אני כאמור, לא מתיימרת לדעת מה הלך בין גב"ש בנים לשאר המחנה בבנים, למרות ששמעתי פה ושם. אני כותבת את דבריי מנקודת מבט של גב"ש בנות שגם עליהם נשמעו כאן תלונות. אז ככה,
לא יודעת מה אתה חושב (האריאלניק הנאמן,ככיונך)אבל לא כ"כ ברור לי מי נתן לך את הזכות לקבוע שגב"ש הם לא חלק מהתנועה והם בעצם מיחוץ לענינים. אולי זה מה שהשתמע לאחר הקריאה בט"ש? לא יודעת, אני עדיין לא קראתי את העלון, אבל אם זה מה שכתוב וזה הנושא המרכזי בעלון אולי עדיף לי שלא לקראו אותו.
אז כן, אני יודעת ומודה שקיימת בעיה שצריך לפתור אותה, ואגב, אני חושבת ויודעת שלפחות בבנות הטענות נגד גב"ש מוגזמות מאוד ויצאו מכלל אמת, ואני יודעת את זה בביטחון.
הבעיה שקיימת לא צריכה להביא אותך ואחרים למסקנה שגב"ש הם לא חלק מהתנועה, ואם כן הגעתם למסקנה, אז יש לכם בעיה גדולה לדעתי. ואני גם יכולה לומר בביטחון שלא המסקנה הזאת תביא אותך לפיתרון הבעיה.
ולידיעה כללית: גב"ש הם חלק מהתנועה לכל דבר. הפעילות בסניף קיימת בהיקף עצום והסניף ב"ה הוא סניף טוב מאוד שתורם מתפתח וחשוב מאוד.
אז אם שאלת אם זהאכפת לנו או לא, אז אני יענה לך שלא! לא אכפת לנו כי לתובנה המשונה שאתה ואחרים הגעתם אליה סניף גב"ש לא הגיע וגם לא יגיע.
ולא, אנחנו אכן לא נכתוב בט"ש הבא שום כתבת נגד על מה שכתבו לנו, כי אין לנו שום עניין להעלות את סניפנו לדיון ציבורי, זאת לא הדרך לפיתרון הבעיה ואני גם לא חושבת שזהו עניין של כל מי שרוצה להביע דעתו בעניין. אנחנו פשוט לא חלק מהדיון הזה כי הוא לא רלוונטי לגבינו, ולא אמירות של אחדים שכתבו בעלון אודות הפרדות גב"ש מהתנועה יקדמו אותנו לפיתרון.
וכמו שכבר כתבתי כבר בעבר, גב"ש זה גב"ש זה גב"ש וזה יישאר כמו שהוא. ההגזמות וההתפרעויות שבוצעו ע"י גב"שניקים אני מקווה מאוד שיופסקו וישופרו עד המחנה הבא. אני לא מצדיקה שום מעשה לא בסדר שעשו ויש לבדוק ולטפל בזה (ושוב,אין לי מושג כ"כ מה היה בבנים) אך וודאי ווודאי לא בהפחדות ואמירות כמו שזאת "התחלת התפרקות התנועה".
עם כל הכבוד, תרגיעו! ותנו לנו לטפל בבעיות שלנו לבד
תודה מראש.
בצפייה לבניין אריאל.
גב"שניקית