צוות הוויאפרת
מה עם הצוות הווי שהיה  בנטיעות?? אני חושבת שכדאי שיהיה צוות הוואי רציני של התנועה שיופיעו בכל אירועי התנועה וגם יוציאו דיסק עם שירים חדשים של התנועה. זה יוסיף המון גאווה לחניכים ולתנועה. וגם-  אולי יהיו סוף סוף מגוון שירים חוץ מ"אריאל קדימה ליותר" ב-2 מנגינות שלו...
חבל"ז!!אנונימי (פותח)

אני מתה שיהיה כזה.......

זה שיא השווה ומוסיף מלא לגאות תנועה!

ברוך אומר ועושה!barak891

חוץ הצוות ההוי של הבנים, שכבר משמן לא ראו יש לי הצעה "מהפכנית"... ( היא בכלל לא מהפכנית רק שיש אנשים שמרנים מדי שלא יסכימו..)

אני בעד שיקימו גם צוות הוווי בנות. כן כן, אני ממש חושבת שזה יכול להיות נחמד מאוד במיוחד שאנחנו תנועה נפרדת למה שנסתפק רק בצוות של הבנים? אנחנו יכולות להקחם בעצמינו!

מי שיכול לקמב"ץ את העניין-גם ברוך יהיה!

צוות הווי בנותאנונימי (פותח)

אם יהיה צוות הווי בנות, איפה ומתי בדיוק הן יופיעו? בכל האירועים התנועתיים ההופעות בסוף לבנות וגם לבנים.. חוץ מהפזמונתנועה כמובן, אבל בשבילו לא צריך להקים צוות הווי, יש שם מספיק... לדעתי זה מיותר.. אבל צוות הווי בנים זה יכול להיות נחמד.

צוות אריאל בנות.123

כבר איזה אירועים תנועתיים יש שבהם הבנים והבנות ביחד?

מחנה, נטיעות, ועוד לא יותר מדי.

יש הרבה פעילות שאין בהם קשר בין הבנים לבנות: מסע סוכות, מסע פסח, מהלך המחנה, כל מיני שבתות וכו'.

בצ"ל אריאל!

צוות לבנות.123

זה נשמע נחמד, וזה גם אפשרי לעניות דעתי.

אני אנסה לבדוק עם ההנא"ר מה יש לה להגיד על זה.

בצ"ל אריאל!

צוות אריאל.123

בהווה יש רק 2 חבר'ה בצוות הזה. מי שמוביל את זה, זה 'אורי פוקס'(שעד לא מזמן היה הקומונר של פ"ת).

דיברתי איתו על שצריך לקרוא לזה "צוות אריאל", או איזה שם אחר, ולא להעתיק מאחרים ולקרוא לזה "צוות הוואי", והוא הסכים איתי.

הבעיה עם הצוות הזה, שאין בנים שמוכנים לבוא ולהשקיע בשביל להיות בלהקה(אני חושב שיש קצת בעיה בפרסום על זה).

בצ"ל אריאל!

צוות בנותמוריונת

בס"ד...

דיברנו על הרעיון של צוות בנות פעם בסניף...

הרעיון היה שזה לא חייב להיות צמוות שירה...זה יכול להיות גם צוות בידור ויש מספיק אירועים תנועתים להכניס אותם...

אפשר גם להפוך את זה למעין הפנינג לחניכים שבו גם הם שולחים רעיונות לשירים וכיוב'....

בהצלחה רבה...

בצלב"א ול"מ...

ועוד דבר אחד!
אם אנחנו מדברים כדי שגם נעשה-אטז ילאה!תוציאו מהכוח אל הפועל! ;)

הוצאה לפועל.123

הדברים כבר מתחילים לצאת לפועל.

ברק שהעלתה פה את הרעיון לצוות בנות, קיבלה כבר ממני מסרישי לאחר שדיברתי עם נטע. נטע אמרה שאפנה את זאת שהעלתה את הרעיון לעינת.

בצ"ל אריאל!

שלוםbarak891

קודם כל קוראים לי רחלי אבל תודה...

דבר שני, אני אשמח לדעת מה המעמד שלך בסניף.. מדריך/קומונר וכו'.

נראה לי יותר שייך שאחת הקומונריות תעשנה את זה, זה יותר רציני משאר מדריכה..

תנועתנו הנחמדה.123

לי מה שאני מכיר את תנועתנו הנחמדה, אין אצלנו כ"כ עניין של מעמדות.

אם מדריכה תפנה עם הרבה רצינות לאנשים שבהנהלה ארצית, אני מאמין שהיא תקבל אותו יחס של כבוד, כמו שקומונריות מקבלות.

בצ"ל אריאל!

אוי נו..barak891

אין פה שום עניין של מעמדות חס וחלילה אני פשוט שאל י המינוח קומונרית לא היה נכון אבל הכוונה היתה מישהי/ו שמציע/ה הצעה גם יוכל להתחייב לעמוד בה.

הכוונה היתה אדם שיש לו גם זמן להרים את הפרוייקט אחרת לא יצא כלום מהרעיון. לא היתה כאן שום כוונה להוציא ח"ו שם רע על התנועה!

יום צח ומוצלח! בצלב"א ול"מ

לבינתיים.123

יש צורך שתהיה איזה בת שתיקח על עצמה להוציא את העניינים לפועל. צריך איזה מישהי שתוכל להוביל ולהיות אחראית על צוות הבנות. אם אין מישהי כזאת, אז זה לא יצא לפועל.

יש לכם הצעות לבנות שיכולות ורוצות להשקיע בזה?

בצ"ל אריאל!

השקעהאפרת

אין לי בעיה לכתוב שירים, למצוא אנשים שילחינו, לעשות פלייבק, להפיק וכו' אבל לא לשיר...

יש עוד בנות שמוכנות להצטרף אלי??

נשמע מצויין.123

את יכולה להוסיף המון לצוות הזה. אבל צריך מישהי שתוביל את העניינים: שהיא תרכז הכל ותהיה ממש אחראית על הכל.

רציתי להגיד לך שעם העזרה שאת מציעה, בינתיים זה יכול לשמש את הצוות של הבנים, אך הצוות של הבנים סגור בהווה...

בצ"ל אריאל!

אוייי מצויינת!!אנונימי (פותח)

את אלה ששרות זה כבר לא ממש בעיה למצוא...

אבל צריך שהם יהיו פחות או יותר מאותו אזור..

אז צריך פשוט לפרסם את זה בכל סניף ובאמת שיהיו רצינים ואם יש כאלו שיפנו אל...-אמ.. על זה לא ממש חשבתי..

טוב, צריך גם מישי שתפעיל ותרכז את כל זה...

אולי יכול להיות אני..

ביחדאפרת
מה את אומרת על העניין שנרכז את זה ביחד??
סבבה...רעיון טוב..אנונימי (פותח)
אותו אזור.123

לא מחוייב להיות מאותו אזור, למרות שזה יותר נוח.

אפשר לקבוע שכל שבועיים לדוג' נפגשים לדוג' בהנא"ר(בסניף גב"ש בנות), ועושים חזרות.

עכשיו שזה חופש, בגלל שיהיו כאלה שמסתמא ההנא"ר רחוקה מביתן, אפשר להיפגש גם לכמה ימים של חזרות

בצ"ל אריאל!

רציניאפרת
טוב, אז נראה לי כדאי שניקח את העניינים לידיים. אולי כדאי שנדבר בטלפון / באימייל וד.א. איזה שבט את? את מדריכה חב"בניקית או קומונרית??
רק הערהמשה
אם אכן מדובר בצוות הווי שרוצה לשיר - קחו בחשבון שהקלטה באולפן זה עניין יקר (מתחיל באזור ה-300 שקל לשעת אולפן, ובשביל דיסק צריך הרבה כאלו)

קחו את זה בחשבון
כסףאפרת
דבר ראשון צריך לראות כמה ההנהלה הארצית מוכנה להשקיע. ודבר שני- בתור התחלה זו יכולה להיות הקלטה לא כ"כ מקצועית- פשוט בתוכנת מחשב, ופלייבק כנ"ל אפשר לנגן. אח":כ אם תהיה התלהבות אפשר להשתכלל..
מזומנים.123

כסף - זו אחת הבעיות היותר כבדות בתנועה שלנו, אך עם אנשים רציניים, אנו נוכל להרים דברים רציניים.

בצ"ל אריאל!

שלוםמוריונתאחרונה

אם כל הבעיות שיש להנא"ר דווקא ניכר שעל הבעיה של הכסף הם מנסים ואפילו מצליחים לעיתים קרובות להתגבר!

הכל תלוי בגישה של המארגנים...גם פרויקטים גדולים אפשר להקים במעט כסף והמון כוח רצון...

זה כבר הוכיח את עצמו....

אם צריך קצת עזרה ארגונית אולי גם אני אוכל לעזור

בהצלחה רבה

בצלב"א ול"מ

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך