חודש ארגון פה!! ;תתחילו להפציץ בקטעי קישור!!!!~אהרלה~!נתניה
אני ;רוצה רעיונות לקטעי קישור על רמה....מיכל160
לא מסטיק לעוס וכאלה...
הלוואי ותציעו רעיונות...
אהרלה תקשיב!!!!השגתי מלאאא קטעי קישור!פרטים בשבת!!420mal
בלנ"ד אני יעלה אותם בהזדמנות...
הנה כמה...420mal
מישהו מחכה באיזה כביש במדבר ועוצר מכוניות, מכונית עוצרתוהוא מבקש מים ואים להם. עוד מכונית עוברת "יש לכם מים אני עוד שניה מת.."ואין להם.עוברת עוד מכונית, הוא כולו נחנק מצמא, והנהג נותן לו הקבוק עם טיפה מים.האיש לוקח תמים, מעביר על השאר, מציא מסרק ומסתרק..

ערבים משתחווים במסגד, פתאום אחד מפליץ. עומד איזה ערבי וצועק:מי עשה את הטטרה!!!אפחד לא עונה. עוד פעם צועק ואפחד לא עונה.פעם שלישית מישו כולו מפוחד מרים את האצבע ואומר אני עשיתי את הטטרה. אז האיש אומר לו: "אחלה טטרה..."

מורה עומדת בכיתה של מוגבלים ושואל אותם איך קוראים להם ולמה.אז אחת אומרת "כלנית, כי כשנולדתי נפל עלי כלנית"ככה עוד כמה כאלה, ואז כולו מודבל דופק על השולחן ואומר "ולי קואים פסנתתתרררר..."

טוב זהו לעכשיו...
ותודה רבהרבה לבניה אהרוני מבת ים על הרעיונות!!
הנה עוד משו אבל די מוכר..ואני לא זוכר את זה בדיוק420mal
שנים כזה מדברים "היא בלונדינית כזו..והעיניים שלה חבל על הזמן... אבל היא קצת קטנה בשבילי ..אני לא יודע מה הרב יגיד עליה... והשני אומר לו שאם הוא לא רוצה הוא יקח אותה.. ובסוף הוא מוצי לו כיפה מהכיס..
עוד....420mal
מישהו לועס מסטיק,ומדביק על הכסא. אחד נכנס,וואי יש כאן מסטיק לועס ושם על השולחן.עוד אחד נכנס לועס מדביק על התקרה. אחרי זה מישו נכנס לועס ושם חזרה על הכסא,ואז מי שהמסטיק שלו רואה שהמסטיק שלו עדיין במקום ומתחיל ללעוס...ואפשר גם שיש רק כוס מים ומישהו מצחצח שיניים שוטף תפה ויורק את זה לכוס, ואז עוד כמה, ואז מישו שותה את זה..

איש אחד לוקח גזר ומתחיל ללעוס אותו בקול לפני כל הקהל, ואז כשהוא גומר זורקים לו עוד חבילת גזרים..

ילד אומר לאבא שלו שמישהו הרביץ לו אז האבא הולך והילד קורע אותו מכות, מגיע הסבא זורק תמקל והילד קורע גם אותו, ואז מגיע הסבא רבה מוצי תשיניים תותבות זורק תהליכון ומפוצץ תילד מכות...

יש תור שרוצים ברכה מהרב, אז כמה מורידים תראש והרב מברך אותם, ואז בא איזה אחד כפכף מוריד תראש והרב מעיף לו כאפה...(רעיון שלי!!=]}

ילד אחד בא לאבא שלו "אבא הוא הרביץ לי "האבא מפשיל שרוולים ושואל מי הרביץ לך אז הילד אומר ג'וג'ו, הבן של המרוקאי אז האבא מוריד שרוולים ואומר לו "כמה פעמים אמרתי לך לא להתחיל איתו?..."
קצת חבל שבסוף השבט הגדול בסניף...מיכל160
מוריד את כל הרמה של ההופעות...
צריך למצוא קטעי קישור על קצת יותר רמה מבדיחות מגעילות....
אנשים מתוקים(או במילה אחד, מלאכי)!!! תביאו רעיונות!~אהרלה~!נתניה
תביעו רעיונות טיפה יותר נורמאלים...
לא דברים כמו ללעוס גזר או ללעוס מסטיקים של 10 איש...
או שהולכים מכות על הבמה...(הרב, והילד וסבא רבה...)
בבקשה תביאו רעיונות שהבדיחות עצמן יצחיקו!!! ולא כל מיני שטויות שעושים על הבמה זה מאד נחמד כדי להצחיק את החניכים אבל ההרוים פשוט י-ב-ר-ח-ו-!!!!
מיכל- נכון.פלספנית
לכן, השנה בעז"ה שבט הרא"ה בסניף שעלבים (כבוד!), יעשה הצגה במקום קטעי קישור, ובתוך ההצגה ישולבו הריקודים...
לדעתי קטעי קישור זה חלק חשוב במוצא"ש ארגון!!~אהרלה~!נתניה
ולכן כדאי מאד להשקיע בו! ולא סתם להכניס קטעי קישור מעפנים...
או לא לעשות קטעי קישור...פלספנית
שלחתי כמה במסר"ש.. אבל זה לא נראה לי בשבילכם...פגזניקית גאה!
בבקשה תעלו קטעי קישור טובים!!!!!!!!!~אהרלה~!נתניה
בתחילת ההצגה מישו שואל איפה פה השירותים?420mal
ואז מישהו מצביע לו לאפשהו.בסוף הוא כזה בא עם מיפ על המכנסיים:מי אמר לי שם שירותים!!...
ותפסיקו לבאס כי בינתיים אני היחיד שהבאתי!!!
קדימה תביאו עוד מלאאאאא קטעימים!!!!!~אהרלה~!נתניה
קטע קישור:yoel_s4
אופס.. זה לא יצא לי:yoel_s4
מישהו עומד , מתלבט, בסוף מוריד את הנעל ומלקק אותה. ואז הוא אומר: "נראה לכם שזה מגעיל? חכו להצגות..."

חח.. יש משוו בסיגנון..!פגזניקית גאה!
שבט הרא"ה של בני"ע שלנו עשו את זה...

כל השבט עולה על הבמה.. נשכבים אחד על השנים בסטלבט וזהה... איזה 10 דק' ככה.. יושבים.. ולא מוציאים מילה!!!

ואז קם איזה אחד ועושה כזה: "נוו.. מה נסגר?? אתם לא חושבים שזה משעמם??"
ומישו עונה לו.. "זה משעמם?? חכה עד שתראה ת'קטע של מעפילים..."

זה שיא המייבש את מעפילים.. קוורע.. מומלץ!!
אחח אני זוכרת את זה!ליטללל
חח.. היה גאדוולל!!פגזניקית גאה!
קטע קישור אאאדיר!!!!!!!!!אנונימי (פותח)
שנה שעברה בקטעי קישור עלינו 4 חבר'ה לבמה עם שולחן וכיסאות ואכלנו פיצה (אמיתית!!) מול כל הקהל במשך 10 דקות ומישהוא בצד היה קריין וכולם התפוצצו מצחוק שווה לנסות!!!!
אבאיהודי גאה
של מישהו הולך מהבית הוא מזמין שלושה חברים שלו ואז הם מדליקים פול ווליום ועושים שטויות ואז הילד רואה שהאבא מגיע אז הוא מכניס אותם לשלושה שקים האבא מגיע ואור או אני רואה עשית קניות בועט בשק הראשון הילד עושה מהההההההההההההה... האבא אומר או יופי אני רואה קנית כבש בועט בשני קוקוריקו האבא אומ4ר או יופי אני רואה שקנית תרנגול בועט בשלישי בועט בועט בועט ואז הילד יוצא עצבני ראבאק אורז
ישליאנונימי (פותח)
מלאא בחורים עם טליתות שמכסות להם ת'ראש עומדים ומתפללים....ומנענעים קדימה ואחורה, ויש אחד שמתנענע בצורה קיצונית קדימה-אחורה-קדימה-אחורה..... אחד אחד הם מסיימים להתפלל וההוא בנתיים ממשיך וזז יותר ויותר חזק!! ואז אחד מהמתפללים ניגש אליו ומוריד לו ת'טלית...... ואז רואים אותו עם אוזניות של אמפי באוזניים.....
קטע קישור ממש חמודאופטימיתמידאחרונה
לנו היה אתמול את ההצגה (אנחנו עושות הצגה סניפית)
ולפני שהקומונרית שלנו התחילה לדבר ישבנו פוול בנות על הבמה ואמרנו שלוש פעמים (עם תנועות): "שלום וברוכים הבאים,רגע אני מדברת,לא אני מדברת,טוב אז אני אדבר"... ככה שלוש פעמים ואז בפעם הרביעית אמרנו "שלום וברוכים הבאים,רגע אני מדברת,לא אני מדברת" ואז הקומונרית נכנסה ואמרה "טוב אז אני אדבר..."
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך