שאלה לדיון-החיפושית
האם לדעתם צריך/אפשר לשים תמונות של סניפי הבנות באתר חבריא ב' של התנועה??
גם לדעתי כן...שוס להיות שלוס
הרי גם הבנות הן מחבריא ב' לא?
גם יש סניפי בנות על הלוח שנה...(לדוג' הסניף שלי...)
לענ"ד לא, למה שבנים יסתכלו על בנות???עמישב
אז למה שבנות יסתכלו כל בנים?תח"ל
תמיד שמים רק תמונות של בנים. אנחנו רוצות גם לראות בנות לפעמים.
אבל נראה לי ששנה שעברה התחילו לעשות לוח שנה נפרד- זאת אומרת שללוח שנה של הבנות יש תמונות של בנות וללוח שנה של בנים יש רק בנים.
זה ;נראה לי מוזר לוח שנה נפרד....שוס להיות שלוס
תפנימי ז מה שהיה השנה וזה ממש מוזר לדעתי!תח"ל
מה? זה היה אלי?שוס להיות שלוס
הבנים לא חייבים להסתכל בתמונות של הבנות!hadar
כתוב במפורש בסף של התמונות-סניף פג"ז (לדוג') בנות, כתוב שזה תמונות של הבנות אז מי שלא רוצה להסתכל בתמונות לא חייב להיכנס לשם! אין שום סיבה שלא יהיו באתר תמונות של הבנות! מה לעשות ויש בנות בעולם והתנועה מורכבת גם ממנו..
אני מאד מעריכה את הדעה שלךשרי.
כל אחד צריך להיות אחראי לעצמו.

אבל האם זה נכון לתת את האפשרות לבנים להכשל?

נקודה למחשבה.
שרי,את יודעת על המקרה הספציפי שאני מדברת עליו(;hadar
אני לא הייתי קוראת לזה "להיכשל", התמונות שם ממש צנועות! ואני חושבת שאם מישהו רוצה לראות תמונות של בנות הוא יראה את זה גם במקום אחר וזה לא מה שיגרום לו להיכשל, חוצמיזה-שעדיף שהוא יסתכל על תמונות של בנות אריאל הצנועות והחסודות מאשר תמונות אחרות (; <צ>
נק' למחשב(המשך של שרי אולי???)ליאור ברוכים
אם הבן נכשל, את מעדיפה שהוא יכשל עם תמונה שלך או תמונה של מישהי אחרת
וד"א בלי שום קשר אני כן בעד שיהיה שם תמונות של בנות, ובן שחושב שזה לא צנוע- שלא יכנס (מה שבטוח זה שכדאי לשמוע לעצתו של דניאל וללכת לרב איתן
תשאלו את הרב של התנועההאריאלניקהנאמן
אין שום בעיה בלראות תמונות של בנות צנועות...אוסנת
תגזימו... אולי תפתחו "מאה שערים", הכניסה לבנים בלבד?
מה יהיה? כל החיים תתכחשו לזה שאכן-הפלא ופלא!- יש בנות בעולם...
לא צריך להחמיר יותר מדי, אז תירגעו מהלחץ.

לפעמים נראה לי שיש פה תחרות- "מי הכי דוס". כל אחד מנסה להחמיר על עצמו כמה שיותר גם בדברים שלא צריך.
ואינטרנט- זה לא ביטול תורה?
לא! לא! לא!123
למה לא לשים תמונות של סניפי הבנות באתר של חב"ב? הם לא חלק מהתנועה??
אבל לא לשכוח שיש דבר כזה שנקרא 'צניעות', ואני הקטנטן חושב שכל בת דתיה שיש לה מעט רגש בריא לצניעות שלה, לא תסכים בשום אופן שתמונתה תגלגל ברחבי הרשת.

אז כן לשים תמונות, אך שיהיה גישה לתמונות ע"י קוד שינתן רק לבנות התנועה.

בצ"ל אריאל!
זה ממש מגוחךשרי.
גיחוכים.123
למה מגוחך?

התסכימי שתמונתך תהיה נגישה לכל ברנש שמסתובב ברשת? אני מקווה שתשובתך תהיה שלילית...

אך למה למנוע את זה מסניפי הבנות? אז פשוט לשים קוד!
נשמע לי פשוט, קל ואמיתי.

בצ"ל אריאל!
אתם רואים פה ים?רחלי ברק
אז למה להסחף?

אמנם מבחינה טכנית אני לא מבינה בדברים האלה, אבל לשים קוד נשמע לי לא מציאותי ובטח שלא פרקטי.

כל התמונות שיעלו לאתר, יהיו תמונות צנועות ושל יותר מאדם אחד בתמונה וככה לא נראה לי שיהיה להרבה בנות בעיה עם זה.
להגיד "שתמונתך תהיה נגישה לכל ברנש שמסתובב ברשת" זה נשמע קצת יותר מדי קריטי...

לדעתי לרוב הבנות לא תהיה בעיה עם זה..

בצלב"א.
קוד.123
מדוע המילה קוד נשמעת כ"כ מפחיד?...

בצ"ל אריאל!
זה לא נשמע מפחיד...יוכי
בל אני לדוג' לא ממש רואה צורך לשים קוד על תמונה שיש בה מספר מסויים של בנות, ואני לא היחידה שם בתמונה...
קוד.123
חשבתי שלבנות זה אמור להפריע, אך אם לא מפריע להן, זה עדיין לא פותר את הבעיה של הבנים.

יש בנים זה כן מפריע להם (ולמי שזה לא מפריע מהבנים, זה לא אומר שזה בסדר). יש בנים שכן מעוניינים שלא יהיו תמונות של בנות באתר שבו הם מסתובבים.
לא צנוע שבן יעיין בתמונות של בנות, גם אם זו תמונה שיש שם מס' בנות.

בצ"ל אריאל!
אם לבנים זה מפריע שלא יסתכלו!!!שוס להיות שלוס
טענה חזקה ביותר!!123
ע"פ טענתך, מאוד מוזר לי מדוע התנועה כ"כ מקפידה על צניעות והפרדה. שהתנועה תהיה מעורבת, ואם למישהו צניעות חשובה אז שישמור על עצמו...

בצ"ל אריאל!
יאללה! היסחפות!!פגזניקית גאה!
תקשיבו! נסחפתם! אייאיי כולה בנות.. כאילו שאם אחד הבנים לא יעבור ברחוב הוא לא יראה בנות פרוצות?!?

זה סתם הגזמה וניפוח...!
באתר של בני עקיבא יש תמונות של בנות- ואני לא חושבת שיש לבנים של בני"ע פחות ערך... או שהם פחות צנועים...

יאללה.. בעברית קוראים לזה- הסחפות!!!!
צניעות-בני- עקיבית.123
גם אני מסכים שאין לבנים בבנ"ע פחות ערך, ולכן בואו נהיה תנועה מעורבת כמוהם <צ>

הטענות בשרשור הזה כבר עברו את גבול הגיחוך...

בצ"ל אריאל!
בגלל זה כתבתי שצריך לשאול את רב התנועההאריאלניקהנאמן
ככל היוצא מפיו כן נעשה!
זה לא אותו דבר!שוס להיות שלוס
זה לא אותו דבר!
קיבלת את הלוח שנה של אריאל?
היו שם בנות?
הסתכלת עליהן?
למה לא הלכת אל האחראים וביקשת מהם שיורידו את התמונות של הבנות?
זה היה אמור להיות ל123 אחרי שהוא הגיב לי....שוס להיות שלוס
קיבלתי את לוח השנה של אריאל.123
בלוח השנה שקיבלתי מהתנועה, אין שום תמונה של בנות, יש שם רק תמונות של בנים.
יש לי את "הלוח הנפרד".

כבר כתבתי כאן בפורום לפני כשנה, שאם בלוח התנועתי יופיעו בנות, לצערי הגדול לא אעשה שימוש בלוח כזה. לחדר שלי איני מכניס תמונות של בנות!! זה לא צנוע!!

בצ"ל אריאל!
נראה לי שאתה מזה נסחף!!!!!דינה!!
לא נרה לי שאתה תולה את הלוח-שנה בשביל לראות את התמונות של הבנות (אם כן, זה כבר משו אחר...) אז בסדר- אני ממש חושבת שהתנועה שלנו מעולה והנפרד זה באמת הדרך, אבל לוח-שנה נפרד? למה? באמת לא מה הרעיון... זה ממש היסחפות...
לא, אני לא אסכים.שרי.
אני לא חושבת שצריכות להיות תמונות של בנות באתר.
חחהדרדק
אני אפילו לא יודע מה האתר של חב"ב, אם מישהו יואיל בטובו לכתוב את הכתובת...
שביעיסטית, זה שצריך לכתוב קוד להיכנס לתמונות של בנות ובן גילה את הקוד ונכנס זה אשמתו הוא.

קוד נשמע לי קצת מוזר, לא עדיף לשים את התמונות עם בנות בנפרד? קטגוריה בפני עצמה? מי שלא יכול להתאפק ויכנס לראות את התמונות כדאי שלא יגלוש, כי יש גם תמונות יותר גרועות ברשת, ואם הוא לא יכול לשמור על עצמו...

בכל אופן אני חושב שלא צריכים לשים אף תמונה בלי אישור של כל מי שמופיע בתמונה גם בנים וגם בנות.
ברוב המקרים-רחלי ברק
התמונות באמת מסודרות לפי 'לינקים' של סניפים, ומי שרוצה לראות רק תמונות של בנים יוכל להכנס רק לסניפי הבנות.

יש אולי 2-3 תמונות המוניות של בנות בעמוד הראשי של אתר התנועה, רוב התמונות שם הם של בנים נכון לפים האחרונה שהסתכלתי בזה.
יש שם טעות..רחלי ברק
מי שרוצה לראות רק תמונות של בנים יוכל להכנס רק לסניפי הבנים. (ולא הבנות כפי שנכתב.)
להרגע!!!אנונימי (פותח)
זה לא קצת מוגזם?
אני באמת לא מבינה מה הבעיה עם תמונה שרואים מלא בנות ביחד?????
אם מישהו מוכן לענות לי אני אשמח..
עוד מעט תגידו שנלבש רעלות..(סליחה על ההגזמה אבל זה באמת מעצבן)
וואי,טימון!
תאמת,שכחתי בכלל שכתבתי פה תשאלה הזאת, ופתאום אני רואה מלאאא תגובות... זה היה מגניב.

והדעה שלי היא שכן צריך לשים תמונות של הבנות באתר, כי הבנות (נראה לי) יותר מעורבות בהנהלת התנועה... וזה מראה שיש להן חלק לא פחות גדול מהבנים בתנועה!!
וחוצמזה גם אנחנו בנ"א ומותר לאנשים לראות אותנו, קל וחומר אם זו תמונה שנמצאות בה הרבה בנות!

ול123- הקוד שדיברת עליו ממש ממש לא מעשי, אתה אומר שיהיה קוד שרק הבנות ידעו אותו, אבל כאן צצה בעיה קטנה-
יש אח ואחות בתנועה, נורמלי, נכון?
והאחות גילתה בטעות לאחיה את הקוד וככה זה יתפרסם אצל הבנים של השבט שלו, ועוד ועוד... אני בטוחה שהבנת..

דרך אגב- שיניתי כינוי, ובגלל זה הכינוי שפותח תשירשור והכינוי של ההודעה הזאת לא תואמים!
קודקוד.123
איני בא לעסוק בבנים שמנסים לדעת בכוח את הקוד. זה לא אמור להיות איזה קוד כמוס.
כל בן נורמאלי בתנועה לא ישקיע כוחות בשביל לראות את התמונה שלך ושל חברות שלך - זה ממש לא מעניין אותנו איך את נראית, תאמיני לי.

בצ"ל אריאל!
לכל הבנים בתנועה:דינמית
הבנות הן רוב התנועה ולי אישית, לא מזיז אם תהיה תמונה גדולה שלי עם חולצתנועה, כי זה יראה שאני שייכת לזה. אני ממש כועסת על העובדה שהבנים פה משתמשים בקטע של ה"צניעות" בשביל להסתיר את קיום הבנות באריאל.
ולזה שלא שם תמונות של בנות בחדר: אה חושב שלנו הבנות יש תמונות של אלפי בנים לא מוכרים בחדר? זה סתם דבר שנשמע כמו תירוץ. אולי זה לא אבל אתה מסוגל להבין שאין לנו שום אינטרס להכניס תמונות של בנים לחדר.
ובעניין האתר:
מה השריטה שלכם? הבנות פועלות באריאל כמו מטורפות ואתם מנסים להכחיש את זה? אני בכלל מופתעת מהעובדה שלא חשבתם לרגע שאולי זה פוגע שאין שום זכר לבנות ???

לי אישית זה סתם גורם להתרחק מהתנועה (כן, הדבר הקטן הזה!)
כאילו שמחביאים אותנו!!!

זהו, הוצאתי ת'קריזה עליכם.
אז מה העניין של הקוד?יוכי
אין שום מטרה לשים קוד אם כולם יודעים אותו, זה אפילו מעיק. צריך פשוט לעשות מה ש"הדרדק" אמר, לשים את התמונות של הבנים והבנות בקטגוריות נפרדות, ומי שממש רוצה להיכנס לתמונות של הבנות, שיעשה את זה, גם ככה אם יהיה קוד הוא כבר ידע אותו לא?...

ובנות, אני משתגעת, מתי כבר תבינו שהבנים לא מנסים להוציא את הבנות בכח מהתנועה??? זה ממש לא קשור! אנחנו נפרדים בדיוק בגלל הענין של הצניעות, וכן, תתפלאו, בנים לא אמורים לראות תמונות של בנות...

שבוע טוב
טוב אני אכתוב את דעתי פהליאור ברוכים
מלכתכילה מצתער אם תהיה בוטות
ברנש שמסתובב ברשת(כמו שכתב 123) לא ילך לאתר של אריאל, יש אתרים יותר "מועילים" למי שמחפש תמונות של בנות
קוד זה פיתרון דחוק- לך תעביר לכל הבנות של התנועה את הקוד(איך תעשה את זה?)
וכמו שאמרתי- בן שמחפש דברים כאלה, האתר האחרון שהוא ילך אליו זה האתר של אריאל, בן שלא מחפש את זה, פשוט לא יכנס במקום שכתוב "סניף בנות"

לסיכום: בן שמחפש את זה- לא ילך לאתר של אריאל
בן שלא יחפש את זה- פשוט לא יכנס במקום שכתוב סניף בנות
שמע מינה לא צריך קוד שמע מינה (לאלה שלא לומדים גמרא- שמע מינה הכוונה היא המסקנה הסופית)
האתר כבר בנוי בצורה כזו (עם הקטגוריות)hadar
סבבה אם כך לא צריך להסתבךליאור ברוכים
וואו איזה דיון!*מוריה*
קראתי קצת מהתגובות שלכם ורציתי להאיר ולהעיר כמה נקודות.
נכון שאנחנו תנועה נפרדת אבל יש גם גבול להפרדה! הפרדה שהיא מוגזמת מדי היא לא טובה/בריאה גם לבנים וגם לבנות.
(הערה: לכן גם הנפילות גדולות יותר! בדוק!)
אני לא חושבת שצריך להסחף ולעשות קודים וכד'. זה ממש בריחה מהתמודדות!
העולם מורכב מבנים ומבנות (וואלה?)
מפריע לי מאד שההפרדה והצניעות תפסו חלק יותר מדי משמעותי וזה הפך להיות העיקר וזה כבר מזמן עבר את גבול הפוגע!
רק בגלל שבן אחד מסניף שכוח אל לא מסוגל להשתלט על עצמו אז לא נשים תמונות של בנות? זה בעיה שלו ואם הוא לא מסוגל להתשתלט על עצמו שלא יכנס לאינטרנט!

אז פשוט תהפכו את התנועה לאיראל ואריאלה וגמרנו. תאמינו לי תפתרו לעצמכם הרבה בעיות! (נאמר בציניות גמורה!).
זה עובדה יש בנות בתנועה וצריך לכבד גם את הרצונות שלנו!
את הצניעות תשאירו לנו! אני ממש מסכימה עם 'הדרדק'שצריך לקבל אישור מהאנשים שמפרסמים את התמונות שלהם.
נמאסה עלי ההפרדה המוגזמת הזאת שהפילה הרבה חבר'ה טובים!!!
ותפסיקו לברוח מהמציאות כל החיים!
גם אני חושב שקצת הגזמנו פההאריאלניקהנאמן
אני עדיין מחזיק בדעה שלך דניאלליאור ברוכים
(לשאול את רב התנועה)
למרות שאת דעתי האישית כבר כתבתי
את צודקת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אנונימי (פותח)
אריאלה.123
בע"ה כאשר יהיו תקציבים לתנועה, אשמח מאוד שתקום תנועת אריאלה.

למה לא לעשות 2 תנועות נפרדות?? זה הרבה יותר טוב...

(ההודעה נכתבה ברצינות גמורה).

בצ"ל אריאל!
בימות המשיח אז אולי...(ל123)*מוריה*
ל123 זה גם לא האידאל אם אני לא טועה.
אם אריאל טוענים שהם הולכים לפי השו"ע וזה מה שנכון אז אני לא חושבת שיש טעם להוסיף חומרה על חומרה אם אין צורך.
מה הקטע של כל הפאנטיות הזאת. אני ממש מרגישה שהתמקדנו יותר מדי מהפרדה ושכחנו אידאלים אחרים שחשובים לא פחות... תקן אותי אם אני טועה. אבל ככה נראית היום המציאות.
חומרות.123
אם זו חומרה הבאה על חשבון דברים בסיסיים - את צודקת.

אבל כאשר יהיו תקציבים - למה לא לעשות תנועות נפרדות? מה הבעיה בזה?

בצ"ל אריאל!
לדעתי אין צורך להסחף.עוזיה
אני חושב שאפשר וגם צריך. מה שכן, שהתמונות תהיינה בדפים של סניפי הבנות, כך שבן שלא רוצה לראות אותן לא יראה.

עוזיה.
5915122
מוריה צודקת- עשיתם מאיתנו מפלצות.תח"ל
אבל- יש בנים שלא רוצים לראות תמונות של בנות וזוהי זכותם אז כמו שעוזיה אמר אפשר לעשות פשוט דפים נפרדים לבנות.
גם לדעתי כן!!אנונימי (פותח)
אז הסכמנו שאפשר לשיםטימון!
תמונות של סניפי הבנות בדפים שמיועדים אך ורק לבנות?
זה נשמע לי הכי נורמלי!תח"ל
וגם ככה זה ככהליאור ברוכים
ככה זה ככה? מה זה אומר?תח"ל
זה אומר שבכל מקרה זה כבר ככה...420mal
אה עכשיו הבנתי. קשה בלי סימני פיסוק מה לעשות?תח"ל
לדעתי- לא לשים תמונות של בנות.תפוזה 1
בס"ד

כל כבודה בת מלך פנימה.
קדימה- התנפלות...רק שהתגובות שלכם יבואו בקצב כזה שאני יכול לקרוא הכל, סבבה? חח...
בזה את צודקת בהחלט.תח"ל
אני אישית לא הייתי מסכימה שהתמונה שלי תתנוסס באתר אינטרנט שאין לי מושג מי נכנס לשם ורואה את זה...

ויש בזה גם נושא של צניעות...

אז הכי נורמלי זה פשוט להקדיש כמה עמודים רק לבנות, ובנים שלא רוצים לראות תמונות של בנות לא ייכנסו לשם.
זהו הם אומרים שזה ככהעם עמודים של בנות...שוס להיות שלוס
יופי וככה זה טוב!תח"ל
מה הבעיה?אנונימי (פותח)
בסיעתא דישמיא

מישהו יודע אולי מה האתר של חב"ב?
לאאאאאאאאאאאאאאאאנונימי (פותח)אחרונה
סתם למה כן
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך