מה זה התנחלות ?אנונימי (פותח)
כשהייתי ילד קטן לקחו אותי פעם לאיזה שבת לביתאל. נהנתי שם, האנשים היו נחמדים והיתה אווירה נעימה. זה היה מיזמן, לפני כ17 שנים. עבר מאז הרבה זמן, אני לא זוכר בדיוק את כל הפרטים. מאז לא הייתי בשטחים (למעט נסיעות בכביש המודיעין ובכביש הבקעה). אני רוצה לראות מה זה יישוב דתי בשטחים, מה זה התנחלות...
אם מישהוא יכול לייעץ לי איך אפשר לעשות את זה אני אשמח. הייתי רוצה גם להתנדב לעבוד מדי פעם (אולי בימי שישי) באיזה התנחלות דתית באיזה עבודה פיזית או טכנית (אני טכנאי רשתות מחשבים במקצוע).
אם יש למישהוא איזה רעיונות איך אפשר לעשות את זה ומה צריך לעשות בשביל זה - אשמח לשמוע.

בברכה,
אין על התנחלות-אנונימי (פותח)
אני גרה ביישוב דתי מדהים!!!
ופלייייז אל תקרא לזה "שטחים"... ככה השמאלנים קוראים ליישובים ביש"ע!!!
אתה יכול לברר איפה צריכים עזרה (ביישובים חדשים שמוקמים צריכים עזרה- תברר את זה!!!)
יישר כוח לך!!! בדר"כ העירוניסטים לא מתעניינים בדברים כאלה...!!!
תודה,אנונימי (פותח)
תודה, - זה בדיוק מה שאני מנסה - לברר. השאלה היא כיצד והיכן לברר?..

בברכה,
משה (שמי משה)
אתה יכול ללכת ולעזור ב"מבואות יריחו" - ישוב חדשמלמעלה אלוקים
ואם כן תישלח לי מסר אישי ואני יברר לך על היתנדבותמלמעלה אלוקים
שם ומגורים וטל' וכו
שלחתי לך מסר אישיאנונימי (פותח)
ישר כח על הרצון הטוב!
שלחתי לך מסר אישי עם כל הפרטים לפני יותר משבועיים. אני עד-כדי-כך מוכן שיש לי אפילו בגדים מיוחדים בשביל הנסיעה הזאת. תרם קיבלתי תגובה ממך. אני מאמין שלוקח הרבה זמן לברר על הנושא אך תקוותי שהתגובה תגיע בקרוב.
בברכת צום קל.
משה
התנחלות- ("השטחים הכבושים [זה לא בושה]")neriag
מצוות עשה להתנחל בא"י שנאמר "והתנחלתם בה" ואין שום בושה בלהיות "כובש".

אם אתה רוצה אתה מוזמן לבקר בעתניאל תובב"א (קו 440 מי-ם/מב"ש או קו 61/69 מקריית ארבע [לקריית ארבע קו 160 מי-ם])...

בקשר לתרומה - בלי להעליב, התנחלויות זה לא איזה כפר אוהלים שצריכים "התנדבות", אתה מוזמן להצטרף למאבקים נגד פינוי ישובים, אבל אם אתה מעוניין לתרום למסכנים אתה מוזמן להצטרף ל"פעמונים" ואם אתה מעוניין לתרום לא"י אתה מוזמן להצטרף למבצעי נקיון של "החברה להגנת הטבע", זה לא פחות חשוב.

אם בכל זאת חשקה נפשך לעשזור לישוב א"י ע"י כיבוש אתה מוזמן לעזור להקים ולתחזק מאחזים,(הקמה - צריך ביוזמה אישית או קבוצתית ולא קוראים לאנשים, תחזוק- אתה מוזמן ל"מאחז הגיבורים לידנ קריית 4 ולמאחז "עוד אבינו חי" ע"ש אביעד ואביחי מנצור הי"ד ליד בית חגי
תפנה למוקד עבודה עיברית.. או-מתנחל גאה.
תיצור קשר אם מזכיריות אחד הישובים ותברר...
למותקית!החיפושית
כתבת שבדרך כלל עירוניסטים לא מתעניינים בדברים כאלה.

ואני לא חושבת שזה נכון. אני גרה בעיר. ואנחנו כל הזמן מדברים ומתווכחים על זה...

אנחנו לא אנשים שונים ממכם! אנחנו עם ישראל!
את עירוניסטית דתייה...ליאור ברוכים
יש המון סוגים של התנחליותהדרדק
יש קטנים של קראוונים ויש גדולים עם בנינים.
תפרט מה אתה רוצה!
אם אתה בגיל המתאים אתה אולי יכול ללכת איזה שבת לאחת הישיבות בהתנחלויות או לאורך זמן יותר ממושך.
מה זה גיל מתאים?אנונימי (פותח)
ואם אפשר מידע קצת יותר ממוקד - לא "אחת הישיבות בהתנחלויות" אלא שמ(ות) של ישיבה\מוסד\כולל\אחר אליהם אני יכול לפנות.
כמו כן אם אדם לא מוקר יתקשר למשרד של ישיבה כל-שהיא - לדוגמה לישיבת הסדר באלון-שבות (שמעתי שיש משהוא כזה. לא יודע אם גוש-עציון נחשב לשטחים, אבל רק בתור דוגמה לסבר את האוזן) ויגיד שהוא רוצה להגיע לישיבה על מנת לשהות בה במהלך השבת, אז מסתבר שהוא לא יקבל מהמזכירות הזמנה לשבת, אלא יתיחסו אליו כלאדם מוזר מאוד ויזדרזו לסיים את השיחה. (תתקנו אותי בבקשה אם אני טועה.)
אתה יכול לבוא לישיבת שירו למלךמכאל 2 3

זה ליד יצהר

חחהדרדק
קודם כל. לא, לא יצחקו עליך. ואם יצחקו בישיבות מסויימות זה רק מהשוק שאתה מודיע מראש שאתה מגיע ולא נוחת סתם- בד"כ יביאו לך מספר של אחראי שבו"שים(=שבוע ישיבה) לתאם איתו. מגיעים לשבתות הרבה פעמים בחורים סתם. יש ישיבות שאם אתה לא מתכנן ללמוד שם אף פעם בצורה רצינית אולי יפריע להם הצד הכספי בעניין אבל לא נראה לי.
תראה יש הרבה סגנונים של ישיבות: יותר ליטאיות ויותר חסידיות. הקו של מרכז והקו של הר המור (פנאטים/ממלכתים) וגוש (הר עציון שבאלון שבות זה זרם בפני עצמו) ויש הבדלים במקומות. רשימה קצרה:
בית אל
מעלה אדומים (ברכת משה)
קדומים
עותניאל
הר עציון (גוש)
ניסיתי להביא מכל הזמנים
ויש גם ישיבות במאחזים קטנים ששם בד"כ אאפשר לעבוד גם עבדות כפיים ולעזור- אבל את אלה אני לא מכיר
ישיבת כוכב השחראילן המאה
יש ישיבה ממש נחמדה בכוכב השחר זה 20 דקות מפסגת זאב אם אתה מעונין שלח לי הודעה בפרטי אני יכול לסדר לך משהו...
יישר כח !אנונימי (פותח)אחרונה
הייתי שבת הזאת (כי-תצא) בישיבת נועם-שיח בכוכב-השחר. מאוד נהנתי גם מהישוב וגם מהישיבה. אנשים נחמדים מאוד, אנשים טובים. נהנתי לראות את הישוב והתרשמתי מאוד.ובדיוק זה היה יום ההולדת של כוכב-השחר, והשתתפתי בטיול מודרך בישוב שנעשה לרגל יום הולדתו והקשבתי להרצאה המעניינת על תולדות הישוב שמסר אחד ממקימיו. כל הכבוד לאנשים שהקימו את זה ולאנשים שגרים שם. שבעזרת השם ימשיכו להצליח.

אני מקווה שזה לא יהיה הביקור האחרון שלי בישוב זה ושאזכה לראות גם ישובים נוספים...

יישר כח גדול לאילן ה100 שהזמין אותי ולכל המארחים,
בברכה והצלחה
משה
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך