1.כל האריאלניקים כאן מתלוננים על המצב.תקנו אותי אם אני טועה,אבל כ-ו-ל-ם כאן מתלוננים על ההנהגה. אולי[למרות שלא ראיתי]יש כאן איזה מישהו קטן שלא מתלונן. קומו מהכיסא של המחשב,תתארגנו על עצמכם ותעשו עם עצמכם משהו מועיל חוץ מלשבת על הפורום הקטן והטוחן בשכל הזה. תתארגנו כמה חבר'ה מאותו סניף/מכמה סניפים בארץ,ולכו להנהגה הארצית. במקרה וקרה מקרה שזה לא עזר[אחרי שניסיתם כמובן!!] אל תרימו ידיים,נסו שוב ושוב,כי בפעם הראשונה זה לא הלך,ומאוד הגיוני שגם בשניה לא,אז אולי בפעם החמישית יעזור,לכו תדעו. ואם לא עוזר כלום, אז כשתגדלו קצת פתחו לעצמכם תנועה וזהו,מאיפה אני יודעת,אבל לשבת בפורום שכוח-האל הזה ולהתלונ כל היום,לא נראה לי שעוזר.
2.הרבה "דילמות" עולות כאן בפורום על המעורבות של הבנים והבנות. אני אישית מעדיפה לשמור את דעותי לעצמי,אבל 3/4 פורום[בעיקר הבנים-הבנים זה רוב כאן בפורום,ולכן הם הרוב עם הדעה הזאת,לא בגלל שהבנות חושבות אחרת.]חושבים שצריך הפרדה כמעט מלאה-אף אחד כאן לא מסכים שלא תהיה מעורבות בכלל של הבנות בכל מה שנוגע לבנים וכן להיפך-ואם מישהו חושב ככה,אז הוא מסתיר את זה ממש טוב. אז הרוב המכריע כאן חושבים את אותו הדבר,והשאלה עולה הרבה אז הם מתווכחים ואומרים את אותו הדבר בדרכים שונות[כפי שכבר בטח הזכרתי איפשהו.]וה1/4 שחושב אחרת לא מתאים לתנועה-אז לא שייך לפורום.[ככה אני חושבת לפחות.]
לילה קסום.