מה דעתכם על הקמת סניפיםהאריאלניקהנאמן

האם אנחנו בכלל צריכים לפיץ את אור התנועה ע"י הקמת סניפים או שאנחנו צריכים להסתגר אצלנו בסניפים ולא להשפיע מהטוב הנורא של התנועה לעמ"י, ע"י הקמת סניפים

אם כן אז איפה האם סניף של אריאל יכול לקום בכל מקום?

(ברור שכולם פה יוצאים מנק' הנחה שהסניפים כולם נפרדים הרי אנו לא באים להקים את התנועה מחדש)

הכול בסדר איתך?ישי ויזנר
למה שלא להקים סניפים? העניין של כל תנועה הוא לגדול ולהתפתח כדי להפיץ את האידיאולוגיה שהיא מאמינה בה. אם אתה מאמין באידיאולוגיה של אריאל, אז מתוך היגיון תרצה לצרץ עוד אנשים לדרך שלך.
לדעתי...מיכל160
עבר עריכה על ידי מיכל160 בתאריך א' אייר תשס"ז 23:10
סניף אריאל יכול לקום בכל מקום שרק רוצים אותו...
כל הקטע הזה שחבר'ה לא יבואו לסניף כי אין בנות לא מקובל עלי בכלל.!! אני מאמינה שאם רוצים אפשר להקים סניף בכל מקום. אולי לא כל החבר'ה של הרחוב  יגיעו, אולי רק חלק, זה מינוס מסויים אך ברור לי שאם רק רוצים אפשר....
גם להקים סניף נפרד!!
אז למה אין תנועת הקמת סניפים אצלנו בתנועה?האריאלניקהנאמן
כל פעם שסניף קם זה נראה כאילו זה בטעות(כגון: הקומונרית של עזרא הסתכסכה עם המדריכות שלה והן הקימו סניף אריאל בנות,- או - הקומונר של בנ"ע הסתכסך עם המזכ"ל והפך את הסניף לאריאל בנים(מקרה אמיתי))
אני יודעת שזה בכלל לא תלוי בהנהלה הארצית*מוריה*
זה מאד תלוי גם ביישוב עצמו אם הישוב לא רוצה אז אין טעם להקים.
הרעיון של התנועה הוא כזה-מוריונת
(ואני מקוה שאני לא מעוותת..)
התנועה מקימה סניפים רק במקום שבו יש קבוצה מספיק גדולה של משפחות/הורים שרוצים בכך.
לעומת תנועות נוער אחרות אין לנו שום עין לריב עם המשפחות על עצם הסניף (יש לנו מספיק אנשים אחרים לריב איתם..) ולכן אנחנו פותחים סניפים איפו שהקרקע מתאימה לו!כלומר איפו שיש קבוצה מספיק איתנה של אנשים שרוצים בו!

יומצוין!
בצלב"א.
בשטח לפחות זה לא נראה כךהאריאלניקהנאמן
אם נחכה עד שיפנו אלינו אנחנו כבר עכשיו יכולים לסגור הבסטה וללכת הביתה
ואני דווקא יודעת על שני סניפ]ים חדשיםאנונימי (פותח)
שנפתחו השנה- עופרה ונחלאות.
התנועה כל הזמן מנסה להתקדם רק שמה לעשות- להקים סניף זה דבר קשה, אז הסניפים מוקמים לאט, אבל תמיד יש התקדמות.
דניאל תכנס לכאן*מוריה*
אם זה היה תלוי בתנועה היא היתה מקימה עוד המון סניפים אבל תבין שלא כל ישוב,עיר מעוניינים. מבחינתם זה עוד תקציבים ועוד כאב ראש. וגם זה ממש תלוי באוכלוסיה לא לכל אחד מתאים ללכת לאריאל
קיצור אז אל תשפוט כ"כ מהר...
אני לא שופט אפ'חדהאריאלניקהנאמן
ותאמיני לי שאני קצת מכיר את מצב הקמת הסניפים(ה' יתברך זכה אותי להיות ממקימי סניף ראשל"צ) וכן אני קובל על כך שלא נפתחים סניפים לא אמרתי שאני מאשים מישהו, ח"ו, ואני יודע שלא ההנא"ר אשמים, אלא 'הציבור' אנחנו או יותר נכון אלו שמעלינו(מבחינת גיל)
כמה שנים התנועה קיימת- 28האריאלניקהנאמן
כמה סניפים יש(בסה"כ)-52 52/28=1.857 אני לא כ"כ טוב בחשבון אז יכול להיות שהתוצאה לא נכונה
אז מה הקטע סתם להתלונן?!*מוריה*
אתה ;אומר שלא מקימים סניפים*מוריה*
ואתה מסכים איתי שההנהלה לא אשמה. אז מה אתה רוצה?!
לדעתך אז מי כן אשם בזה?האריאלניקהנאמן
האמת אני חושבת שאף אחד*מוריה*
לא בכל דבר יש אשמים....
טוב, אז לא אשמיםהאריאלניקהנאמן
תכלס מישהו צריך לקחת על עצמו את התפקיד הזה
תאמין לי שיש מי שמתעסק עם זה....*מוריה*
מין הסתם יוסי ועינת ... יש אנשים ... אם אתה רוצה אתה פשוט יכול לשאול אותם.
אבל זאת הבעיההאריאלניקהנאמן
דברים כאלה לא אמורים לבוא רק מלמעלה, ושרק יוסי ועינת מתעסקים בזה אז לא נראה לי שדבר מעין זה יקרום עור וגידים, האנשים בחלונות הגבוהים, צריכים את העזרה של אותם אלו הנמצאים למטה, זה כמו שיוסי ועינת לא יוציאו פעילות חב"ב(בכלל) ובעיקר עם לא יהיה חב"ב פעיל. אם לנו לא יהיה אכפת מהגידול האפסי של התנועה אז לאף אחד לא יהיה אכפת והתנועה תמשיך לגדול בקצב של סניף בארבע שנים
מטרה של סניףליאור ברוכיםאחרונה
לדעתי מטרה של סניף היא לא לקדם את התנועה, כי אם כך למה צריך את התנועה בכלל? שתשפר את עצמה?!
אלא לדעתי המטרה היא לקדם את הנוער בכל מקום שבוא הוא נמצא(דרך היישוב- פעילות ביישוב, ריקודים וכו')
"קהל היעד" של אריאל שונה לגמרי מקהל היעד של בני עקיבא (ולדעתי מובן גם לאן נוטה כל תנועה ומובן ששתיהן חשובות). ומכאן אפשר להבין שמסתמא אני כן בעד הקמת סניפים(להגיע לכל קהלי היעד).
אבל!!!(וזה האבל הגדול)
תארו לכם יישוב כמו עפרה שבו קמה תנועת אריאל(הייתה תקופה שניסו, הסניף היה בבתים של המדריכות/ חניכות ואני לא יודע מה ממש נסגר עם הסניף שם.)היישוב כישוב (חוץ ממזכ"לנו היקר יוסי ורדי ועוד כמה) התנגד להקמת הסניף ובצדק, רוב הנוער ביישוב מכירים אחד את השני, וברגע שיפתח סניף אריאל יהיה פילוג בנוער, זה יצור מין תת-ישוב וזה לא טוב שיקרה בישוב.
אני זוכר שכשרצו לפתוח אצלנו בפסגת זאת סניף של עזרא, רוב הנוער ככולו התנגר (ולפי מה שאני יודע- גם המזכ"ל של עזרא שגר בפיסגה התנגד)מהסיבה הפשוטה- עד עכשיו(ועדיין יש) את אריאל ליהודים אחדים את בנ"ע לשאר היהודים,הנוער של התנועות בקשר טוב(מסיבת יום העצמאות ביחד וכדו').דוגמא אחרונה שאני אתן היא מסניף אלו"ש שאני חושב בימים אלו ממש להיכנס אליו, שמעתי שני דעות לגבי הסניף-חבר מהמחזור שהוא מתנגד (שוב בטענה של פילוג היישוב ובעוד טענה- אם יהיה חברה ל"דוסים" כל החברה הפחות טובים ידרדרו ביתר קלות), והרכז של הסניף שטען כנגדו- מי שרוצה הולך לפה ומי שרוצה הולך לפה- לאדם יש בחירה חופשית והחברה הדוסים לא היו הולכים בכלל לתנועת נוער אם לא היה אריאל ביישוב. אני כרגע עדיין עומד בין שני הגישות(ולפי זה אם אני אכנס לשם או לא)
לסיכום: מטרה של סניף היא לתרום ליישוב- אם הסניף שנקים עושה את זה, לא מפלג את הנוער בצורה קיצונית מידי- לכו על זה, אם הסניף שנקים יזיק ליישוב- איבדנו את כל הטעם.
בצל"א.
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך