טוב אז ביום ראשון בערב היה להיות לבנדוד שלי חתונה, אז יצאתי באמצע הגיחה, כשסטלנו כמה שעות ליד הנקבה בסטף, לתחנת אוטובוס(בערך חצי שעה)לתחנה מרכזית,ושם אבא שלי אמר שהוא יאסוף אותי , ואז הוא התקשר אלי ואמר לי שהוא יגיע רק עוד שעה וחצי, ואחרי זה הוא התקשר שוב ואמר לי שהוא יבוא עוד שעה וחצי נוספת, אז קיצר הסתובבתי 3 שעות בתח"מ כולי מסריח ומלוכלך. אחרי זה אבא שלי לקח אותי לאולם, ושטפתי שם תידיים ותפרצוך מכל האבק והזיעה,והחתונה עצמה הייתה מצוינת, חוץ מה חברים שלו מהצבא שכווווולם מעשנים... והיה נגיד אחד עם עגיל באוזן סיגריה ביד ובירה ביד השניה וכל שניה יורק על הרצפה כאילו הוא בפאב שלו...
אחרי החתונה הלכתי לבית של בני דודים שלי(המשפחה של החתן) וישנתי שם עד איזה 8 וחצי אחרי שלילה לפני הלכנו לישון ב1 ומשהו אחרי הא"ש לילה, והייתה לנו השכמה לפני 5...
בבוקר הייתי אצלם עד איזה 11 ואז התקשרו אלי ואמרו לי לסוע לתח"מ ומשם לקחת אוטובוס למושב אורה ומשם יקחו אותי.
אז הגעתי ב1 לתחנה הזו ליד מושב אורה, ונחשו מתי לקחו אותי????
====ב5 וחצי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!=========
4 וחצי שעות חיכיתי באיזה תחנת אוטובוס שיבואו להקפיץ אותי למחנה!!!ואפילו פיצוי לא רצו להביא לי!!!והבעסה היא שגיליתי שזה היה בערך 10 דקות נסיעה מהמחנה אז הייתי פשוט הולך את זה...
ועוד משהו שקרע אותי-זה השירים ששמו לנו בהשכמה..."יונתן הקטן רץ בבוקר אל הגן...השפן הקטן שכח לסגור הדלת..."(יציאה של דניאל-הנה הנה הם באים המומינים המופלאים...)והכל במנגינה מזרחית כזו...
והיה גם משהו עם הגוי של שבת"joni is agoi for me...בשבת חולב פרות ומכבה את הנרותjoni is agoi for me והיה גם משהו לא ברור על איזו סוכרית טופי...(במנגינה של שיר דיכאון)"הכל התחיל אז בשכונה קיבלתי טופי מתנה..."