סתם תהיתי על זה היום...מישהו יודע אולי את התשובות?אנונימי (פותח)
סתם היום תהיתי לעצמי מהם הפירושים של שמות השבטים?
זרעים??
נבטים??
ניצנים??
מעלות??
מעפילים??
הרא"ה??

אשמח לקבל תשובות
הרא"הפילוסופית!!!
זה נראה לי על שם הראי"ה- הרב קוק...
כן...ארטיק
הפירושהאריאלניקהנאמן
מכיוון שאלו שמות שבנ"ע קבעו ולא אריאל, כי לאריאל הרי אין שמות משל עצמם כי הרי אין לנו מספיק גב כדי להחליט ש'די! רוצים שמות של אריאל!' אז את השאלה הזאת כדאי להפנות לפורום בנ"ע כי אלו לא שמות של אריאל, וגם מה שהשמות הללו מייצגים, זה את האערכים של בנ"ע בעיקר ולא את של אריאל (אני אישית לא מכיר בשמות האלו)
אז באיזה שמות אתה כן מכיר?דינה!!
לבינתיים בשום שמותהאריאלניקהנאמן
עד שחברי התנועה ירום הודם יתאפסו על עצמם ויבינו שאנחנו זקוקים לשמות משלנו
כן אבל זה פשוט יהיה בלאגןליטללל
מה בלאגן? לא יהיה שום בלאגןהאריאלניקהנאמן
וגם אם יהיה אז מתרגלים תוך יומיים
מי שמחפש קודש בכל דבר בחייםמיכל160
יכול למצוא הרבה קודש גם בשמות האלו.
לא יודעת אם אני גם הייתי בוחרת בשמות אלו אבל בעיקרון- זרעים, נבטים,ניצנים- זה שלבי צמיחת הפרח\העץ, כל שלב עם קשייו הוא ואם יופיוה שלו.
מעלות- אני לא כ"כ יודעת- אבל בטח כשמם כן הם.
מעפילים- ספינות המעפילים שעלו ארצה קיבלו את אהדתם ותמיכתם הרבה של הפועל המזרחי(שהקים את בנ"ע וסיסמאותיוו היו- תורה ועבודה, קדש חייך בתורה וטהרם בעבודה, יגיע כפיך כי תוכל אשרך וטו לך). אנשי הפועל ראו בעולם במעפלים כממשיכי דרכם ושואפים לדבוק בדרך זו של תורה ועבודה.
הרא"ה- על שם מרן אברהם יצח'ק זכר צדיק לברכה, אבי הציונות הדתית- ומאנשי הפועל המזרחי.

אגב, סבא שלי סיפר לי שפעם במקום חב"ב קראו להם א', ב', ג'...

את הדברים כתבתי מדעתי וידיעותי...כלום לא ברור לי במאה אחוז...
ברור שאפשר למצוא קדושההאריאלניקהנאמן
אך מכיוון שהק' שלנו היא תורת חיים בעוז אז אנחנו צריכים שמות שישקפו את האידיאל הזה

לעניות דעתי,מיכל160
גם שמות אלו משקפות את האידיאלים שלנו.
איך?!האריאלניקהנאמן
ותאמיני לי שניסיתי, לא הצלחתי למצוא, וגם אם כן, מה אני צריך לעשות שקלא וטרייא כדי למצוא את האידיאלים שלי בתוך השמות של בנ"ע? אני רוצה שמות שאנחנו קבענו שמשקפים אך ורק את 'תורת חיים בעוז'! זהו
אני דווקא ממש אוהבת, מחוברת ורגילה לשמות האלוהחיפושית
ואני לא רוצה שיחליפו אותם! נכון לעכשו, אני מדריכה של שבא זרעים, וזה יראה לי ממש מוזר אם באמצע ההדרכה ישנו לי פתאום את השם של השבט..
ונוח לך שלשבט שלך ולך בעצמךהאריאלניקהנאמן
השם של השבט הוא שם שקבעו בנ"ע לפי האידיאלים של בנ"ע ללא קשר ממשי לתורת חיים בעוז?
תפסיקו לדבר על אידאלים!אנונימי (פותח)
חפרתם!!
האידאלים הם אותו הדבר..קצת חיפופים פה ושם,אבל הם פחות או יותר אותו דבר..
צודקחג'ג
פירוש שמות השבטים כולל ;חב"ב מופיעים באתר בנ"עחג'ג
אפשר לבדוק...
אם רוצים אפשר לעשות עוד הרבה הפרדות בתוך עמ"ימיכל160
עבר עריכה על ידי מיכל160 בתאריך כ"ט אייר תשס"ז 22:46

ומי שרוצה אני יכולה לארגן לו משהו.

"

. נעים להכיר, אריאל משפיעים...

אומנם אנו קטנים אך אנו משפיעים...

כמה שאנו יותר דומים לבנ"ע יש לנו יותר השפעה על בנ"ע.

בראש תנועת בנ"ע יש אנשים לא מעטים שהיו שמחים שנתבדל מהם לגמרי, שלא יהיה לנו שום קשר אליהם, שהרי אנו משפיעים עליהם, כי ככל שתנועת אריאל תופסת מקום בציבור הדתי אז הם יותר מוטרדים מההפרדה, אבל אם וכאשר נתנתק סופית מבנ"ע, בנ"ע 'ישימו עלינו קצוץ' ולא תהיה לנו שום השפעה, שהרי אנו עצם נפרד ולא קשור אליהם.

אם יש לנו איך להיות חלק, איך ליצור מעורבות ואחדות מסויימת בציבור הדתי אז למה לא???

ברגע שזה לא פוגע באידיאלים שלנו, שהרי השמות שלהם משקפים מדהים את האידיאלים שלנו אז גם הקושי בלקשר את השמות לחודש ארגון שווה כאשר יוצא מקושי זה תוצאות מדהימות של השפעה והתחברות לעמ"י, לא יעזור, כל עוד יש לנו אותם שמות אז יש לנו יותר קשר לבנ"ע.

זה הקשר שנשאר לנו עם בנ"ע למה לנתק אותו????

נקודה רצינית למחשבה- זה מתוך מה שפרסמנו במליאה למה לא לשנות את השמות...

לדעתי זו טענה דחוקההאריאלניקהנאמן
יותר מדאי, או כמו שכתב אליסף "אם מחפשים את המשותף, הרי שהוא קיים, ואם מחפשים את ההבדלים גם הם קיימים" לדעתי מה שכתבת זו סברא בעלמא ומי אמר לך שהיא נכונה,
למה להיבדל?אנונימי (פותח)
אתה בעצם אומר שבערכים של אריאל זה תורת חיים העוז,ושל בני עקיבה זה תורה ועבודה.
בסופו של דבר הערכים הם אותם ערכים של מוסר. ההבדל הוא הנהגת התנועות. הרי קיימת התופעה של מעברים בין בני עקיבא לחאראיל ואריאל לבני עקיבא. אז מה אתה אומר. שאנשים שינו ערכים בין יום ולילה?
אם ההבדלים הם רק בהנהגת התנועההאריאלניקהנאמן
כמו שיטתך אז אין שום עניין שתהיה תנועת אריאל, ובנוגע למעברים, זה לא שאנשים שינו את הערכים שלהם, זה פשוט שחברים שלהם.המדריכים היתור טובים או הכי כיף היה בבנ"ע
אבל מה שאתם בעצם אומריםאנונימי (פותח)
זה שהערכים שונים,ובני עקיבא זה חס ושלום,ואריאל זה הכל טוב ויפה, אבל זה לא ככה. אנשים לא באים לתנועות נוער בשביל הערכים.דוגרי,עם יד על הלב, אנשים באים בשביל המדריך/ה או בשביל החברים/ות, אז לכן המעבר בין התנועות לא רלוונטי.... ולכן אתה לא יכול להגיד שהערכים שונים...מבין??
את לא יכולה להגיד את זההאריאלניקהנאמן
רק על אריאל, אם את כבר אומרת את זה אז זה הולך גם (ואולי בעיקר)על בנ"ע, המדריכים עושים שיהיה כיף כדי להעביר לחניכים את הערכים, של תורת חיים בעוז, כי מה לעשות אם אני אפתח גמרא ואתחיל להתפלפל עם חניכי על תורת חיים בעוז, אז הם פשוט יעזבו... זה מה שנקרא מטודות(צורות העברה)
אני אומרת על מה שאני קוראתאנונימי (פותח)
אני בפורום של אריאל,לא כך? אני חושבת שאני יודעת טיפה יוטתר ממך על מטודות.
אבל אם תהיה כנה עם עצמך,גם אם לא תגיב, רוב הפעולות הן על ערכים או על עבר במבה?[בתור דוגמא הכי מפגרת שיש..]
ערב*תיקום טעות.אנונימי (פותח)
תפסיקו לדבר על אידאלים!אנונימי (פותח)
כתבתי את זה קודם,חשבתי שזה יופיע עכשיו.
"השם של השבט הוא שם שקבעו בנ"ע לפי האידיאלים של בנ"ע ללא קשר ממשי לתורת חיים בעוז?"
חפרתם!!
האידאלים הם אותו הדבר..קצת חיפופים פה ושם,אבל הם פחות או יותר אותו דבר..
ודבר אחרוןהאריאלניקהנאמן
אולי על מטודות את יודעת טוב ממני אבל לא על הערכים של תנועת אריאל על דברים שאת לא יודעת ולא מבינה בהם על תתווכחי כאילו את יודעת יותר טוב, ובעיקר לא להתווכח עם חדג'ומאט
יכול להיות שאת יודעת על מטודות יותר ממניהאריאלניקהנאמן
וזה לא כ"כ נראה כי אני לא חושב שעברת 5 סמינריונים. כן כדי שחניכים יבואו צריך לעשות לפעמים ערב במבה כדי שהם יהנו! כי שוב, החניכים עדיין לא מריצים גמארות בע"פ (לפחות לא רובם עדיין...)
אין לי כוח כעתאנונימי (פותח)
להתווכח על מי יודע יותר,וגם אין לי כוח להתחיל לפרט. אז אם אתה יודע יותר ממני,אשרייך.[למרות שמקנן בי ספק מאוד גדול.]
אז אני לא אומרת שלא צריך ערב במבה!! חלילה,לפעמים זה מאוד מרענן גם את החניך וגם את המדריך.
אבל גם הפעולות המועברות על ערכים[במיוחד אצל בנים,שלא תבין אותי לא נכון,אני חס ושלום לא מזלזלת,אבל בנים הם טיפה פחות מתורבתים מבנות כשמדובר על פעולות מוסר וערכים וכו' וכו', אז אם אצל בנות זה לא תמיד רציני,אני לא מתארת לעצמי איך זה אצל בנים.]זה מאוד קשה להעביר את זה בצורה רצינית.תקן אותי אם אני טועה.והאמת היא שאני אשמח מאוד לטעות.
אם כך אז כל טענותייך מתחילה הרי הן חסרות שחר....האריאלניקהנאמן
ולמה זה?אנונימי (פותח)
כי בהתחלה את אומרת שאין אידיאליםהאריאלניקהנאמן
אחרי זה את אומרת שיש רק אסור לנו לדבר על אידיאלים, את אומרת לא לעשות ערב במבה אחרי זה את אומרת כן, אין לך טענות אמיתיות
אני אשמח אםאנונימי (פותח)
תצטט לי איפה אמרתי שאין אידאלים. זה א'.
וב',אני לא אמרתי לא לעשות ערב במבה, אלא אני שאלתי[ואני חוזרת-בתור הדוגמא הכי קטנונית שיש לי על פעולות]האם רוב הפעולות הן על ערב במבה[שוב-בהכללה ובמטאפורה]או על ערכים.ואם אני זוכרת נכון לא הזכרתי את המילה אידאלים עד ההודעה הקודמת.
אז אני באמת אשמח אם לא תכניס לי מילים לפה.
תודה ולילה קסום.
הנההאריאלניקהנאמן
'האידאלים הם אותו הדבר..קצת חיפופים פה ושם,אבל הם פחות או יותר אותו דבר..' ברגע שאמרת שהאידיאלים הם אותו דבר בעצם אמרת שאין הבדל בין בנ"ע לאריאל ו
אם אני מבינה נכון את דבריאנונימי (פותח)
אני לא כתבתי שאין אידאלים.. אני אומרת שיש הבדל בין בני עקיבא לאריאל,בהנהגה..אבל סך הכל ברוב הסניפים בארץ[חוץ מפסגת זאב ועוד כמה]רוב האנשים שהולכים לבני עקיבא,הם פחות או יותר כמו האנשים שהולכים לאריאל.כשם שפרצופיהם שונים כך דעותם שונות. אל תתפוס אותי על המילה למה אני לא מצטטת גדולה, אבל סך הכל,אותה אוכלוסיה של אנשים,נכון? יכול להיות שיש עוד כמה הבדלים,אבל שום הבדלים משמעותיים כמו שאתם נותנים לאנשים שנכנסים לפורום להבין...
וחוצמזהאנונימי (פותח)
אמרתי שלא דיברתי על אידאלים לפני ההודעה הזאת[מה שציטטת] אז איך יכולתי לומר שאין אידאלים? אתה מבסס את עצם העובדה שאני סותרת את עצמי על כלום.
בחיאתהאריאלניקהנאמן
אני מכיר את המדריכים של סניף פג"ז והם אמרו לי שבנ"ע אצלם זו פריצוס לשמה, אז לא! החֶבְרַה היא אינה אותו דבר
אני יודעתאנונימי (פותח)
ולכן אמרתי שחוץ[ואני מדגישהההה] מפסגת זאב ועוד איזה כמה סניפים בודדים[!!!]ברחבי הארץ...
("אבל סך הכל ברוב הסניפים בארץ[חוץ מפסגת זאב ועוד כמה]")
זה מה שאמרתי...אז אם אתה רוצה לתפוס אותי במילה,לפחות תעשה את זה בצורה נכונה,לפחות אל תגיד דברים שאמרתי לפנייך.
חג שמח.
בסך הכלאנונימי (פותח)
אין לך מה לענות לי,אז אתה מנסה לגרום לי לסתור את דברי,ואתה מביא דברים שאו אמרתי לפניך,או שאתה כביכול מצטט אותי,בדברים שלא אמרתי.
לא כדי לדון על הנושא עצמו?מיכל פ
ולא על- מי טועה? למי אין מה לענות? למי יש טענות חסרות שחר?...
פתחתם בדיון מעניי'ן... למה להרוס אותו?

אוהבת תמיד
מיכל
נכוןהאריאלניקהנאמן
תכלס- כידוע לגרעין חב"ב המכובד של תנועת אריאל קוראים גרעין מרדכי, ע"ש אחד(המיוחד שב)מקמי התנועה-מרדכי טייער, עכשיו אם לדוג' נרצה להנציח אותו בשמות של החב"ב, כדוג' לחברי השבט החדש כמותו צריך לנהוג- כזה ראה וקדש! לא נוכל כי אנחנו מחויבים על עצמנו לשמור על השמות של בנ"ע, למרות שאין בין 'שבות'(שם של בנ"ע) לתנועת אריאל כלום!
למה??מיכל פ
בס"ד
אני חושבת שהשם "שבות" הוא שם שמתאים גם לאריאל... למה רק לבנ"ע???
ובכלל, אני מסכימה עם מיכל.. אם אין צורך ליצור את הנתק הנוסף בינינו לבנ"ע ובכלל לשאר העם.. אז למה ליצור אותו?

אוהבת תמיד
מיכל
אתן נשמעות כאילו כל המצב שלנו הוא בדיעבד כזההאריאלניקהנאמן
זה נשמע- טוב אם אנחנו בעצם הקמתינו מפלגים את עמ"י אז כדי שלא ניצור עוד פילוג ממה שבעוונותינו עשינו אז נשמור, אתן לא מסתכלות על המצב של הקמת התנועה כלכתחילה, אז אתן במחילה מכבודכן, חושבות שצריך להשאר עם אןתם שמות כדי שלא ח"ו נבגוד בבנ"ע, למען השם! יש את בנ"ע(תנועה מצוינת וטובה) ויש אותנו את אריאל(תנועה עוד יותר מצוינת וטובה, ותסלחו לי על זה שאני חדג'ומאט)

וכמו שאמרת בעצמך שבות יכול להתאים גם לאריאל, אני לא רוצה שם שיכול להתאים גם לאריאל, אני רוצה שם של אריאל! שאריאלניקים קבעו אותו אך ורק לפי תורת חיים בעוז, למה לדוג' לשבט של חצי היובל(אתם יודעים מה זה חצי יובל!!!!???) היינו חייבים להשתמש בשם שבנ"ע ברוב חסדם נתנו לנו-'אחיה', במקום שיהיה שם שאריאל קבעו לכבוד החצי יובל של תנועת אריאל?!!
בטח שאנחנו יודעים מה זה חצי יובלאנונימי (פותח)
1.בתגובה למה שאמרה מיכל,אנחנו לא מתווכחים על מי צודק,אני או אתה,אלא אנחנו מתווכחים האם השיחה הזו רלווטית בכלל. כי לדעתי זו פחות או יותר אותה התנועה.[ואני חוזרת ואומרת,לא הכל אותו דבר,ישנם שינויים כגון ההפרדה בין הבנים לבנות ולכן זו תנועה שונה,ולא בני עקיבא].
2.בואו נחזור דקה להתחלה.איפה המקור של בני עקיבא? בחוץ לארץ. איפה שהיו קהילות יהודיות בהתחלה קטנות ואחר כך הלכו וגדלו. המייסדים של בני עקיבא לא חשבו שהתנועה צריכה להיות מעורבת, אבל בגלל שהם חיו בחברה של חילונים,שאם הייתה הפרדה של בנים ובנות,הם לא היו הולכים. וזו עובדה. היו מקומות בחוץ לארץ בהם ניסו להפריד בין הבנים לבנות וגילו שהאנשים מפסיקים להגיע. אבל הם היו צריכים מסגרת של יהודים,כי הרוב היו הולכים לבתי ספר של גויים,אז הוציאו בעצם את ההפרדה.
אז נכון שכאן בארץ לא היה קורה שום דבר אם היו מכניסים הפרדה,כי דבר ראשון כולנו[או לפחות רובנו,אני מקווה]הולכים לבתי ספר יהודיים,ואנחנו חיים בחברה יהודית,אבל אם היו מכניסים הפרדה זה היה מוריד את כמות החניכים[כן,כי אם לא החניכים היו הולכים מלכתחילה לאריאל.]וההנהגה הארצית/הכלל עולמית/מה שזה לא יהיה, לא רוצים להכניס הפרדה נקודה.
ובקשר לאריאל,כל הפורום הזה אנשים מתלוננים[אני לא אגיד בכיינים כי אתם לא אוהבים לשמוע את זה.]כולם כאן מתלוננים על זה שצריך לעשות את אריאל תנועה נפרדת ל-ח-ל-ו-ט-י-ן בלי שום קשר ישיר לבני עקיבא. אז במקום להתלונן,קחו את הרגליים שלכם ותעשו עם זה משהו.
לילה קסום.
מנסים, מה נראה לך?ישי ויזנר
מה זה גרעין מרדכי? ומה זה ההצבעה כל שנה על השמות?
ויש עוד הרבה. את רוצה פירוט?
לא, ממש לא...מיכל פ
בס"ד
שלום וברכה!
ממש לא היה בכוונתי להישמע בצורה הזאת... אני בכלל לא חושבת שזה עוון שתנועת אריאל פרשה מבנ"ע. ממש ממש לא.
אני חושבת שהפרישה הזאת היתה טובה ומוצרכת, ולכן הפילוג הזה, כעת, גורם לטוב.. אבל אני לא רוצה לגרום לעוד פילוגים.
פילוג- אבל עד גבול מסוים!
אני לא רוצה שנחיי'ה בתוך בועה. זה לא טוב! (במיוחד אם אנחנו רוצים חב"ב פעיל...)

בקשר לשמות- נראה לך שההבדל בשמות יהיה כל כך שונה? שאריאל יבחר שם שבנ"ע לעולם לא היה מעלה על דעתו לבחור? השמות פחות או יותר מתאימים גם לאריאל וגם בבנ"ע.. למה? כי הם נבחרים לפי המצב הכללי של העם- העם כולו!!! לא רק בנ"ע / אריאל!
שבות- מדבר אל כל העם...
נצח- מדבר אל כל העם...
וכו' וכו' וכו'...
וסתם שאלה- מה רע ב"אחיה"??? למה זה לא מתאים לך??? ואיזה שם בדיוק אתה רצית להציע בתור חצי יובל???

אוהבת תמיד
מיכל
ישי-אני אשמח לפירוט-מיכל-אנונימי (פותח)
בקשר לשמות,צודקת,אבל שאלה לי אליך,מדוע את משתמשת במילה "קשה" כמו פילוג?
ובאיזה בונח היי'ת משתמשת את?מיכל פ
בס"ד
שבוע טוב ומבורך!
פילוג= חלוקה, התחלקות, היפרדות... [מילון]
וכי יש מילה יותר מתאימה?
לא נראה לי... זה נשמע בדיוק כמו מה שתיארנו. פילוג. להיפרד מבנ"ע ולהיות שונים מהם אפילו (!!!) בשמות שנאמרים בהקשר לכלל עמ"י...
אם את מוצאת מילה יותר מתאימה- אשמח לשמוע!
אוהבת תמיד
מיכל
* מונחמיכל פ
שני דברים יש למעלה.ישי ויזנר
(ואם מדברים על המליאה- אז גם שינוי הסמל "בגלל שהוא דומה די לבנ"ע" שזה ממש מוגזם).
ואת יודעת מה? אני פותח עכשיו שירשור של פעילויות שכל סניף עושה. נראה מה סניפים עושים, אקיי?
אהה ישי דחוק, שכן הסמל הקדום באמת היה דומה לסמל שלהאריאלניקהנאמן
בנ"ע, ועוד עם הצבע הקודם של בנ"ע אז בכלל לא היה הבדל לדעתי אם היו משנים רק את הצבע זה היה מספיק, אבל על החלטות מליאה אין מערערין כלל
זה טימטום.ישי ויזנר
זה לא דבר מהותי כמו השמות, אפילו. "זה נראה כמו".
אתה יודע מה? "זה נשמע לי כמו אויויוי" <בטון מתבכיין>.
אז החת"ת נראה דומה. מה זה משנה?
כי אין הכר,האריאלניקהנאמן
אך יכןל להיות שאתה צודק, אותי זה לא כ"כ מעניין, העיקר ששינו
לדעתי זה לא מה זה משנה אם החולצות דומותמיכל160
אני רואה ערך ויופי בזה שהחולצות שלנו דומות... (כשהם היו דומות..)
אני לא רואה בזה ערך,ישי ויזנר
אבל אני לא רואה גם ערך בזה שזה יהיה שונה.
אני חושב שזה היה מיותר.
לפי דעתי הבעייה היא בזה שאנשים לא חושבים על ההוצאה הכספית הענקית שבזה- זה פשוט ביזבוז (ומי שרוצה לדעת כמה הוציאו על זה- שישאל את יוסי ורדי). ככה אנחנו מחנכים את החניכים? ששופכים כסף על כלום?
אני לא יודעת מה ההוצאות של זה...מיכל160
אבל אני יודעת שלי יש מטרה להיות חלק ולא להבדל כל הזמן. זה נראה לי נורא שאנו כל היום מנסים למצוא איך להתבדל...
בואו נהיה חלק!!! (סוריעל כל הסיסמאות)
יש עניין לדבר שנקרא "גאווה תנועתית".ישי ויזנר
זה בדרך כלל עוזר למשוך חניכים, ולהעלאת כמות הפעילות (שלא לדבר על ההשקעה של המדריכים).
זה ממש לא נכוןחג'ג
היה לי מדריך בסימנריון הדרכה (של אריאל) שהיה מדריך הרוא"ה בנ"ע... הוא סיפר שהחניכים שלו היו מעשנים בשבת!!! דומה לאריאל?!?!?!?!?!?!?!

אני מדריך באריאל רחובות ואני מכיר די טוב את בנ"ע הרמה הדתית של החניכים שם היא הרבה פחות משל חניכי אריאל...
מה שמסביר את זה הוא שבנ"ע היא תנועה לכל שכבות העם ואריאל נתפסת כתנועה של החברה ברמה הגבוהה יותר ולכן הרבה חברה שבאים לבנ"ע לא מרגישים שייכים באריאל (חבל כי היינו מקבלים אותם בזרועות פתוחות) ומילא ברמה אצלנם לא משהו...
יש עוד מלא הבדלים אבל אני ממהר ממש אז יומטוב...
ד"א-ישתבח שמו
לא לגמרי נכון שאנשים עוברים מאריאל לבנ"ע רק בגלל חברים, מדריכים וכו'....

אני יודעת על הרבה בנות שעברו בגלל אידיאלים (גם אם הם לא ידעו להגדיר את זה ככה...)
בגילאים של מעלות- הרא"ה...
זה לא שבין יום ולילה הם שינו אידיאלים זה פשוט שאחרי עבודה שלהם עם עצמם או אחרי מעשה שקרה וכו' הם הרגישו שיותר טוב להם לעבור כי בתנועה השניה יש את זה פחות, או שאין את זה,-

שיהיה שם משהו יותר טוב....
כמוני!420mal
צודק..אנונימי (פותח)אחרונה
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך