בס"ד
רציתי לשתף בסרט שעברתי בתקופה האחרונה יצאתי עם בחור יחסית מבוגר בן 25 ואני הרבה יותר קטנה ממנו ומסתבר שיותר בוגרת, אני רציתי לצאת איתו הכרתי אותו לפני שנתיים וידעתי עליו הכל והוא לא ידע על קיומי .היה לי הרבה ציפיות מהקשר גם כי הוא בוגר ובעל ניסיון רב וגם כי אנחנו אותו סגנון ואותו ראש והוא בדיוק מה שחיפשתי .
התחלנו לצאת והבחור לא הראה לי התעינינות כל הזמן הרגשתי שהוא בוחן אותי בפגישה הרביעית הוא אמר לי שהוא מרגיש שהולך טוב אני מאוד התרגשתי כי מאוד רציתי אותו ומטבעי אני אדם פתוח סיפרתי לו שבמשך שנתיים אני מכירה אותו ויודעת כמעט הכל עליו העניין שהתבלבלתי הרגשתי שהבחור לא יציב בכלל יש לו פחדים שמשתקים אותו הוא ידע שאני קולטת אותו וזה עוד יותר הציק כנראה אין לי מושג איך אבל ה' נתן לי כ"כ הרבה כוחות להתמודד איתו בקיצור הרגשתי פסיכולוגית בפנים היה לי קשה מאוד רציתי אותו כנראה שהתאהבתי בו ולא היה ברור לי למה!.
עשינו מלא הפסקות הלכנו למלא רבנים נפרדנו וחזנו אחרי 3 ימים, פתאום שמתי לב שאנחנו לא מתקשרים ובדברים שחשובים לי כמו חם ואהבה ופירגון דברים שכל בת צריכה הוא לא נתן לי וזה לקח לי הרבה זמן להחליט ובסוף זה קרה אמרתי לו שאני לא רוצה הוא לקח את זה בסדר כאילו הוא ציפה לזה.
הים אחרי כמעט שבועיים אני נמצאת במצב שאני מבינה בשכל שאנחנו לא מתאימים אבל זה משגע אותי שחסר רק קצת חיבור קצת פירגון וזה היה זה ובגדול כל הזמן אמרנו שאנחנו יכולים ליהיות חברים החיה לנו ממש כיך יחד אבל עדין היה תקוע לא הצלחנו להתקדם ולעלות שלב.
העניין שאני רוצה להתקדם ולהמשיך לצאת עם אחרים אבל אני חושבת שאני צריכה קצת זמן לבד
השאלה האם אני צריכה לחכות שהוא ימחק ממני לגמרי או רק לחכות עוד קצת כדי שאפילו הקצת חיבה הלא ברורה שהיתה לי אליו תיגמר?
דבר שני אני לא פחדתי עד עכשיו מלהתחתן ופתאום גיליתי שעכשיו אחריו קצת עלו בי נקודות מה יהיה אם אהיה עם מישהו שהוא לא יספק לי את הצרכים שאני חייבת ?מה אם הוא יקבל רגלים קרות ולא ירצה זה גם קרה לי פעם ..
אם תוכלי לעזור אשמח
תודה ושבוע טוב..
" זאת תגובה שהייתי נמנע ממנה בשלושת דייטים הראשונים.