מה אפשר לעשות או למי אפשר לפנות בקשר לדחיית שירות נוספת אם יש לי סיבות טובות והצבא לא מאשר לי?
על איזה רקע? ישיבה? לימודים?משה
על רקע לימודים גבוהיםאנונימי (פותח)
אם לא היה הפיגוע לא הייתי נכשל בלימודים (הוא היה לפני הלימודים אבל הוא הגורם לזה שלא הצלחתי בלימודים)
שלחתי כבר פקסים לצבא ולא התייחסו לעניין הזה של פיגוע ורק שללו לי את הדח"ש
התקשרתי לקצינת דח"ש (משהו כזה..) והיא גם לא אישרה ואמרה לא יאשרו אבל אני יכול לשלוח שוב פקס.. שלחתי שוב כמה פקסים ולא ענו.
קיצר אני מיואש מהצבא, שם אף אחד לא רוצה לעזור
השאלה שלי אם יש מישהו שיכול הוא לדבר ואולי לו ישמעו.
תודה
זה מהלך שהוא לענ"ד לא כ"כ נכוןמשה
הראשונה - להגיע מחר ולטעון לטעות בתאריך. לא נראה לי שיעשו לך משהו.
השניה - לעבור טירונות וכו', ואז לחפש תפקיד שבו לא עובדים קשה, ולהמשיך ללמוד במסגרת האוניברסיטה הפתוחה.
השלישית - להתגייס, להגיע לקב"ן ולהיפתר מהשירות הצבאי אחרי כמה שבועות, ותקבל מתנה מצה"ל - מענק שחרור.
לא ממליץ על השלישית בשום צורה, אבל גם זו אפשרות.
טעות ענקית עשית.אבשלוםאחרונה
אתה רוצה שיעזרו לך? תשתף פעולה! לא תשתף? לא יעזרו לך. כלל בסיסי בחיים.
אין לי מה לומר יותר מעבר לכך שיכולת לפנות בזמן למש"קית ת"ש על מנת שתוכל לעזור לך.
אתה קיבלת דח"ש וזה הותנה בהצלחתך, לא הצלחת? קבל את זה. הצבא עובד לפי חוק. אי אפשר לשנות את החוקים כל הזמן. אם היה באפשרות הצבא לעזור לך לא היו שוללים אותך.
לאיזו לשכת גיוס אתה שייך?
שאלה לגבי צו ראשון,ימח שם עראפת
ואם כן, לאחר הצו ראשון הרגיל הוא יוכל לדחות גיוס?
כמו כן,ימח שם עראפתאחרונה
גיוס לצה"ל בגיל 45danielt
הי לכולם,
פטור מגיוס מגיל 18. סיבה אינה בעיות נפשיות או בריאותיות, אלה סרבנות. לא אכנס לפער בתפיסת העולם והערכים שנצבר לאורך השנים, אך כבר שנים סוגיית השתמטות פתוחה אצלי ובימים אלו אני מעוניין לסגור את הסיפור אחד לתמיד. במלחמת לבנון השנייה פניתי לצה"ל בבקשה להתגייס, אך קיבלתי תשובה לקונית "פטורך נשאר בתוקף". היום אנחנו לצער כולנו במציות אחרת לגמרי, לכן אולי יש סיכוי שיגייסו אותי. מטפס הרים לשעבר, בן 45, בריא.
אשמח לקבל מידע, מה הסיכויים שמהלך יצליח ויגייסו אותי ולאיזה גורם ניתן להגיש את הבקשה.
מנהלת חרדים. אוליהעני ממעש
תעודת שחרור בכבוד- כוכב זהב/כסף/ארד- קציני הסדראחד שמשתדל
מחפש לדעת א מישהו פ יודע, אם הייתי קצין במסלול הסדר- זאת אומרץ בפועל לא הייתי בקבע.. (יצאתי לפיקוד במסלול ישיר), האם אני מקבל תעודת שחרור משירות סדיר- ארד?
כי בפועל לא הייתי בקבע
אין לי מושג. תתקשר 1111 יענו לך...אם רק נאמין
איך זה משנה?נפשי תערוג
יש משמעות לצבע?
יש לי תעודת השתחרר בכבוד. האמת ל זוכר באיזה צבע.
בזמני.. לא יודעת איך זה היום..עוגת גבינה.אחרונה
הצבע היה נגזרת של תפקיד.
ג'ובניק קיבל ארד, תמכל קיבל כסף ולוחם זהב.
מידע על תוכנית "בינה בירוק"זאב קדוש
מחפש מידע על התוכנית בינה בירוק, ממשהו שהיה/משרת שם, כמה זה מתאים לחרדים/דתי תורני, מה בדיוק עושים, כמה זמן סה"כ, ועוד. תודה