא עוסקת.

כום יודעים שבתנועה פועלים גופים ראשיים, אני מתכונת לאלו שעומדים בראש רכזים ורכזות לחב"ב לא מזמן הקימו במליאה וועדת הפעלה. וכמובן שיש איך שלא את הגרעינים!  ואם אתם שואלים עצמכם "מה בעיה פה?!" בפה פעור יש תשובה, זו בעצם הבעיה!!!

כפי שאמרתי קימים שלושה 'גופים'- נקרא להם כך: -רכזים/ות  -וועדת הפעלה  -גרעינם

והייעד של כולם הוא להרים את חב"ב לתת לו חשק ורצון לפעול לעלות וכו'... אך מה בעצם המטרה היעוד שכל אחד רוצה להוציא להרים בתוך חב"ב?!  האם הם לא באים אחד במטרה דומה לזה של האחר?!

והרשו לי להוסיף הערה צדדית-אך קחו אותה בע"מ-  אם כ"כ הרבה גופים קימיים כדי להרים קבוצה של חברה שבוא ונודה שהיא לא במספרים של עשרות או מאות (כוונתי היא לחב"ב התנועתי- לפי מה שספקתי לחוש מנוכחות בכמה סניפים אך יותר בארועים שהקימו לחב"ב. רכזות/רכזים תקנו אותי על טעויותי) וכאשר יש הרבה מנהלים כשבשטח מס' הפיעלים הוא לא עצום יש פה סתירה לדעתי. מה גם שזה גורם לבילבול גדול ולכן הפעילות היא לא כמצופה, ופה אני מזדהה אם כל אלו שלא יודיעים אם הם מגיעים ולשם מה להגיע למליאה ומה היא רוצה מאיתנו?!?!

בברכת מועדים לשמחה=) וב"ה נפגש בביהמ"ק ובמליאה.

ענת- שמחכה לתשובות אמיתיות ומספקות! (ראו הוזררתם!) 

הערה להברה-ענת=)
בסיועו תמיד.

שלא תטעו במחשבות! הערתי(שבסוף) לא סותרת את הערכה וההוקרה הרבה שיש לי כלפי כל האחראים/אחראיות, רכזים/רכזות, סגנים/טוב לנו אין סגניות וכ'ו... -"כל מי שעוסקין בצורכי ציבור ואמונה הקב"ה ישלם שכרם"-
הלוואי ואזכה ביום מין הימים לקחת בכך חלק במקום ל...

טוב אל תשחכו אני עדיין מחכה!
לילה טוב! ומועדים לשמחה!
אכן יש לך טעות קטנה בדברייך,האריאלניקהנאמן
וועדת הפעלה-בוטלה נפלה ולא תקום עוד לעולם(לפחות אצל הבנים) לועדת ההפעלה של הבנים היו רק שתי פגישות וועדת ההפעלה נמוגה ונגוזה בתוך כל שאר החלטות המליאה...
וגם הרעיון של ועדת ההפעלה הוא רעיון מוטעה-והוא: לכפות על החב"ב את החלטות המליאה- ברצונו או שלא ברצונו, ובגלל זה שמעון הירש התנגד לעניין הזה מלכתחילה, החב"ב צריך לפעול מתוך רצון עצמי לעזור לעמ"י (בגלל זה אני כרכז לא מחפש בנרות אנשים שיבואו לישיבת חב"ב אני לא רוצה שהיהו אנשים שיבו רגל על רגל ויתלוננו כל הזמן "למה באנו" וכו' מי שאכפת לו מעמ"י ו\או מהתנועה יגיע וברגע שכן תהיה פעילות לחב"ב שאר החברים בתנועה יצטרפו לבד)

עכשיו יש רק שני גופים שנותרו שקשורים זה לזה הגרעין(אני מדבר כאן רק על הבנים) והרכזים:
יש שני סוגי רכזים- יש את הרכזי סניפים (דבר שיש ברובו בסניפי המרכז וגם חלק קטן מסניפי יו"ש) שהם אחראים על ריכוז הפעולות הסניפיות(ברוב הסניפים שיש רכז חב"ב יש גם פעילות חב"ב)

ויש את הרכזים של הגרעין שהם לא ממש רכזים, אלא הם מארגנים מארגנים פגישות של הגרעין מכינים נק' לדיון בישיבות הגרעין, ואחר כך לאחר שהגרעין יתגבש ונהיה ליותר מחבורה של חדג'ומאטים שנפגשים אחת לחודש אז בעז"ה נוכל להרים פעילויות חב"ב יותר גדולות

יוצא מכך שאין שלושה גופים שונים שמטרתם היא להגדיל את שם ה' בעולם יש שני גופים שהם בעצם גוף אחד

מקווה שהבנתי את השאלה ומקווה שעניתי תשובה
התהפכו היוצרות(קצת ארוך,אבל חשוב)אלעזר20
יש פה, לדעתי, כמה אי הבנות..
איך התפתחו העניינים:
בהתחלה ניסו רכזי ורכזות החב"ב לארגן את הפעילויות, וההפעלות לחב"ב. אלא שלמרבה הצער זה לא בדיוק הלך מסיבה פשוטה: לא הייתה מספיק הענות של החב"ב.
אבל זה היה ממש מוזר כי בסקר, שעשה משרד החינוך בקרב תנועות הנוער התברר, שהנוער של אריאל הוא הנוער שמתנדב הכי הרבה יותר מכל שאר תנועות הנוער!!!!!(ותפסיקו לזלזל בנוער הנפלא שלנו!)
אז למה הם לא באים לפעילות של התנועה? כי הם צריכים להבין שהפעילות היא לא רק מיחוץ לתנועה אלא גם התנועה פועלת!
ובשביל זה הוקמה הועדת הפעלה. לנסות למצוא את ההפעלות הטובות ואת הדרכים הנכונות למשוך את החברה לפעילות בתוך התנועה.
מסיבות שונות, חלקם מוצדקות וחלקם לצערי לא,שאין כאן המקום לפרטם, הפעילויות של הועדה לא הצליחו.(ודניאל, תפסיק לבלבל בשכל!אתה לא יודע כמעט כלום על הועדה ומה היא עשתה או לא עשתה, ולמה, אז תפסיק לדבר עליה!!!)
קצת לפני ההחלטה על הקמת הועדה הוקמו גרעיני מרכז בנים, וירושלים בנות באופן עצמאי, בלי קשר רשמי להנהלה הארצית.
בהדרגה ההנהלה החליטה לפרוס את חסותה על הפעילויות(ישיבות, עזרה, גרופ ועוד..).
ומכיוון שלעת עתה הפעילות הזו מצליחה, ההנהלה החליטה ללכת על המהלך הזה, ולנצל את המליאה לקיום מפגשי גרעין(שעלייהם הורחב בשרשורים המתאימים).
אין כאן יאוש מפעילות הרכזים והרכזות(שעדיין עושים הרבה מאוד!), לא מהמליאה והחלטותיה, ולא מהועדת הפעלה! פשוט לעת עתה, נראה שזה מה שתופס את החב"ב..
אבל השאיפה היא לאחד את הכל ולהרים פעילויות ברמה הארצית ולא להסתפק בפעילויות סניפיות ומחוזיות(בלי להמעיט כלל בערכן). כי אנחנו מסוגלים להרבה יותר!
בציפייה לבניין אריאל (=
שני חברים שלי מסניף רחובותהאריאלניקהנאמן
סיפקו לי את כל המידע על 'ועדת ההפעלה'

ואלעזר אתה לא מדייק

יש כמה סוגי פעילות-יש פעילות סניפית שהיא קיימת בחלק ניכר מהסניפים(יש גם פעילויות שאסור לפרסם כי הם חצי לא חוקיות)

יש פעילות מחוזית\איזורית-בינתיים לא קיימת אצל הבנים כלל

יש פעילות תנועתית- זו מטרתו של הגרעין אצל הבנים
את החבריםאלעזר20
שלך אני מכיר היטב(: פעם הבאה תאמת את העובדות אצלי...

ואם הפעילות של הגרעין היא תנועתית, אז למה הגרעין מחולק לשני מחוזות?
אגב, האם יש לדעתך הבדל בין רכז גרעין לרכז חב"ב? לא אכפת לי שהתשובה תהיה לא (למרות שלדעתי יש) אבל אני פשוט רוצה להבין את מה שאתה חושב..
איזה מחוזות?האריאלניקהנאמן
אל"ף כל מחוזות יש בבנ"ע באריאל זה איזורים
בי"ת כל, הגרעין חב"בנים אינו מחולק למחוזות של הבנות אולי
מז'תאומרת ההבדל בין רכז גרעין לרכז חב"ב?
הבהרתם מצויין! אך עדין קשה לי עם...ענת=)

בעזרתו תמיד!

תודה על כך. הייתה לי תחושה כזו על ועדת ההפעלה, יתכן וגם שמעתי עליה משהו בחצי האוזן... אך לא זהו העיסוק עכשיו!

אני חושבת ומאמינה שהדרך שבא מתקוון לפעול חב"ב בנים הוא מעולה ממש! כאשר אתה מגבש קצובה ואח"כ נותן לה להגיע ליעדים ע"פ קו משותף שכבר יש להם הן באידיאלים/ערכים והן ברדך הגשה, צורת פעולה וכד'... עד ההגעה לשלב הסופי הלא הוא קרוב צמיחת קרן דוד וזכיה בבית הבית.
אלה. שאצל הבנות יש גרעין שאכן הוקם לפני המון... זמן ופעל ופועל בשלל דרכים כמו 'מועדונית השחר' ועוד רבים וטובים שלא עולים לי כעת(השעה היחידה שלי.. עמכם הסליחה) אך עכשיו שהמגמה היא ליצור בסיס/תשתית חקזה לחב"ב הבנים והבנות כדי שהחזון של העשיה רק יעלה עם הזמן... אך איך התנהלו העניניים אצל הבנות?! היו רכזות חב"ב ורכזות גרעים?! שמא אצל הבנות זה התנהל אחרת ממה שהבנים הולכים להוביל?!

בברכת ה' עליכם בכל מעשה ידיכם!

ענת שמחכה לתשובות וכן, אני מרשה גם לבנות לענות

לילה טוב;)

מאיפה לי לדעת?האריאלניקהנאמןאחרונה
תשאלי את הרכזות
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך