מדריכה בבעיה...אנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי מיכל160 בתאריך ו' תשרי תשס"ח 20:19

אוף, אני חייבת לספר למישהו לפני שאני מתפוצצת כמו בלון...

יש לי בעיה קטנה...

יש בשבט שלי שתי בנות שמשתלטות על כולם ובנות ממש מפחדות מהם... יש עוד שתי בנות (אחת מהם הייתה עם הבנות האלו שמפריעות, השניה ילדה שהם נהנות לצחוק עליה) שרוצות להקים קבוצה נגדית, לא נגד הבנות האלה אלה בעד שבט אחד, כאילו... לאסוף כמה בנות, לשתף אותם בבעיה (שכבר ידועה להם...) ולהחליט יחד שלא מפחדים מהם ושכל אחת אומרת את דעתה האמיתית ושזהו, לא שמים ומתחילים להתנהג אליהם כמו לכל בת -יורדים עליהם, מדברים איתם ועושים אותם.

אני מרגישה שהבנות לא הצליחו להעביר אלי הכל, המדריכה שאיתי קטנה ממני בשנה (היה לנו סיבוך...) ואין לי מושג מה לעשות, בתכ'לס הם דיברו איתי בשביל לשאול אם אנחנו המדריכות נעזור להם ומסכימות איתם...

הבנות (דרך אגב) התחברו מאד (בואו נאמר שהם פיטפטו בטלפון יותר משעה...) ובהתחלה הן היו מנותקות אחת מהשניה!!!

אני מפחדת שהחברות הזאת תגרום לקינאה לחברה טובה של ה"מקובלת" שעברה להיות עם ה"איתם" ולעוד בנות שאין להם חברה טובה, מצד שני זה תורם לשתיהן המון והם ממש נהנות ביחד...

טוב, נחזור לבעיה...

מה לעשות? להרשות להם או לא??? לעזור או להתנהג??? איך לעבור את זה לתועלת השבט...

אוף, למה דווקא אני מדריכה של בנות בגילאי 11-12, בגילאים הכי מתוסבכים???

פלייז!!!!!!!!!!!!! תענו לי, די, בבקשה!

מוכר...אנונימי (פותח)
בסיעתא דישמיא

זה מוכר לי ממקום כלשהו...
גם לנו הייתה בעיה כזאת בשבט...
המדריכות לא יעדו עליה והשבט שלנו פשוט היתפרק...

אל תחכי תחשבי על רעיון ותיפעלי...
גם...אנונימי (פותח)
בסיעתא דישמיא

גם לנו יש בעיה כזאת בשבט מה עושים?
אני אשמח לעזור אבל...ישי ויזנר
אני צריך שמישהו יעתיק לי מ"טוב, נחזור לבעיה" לתגובה נפרדת (הפלאפון מצנזר לי מאורך מסויים).
לישי ויזנר....אחת מהצפון
מה לעשות? להרשות להם או לא??? לעזור או להתנהג??? איך לעבור את זה לתועלת השבט...

אוף, למה דווקא אני מדריכה של בנות בגילאי 11-12, בגילאים הכי מתוסבכים???

חוץ מזה, סורי שלא הייתי פה (חברה שלי סיפרה לי שלא סובלים בנות שבאות ואז עפות) פשוט האחים שלי נמצאים במחשב כל דקה כשהם חוזרים מהישיבות ומהאלפנות...

פלייז!!!!!!!!!!!!! תענו לי, די, בבקשה!

אוף, אני עוד שניה נרדמת...

וכל הניגונים המעצבנים שאחותי מנגנת על האורגן (אני חייבת להודות שלא על תופים...) ממש מחרפנים אותי...

טוב אני חייבת לגמור כי לוחצים עלי...

שלום!!!

ב"ה שהיצליני מהדרכהעמישב
בס"ד לק"י

תיראי, יש פה בעצם בעיה של שתי בנות שמערערות את יסודות השבט. אומנם זה רע, אבל לפחות זה הופך את השבט לדבר דינמי ומעניין.
בכל מקרה, לענ"ד, אפשר פשוט לגרום לשאר הבנות לא לפחד. עדיף לא ע"י אירגונים ומפלגות, וגם לא שיחה של השבט לכולן חוץ מהשתיים.
מדוע? זה רק יגרום לתכחים יותר גדולים ומריבות. ולא רק בין הבנות של השבט לבין עצמן, אלא גם ביניהן לביניכן, המדריכות.

אז מה עושים? אפשר למצוא דרכים עקיפות. לדוג', לשדר ביטחון, לא רק שלכן המדריכות, בסביבה של שתי הבנות ה"אימתניות". לשדר, "אז מה". ברגע שזה יקרין על הבנות, שתי הבנות יבינו שזהו, נגמרה תקופת הזוהר. ויחליטו החלטה אחת מבין השתיים. או לעזוב את השבט ולהתעצבן על כל העולם. או לחזור למקומן האורגינאלי והטבעי, כעוד בת רגילה מהשבט.

והעיקר תפילות!
די!!!!!!!אנונימי (פותח)
מה אני עושה אם העינין מתגלגל אצלינו כמו כדור שלג והלחץ החברתי פשוט ממריא???
מבינה לליבך!קוקו
זאת אחותו של קוקו. גם אני הדרכתי את הגיל הזה והיו לנו בעיות דומות. הכי חשוב לא להלחץ מזה ולשדר לחניכות שדבר ראשון אפשר לטפל בזה... אבל לעשות את זה בצורה נחמדה, כמו ארוחת ערב, להסביר להם שאת מבינה את הבעיה שלהם וזה אכפת לך אבל הם שבט אחד וחשוב להשאר שבט מגובש אפילו שיש כאלה קשיים, אם יש דברים שלא מתפשרים עליהם כמו כבוד אחת לשניה ובשום אופן לא לפגוע ולהעליב.ואם את רואה שזו בעיה נקודתית אצל משהי זה כנראה נובע ממשהו, תנסי לעזור לה לתת תשומת לב אם צריך ובעיקר להתפלל עליה שתזכה לישר את המידות שלה!!! זה לא רק בעיה בשבט אלא אלו המידות שלהם לכל החיים! לפי דעתי אסור לך בשום אופן להתערב באחד הצדדים! זה רק יגרום ליותר בלאגנים שיגידו למה את בצד הזה ולא בזה... בקיצור אני חושבת שלא להכנס לפרטים של המריבה הספציפית הזאת למרות שזה נראה קל יותר אלא לטפל בשורש. ותדעי שאנחנו בשלב מסוים בקשנו מבת שהתנהגה בצורה קיצונית לא לחזור לסניף עד שאנחנו לא יושבות ביחד ומחלחטות איזה גבולות לא עוברים (כמו ירידה על בת חלשה כל הזמן) וזה הזדמנות מעולה לפתח שיחה עמוקה יותר. שיהיה לך ממש בהצלחה!!! את זוכה לטעת מידות ישרות ומתוקנות ודרך ישרה לבנות ישראל!!! תתפללי לריבונו של עולם שתמוד יתן לך עצות נכונות ומילים אמיתיות שיכנסו ללבבות שלהם! חג שמח!
....אנונימי (פותח)אחרונה
מתחברת אל הדברים שאמרה אחות של קוקו. "סתם אחת" כתבתי לך במסר אישי. בהצלחה רבה!!!!
הרבה תפילות.
בע"ה כבר טוב
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך