מקוה שאצליח לומר את הדברים הנכונים בע"ה.
#ראיתי עשיה של חב"ב לאורך השנה בזה שיש לנו קבוצה של 60 בנות שמתנדבות אחת לחודש אצל משפחות ואירגונים.
# מתי קראו לכן להתנדבויות? מכ"ב - כ"ו תמוז... שבוע התנדבות בחולון. משום מה עוד לא נרשמתן...
#פעילויות ארציות של כל חב"ב את רוצה? מה עם מסיבת חנוכה ומהנ עם המליאה ומה עם שבת שבות? ומה עם מסע חב"ב בסוכות?
# שבתות בעיירות פיתחו אכן לא היו... רצינו לעשות בחופש אבל לא מצאנו שבת- זה באמת פיספוס גדול!
$אני חושבת שחבל שאפילו בקיץ כשיש זמן הסניף היקר שלך לא מגיע לשבוע התנדבות ואין לי מושג עם פעלתן לטובת זהירות בדרכים...
$אני חושבת שב"ה מהמליאה האחרונה יצא גרעין מקסים של 20 בנות שאירגנו לבנתיים בעמל רב שבוע התנדבות בחולון ושבוע זה"ב.ישר כוח למתנדבות. ומי שרוצה ליצטרף מוזמנת לפנות אלי.
$צר לי, אנו פונות כל הזמן. מי שרוצה לאסוף את הטוב שאנו מביאות מצליח... אנו משתדלות מאוד לדרבן, אמנם לא מספיק, אמנם תמיד אפשר יותר, אבל נראלי שמי שרוצה מאוד (כן, גם סניף בתא-ל יודע על ההתנדבויות והשבתות-אז מה- זה גורם להם להגיע? לא, כולם חושבים שצריך למשוך מתנדבים מהאוזניים... ואני לא מסכימה לעאשות אתזה. מי שרוצה לבוא מגיע.
עובדה-
-קרוב ל100 חב"בניקיות במסע סוכות.
- 80 בנות במסיבת חנוכה
- 80 בנות בשבת שבות
- בסביבות ה- 100 בנות במליאה האחרונה.
- 20 בנות בשבוע התנדבות בחולון (בזיון, ההרשמה עוד פתוחה...אתן מוזמנות להצטרף, זקוקים לכן...)
יש עוד הרבה מה לשפר ולקדם, זה נכון מאוד...
מקוות בע"ה ליעל ולקדם.
אגב, מחפשים רכזות חב"ב לשנה הבאה. מי שמעוניינת- שתפנה לשלומית (0524295105).
בהצלחה!!!
בעזרת ה' נעשה ונצליח!!!
אני שמחה לראות שיש עוד אנשים שכ"כ אכפת להם...