אני צריכה פעולות כל כחולבן...אופטימיתמיד

אני מדריכה בסניף אריאל ואני צריכה פעולה על כחולבן ועל מסגרת (אריאל זו תנועה ויש לה גם כללים...) אבל הבעיה היא שעשיתי להם כבר כמה פעמים על הנושא הזה פעולות ודיברתי איתם אבל זה לא עוזר!!!

אולי למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות???

שבוע טוב..מיכל פ
בס"ד
שאלות:
* איזה שבט?
* מה זאת אומרת "זה לא עוזר"? הם עדיי'ן לא באים עם כחול-לבן?
לי לא אכפת שחניכים שלי באים בלי כחולבןהאריאלניקהנאמן
השבת עשיתי להם פעולה על מסגרת וזה עבר די טוב, אבל אני לא בטוח שההצגה הזאת מתאימה גם לבנות
צריך מאוד להיות לך איכפת!!!hadar
איך אתה יכול לשלול כלל אחד בסניף ועל כלל אחר כן להקפיד?! מה חניכים יכולים להבין מזה?!
ולגבי הכלל של הכחולבן- דבר ראשון עצם זה שכחולבן זה חוק בסניף צריך לקיים אותו גם אם לא מבינים ת'משמעות שלו!! חוצמיזה שלכחולבן יש משמעות חשובה גם בצבעים עצמם וגם בזה שכולם לובשים אותו דבר וזה נותן אוירה שכולנו חלק מדבר אחד גדול ולא סתם קומץ אנשים מסכנים שעומדים עם ידיים מאחורי הגב ומפזמים לנו איזה שיר כל שבת!
אצלנו אין כלל כזההאריאלניקהנאמן
אולי בבנ"ע זה חובה, באריאל בכללי אין חובה לבוא עם כחולבן, אם אני רוצה שחניכים שלי ירגישו חלק ממשהו גדול אני פשוט אקנה להם חת"ת(חולצת תנועה)
לא נכון.ישי ויזנר
אצל בנים כחול לבן זה אומר בגדי שבת.
באריאל יש כלל שבנים צריכים לבוא בבגדי שבת (ואני לא מדבר על הבנות- הבנות זה משהו אחר).
במרכז או אצלנו לפחותהאריאלניקהנאמן
זה שחור לבן(לא עולל החליפה והכובע )
זה לא נראה לי עקרוני. שחור, כחול כהה, אותו דבר.ישי ויזנר
עד כמה שידוע לי כן יש חובה (לפחות אצל הבנות)hadar
לבוא עם כחולבן ואני ממש מקפידה על זה עם חניכות שלי(חניכותשלי-מוכר לכם?!), אז אם אני יגלה פעם שאין כזה כלל אני פשוט......!!!(; . אתה כותב "אם אני רוצה..ירגישו חלק ממשהו גדול.."- אז לא הבנתי- אתה רוצה שהם ירגישו חלק ממשהו גדול או לא?!
אנחנו כל הזמן מדברים על התרומה של התנועה, והנה יש לנו הזדמנות- בלתת הרגשה לחניכים שהם חלק ממשהו תגרום להם אח"כ לפעול בשמו ולהיות גאים בו! זה מתחיל מהדברים הקטנים... . משום מה פשוט לא נראה לי העניין הזה של להלביש חניכים קטנים בחת"ת, אנל'א יודעת איך זה אצלכם אבל אצלנו בסניף חת"ת נותנת סמכות וגם עוזרת לזהות ת'מדריכה מרחוק(; וחוצימזה שפשוט נראה לי מצחיק לראות את כל הסניף ואת החניכות הפצלוחות של זרעים עם חולצת תנועה (והיתה תקופה כזו אצלנו בסניף כשחילקו חת"ת בתור שי על המיסים...חח..בטח הפגזניקיות פה זוכרות...). ומה רע בכחולבן? כחולבן מסמל אחדות, זה משהו מסורתי שהמון פעמים מאחד את כל עמ"י ובמיוחד את הציונות הדתית!-זה חלק מהיופי של הכחולבן!
אז לכן צריך סיכה ועניבה למדריך.ישי ויזנר
אוי, סליחה, זה כמו בנ"ע. מה נעשה?
אין לי שום בעיה להיות דומה לבנ"ע,hadar
אני לא מבינה למה לכולם יש כזה אנטי!, מזה משנה שלאריאל ובנ"ע יש אותו צבע חולצה?!למה כל הזמן לנסות לפלג?! להיפך- זה הרבה יותר יפה שלתנועות הדתיות יש דברים משותפים ולמרות ההבדלים הדקים ביננו(שתאמינו לי בדר"כ חילונים לא שמים לב אליהם, זה רק אנחנו שבקיאים בהם כ"כ) אנחנו כולנו ביחד.
זה היה בצחוק...ישי ויזנר
יש לאנשים פה בעיות בחוש הומור.

אמרתי את זה בגלל שאנשים (ובמיוחד האריאלניקהנאמן) פה תמיד אנטי בנ"ע.
אבל...ישי ויזנר
אני לא חושב שצריכים לחשוב כל הזמן איך אנחנו לא מפלגים.
אנחנו בסופו של דבר תנועה בפני עצמנו.
אנחנו לא צריכים לחפש איך להדגיש את זה, כי עצם זה שאנחנו מחפשים איך להדגיש את זה מראה שאנחנו לא מספיק בטוחים בזה.
אנחנו לא צריכים לחשוב איך לא לפלג,hadar
אבל אנחנו כן צריכים לחשוב איך אפשר לגבש! ברור שלא ננסה להתגבש בזה שנחליט ללבוש אותו בגד (להחליט מלכתחילה על זה) או משהו כזה, אלא בדברים יותר מהותיים...
בבקשה- עייני ערך מה שקורה ברחבה.ישי ויזנר
ולא רק מבחינת חיבור לחילונים- גם חיבור לבנ"ע (ולא ניכנס עכשיו לדיון אם זה נכון או לא).
לפלג.האריאלניקהנאמן
נא לא להשתמש במושג הזה, כי אם אתם אומרים שמשהו אחד שעשינו מפלג, אז גם עצם הקמת התנועה, זה פילוג
מה לעשות אבל תנועת אריאל גרמה לפילוג..hadar
זה ברור שהקמת אריאל גרמה לסוג של פילוג, אני לא יודעת אם הפילוג הזה היה טוב או רע- יש בו יתרונות אבל גם חסרונות, אבל זה ברור שנגרם פילוג..
ראי את התשובה של הרב אליהו באתר מוריההאריאלניקהנאמן
לא עשינו שום פילוג, פשוט עלינו קומה, ואני לא בטוח שהרצי"ה היה שולח את תלמידיו להקים, אם הוא היה חושב שנגרם ע"י זה פילוג, ח"ו.
פילוג זה לאו דווקא דבר שלילי.ישי ויזנר
ישי אל תעבוד על עצמך פילוג זה דבר שליליהאריאלניקהנאמן
אנחנו? אנחנו נזרקנו מבנ"ע וטוב שכך, זכינו לקחת חלק מהותי בבניית הקומה השנייה של הגאולה
הדרוש! מוכר, מוכר.. "איך נפלו גיבורים" חחליטללל
חח קבלתי כבר ת'מסר שלי לגבי זה ;)
חחח..ליטלוש!!hadar
זה היה מקרה קצת מצער...); בואי לא ניזכר בו... מתהעלייך!!(את יודעת כמה!)
ליטל ליטל...הרא"ה פג"ז
איך באמת נפלו גיבורים?
ועוד יפלו?!
אני בעד השחור סגול שלנו....שהדר מאוד אוהבת מאוד מאוד אוהבת...
שיו הדרושמיכל הפג"זית
מה הפלא ששבט הרא"ה מפציץ בכחולבן.. עם מדקריכה כזאת.. אפילו אני לא חינכתי אתכן ככה..
אשריכן ישראל!!!

זה רק מראה עד כמה חשוב שהמדריך\מדריכה יברר לעצמו את כל הדברים- ברגע שמשו חשוב למדריך\ה- זה עובר הרבה יותר טוב לחניכים..
מיכלי, אני מסמיקה(:hadar
דברים כאלה כותבים במסר"ש...פידחת אותי... חוצמיזה- את לא אמורה להיות עכשיו בחתונה?!
הנה פעולה-hadar
נותנים לחניכות לבחור איזה משחק שהן רוצות.. אח"כ מחלקים אותם לקבוצות (של 2-3 בנות) ולכל קבוצה נותנים פתק עם סוג של מסגרת (חוג פינג-פונג, בית ספר, שיעור ספורט, כנס מנהלים וכ'ו). כל קבוצה צריכה למצוא ולומר מה המטרה של המסגרת ומה הכללים שלה (לדוג'- כנס מנהלים- המטרה שלו זה לדון בנושאים שונים, הכללים הם לא לאחר כדי לא להפריע למרצה, להירשם מראש כדי שידעו איך להיערך ולבוא עם חליפות כדי שתהיה אוירה רצינית).
מסבירים להם שבכל דבר בחיים- כדי להשיג מטרה חייבים להיות כללים, לדוג' בכל משחק יש מטרה ויש כללים כדי להשיג את המטרה של המשחק (לדוג' במשחק זרם המטרה שההזרם יעבור והבת שבאמצע תגלה אותו ושאנחנו נהנה, לכן הכללים שרק בת אחת מעבירה את הזרם כדי שהמשחק יעבוד כי אחרת הוא לא יהיה הגיוני ואסור לתקוע את הזרם אצלך כי אז זה לא כייף וכ'ו). ואז מסבירים שמטרתו של הסניף זה להעביר את המסר של התנועה (בין השאר, יש עוד תפקידים לסניף) וכדי שהמסר יעבור אלינו בצורה הטובה ביותר חייבים להיות כללים מהותיים ומשמעתיים שכוללים עמידה בזמנים, כחולבן, עמידה במפקד, תפילה והתנהגות מתאימה.
בהצלחה...
הדרוש אני מכשכשת בזנבי!!מיכל הפג"זית
כן, מיכלי ועכשיו אנחנו משלמות על זהאנונימי (פותח)
ע"ע מפקד בשבת (ולפור רק ת'בנות שבאו כחולבן.....)
העיקר עם חניכות שלך לא הקפדת.. מה אנחנו אשמות???
חני צודקת!!הרא"ה פג"ז
לא אמרתי שלא הקפדתי...מיכל הפג"זיתאחרונה
רק אמרתי שלא ברמה של המדריכות שלכן!!
ורואים תוצאות בשטח...
אכן, חניכותי הפכו למדריכותיי...
עשיתי לחניכות שלי (זרעים)אנונימי (פותח)
פעולה על מסגרת. משחקים תופסת לא ידוע אח"כ משחקים הדגל אבל לפני זה מוציאים כמה בנות החוצה. לשאר הקבוצה אומרים שבמשחק אין פסולים. גם אם תפסו אותך את ממשיכה לשחק. הבנות שנכנסות מאוד מתעצבנות שהם פוסלות בנות אבל הבנות ממשיכות לשחק. מסבירים שכמו שבתופסת לא ידוע אין כלל קבוע (לא יודעים מי התופסת)וככה כל המשחק נגמר בבלבול וכמו שבדגל היה צריך כללים ברורים שכולם ידעו כך גם בתנועה- צריך מסגרת ברורה וכללים כדי שנוכל להנות. אפשר לספר את מר שמוץ. (אם את לא מכירה אני אעתיק לך).
לתמר זראופטימיתמיד
אני מכירה את מר שמוץ אבל אין לי איך להשיג אותו אם את יכולה לשלוח לי באיימל אני אשמח האימל שלי כתוב בפרטים האישיים את יכולה לראות שם מה האימל שלי תודה!!!
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך