ט"ש א>לולהאריאלניקהנאמן

בנוגע לכתבות על המחנה, נדמה היה שיש משהו משותף בין כולם(כמעט)-גב"ש...

מה אתם חושבים? זה משנה לגב"ש, איכפת להם שהם לא חלק מהתנועה? האם נועם אניספלד צודק שזה צעד ראשון ב'התפרקות התנועה',?

לדעתי לגב"ש זה ממש לא משנה, בגלל זה לא תראו בט"ש הבא, שום כתבת נגד של מישהו מגב"ש על מה שכתבו עליהם.

לדעתי לא צריך בכלל לחשוש מלהוציא את גב"ש אחרי ההתנהגות שלהם...

ועוד משהוהאריאלניקהנאמן
נראה לכם שההנא"ר תעשה משהו נגד הדברים שהושמעו נגדה ונגד גב"ש לפתרון הדברים, כי לי ממש לא נראה ששם למעלה יעשו משהו, אם כן אני די הייתי מעדיף שבט"ש הבא יהיה כתבה של מישהו מההנא"ר (עדיף יוסי) יסביר איך ההנא"ר מתכוונת לפתור את הבעיות שעלו במחנה האחרון אם לא באמת לא נראה לי שיראו שנה הבאה את ראשל"צ,רחובות, פתאח, עצמונה, עין צורים, אלו"ש פג"ז, במחנה הבא
אני רוצה להירשם לטש במיילאנונימי (פותח)
מה הכתובת תודה
ט"ש במייל ;אף פעם לא ניפתח לי!!!דינמית
פאתח.רחלי ברק
כותבים את זה ככה..
אגב לא הסכמתי עם גזברהאריאלניקהנאמן
הוא כותב כאילו, אין מקום בתנועה לסניף ראשל"צ\רחובות\בת-ים\נתניה
ככה זה כשיש אליטיסטים מהר-נוף... חחחעמישב
אז בוא אני יסביר לךמילאי
אני כאמור, לא מתיימרת לדעת מה הלך בין גב"ש בנים לשאר המחנה בבנים, למרות ששמעתי פה ושם. אני כותבת את דבריי מנקודת מבט של גב"ש בנות שגם עליהם נשמעו כאן תלונות. אז ככה,
לא יודעת מה אתה חושב (האריאלניק הנאמן,ככיונך)אבל לא כ"כ ברור לי מי נתן לך את הזכות לקבוע שגב"ש הם לא חלק מהתנועה והם בעצם מיחוץ לענינים. אולי זה מה שהשתמע לאחר הקריאה בט"ש? לא יודעת, אני עדיין לא קראתי את העלון, אבל אם זה מה שכתוב וזה הנושא המרכזי בעלון אולי עדיף לי שלא לקראו אותו.
אז כן, אני יודעת ומודה שקיימת בעיה שצריך לפתור אותה, ואגב, אני חושבת ויודעת שלפחות בבנות הטענות נגד גב"ש מוגזמות מאוד ויצאו מכלל אמת, ואני יודעת את זה בביטחון.
הבעיה שקיימת לא צריכה להביא אותך ואחרים למסקנה שגב"ש הם לא חלק מהתנועה, ואם כן הגעתם למסקנה, אז יש לכם בעיה גדולה לדעתי. ואני גם יכולה לומר בביטחון שלא המסקנה הזאת תביא אותך לפיתרון הבעיה.
ולידיעה כללית: גב"ש הם חלק מהתנועה לכל דבר. הפעילות בסניף קיימת בהיקף עצום והסניף ב"ה הוא סניף טוב מאוד שתורם מתפתח וחשוב מאוד.
אז אם שאלת אם זהאכפת לנו או לא, אז אני יענה לך שלא! לא אכפת לנו כי לתובנה המשונה שאתה ואחרים הגעתם אליה סניף גב"ש לא הגיע וגם לא יגיע.
ולא, אנחנו אכן לא נכתוב בט"ש הבא שום כתבת נגד על מה שכתבו לנו, כי אין לנו שום עניין להעלות את סניפנו לדיון ציבורי, זאת לא הדרך לפיתרון הבעיה ואני גם לא חושבת שזהו עניין של כל מי שרוצה להביע דעתו בעניין. אנחנו פשוט לא חלק מהדיון הזה כי הוא לא רלוונטי לגבינו, ולא אמירות של אחדים שכתבו בעלון אודות הפרדות גב"ש מהתנועה יקדמו אותנו לפיתרון.
וכמו שכבר כתבתי כבר בעבר, גב"ש זה גב"ש זה גב"ש וזה יישאר כמו שהוא. ההגזמות וההתפרעויות שבוצעו ע"י גב"שניקים אני מקווה מאוד שיופסקו וישופרו עד המחנה הבא. אני לא מצדיקה שום מעשה לא בסדר שעשו ויש לבדוק ולטפל בזה (ושוב,אין לי מושג כ"כ מה היה בבנים) אך וודאי ווודאי לא בהפחדות ואמירות כמו שזאת "התחלת התפרקות התנועה".
עם כל הכבוד, תרגיעו! ותנו לנו לטפל בבעיות שלנו לבד
תודה מראש.
בצפייה לבניין אריאל.
גב"שניקית
עוד משהו...מילאי

קצת פעור מיצדך לדעתי לכתוב אמירות כמו "אין צורך לחשוש מלהוציא את גב"ש..."
עם כל הכבוד, מי אתה שתגיד את מי להוציא ואיך להוציא?!?!? מה זה אמור להיות???? אתה מתיימר להיות מזכ"ל תנועת אריאל או משהו כזה?!?!?! כשתהיה בתפקיד הזה או משו דומה נדבר.
אל תחשוש! גב"ש לא יעלמו כל כך מהר מדפי ההיסטוריה של תנועת אריאל.
ירושלים$$$$
יש דבר אחד שאותי קצת מטריד בנושא הזה כי אני זוכרת שבמחנה הכנה שרנו לצוות של גבש שבו בשקט יממוטות ואז מדריכה אחת מסניף גבש אמרה לנו שנפסיק עם זה כי הם החליטו השנה לא לעשות מורלים נגד אחרים כי זה לא חינוכי וכ'ו כמובן שהסכמנו איתה ומיד הפסקנו אבל לצערי במחנה הם לא כל כך התנהגו בהתאם למה שהיא אמרה לנו.
למה מי אתאנונימי (פותח)
למה מי את שתדברי על הסניף שבנה את תנועת אריאל.
אל תדברי למי שיותר גדול ממך.
זו דעתיהאריאלניקהנאמן
וכן לפי איך שגב"ש מתנהגים הם כבר מזמן לא חלק מהתנועה, והם לא פותרים את הבעיות שלהם לבד... נראה הלוואי
יאלה שתוקאנונימי (פותח)
מילאי אני איתך לגמריאנונימי (פותח)
צודקת אולי לגבי הבנות כשתכירי את גב"ש בנים תדברי!!מלמעלה אלוקים
גב"שאנונימי (פותח)
ממש נכון!!!
היא לא צודקת לגבי הבנות!!!אנונימי (פותח)
ואל תדבר בלי שאתה יודע. גב"ש עשו ת'מוות במחנה וכולם שונאים אותם!!! שלא יתפאלו ושלא יגידו שסתם משמיצים כי זה מגיע להם!!! גב"ש-מה נראה לכם??? ילדה שאני מכירה משבט קטן (לא מפג"ז המלך) סיפרה לי שאחת מגב"ש באה והתחילה להרביץ לה רק כי היא שרה מורל לסניף שלה...גב"ש ממש חצופים ויסתמו ת'פה!
גב"ש תמיד יהיו הזבל של אריאל!
יאלה סתמי כבר יפגז"ניקיתאנונימי (פותח)
גב"ש-סתמו ת'פה, יאללה כבר!!!אנונימי (פותח)
יא גב"שניקית חוצפנית!!
אנחנו לא נסתום אף פעם (פג"ז-לא נפסיק לעולם)!!! מי שצריך לסתום זה אתם, ורק אתם, וכדאי שתעשו את זה מהר!!!
אתם לא קולטים שכל אריאל שונאים אותכם ובצדק???אתם יותר מידי חשים מעצמכם!!! כדאי שתרגעו ומהר!!!
אם גב"ש רוצים להיות חלק מהתנועה שיעמדו בתנאים!מ.מ.מ
בס"ד
אם כל הכבוד גב"ש לא יכולים להיכלל בתנועה מתי שהם מתנהגים כמו משוגעים.
יש גבול!!!
הם לא יכולים ללכת מכות כמו ילדים קטנים עם כולם ולדבר איך שבא להם ולעשות מה שבראש שלהם.
זה תנועת נוער עם מסגרת מוגדרת וילדים לא ירצו לבא למחנה אם הם יודעים שיהיה איזה סניף שיציק ויפריע וירביץ להם ולכולם.
המדריכים צריכים לדעת לרסן את החניכיםמתי שצריך ולא להשתגע כמו ילדים קטנים.
ואני בכלל לא היחיד שחושב ככה.
אם הם רוצים שיחשיבו אותם בתור סניף בתנועה שידעו גם איך להתנהג!!!
למה?אנונימי (פותח)
למה אתה מחליל את גב"ש בנות שהן לא קשורות ממש
גב"ש נפרדו מבנ"ע ועכשיו גב"ש נפרדים מאריאל(סמיילי)ליאור ברוכים
האחדות שם מנצחת....
דווקא השנה ממש היה לי כיף עם גב"ש...מיכל160
הם היו ממש חמודות, הרבה פחות סנוביות. קצת הכאיב לי שבמפקד סיום שדיברו על גוש קטיף הם עשו מוראל- זה נראה לי משפיל שהם עושים מורל בזמנים רציניים...
חוץ מזה, נראה לי שלנו יש סטיגמות עליהם ולא ניתן להם לשנות את עצמם... חבל!
צר לי...מילאי
צר לי מאוד, אבל אתם חיים בסרט רע.
כל האומרים למיניהם שגב"ש לא חלק מהתנועה לא יודעים על מה הם מדברים, אבל בכלל.
תגיעו יום יום להנהלה ותראו מי עוזר שם תמיד כשצריך, את מי מזעיקים בשעות מצוקה ולחץ. לא יודעת מה ההגדרה שלכם ל"חלק מהתנועה", אבל לפי ההגדרה שלי אתם יכולים לצאת מה'חלק' הזה.
ולמי שטען כאן שצוות גב"ש טענו שהם החליטו החלטה להפסיק לשיר שירי מורל כאלו ואחרים אז כן, זה נכון. וכמו שאתם יודעים בתור מדריכים (או שאתם לא יודעים) לא לכל דבר יש תוצאות מיידיות, דרושה עוד עבודה בנושא הזה וב"ה היא קיימת. ואני בטוחה שאף אחד מהדוברים פה לא יודע על מה אני מדברת וטוב שכך.
מי שמך למחלק הגדרות,'האריאלניק הנאמן', לומר כאן מי חלק ומי לא?!? בדבריך אלה אתה מוציא, ומחלק, מפריד ומקצין.

בבקשה ממכם היזהרו בלשונכם.
קצת מוזר לי שמי שהתנצל בשרשור אחר על דיבורים כאלה ואחרים חוזר כאן על משעין ואולי אף גרוע מיכך.
לא יודע מה קורה עם גב"ש בנות.האריאלניקהנאמן
סליחהאנונימי (פותח)
...יופימילאי
אז בבקשה אל תדבר.
חוץ מיזה, שזה לא תרוץ, גם על גב"ש בנים אל תדבר ותכתוב דברים כמו שכתבת.
פשוט אין לך זכות לקבוע ככה דברים.
זה לא אנחנואנונימי (פותח)
מיכל תקשיבי שניה אני אומרת לך כמה דברים:
דבר 1 :
אנחנו לא ולא שרנו מורל רק קצת ממש
אני זוכרת מה היה שם אני יודעת שאת שונאת את גב"ש אז את מאשימה ישר אותנו אבל זה לא אנחנו דרך אגב גם פג"ז שרו כפול 5 ממנו
בבקשה
מה הבעיות עם פג"ז הא הא???אש מאנשים קרים.
תיזהרי!
ואלה פג"ז שרואנונימי (פותח)
כולם לא סובלים אותכם !!!!!
ואוהבים אתפג"ז ושרנו מוראל אחרי המפקד
פג"ז הייתם תותחים !!!!

מי ניצח פג"Z פג"ז

מקום שני!!!!!!!!
אפילו יותר מתותחים הרבה יותר!!!אש מאנשים קרים.
ובקשר לתותח יש את החולצה (מקווה שמי שאמור להבין הבין).
מי ניצח??? פג"ז פג"ז!
מקום שני!!! אין אין עלינו מתות על עצמינו פג"ז הם גדולות מכולם!!!
מדובר פה על גב"ש בניםת.מ.
ודרך אגב את צודקת בקשר לבנות
מיכל .אנונימי (פותח)
סליחהאנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי יוכי בתאריך י"ד אלול תשס"ז 09:55
אם אתה לא אוהב את גב"ש אז אתה לא צריך לרדום שאנחנו"נפרדיםם מהתנועה אנחנו לא ולא נפרדים
אפשר לומר שאתה נפרד לפני חודש הרחמים ככה אתה רושם
סליחה אני ; בכל תוקף אומרת את זה .ובC הרצינותאנונימי (פותח)
סליחה יש לי כמה דברים להסביר לך :
דבר ראשון : גב"ש בנות לא קשורות לענין הזה אולי גב"ש בנים
קשורים לזה אין לי מושג אבל מה שרשמת בהתחלה ממש לא יפה.
דבר שני: אנחנו בבנינו את תנועת אריאל אז לא תדבר למי שיותר גדול ממך בשנה סליחה.
אולי נפרדנו מתנועת בני עקיבאאנונימי (פותח)
יחס ספציפי או כלל תנועתי?!רותם
לי יש שאלה שלא עלתה כלל בשום פורום לא טל שמים ולא כאן. האם
היחס הזה הוא רק כלפי גב"ש ובחזרה או שיש את היחס בין כל
הסניפים?!
לדעתי היחס הזה אינו רק בין גב"ש ושאר התנועה אלא בין כל סניף וסניף לתנועה.
אין יותר מידי סניפים שמחוברים בצורה הרמטית להנהלה ארצית, ולכן במקום לטעון שההתבדלות של גב"ש תביא להתפרקות התנועה, צריך לטעון שהפירוד בין כל סניפי התנועה הוא זה שיביא להתפרקות.
ולכן כדי לקחת את זה גם לעצמינו ולהפסיק להגיד שאם הוא מסניף X אז הוא כנראה כזה ואם הוא מסניף Y אז הוא הפוך והוא יותר טוב ממנו... לדבר הזה קוראים סטיגמה!!!!
וכאשר הסטיגמות יתמתנו יהיה יותר טוב בתנועה ופחות התבדלות, בין של גב"ש ובין של סניפים אחרים "צדיקים" יותר!

בציפיה לשינוי ולהקמת בית המקדש
תגובה לרותםאנונימי (פותח)
א.את שואלת האם יש יחס עויין רק לגב"ש או בין כל הסניפים וא לא צודקת, יש יחס מדהים בתנועה בין סניפים ויש לי יחסים טובים עם מלא בנות רק בזכות פעילויות תנועתיות. ולגבי בנות מגב"ש יש לי גם חברות משם, אבל כשהם עם הסניף ביחד הן אחרות-כמו כל מה שרשמו כאן אבל שח"ו לא יהיה סטיגמות על בנות יחידות מגב"ש כי יש שם בנות מדהימות.
את צודקת שנחנו מדהימות !אנונימי (פותח)
יפה מאוד!האריאלניקהנאמן
כתבתי על זה משהו לט"ש הקרוב
היאנונימי (פותח)
את מכירה את הכינוי מ"אד מיוחד?
לא מסכימה.פלספנית
לדעתי- לשעלבים יש יחס טוב מאוד עם סניפים שונים- פאתח, ב"ש, ועוד.
גם לנו!אש מאנשים קרים.
כמעט אם כולם חוץ מגב"ש!
מה יש לכם נגד גב"ש(לא שאני גבשניקית)אנונימי (פותח)
מה הם עשו לכם?

חוץ מזה הסניף שלי(שעלבים) מתחבר ככככככמעט(כמעט) אם כולם...
הרבה דברים...במחנה...אש מאנשים קרים.
מרוב שאמרתי את זה כבר אין לי כח לפרט...אבל באמת שמגיע להם!
זה שזה מגיע להם את חצי צודקת כי יש כמה בנות...אנונימי (פותח)

שהם דיי חמודות...
אבל מה הם עשו לך?
אחת אחת הם חמודות, אבל כשהם ביחד...אש מאנשים קרים.
הם לא עשו רק לי הם עשו לכולם!
יאללה סתמו ת'פה-גב"ש כאן...
איפה הבושה...
חצי מהמורלים שלנו הם העתקה מהם (כאילו שאין לנו את מי לחכות)...גם אם שרנו אותם כבר שנים...
ועוד ועוד...(אין לי כוח לפרט ואני צריכה ללכת לישון).
הם סתם נקציותאנונימי (פותח)
אין לי משהו נגדם אבל יש להם אגו בשמיים והם נקציות
שוב!!!רותם
תעלו רמה!!
הדיון הוא לא ברמה של כמה גב"ש מעצבנים ומתבדלים, אלא מה ההשפעה על התנועה מהיחס הזה, וגם מה אנחנו יכולים לעשות כדי לשנות את המצב בתנועה!!
אני לא מדברת על יחס ספציפי לחניכות כי לכל אחת יש חברה מגב"ש ולכל אחד יש מישהו במחזור מגב"ש כי הם אחד הסניפים הגדולים!!!!
למה סניף X עולה לאוטובוס מגלה שהוא עם סניף Y, ומיד מתחילות מריבות מי יותר טוב????
היחס המדהים שאתן מדברות עליו לא ניכר בשטח כי בכל סניף שתשאלו יענו לכן את הסטיגמות שיש על כל סניף בתנועה!!!
תחשבו לא רק על מה שגב"ש עשו/לא עשו לכם במחנה אלא על כל תקופות השנה, האם גם אתם התיחסתם לסניף גב"ש כמתבדלים? אז מה הפלא שהם יוכיחו את הסטיגמה שלהם??? ואז אסור להגיע בתלונות כלפיהם אלא כלפי כל סניף וסניף, שגרם להם להיות כך!
בציפיה לשיפור הרמה וההתיחסות
ולבנין אריאל
לא נכוןאנונימי (פותח)
גב"ש אוהבים אותנו הם פשוט לא רוצים להראות את זה!!
כל הכבודאנונימי (פותח)
אני איך לגמרי כי כולם יודעים ששונאים את גב"ש
בנים ובנות .
כשאתם אומרים גב"ש...אנונימי (פותח)
אתם מתכוונים גבעת שמואל?
או סניף גבעת שאול?
רק באחד מהם יש אריאל נראה לי...פלספנית
אחרת זה יכול להיות גם "גבעת שרת" בבית שמש... לוידעת, זה שבירושלים...
מגניב שמישו מכיר את שכונת "גבעת שרת"..טימון!
אגב- היא בבית שמש, בשכונה הזאת יש בנ"ע ואריאל, אבל אריאל יש רק אחד בבית שמש ולכן קוראים "אריאל בית שמש"(כבודדדדדדדדדדד) ולעומת זה יש עוד סניפים של בנ"ע בבית שמש, ולכן קוראים לזה "בנ"ע גבעת שרת.."
מקווה שזה מובן...
מה לעשות, חברותי משם...פלספניתאחרונה
חמשושיות, לומדת בשעלבים.
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך