שרשור רעיונות לחודש ארגון!אנונימי (פותח)

למי שיש רעיות לקירות, הצגות, שירים לריקוד/דגלנות..

מוזמן לכתוב פה!! מאוד יעזור!!

הצגה לשבט מעפילים(קדושת הזמן)האריאלניקהנאמן
חליל הוא הבן של מוחמד מלך חיג'אז, לחליל הכל התנהל על מי מנוחות, היה לו הכל משרתים חברים ספרים, והכי חשוב- אוכל והרבה אוכל, לאחר כמה שנים נמאס לו מהאוכל של הממלכה ואמר לאביו שאם האוכל לא משתפר הוא עוזב את הארמון, אבא שלו, מוחמד, עשה הכל כדי לשפר את האוכל אך הוא לא הצליח, פעם אחת לאחר תפילות יום הששי חליל לקח כמה בגדים וברח...

אחרי שעתיים שהוא מסתובב ברחובות חיג'אז הוא מגיע ל'מלח', השכונה היהודית, בעודו הולך ברחוב, רעב, הוא מריח ריח מיוחד ולאחר הריח הוא שומע מאחד הבתים קול שירה:'שלום עליכם מלאכי השרת' חליל דופק בעדינות בדלת ונכנס הוא רואה את אבי המשפחה(מענדל?) על ראשו שטריימעל ולגופו כפוטע, שר עם משפחתו הענפה שירי שבת שעל השולחן מטעמים, מטעמי מלכים. חליל שואל אם אפשר להכנס ולאכול אבי המשפחה משיב בקרב לב 'כמובן, בכבוד!'

לאחר הקידוש נטלו ידיהם והחלו לאכול אפילו ללחם עם המלח היה טעם שונה, מיוחד. חליל החליט שכך יעשה, שכל שבוע לאחר תפילות יום הששי הוא יבוא לאכול בבית של היהודים.

כך היה כמה חדשים וכל שבת לאוכל היה טעם מיוחד, אפילו אלוקי. ואף פעם לא נמאס לחליל טעם האוכל.

לאחר כמה חדשים החליט חליל שהוא רוצה את האוכל הזה גם באמצע השבוע. חליל הלך לאביו וגילה לו שאצל היהודים יש אוכל מצוין האב, המלך, שמח שסוף סוף בנו אוכל, ואמר למענדל ולאשתו להכין לחליל אוכל כל השבוע. והם בצר להם החלו להכין אוכל, את האוכל של שבת גם באמצע השבוע, הם הכינו והביאו את האוכל לחליל, חליל כולו נרגש טועם מהחריימה ומהגפילטע, ואומר:'איכס!!!! זה לא כמו פעם זה מגעיל, בטח שיניתם והחסרתם תבלין' מוחמד המלך מתעצבן על זה שהעזו היהודים להכין אוכל לא טעים לבנו, ועומד לגזור כליה על היהודים.

אבי המשפחה(מענדל) חושב וחופר במוחו למה חליל לא אוהב את האוכל הרי הם לא שינו כלום. פתאום הרעיון מכה בו 'אני יודע למה האוכל לא טעים' הוא אומר ונגש למלך. 'אדוני המלך אכן החסרנו תבלין אחד שקשה מאוד להשיגו, לתבלין הזה קוראים-'שבת' או יותר נכון 'קדושת השבת'
הצגה לשבט נבטים(קדושת האומה)האריאלניקהנאמן
הסיפור המפורסם על רבי פנחס בן יאיר ששלח את תלמידיו לקנות חמור ולאחר שהם קנו את החמור הם שמו לב שיש על צווארו של החמור יהלום, והם ע"פ ההתר ההלכצי(אבידת הגוי-מותרת) שמחו ואמרו לרב שלהם שהוא לא צריך לדאוג יותר לפרנסה ולא מידי, ורבי פנחס בן יאיר הורה להחזיר את היהלום לגוי, והגוי שמח והיה קידוש השם,
יש למישהו רעיונות לשבט מעפילים-הרא"ה??אנונימי (פותח)
יש לי שיר להרא"ה!!אוריה שמחה
מה-מה-מה של שוואקי- "מה טובו אוהליך.." זו הברכה שישראל התברכו בה כי היו צנועים (חלון של בית פונה לקיר של בית ולו לחלון שלו-וכך ממש נזהרים מהיזק ראיה וכו'...) ב"הצלחה לכווולם!!
*ולו עם א'-לא..(תיקון)אוריה שמחה
שיר לדגלנות או ללריקוד סניפי:מיכל160
שיר מ-ד-ה-ים של שווקי: "והיו כל מעשינו לשם שמים"
אהה,מיכל160
וגם לקדושת המקום אפשר את השיר: "כל המתפלל במקום הזה בירושלים כאלו התפלל לפני כיסא הכבוד..."
יש למישהו את השיר הזה?אנונימי (פותח)
אם יש למישהואנונימי (פותח)
אם יש למישהו קיעונות לקיר של שבט זרעים- אני אשמח מאוד!!!!

אני כבר ממש מתחילה להתייאש מלמצוא רעיון מקורי ויפה ואם אפשר שיהיה גם קשור לנושא שלהן: אריאל!!

תודה רבה רבה...
יש את הרעיון הכי נדוש בעולםהאריאלניקהנאמן
טימון ופמבה וכתוב : 'תסגל לך תורת חיים----בעוז!'
עשינו על זה חולצה סניפית שווה לפני 3 שנים.רחובות כבוד!
נוסטלגיות...
אוףף... אין לאף אחד רעיונות??אנונימי (פותח)
רעיוןאנונימי (פותח)
לקחת תמונה של מפלצות בע"מ שיא החמודה... לכתוב הלול בגוגל ולהיכנס לדפים מצויירים...
יש שם תמונה של הילדה הקטנה בו אם המפלצת הגדולה....שחכתי איך קוראים לו.....ואז רושמים:
זה הקטן גדול יהיה!!!
או לקחת תמונה של טימון על פומבה ולרשום:
קטן אבל מעל כווולם!!!!
יש לי רעיוןאופטימיתמידאחרונה
אצלנו שורשים עשו את זה בסניף(וכמעט כל שנה עושים את זה)
הם ציירו על הקיר את הסמל של אריאל ומילאו אותו בפוול קרפים לפי גוונים ואז ליד הם כתבו את ההימנון של אריאל...
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך