דילמא קשה שאני עומד בהליאור ברוכים

כיום אני מדריך של שבט מעפילים פילים בנים פג"ז כבוד.

מסיבותי שלי החלטתי לעזוב את ההדרכה באריאל פג"ז (ואם יש פה אח/אחות של חניך שלי- נא לא להגיד להם, לבקשת הקומונר אני לא מודיע להם עד אחרי שבת ירושלים) ולעבור להדריך או באריאל אלו"ש או בבנ"ע (ל"ע) פג"ז

מחד גיסא סניף בנ"ע בשכונתי חינך אותי משבט נבטים עד שבט הרא"ה (כולל שאז החלטתי לעבור לאריאל) וכיום הוא צריך דחיפה דתית ואולי יש פה גם עניין של "עניי עירך קודמים.. ומאידך גיסא סניף אריאל אלו"ש קרוב למקום הלימודים שלי ויהיה לי יותר קל להגיע לשם, אני גם יודע ששי ויסבורג (הקומונר) משווע למדריכים- הוא אמור לצאת למילואים בזמן הקרוב (הוא לא נוער אם חשבתם...) וחסרים לו מדריכים, זה סניף חדש שכרגע פעילים בו שבטים נבטים- מעלות ולפיו זה ממש להקים סניף.

רציתי לשאול מה דעתכם 

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אנונימי (פותח)
אללללל תעעעעששששההה זאתתתת!!!!!!!!!
אני מכיר את סניפך ועדיף שסניף זה יתפתח מאשר סניף בנ"ע. הצוות בבנ"ע הם מספיק טובים וסניפך-זקוק לתמיכה והוא על סף התמוטטות נפשית ורוחנית. ועדיף שתחנך חניכים הזקוקים לעיצוב ובניית האישיות ואנחנו כמעט בטוחים שחניכיך זקוקים להשפעה מרוממת של מדריך שכמוך! ועצם זה שאתה מתייעץ עם שלל אנשי הארץ אז זה כבר מראה על אכפתותיות של מדריך אידאלי.
בקיצור-מה שאני מנסה להגיד לך, מומלץ מאוד שתשאר בסניפך, כל סניפי אריאל זקוקים לתמיכה (גם כלכלית וגם רוחנית) ותתחיל מהקטן, סניף ביתך-אריאל בנים פג"ז. ובאמת עדיף שתשאר בתנועה של אידאלים שמחנכים להפרדה בין בנים לבנות כי חוששני שזה אידאלך!!
אתה אחד שיכול להעמיד את אריאל בנים פג"ז על הרגליים!
אנו מאמינים בךךךךךךך!!!!!!!!!!
חזק ואמץ אחי שלי!
אוהב ומעריך, ומקווה שתעשה את הטוב ביותר עבור סניפך ומולדתך!
האדמו"ר שליט"א
אני ממש רוצה לעזור לך...מיכל פ
אבל.. ת'אמת- אני לא יודעת...
בכלליות, נראה לי שאם אתה יכול להשפיע בבני עקיבא בלי להתקלקל (ובעז"ה גם להתרומם)... אז כן, עדיף בפג"ז כי עניי' עירך קודמים..

אם אתה לא בטוח אם אתה חסין מספיק כדי להתמודד עם דבר כזה, לפי דעתי, עדיף שתלך לאריאל...
תחשוב לעצמך- איפה אני יכול לתרום יותר?
וגם...
האם יתכן שאפגע במקום כלשהו?
ובעזרת התשובות תחליט.
כל זה בכלליות... יותר מזה אני לא יודעת לומר לך... מצטערת..
אוהבת תמיד
מיכל
אין לי כוח לכתוב נושאליאור ברוכים
טוב, אני רואה שאני חייב להכניס פה את הסיבה שאני עוזב את סניף אריאל פג"ז
קודם כל שלא יהיו טעויות, כמעט את כל החינוך שלי אני קיבלתי בבנ"ע עד שבט הרא"ה שאז, כמו שכתב לי מישהו (אני עוד שנייה אבדוק), מטעמים אידיאולוגיים עברתי לאריאל, בקיצור יש לי איזושהי חובה כלפי בנ"ע.
עכשיו, הסיבה שאני עוזב היא כזאת: בפעולת פתיחה שלי היו לי 5 אנשים, כמעט כולם נטשו עם הזמן (ואני מודה שיכול מאוד להיות שזה בגלל טעויות שליוזה היה לפני שעברתי סמנריונים וכדו') ניסיתי מאז הרבה דברים ובאחת הפעולות שממש באתי בא לקראת החברה (ראינו את הסרט חגיגה בסנוקר, דבר שהם רצו שנעשה) באו 5 ואז חזרנו למתכונת של אותו חניך בפעולות
בקיצור- ניסיתי ולא הצלחתי, גם קודמי לא הצליחו ואני מרגיש שאני סתם מבזבז אנרגיה ולא מזיז כלום

בצל"א
טוב. כבר לא יודעת מה לומר לך..מיכל פ
בס"ד
מלכתחילה, ברור שעדיף אריאל.
אם הסניף שלך צריך אותך כמו שהאדמו"ר שליט"א אומר... אולי לא כדי לך לעזוב... אתה יכול לעשות דברים אחרים בסניף. זה הרבה יותר עדיף. (חוץ מזה, תמיד עולה לי לראש התמונה של החניך היחיד שהגיע לפעולות שאתה עוזב אותו...)
אוהבת תמיד
מיכל
למה? ;עד שיש מדריך רציני שמשקיע בחניכים שלו...אנונימי (פותח)
מספיק שסטרוק ושלום עזבו ולנבטים אין מדריכים רציניים וחיים עומד לעזוב כל רגע וגם רעי עומד לעזוב אז...........
אני מוכן לעזור לך אבל תבטיח שאתה לא עוזב...אנונימי (פותח)
אוקיי,neriag
אם הייתי במקומך הייתי מדריך באולן שבות(אגב, "קרוב לקום הלימודים שלי", אתה מקו"חניק?), פשוט כי אני אגואיסט חאפר שעושה תמיד את העבודה הקלה.

אם יש לך אידיאלים (וכח לממש אותם) אני ממליץ על בנ"ע.
לא, הוא נו"שניק.ישי ויזנר
סניפי פג"ז!יוכיאחרונה
באמת שזה לא הזמן והמקום לדון במצב של הסניפים שלכם!. אם אתם רוצים, תעשו את זה במקום אחר. לא פה.

חבל שזה מה שיצא מהשרשור הזה.
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך