מעניין מה אנשים כאן יענו לי.. כי שלחתי את אותה שאלה בדיוק לפורום המקביל בכיפה, ושם...
אני בחורה בת 19 וחצי (שנה אחרי שרות) ושוקלת ברצינות לצאת לשנת שליחות בחו"ל בשנה הבאה.
עד כאן הכל טוב ויפה, יש לי הרבה סיבות ללמה כן.
אבל.. הסיבה הכי גדולה ללמה לא- זה הגיל..
במידה ואכן אעשה את השליחות הזו, אני אחזור לארץ כשאהיה בת 21+, שזה בערך הגיל בו הייתי רוצה לראות את עצמי כבר עם מישהו, או לכל הפחות להיות בשלב הדייטים התכופים (הייתי רוצה אף לפני, אבל זה קצת לא אפשרי אם נמצאים מעבר לים..)
וגם על זה היה אפשר להתגבר, אבל הבעיה היא שאני לא ממש בטוחה שמישהו ירצה אותי, או אפילו שאני ארצה בשלב הזה כבר לחשוב על הקמת בית, וזאת בגלל שעדיין לא תהיה לי אף התחלה אפילו של השכלה גבוהה (למרות שכנראה מה שאני אלמד מצריך שנתיים בלבד, שזה כ"כ נורא)
ועוד סיבה- אם בגיל 21 אני רק אתחיל לקבל הצעות, רוב הסיכויים שהמוצעים יהיו בטווח גילאים של 22 ומעלה, ובדרך כלל בגילאים האלה (למיטב הבנתי לפחות) להוטים כבר להתחתן, ואני לא מעוניינת אחרי תקופה קצרה של הכרות להתחתן...
וממש לא באלי למצוא את עצמי בסופו של דבר רווקה מתבגרת...
אז מה אתם מציעים? ואולי בכלל תגידו לי שאני עדיין צעירה וטועה בהשקפת העולם שלי? (נניח שזה לא נחשב מבוגר מדיי להתחיל לצאת רק בגיל 21, ושזה לא נורא להתחתן אפילו אם אין עדיין תואר באופק, ושבחורים בגיל 22 לא להוטים להתחתן באופן מיידי...)
אשמח מאוד לשמוע את דעותיכם!
" זאת תגובה שהייתי נמנע ממנה בשלושת דייטים הראשונים.