מזל טובהאריאלניקהנאמן

מזל טוב לשבט החדש- שקיבל שם שלא קשור (כמעט) לחודש הארגון

מזל טוב לשבט החדש- שכאשר ישאלו מה שם השבט שלהם והם יאמרו דביר-השואל יאמר 'בנ"ע?' והם יצטרכו לענות מפודחים 'לא, אריאל...'(גנבים?)

מזל טוב לשבט החדש- שבמקום שנכבד את מו"ר רב התנועה שנפטר הרב שפירא זצ"ל (שבלעדיו לא היתה תנועה וחד משמעית הוא היה רבה של התנועה), ונקרא את שם השבט על שמו(אלקנה?) ולו רק באופן חד פעמי, אנחנו צריכים ללכת עם הזנב בין הרגליים ולעשות מורל לבנ"ע... אהה סליחה לשבט דביר

מזל טוב לשבט החדש- שיצטרך להתייסר כאשר הוא יקרא את דבריה של רכזת ההדרכה עינת, כשהיא מנסה בעל כרחה להתאים ב100% את השם דביר לאריאל, וכולנו יודעים שהיא עצמה מתייסרת כשהיא נאלצת לכתוב על השם של בנ"ע(הרבה יותר פשוט לעשות 'העתק הדבק' מדברי הרכז\ת של בנ"ע...)

מזל טוב לשבט החדש- שנאלץ להתמודד שוב עם חוסר גאוות יחידה כשהוא באריאל,(ואל תתפלאו אחרי כן למה חבר'ה הולכים ללא חת"ת ולמה יש מחסור במדריכים)

חבר'ה! הגיע הזמן שנתבגר, שינינו את הצבע, הגיע הזמן לשנות את השמות! במליאה הבאה כולנו בעד שינוי השמות!

מי בעד שינוי השמות, שירים את ידו!

הרמתי יד.פעימה
לה"ו!

זה באמת דבר שתהיתי לעצמי [אני לא אריאלניקית]. איך באריל משתמשים באותו שם כשהנושא של חודש ארגון הוא שונה לגמרי?

כאילו- מוזר כזה..

לכו תחפשו ת'קשר של דביר לקדושה..
אהה מצאתי.. ביה"מ קדוש ודביר זה אחד משמות הבי"מ..

ב"הצלחה!
אני מרימה שני ידיים..$$$$
אפשר להרים 3?ליאור ברוכים
אל תתיחסו לשטויות, הייתי ער כל הלילה ובסוף גם לא הייתה השבעה.
מזל טוב.פלספנית
אמש הוא נולד, מוצ"ש הזה הברית...
טוב, נקווה שעד אז יהיה מותר לחברי שבט דביר להצביע, כן? אז הצבעתי!
א-ב-ל...
לא להיות קיצוניים!
דביר- לדעתי לפחות הוא מסמל קדושה הרבה יותר משהוא מסמן "תנועה של עם"- סתם באופן אישי, כן?
חוצמזה, שכשאותי ישאלו באיזה שבט אני, "דביר", "בנ"ע?" וכו'- אני אגיד בגאווה: "לא!!! אריאל!!!" ואני בטוחה שאני לא יוצאת דופן. (לפחות לא בקטע הזה.)
גאוות יחידה??? אני חושבת שבתור חניכה בחב"א, (עוד שבוע כבר לא...), הגאוות יחידה שלי לא מתבטאת ב"אם אני הולכת עם חת"ת או לא", כי זה יראה מגוחך- עוד לא חב"ב... אבל, כשאני הולכת בסניף בנ"ע, עם שרשרת של אריאל- זה גאוות יחידה! כשתופסת אותי אמא של חברה שלי ואומרת לי "אוי, איפה המסכה? שח"ו לא יראו שיש אריאלניקיותבאזור!" ואני אומרת לה "מה פתאום, שכולם יראו- אריאל!" אז זה גאוות יחידה. מקווה שהובנתי.
זה בסדר להעתיקאנונימי (פותח)
לפי דעתי אין בעיה בזה שמעתיקים ת'שמות בגלל שבכל זאת אריאל התחיל מבני עקיבא ולא מעצמו. ואם לא נעתיק איזה שמות יקראו לשבטים החדשים 'יחזקאל''?
ואיזה שמות יקראו לשבטים בחבריה א' העולים ? ואם מחליטים שלא מעתיקים אז גם אסור שיקראו לשבטים 'שבטים' נצטרך לקרוא לזה בשם אחר ('קבוצות'?)
אז עאדיף להעתיק וזהו
אז גב"ש מצידי יכולים לחזור לבנ"עהאריאלניקהנאמן
גב"שניק לדעתי אתה טועה...רחובות כבוד!
צריך שתהיה לנו גאוות יחידה!!! ברור שצריכים להיות לנו שמות משלנו.
לצערי במליאה של שינוי השמות אני נמנעתי, לא נראה לי שישנו את השמות בזמן הקרוב ... זה אומר שהשבטים הבאים שבות , דביר ונצח יצטרכו לעשות את זה שנה הבאה כי אני לא חושבת שלאחיה יהיה כ"כ זמן לטפל בזה...(להעלות למודעות את הנושא עוד פעם בהנא"ר ולבקש ממזכירות המליאה שנה הבאה לפני סוכות להעלות את זה מחדש!!!)
בכול אופן חייבת להיות לנו גאוות יחידה , לא בשביל האחרים אלא בשבילנו! אני הייתי מעדיפה שישנו את השם של השבט שלי ולא להיות קרויה עפ"י האידאלים של בנ"ע ברגע שזה יקרה... וואו אני מתארת לעצמי איך בסניף שלי הגאוות יחידה תרקיע שחקים. כי כן אנחנו שונים מבנ"ע אנחנו לא יכולים להיות עם שם אחר ולנסות איכשהו להתאים אותו אלינו! אנחנו תנועה אחרת עם ערכים שונים מבנ"ע!
בנ"ע זה תורה ועבודה ואנחנו תורת חיים בעוז (מה ההבדל? כתבו על זה מגילות כאן! תדפדף אחורה...)
יומטוב!
וואוהו---נסחפת...אנונימי (פותח)
לא כולם צריכים לחשוב אותו דבר...
אני ממש מסכימה איתו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!סתם משהי
חוץ מזה אלקנה זה הרבה יותר יפה
אם מי את מסכימה?אנונימי (פותח)
נראלי עם דניאלליטללל
אני מרימה יד, אבל...אנונימי (פותח)
כל מי שחושב שהיה על השבט להיקרא "אלקנה"- טועה, ובגדול!!

האם זה מתאים שנעמוד בעוד פחות משבוע, ונצעק בשמחה ובהתרגשות וללא שום מחשבה על משמעות השם, את שמו של הרב שפירא זצ"ל- חו-ד-ש אחרי שהוא נפטר?!?!

לא, זה לא מתאים כלל וכלל.

אבל כמובן שצריך לשנות את השמות ולא להעתיק מבני עקיבא.

ודרך אגב- גם בני עקיבא העתיקו- מעזרא!!
עזרא קראו לשבטם החדש 'דביר' לפני כחצי שנה!
זה לא שהם העתיקו הם פשוט קבעו שם של שבטהאריאלניקהנאמן
שבמקרה היה של עזרא שנה שעברה, כבר כמה שנים מנסים להכניס את השם דביר.
אבל אנחנו ממש מעתיקים,
וזה לא חייב להיות ע"ש הרב שפירא,האריאלניקהנאמן
זו היתה הצעה(טובה,לדעתי) זה יכול להיות משהו שקשור לנושא של החודש, למשהו שקרה השנה ביתר שאת, לדעתי היה אפשר לקרוא לשבט -'התקומה' מהסיבה שהשנה(תשס"ז) היתה שנה של התעוררות לאומית בנושא א"י לאחר הגירוש, אבל העיקר שאנחנו צריכים להפתח ולדון באידיאלים שלנו, וזה גם דרך שמות השבטים!
אז במקום להתלונן אולי כדאי לעשות?!רחובות כבוד!
להתלונן זה הכי קל!
קדימה מתי המליאה הבאה? ונעלה את זה לדיון!
אני חושבת שדווקא עכשיו זה הכי רלוונטי, הכי בוער! דווקא כי זה לא כ"כ קשור לנושא, לזמן.
מרימה את שתי הידים..מוריונת
ב"ה

מעבר למה שנאמר פו על העתקות אני חושבת שיש בשם מעין הנפת דגל של מטרה לשנה הבאה...סוג של קריאת כיון...
כשאתה קורא לשבט בשם משלך אתה מציב מטרה שלך כתנועה נפרדת לשנה הקרובה..

שיהיה בהצלחה...
חיים ארוכים
בצלב"א.
מה הקטע לשנות את השמות???אש מאנשים קרים.
באמת אנ'לא מבינה למה עושים מיזה כ"כ הרבה עניין. זה לא כזה אסון שיש לנו אותם שמות של בנ"ע, ואני לא מבינה למה זה כ"כ מפריע לאנשים???
כדאי שתקראי מה שכתבתי לגבש"ניק.רחובות כבוד!
חברה!!!האריאלניקהנאמן
נמאס!!!!
נמאס לי שכל פעם בגלל כמה חבר'ה שטוענים שהיה יותר טוב כשהיינו בבנ"ע ההצעה לשינוי השמות נופלת, (ולא אכפת לי כמה האנשים האלה אומרים שהם אוהבים את התנועה)

הגיע הזמן שנעמוד על שלנו ונדרוש את אשר מגיע לנו(גם אם בסניף חרסינה לא יאהבו את זה...וד"ל)

התנועה זה החיים שלנו השמות של השבטים זו הדרך המעשית להעביר לחבריא א' ולחבריא ב' את האידיאלים של התנועה('תורת חיים בעוז!' למי ששכח) ואל תדאגו לא נעשה שמות תקועים כגון: המתמידים\הביינישים(?) יש רעיונות מצוינים לשמות ואנו צריכים לבצע

הגיע הזמן לומר בגאוה, גאוות יחידה- לכל העולם:'לעד חיה בלבבנו האמונה הנאמנה!' 'אריאל! יאללה! קדימה ליותר!'
וואי אני ממש אבל ממש לא מסכימה איתך בגרוש!!!אלירזוש!
זה שאתה מתבייש להגיד שאתה באריאל זה לא אומר כולם ככה!!וחוץ מיזה דביר זה קשור וחצי לנושא ולתנועה!!
גם אם אתם רוצים להחליט שיש שמות מיוחדים לאריאל אז-אלירזוש!
תחכו לשנה הבאה שיתנו לנו שם חדש ואז...
מרימה גם את הרגליים...בשמחה תמיד!
אהה, באמת למה זה קשור? אם תחפרי אולי תמצאי...רחובות כבוד!
אני כבר אמרתי ואני אומר את זה שוב, צריכה להיות לנו גאוות יחידה! אין לי מושג מי החליט לקחת את השמות של בנ"ע, זה ממש אבסורד! לדעתי זה חובה!
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!הכל עניין של הסתכלות!!מיכל160
מזל טוב לשבט החדש שקיבל שם קשור (מאוד) לחודש הארגון.
מזל טוב לשבט החדש שכאשר ישאלו מה שם השבט שלו והם יאמרו "דביר" השואל יאמר "בנ"ע?" והם יצטרכו לענות בשמחה: "לא, אריאל!!!!!!" (והרציניים יגדילו ויסבירו מה זה אריאל...)- כן, כן, אריאל חלק ואריאל מאחדים!!!!!!
מרימה גם את הידד"ש
אם אנחנו תנעה ייחודית אז שגם השם שלנו יהיה יחודי....
מיכל, אנחנו תנועה נפרדת עם ערכים שונים!רחובות כבוד!
הפעם אולי יכלת למצצוא את הקשר ומה עם היו מחילטים לקרוא בשם אחר למשל 'תקומה' מה הקשר בין תקומה לקדושה? אפשר למצוא אבל תעשי לי טובה למי יש כוח לפילוסופיות?!
היה הרבה יותר מתאים שמות כמו אמונה ,אלקנה זכר לרב שפירא זצ"ל ועוד שמות שיוסי ורדי ורבני התנועה היו בוחרים.
אז די להיות תלויים בבני עקיבא!וזה בכלל לא קשור למה יאמרו עלינו!!! זה קשור למה שאנחנו אומרים לעצמינו ומה אנחנו משדרים לחניכים שלנו.
סתם כי זה הציק...רותם
את לא היחידה שהציעה פה אבל את האחרונה. ואני רואה שאפחד לא זוכר את השמות הקודמים...
לידיעת כולם!!!! השם התקומה היה כבר.. ולא לפני הרבה זמן רק לפני 9 שנים!!!
אז כדי לעזור לכם בזכירת שמות:
השמות מאז ההקמה ועד היום...
גרעינים א-ז'
נתיבות
עציון
גאולים
איתנים
מתנחלים
הטירה
אמונים
יבנה
נחלים
מרחבים
חלוצים
נטעים
עלומים
אורים
שחל
מגשימים
גלבוע
נחשון
להגשמה
יחדיו
מוריה
הראל
צורים
שחם
שובה
ישורון
כיסופים
גולן
רעות
עמיחי

ומכאן....
אריאל
היובל
התחיה
צוריאל
עמיעד
אלישיב
אחוה
ידידיה
החלוץ
דרור
העצמאות
הצבי
המבשר
עמישב
נחלה
ברמה
אחדות
אמונה
שלם
נריה
התקומה
יחיעם
עז
קוממיות
עמיצור
אלעד
לביא
אחיה
נצח
שבות
דביר
הרא"ה
מעפילים
מעלות
ניצנים
נבטים
הכנה / זרעים

וזו ההוכחה הכי טובה...האריאלניקהנאמן
אם תשימי לב יש שם, אחרי הקמת התנועה, היה את שבט 'היובל', ותרשי לי לשאול- היובל של מי? שלנו? בטח לא. זה היה היובל של בנ"ע שתביני יש שבט בתנועה, ע"ש היובל של בנ"ע וזה מספיק!
...האריאלניקהנאמן
ומה מונע מבנ"ע לקרוא לשבט 'אמנון' ע"ש אמנון שפירא(שתבע את תנועת אריאל לבג"ץ) או לקרוא שם 'בני עקיבא' או משהו אחר,? כלום! בנ"ע יכולים לקבוע איזה שם שהם רוצים ולנו אין יד ורגל באידיאלים שלנו
אני חושב שמה שמוריה ענתה לך מספיקהאריאלניקהנאמן
שכן דעתינו פשוטה וברורה, אתם אלו שצריכים להסביר את עצמכם למה אתם רוצים להיות חלק בלתי נפרד ותלוי כ"כ בבנ"ע(לדידכם-תנועת האם?) דעתכם קשה וסבוכה, ועל השאלות אתם בעצמכם לא מצליחים לענות, אז בחייאת תנו לחיות חיי תורה וחיי חדג'מאטיות פשוטים בלי תסבוכות, תנו להיות שרופים בלי שנצטרך להתנצל!
מה לא ברור בבנאדם שחושב אחרת?מיכל160
נשבר לי לטחון מים!!!
הסברתי את עצמי מליון פעמים ואין לי בעיה לשחק את עצמי שאני לא מבינה מה שאתם אומרים. יאללה, בחייאת, תהיו רציניים- תנסו להיכנס את לראש שלנו ולהבין אין לי למה להתווכח אם מי שלא רוצה להבין.
מיכלוש...רחובות כבוד!
קראתי את הדברים שלך ואני אישית יכולה להבין אבל אני לא חייבת להסכים.
אני מקווה שאת לפחות מבינה את הסיבות שלנו.
אני אישית חושבת שבמקום לטחון מים כדאי להעלות את זה מחדש לדיון במליאה ובסוף לעשות הצבעה.
מה את אומרת? מקובל עליך? ככה לדעתי תהיה זכות בטוי לשני הצדדים ומה שהרוב מחליט זה מה שיקבע!
תדפדפו בדפים של הפורום ותראו כמה דשו בנושא הזה!hadar
חאלס!!העלו אתזה למליאה, נפל, זהו! אולי עוד כמה שנים תנסו שוב, עכשיו זה לא שייך אחרי שהיה רוב נגד!.
אממממ...מיכל160
סתם מצחיק אותי לדבר על זה שוב ושוב...
דשנו בזה- כבר פעמיים העלו את זה למליאה ולא נראה לי נכון לעלות אתזה שוב... בעצם זה מה שהנוער בחליט- ואתם צריכים לקבל את מרות הציבור.

אני מאוד מבינה מה אתם אומרים אבל לא מסכימה איתכם.... כשאמרתי את הקטע של זה שאתם אל מבינים לא התכוונתי לרחובות כבוד.
זה לא סתם נפל!רחובות כבוד!
אני באמת לא רוצה להכנס לזה, אבל היו לי כמה הסתייגיות מכל מיני דברים שהיו במליאה הזאת... אני לא חושבת שזה היה כ"כ דמוקרטי...
אני חושבת שיש זכות לשבות ולדביר ולהביע את דעתם בנושא וכבר יעברו בדיוק שנתיים מאותה מליאה. אני כן חושבת שצריך לפתוח את זה שוב!
ובכלל , אנחנו תנועה נפרדת -ברור שצריך שיהיו שמות נפרדים, או ששלושת התנועות יחליטו על שם לכולם- מה שממש לא נראה לי שזה יקרה!!!
איזה פעמיים? הפלנו את זה 3 או4!שמעון
כרגיל, דניאל, עושה הר מפיל...שמעון
מה עובר עליך? בתור שליח בבנ"ע בשבת האחרונה, הזדהתי עם כל מילה מדבר ההנהלה ארצית שלהם. דביר זה מילה אחרת לאריאל, להראות את כיסופינו לבניין המקדש, אז איך עשית מזה משהו שלא קשור לאידאלים שלנו, ולא קשור לנושא קדושה? תמהני עליך ששנאה העבירתך על דעתך, וחבל. חשבתי שאנחנו כבר הגענו להבנה בעניין ששנאת חינם מרחקת את הבניין, לא?
ושוב הקטע של השמות- זהו, הסתלקתי מדרכיכם הפרודיות הזוממות לעשות אגודות אגודות בעמ"י. יש לך לפחות 16 חודשים להספיק לשנות את השמות עד שאשתחרר מצה"ל, ולעשות את התנועה עוף מוזר בשמי האידאלים של עמ"י. כנראה כשאשתחרר אני אזדהה יותר עם בנ"ע...וזה ממש חבל לי. אבל אדם צריך לזהות מתי חבריו לדרך עזבו את הדרך והקימו דרך חדשה...
אז לרגל גיוסי אאחל לכם שתמשיכו להיות מועטי השפעה (כדי שלא תוכלו להפיץ השפעה שלילית של שנאה ופירוד בעם הקודש), ושבנ"ע תסתדר לבד...או כמו שהיא מסתדרת היום, בעזרת בוגרי אריאל...
ושכחתי נקודה אחת-שמעון
מאימתי הרב שפירא זצ"ל הוא הרב של התנועה שבלעדיו לא היתה קמה התנועה? לא שמעתי על זה מעודי...כיף לאמץ צדיק לאחר מיתתו, אבל אשמח לשמוע מי אמר לך דברים אלו. בחיים לא שמעתי שהוא קשור לתנועה...
אכן שמעון דמגוגיה זולההאריאלניקהנאמן
תזדה, שמעון לי לא אכפת אתה יכול להזדהות כמה שאתה רוצה עם מי שאתה רוצה, גם אם דביר קשור באיזו שהיא צורה לנושא, וגם אם השם היה- 'קדוש' עדייין לא הייתי מסכים, כי עצם זה שאנחנו נותנים לתנועה אחרת לקבוע בשבילנו מה השם שדרכו יועברו האידיאלים לדור הבא של המדריכים, פסול בעיניי ולא רק בעיניי.
(להזכירך היה שבט 'אלעד' לציון 74 שנים לבנ"ע היה שבט היובל(אחרי הקמת התנועה) לציון 50 שנה לבנ"ע, מעניין מה יהיה שנגיע ל100 שנים לבנ"ע? למה אנו צריכים לחגוג את שנות ההקמה של תנועה שאכן ללא ספק פעלה רבות בשביל עמ"י אך היא אינה תנועתינו?)

מה יהיה עליך שמעון? לשנות את השמות זה לעשות אגודות אגודות? ומה עם הקמת התנועה גופא? זה לא היה משהו שגרם לפירוד עצום בעמ"י?
( 16חודשים? חשבתי אתה יותר ממלכתי מזה )

ואם השמות זה הדבר היחיד הגורם לך להזדהות עם ערכי התנועה(וזה משמע)
אז כנראה שהחדג'ומאטיות שלך זקוקה לרענון, כי בתנועה יש הרבה יותר מהשמות ובד בבד השמות זה דבר חשוב ביותר.

שנאה ופירוד? למה הפכת אותי? ולמה הרב אליעזר מלמד לא מפיץ שנאה ופירוד? איך הוא העז אז לפרוש מההיא תנועה רברבא ולהקים לעצמו שטיבל בקריית משה שיתבייש!(אליבא דדעתך.)

כך הרב בצלאל אמר, ולא סתם הרב שפירא היה בהנחת אבן הפינה למבנה ההנא"ר כל שאלה בענייני צבור הובאה אליו והוא למעשה היה הפוסק של התנועה. ואם תרצה הרב שפירא זצ"ל היה הרב של הרבנים בתנועה.
וגם אם לא, אנחנו מחויבים לכבוד התורה מכיוון שתנועתינו חרטה על דגלה אמונת חכמים ונאמנות בלתי מתפשרת לתורה ולומדיה, כל גדול שנפטר בעוה"ר צריך לקרוא על שמו, וגם אם הוא האדמו"ר מסאטמר, כל גדול בתורה אנו חייבים בכבודו, על אחת כמה וכמה בכבודו של הרב שפירא זצ"ל.
וחו"מ ידעת שמרן פאר הדור והדרו הרב עובדיה יוסף שליט"א נתן הסכמה לתנועה? לא כנראה שלא ידעת יש הרבה גדולים שתמכו ועזרו בהקמת התנועה שאתה לא יודע אליהם.

הנה דברי הרב בצלאל:האריאלניקהנאמן
"תנועת אריאל מקבלת את החלטותיו ופסיקותיו של ראש הישיבה הרב אברהם שפירא.
באשר הוא יאמר, נלך בדרכו. באופן פעיל נבצע את מה שיאמר לנו", אומר יו"ר תנועת "אריאל".

וואו, מאיפה כל הידע הזה?רחובות כבוד!
איזה ידע? על מה?האריאלניקהנאמן
כל הדברים שהבאת בשם הרבנים.רחובות כבוד!
דברי הרב בצלאל מפורסמיםהאריאלניקהנאמןאחרונה
הם נאמרו לפני הגירוש.(בעיקר בנושא סירוב הפקודה)

בנוגע לרב עובדיה-מעשה שהיה כך היה(סיפר רכז הקומונרים דויד ברמסון) : לפני 25 שנה כאשר רק הוקמה התנועה, המפד"ל שנאו אותנו, גם היום הם לא אוהבים אותנו אבל אז הם ממש שנאו אותנו לא נתנו תקציבים פעלו נגדנו בכל דרך. אז העמותה דאז(והיום) הרב אייזמן הרב בצלאל הרב ברמסון(אביו של בעל השמועה) הלכו לרב עובדיה לקבול בפניו על התנהגות המפד"ל, לאחר שהם הסבירו למרן מה זה אריאל('צניעות ותורה בלי פשרות ההפך מבנ"ע') הרב עובדיה השתומם איך המפד"ל מעזים לפעול נגד אנשים שמקיימים את התורה ללא פשרות ואמר:"מה זה אמור להיות?! תנועת נוער שעושים רצון ה' בדרך התורה לא יקבלו תקציבים, ח"ו"(ציטוט לא מדויק, אבל זו רוח הדברים) ישר מרן הרים טלפון דבר עם האנשים הנכונים והתנועה החלה לקבל תקציבים.

קיום התנועה כיום הוא רבות בזכות מרן פאר הדור
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך