עם שלטים של ההתנתקות מתפוצצת לכם בפנים !
אני חושב שיש שלטים אצל רוזנטל...(לא בטוח...)
תשלטו את כל העיר!
עם שלטים של ההתנתקות מתפוצצת לכם בפנים !
אני חושב שיש שלטים אצל רוזנטל...(לא בטוח...)
תשלטו את כל העיר!
א. דוגרי חי"ל לא אמרת שאתה "נוטש" את הפורום?
ב. אני בא לזה,מישו מאמין?! חחח
אני חושבת שהם מבינים שזה לא היה טוב ושזה לא עזר...
בשביל מה לעשות את זה?? זה כ"כ לא קשור...
אנחנו באמצע מלחמה..זה רק מדכא עוד יותר..
ככה אני רואה את זה בכל אופן...
אולי תעשו הפגנה "כל הכבוד לצה"ל.."??
בימים האלו צריך רק להגביר אהבת חינם ולא להפך...
כן? ומה שעשו בקיץ שעבר היה קשור מה אני יגיד...(לא לפתוח על זה ויכוח כי חרשו כבר על הגוש)
ואני לא באמת הולך זה בצחוק...
גם להראות לכל ה-****** שהיו בעד הגירוש, שכל מה שהולך במדינה עכשיו... זה לא רק, אבל גם ובעיקר בגלל אנשים כמוהם! שחשבו שהגירוש יביא שקט ושלום..(פחחח...חיים בסרט!!) ושהסכימו לגירוש היהודים מגוש קטיף וצפון השומרון, ולא ''הקשיבו'' למתנחלים ש''חזו'' את כל מה שהיה בשדרות!! (לפני הגירוש המתנחלים הזהירו שזה מה שיהיה אבל.. למה שיקשיבו להם?!?!? המתנחלים זה ה''קוץ'' של המדינה.. אז אין להתייחס אליהם.. נכון?!?!)
קיצר------------>> זאת דעתי!!
יומטוב ובשורות טובות בעז''ה!!
עם מי את מסכימה? אז רגע את בעד מה שהם עושים היום?
ואפשר לומר את המילה-המילה היא פשוט טיפשים או פשוט עם פיגור שכלי-ואיילת בבקשה אל תצנזרי אתזה טוב?!
וכן!! אני בעד!! מהסיבות הנ''ל!!
יומעוולה ובושרות טובות בעז''ה!!
אני חושבת שיש גם להראות לכל השמאלנים ולכל אלה שהיו בעד הגירוש מגוש קטיף, שלא רק, אבל בעיקר בגללם כל הפצמר''ים נפלו על שדרות.. אתם שואלים איך זה בגללם??? אני יענה..
לפני שנה כל המתנחלים ''צפו'' והזהירו את ממשלת ישראל שלא יקיימו את גירוש היהודים, מכוון,שלאחר שיתנו לערבים את הגוש, אז הם יכנסו לגוש וירו משמה את הפצמר'יים ויגעו קרוב יותר לשדרות ואשקלון.. אבל ממשלת ישראל בחרה שלא להתייחס אליהם כי היא היתה בטוחה שאחרי שיגרשו את היהודים מהגוש יהיה שלום.. ויהיה טוב..(קיצר---->> ממשלה שחיה בסרט!).. אז אני מסכימה עם הודיה שיש להרבות באהבה לכל יהודי ויהודי.. אבל יש גם להראות להם(לשמאלנים ולכל האנשים שהיו בעד הגירוש..) שהם ממש לא צדקו! וכל מה שהולך פה זה לא רק<!!!> אבל בעיקר בגללם<!!!!!!!!!!!!!!!!!>
תחשבו על זה..
יומקסיים ובשורות טובות בעז''ה!
אבל אני עדיין לא מסכימה עם זה שצריך לצאת להפגנה "ההתנתקות מתפוצצת לנו בפנים" זה לא יוביל כרגע לשומקום!!
כרגע המלחמה היא בעצם של כל העם..!! אז בואו נעשה במקום זה דברים למען כולם..ולא נתחיל לעורר שוב וויכוחים שכאלו...עכשיו יש להרבות באהבה כדי לאחד את כל עמ"י...
ממש אין טעם לעשות את השלטים האלה מכמה סיבות...
הרוח של העם בכלל ותושבי הצפון בפרט ממש בקאנטים (יש לי חברים שגרים בחיפה, צפת, הקריות וטברי'ה והם אומרים לי שיותר מחצי עיר ריקה, רק שתבינו...) אז אין עניין לבאס אותם עוד יותר...
דבר שני אנחנו בימי בין המצרים, תשעת הימים אם זה אומר לכם משו... ויש יותר עניין להרבות באהבה במקום לזרוע שנאה ואיבה...
דבר שלישי דוגרי אנשים לא יודעים מה אתם רוצים... נסעתי היום בטרמפים ואנשים שאלו אותי מה אתם רוצים... הם לא הבינו מה זה...
מה שכן אפשר לעשות לחלק סוכריות לתלות שלטים "בעז"ה אנחנו ננצח!!" או "התיצבו וראו את ישועת ה'" או "ישועת ה' כהרף עין" או "תהילים נגד טילים"(ולחלק תהילים) או "העם עם תושבי הצפון" או "תחשוב טוב-יהיה טוב" וכד' רק שתדעו חברים שלי אמרו לי שהשלטים האלה ממש מעודדים ועוזרים, אם ירצה ה' מתוך אהבתו המלחמה תגמר "ובא לציון גואל!!"...
הרבה שולחים דברים לאנשים בצפון,מארחים משפחות,קוראים תהילים...אז לא לזלזל בדברים הקטנים האלו..
חוצמזה ששבוע שעבר היה מפגש ממש ממש מוצלח עם תנועת נוער מכבי צעיר...וזה הדברים שצריך עכשיו!! (חבל שלא באו הרבה...)
אני לא יחזור על מה שכתבתי למעלה!! בכל אופן--------->>זאת הדעה שלי!!
יומעוללה ובשורות טובות בעז''ה וכמובן.. צום מועיל.. ושבעז''ה יבנה ביהמ''ק במהרה בימינו..(אמן!!!!!)
ועוד פעם @עשב לימון היחידה שתראה את זה. לא אכפת לך נכון?
אבל כמובן שלא אכפת לי
רוצה לשתף יותר?