את הקבוצה שתקבל את המסרים של הסניף, תיישם אותם ותעביר אותם הלאה, אם לא תהיה קבוצה טובה-לא יהיה למי להעביר ת'מורשת..
עשיתם גיום חניכות בביה"ס? זה ממש מגביר ת'מודעות של החניכות לסניף... הם מגיעות קצת רק בשבת או תמיד?
אצל חניכות קטנות ממש חשוב לדאוג שכולן ידעו שיש פעולה ות'שעה שלה, כי אצל חניכות קטנות לא ברור עדיין העניין שכל שלישי ושבת יש סניף, ואם הם לא יודעות שיש פעולה הם לא יחשבו שאולי הן לא קיבלו קשר והן לא יבררו בדר"כ אצל המדריכה או אצל חברה אם יש פעולה, לכן ממש חשוב לדאוג שכל החניכות ידעו על הפעולה (תולים שלטים בבי"ס, מעבירים קשר משני צדדים וכ'ו). וגם אצל קטנות (גם אצל גדולות, אבל בעיקר אצל קטנות) חשוב שהפעולות יהיו כיפיות ומלאות במשחקים כיפיים, גם אם זה פעולה בשבת (שאמור להיות יותר תוכן) אפשר לעשות משחקים ודברים כייפים ולא חייב דברים רציניים כי חשוב שיהיה להם כיף בסניף וזה יגרום להם להגיע לסניף, לדעתי העיקר בשבט זרעים זה ליצור קבוצה גדולה שמשתפת פעולה ומגיעה בקביעות לסניף ואת החדרת המסרים הגדולים והערכים הגבוהים להשאיר למדריכות שיבואו אח"כ... ת'אמת אני מדריכה גדולות ואני לא הכי מבינה בשבט זרעים ואני גם בטוחה שאת עושה להם פעולות ממש כייפיות, אז גם אם לא באות 20 חניכות- 14 בנות זה גם ממש יפה!! ולא העיקר הכמות אלא האיכות! אני חושבת שאם תצליחי ליצור קבוצה לא הכי גדולה (כן, גם של 14 בנות) שמגיעה קבוע לסניף ורק תורמת לו והם נחמדות אחת לשניה ומשתפות פעולה, זה עדיף פי מליון על שבט גדול ומופרע שלא יועיל לשומדבר. המון המון בהצלחה!! הלואי שתראי תוצאות מהר...
וד"א- אני חושבת שכשיש לחניכה קשר טוב ואישי עם המדריכה היא יותר תדיע לסניף, וגם עם חניכות קטנות אפשר ליצור קשר אישי ברמה מסוימת. מלא מלא בהצלחה!!(: