היום, בסיום הפעולה, כשחיכיתי עם עוד כמה חניכות לאמא של חניכה שתביא לי טרמפ הביתה, אמא של חניכה אחרת הגיעה לקחת את הבת שלה באוטו והיא קראה לי להתקרב אליה. התקרבתי (וכמובן שכל החניכות ביחד איתי..) והיא התחילה להטיף לי מוסר על זה שאנחנו לא מלוות את החניכות הביתה, וזה ממש לא אחראי, שהן בנות קטנות (כיתה ד') ושאם היה קורה לבת שלה משו בדרך הביתה, היא היתה מעיפה אותנו כמו טיל (ככה בדיוק היא אמרה..)
הסברתי לה שמרגע שהחניכות יוצאות מפתח הסניף הן כבר לא באחריות הסניף וזה תפקיד ההורים להחזיר את הבנות שלהם, ויש מקרים יוצאי דופן שהם המדריכות מלוות את החניכות אבל ברוב המקרים זה לא ככה.
היא התכווחה איתי ואמרה שהבת שלה היתה קומונרית בבנ"ע ושהיא יודעת שזה לא ככה, והכל בהתקפה ובצורה ממש לא נעימה..
אמרתי לה שאני מרגישה שהיא תוקפת אותי ומה בסה"כ עשיתי? והיא אמרה שהיא לא התכוונה פשוט זה מעצבן אותה.. (לא אמרתי לה את זה- אבל אם זה כ"כ מרתיח אותה למה היא אומרת את זה רק עכשו אחרי שנה שלימה שהדרכנו אותן??)
בקיצור, זאת היתה שיחה ממש לא נעימה והאמא הזאת לא אמרה תודה על כלום, לא על ההשקעה, לא על החודש אירגון..
וזה ממש פגע בי!! מילא היא באה להטיף לי מוסר אבל לפחות תגיד תודה על משו..
בקיצור, מה אני אמורה לענות לה, שהמדריכות אחריאיות על הליווי או לא?? (היא טענה שככה כתוב בתקנון שלנו..)הטענה שלה מוצדקת (אם אפשר לומר את המילה הזאת..) או לא??