כל פעם כשמישהו כותב פה איזה עניין אידיאולוגי- כולם מגיבים ויש להם מה לומר, אבל כשמישהו צריך פעולה או משהו- זה המון אם 5 אנשים מגיבים ומנסים לעזור. למה?
אנחנו יודעים לדבר מאוד יפה- תמיד יש את אלה שיודעים מה צריך לעשות, איך מרימים את העם/תנועה או איך מגשימים את האידיאלים בצורה הכי טובה. אבל נראה לי ששכחנו איך עושים (בעצם לא שכחנו. הרי אנחנו מדברים על זה כל הזמן. לא?!).
איפה ראינו היענות כזאת כשחבר מבקש פעולה?! זה מתחיל בדברים הקטנים (כמה זמן לוקח לבדוק ב google? או באתרים שכולנו מכירים?) ונגמר בזה שכשצריכים אנשים לפעילות אז "יש לי טיול" ו- "יש לי שיעור חשוב" (לא שטיול ושיעור זה לא דבר חשוב, אבל באשכרה, באמת אי אפשר להסתדר איכשהו עם שניהם?! קצת חשיבה יצירתית לא הרגה אף אחד. על זה בדיוק טחנו לנו כל חודש האירגון האחרון. אבל עוד פעם- אנחנו יודעים לדבר על זה, אבל לעשות?).
אני מתנצל על הבוטות, אבל ההודעה הזאת נכתבה מתוך כאב. אני יודע שאח"כ יהיה אולי דיון על ההודעה הזאת, אבל אם אפילו מישהו אחד יתעורר ויתחיל לפעול- אני אשמח.
ועוד משהו קטן אבל הכי חשוב- ההודעה הזאת מיועדת קודם-כל לי, ורק אח"כ לכולם. ולכן, בלנ"ד, אני מתכוון להתחיל לשנות את זה. כל מי שרוצה גם לשנות את זה- מוזמן לפנות אלי במסר"ש או באי-מייל yishai1991@walla.com ונחשוב ביחד איך אפשר להתחיל לפעול.