טוב... בדקתי קצת ברמה ההלכתית וקצת דיברתי עם אנשים מהסניף ועוד סניפים... ועכשיו אני רוצה לשמוע מה דעתכם..
למה שההופעות (דגלנות אופניים וכו'...) לא יהיו נפרדים?!
דברו...
טוב... בדקתי קצת ברמה ההלכתית וקצת דיברתי עם אנשים מהסניף ועוד סניפים... ועכשיו אני רוצה לשמוע מה דעתכם..
למה שההופעות (דגלנות אופניים וכו'...) לא יהיו נפרדים?!
דברו...
חוצמזה בקשר להופעות? מה אתה רוצה שיהיה יום בנים יום בנות?
ומה אם יש להורים ילד בבנים ובת בבנות?(ויש הרבה כאלה) מה הם יבואו פעמיים?
והרבה יותר גדול ויפה שיש הרבה אנשים והכל ביחד. וחוצמזה לא בטוח כ''כ שיש בעיה.(אני לא אומר שלא)
ברור שיש בעיה בזה שבנות מופיעות ליד בנים..
אבל זה עדיין לא אריאל שצריך לעשות את זה נפרד ממש..
מה הבעיה זה רק דגלנות זה לא ריקוד ריקוד זה סתם כל מיני דברים לא הבנתי מה לא בסדר בזה?!
מילא בהופעות עצמם (באולם) אבל בזה?!
חח להקריב.
אם זה אסור אז לא עושים(ומה הקשר אריאל?)
אם זה מותר עושים.
ואם זה מן ספק כזה כן ולא אז אולי יש סיבה לעשות בגלל ההורים וכו'.
בניין התפעל-
יתצרך-- (שיכול עיצורים)--->יצתרך--(הדמות חלקית בקוליות)--->יצטרך !
תכלס, יש עם זה בעיה, אז שהבנים יבואו פשוט יותר מאוחר =).. הסידור הקבוע..

איכס. אני מרגישה כ"כ שישיסטית.
לכם אסור לראות אותנו, לנו מותר לראות אתכם--> אתם באים יותר מאוחר!
בקשר לדגלנות-שההופעה צריכה להתקיים רק לפני הבנות..וזוהי רק דעתי!!
כמובן שיש הלכה שהיא קובעת לנו מה לעשות...
ד"א-הזכירו פה ש"אנחנו לא אריאל אז לא צריך לעשות ממש נפרד.." אז סתם שתדעו,מה שאנחנו עושים אמור להיות ע"פ ההלכה,גם אם זה לא נראה לנו בדיוק או שאולי "דוסי" יותר מדי...
ואם צריך לעשות נפרד,אז נעשה...אפילו שזה "כמו" אריאל...(ואני בטוחה שהורים יבואו למרות הכל!!)
לשון...איכס!!!
וכבוד הרבנית רעות את קבעת שזה אסור?!
והודיה צודקת כמו שאמרתי,אין קשר לאריאל אם זה אסור פשוט לא עושים ואני בטוח שוריה והמדריכות בדקו/יבדקו אתזה.
לא חושבת שיש אם זה בעיה בגלל שריקוד אופניים זה לא משהוא שאסור לעשות לפני בנות ודגלנות את רב התנועות במילא עושים עם המקלות והדגלים (אצלנו גם קבוצות של חניכים קטנים עושים ריקוד מסדר וזה חניכים קטנים)
בדקתי בכמה מקומות עכשיו... ואפילו הרבנים (המקילים..........) שבשו"ת של האתר כיפה מתירים אך בדוחק... (כולם מסכימים שזה בעייתי...) עכשיו זה החלטה של הצוות מה לעשות.. לענ"ד הכי טוב זה שהבנות יופיעו ואח"כ הבנים יבואו...
וחיאל אתה יודע מה דעתי על מה שאמרת אין צורך לפרט יותר ממה שאמרתי לך בע"פ..
ברור שיש עם זה בעיה...אבל שמעו...זה כולה בנות שהולכות במעגלים כל הזמן!!!
אז הבנים יסתובבו....(חח סתם בצחוק...)
ודברו על זה אחרי שתהיה לנו דגלנות שלמה ויפה...(בעז"ה...)
תשאלו את מי שבאלכם..ותגידו תשובה...אבל בקשר לתופים ולאופנניםם אין בכלל בעיה...אז רק הדגלנות..חפיף...
נגיד למדריכות עם כמה שפחות תנועות ריקוד...אלא יותר אפקטים..(פחח...איזה מוקרץ..)
אין כזה דבר בהלכה חפיף!! אם אסור אז אסור,נקודה.. וגם אם העניין בעיתי ולא ברור אז עדיף לא להיות בספק ולהחמיר..
סימה..סורי שקצת תקפתי,הכל מאהבה (=
ואתה באמת רואה מצב שכל הבנים מסתובבים?! כי אני לאא..
זה נראלך יצליח?!
לל--אא--!!!
אז עדיף שיבואו מאוחר יותר!!!
להוציא תאורות כדי שלא יראו אותנו???!!
על כל מקרה החולצות שלנו לבנות..לא עוזר...
צריך לחשוב על משו ולשאול רב ולהתייעץ עם אוריה..
לא יודעת מה איתך..אני כן רואה..לא משנה חולצות שחורות..
אז זה התפקיד שלנו?! תלך אתה..אתה יותר בקשר עם רבנים.
ומה אסור.
אל תדאגו יש שם אנשים (תותחים=ע"ע אוריה) בצוות למעלה שדואגים גם לזה.
עזרא - ארכיוןלבנים זה אסור בתכלית האיסור להיות בכלל בהופעה של הדגלנות, זה לא סתם בנות הולכים במעגלים זה ריקוד!
וצריך למצוא פתרון מתי הן יעשו את זה הצעה שלי באולם מתי שעושים את ההצגות שם גם ככה הבנות נמצאות שם לפני הבנים וגם לא מטריחים את ההורים פעמיים, ואם אין אי אפשר שם ואין הצעה אחרת אז מבטלים אין מה לעשות...
זה לא קשור לאריאל, בנ"ע או עזרא דוסים או לא דוסים, מה שאסור לא עושים ולא מחפשים הקלות אצל כל מיני רבנים.
המשך יומועיל.... והצלחה בחודש אירגון!!!
בשביל דגלנות צריך מקום רחב ופתוח...אי אפשר באולם...
מה אתם נזכרים עכשיו!?
כל השנים מותר ופתאום אסור?! מה הישתנה?!
אם זה מפריע לבנות להופיע מול הבנים אז שיבואו אחרי שכל הבנים יתקפלו הביתה ויעשו את ההופעה מול הבנות ש"ישארו"
ואם זה כל כך מפריע לכם להופיע מול בנים אז תעשו את זה ביום אחר מול אלה שירצו לבוא
אולי פתאום אנשים יותר מבינים את המשמעות של זה?!..נראה לי שצריך לשמוח על השינוי הזה!!!
ד"א-אני לא חושבת שרק לבנות זה אמור להפריע...גם לבנים!!
לבנות מותר לראות בנים!!זה עכשיו באמת לא קשור..תאמינו לי...
כברר נמאס הנושא הזה...יחליטו מה שיחליטו...
משחקים אותה לא מדברים בנים בנות צדיקים והכל אבל באייסי מדברים עם כל הבנות שאפשר
לא שומרים עיניים ועוד עושים עוד כמה דברים שאני מעדיף וגם כדאי שאני לא יפרט כאן
אז כשהבנים והבנות האלה יפסיקו להיות צבועים ויראו את ה"אני האמיתי" לכולם אז תדברו על הפרדה
כי עכשיו אין מה לדבר בכלל
יוסי אתה קצת מזמין אבל יש אמת בדבריך...
חוצמזה מזה הודיה מה שכתבת שיש לשמוח?! את חיה בסרט...
אולי כי פעם פשוט לא היתה בעיה שבנים התסכלו ועכשיו התדרדרנו?
לדעתי פשוט כל שנה יש ת'בעיה וכל שנה שואלים שוב ושוב...
כשהודיה רשמה שצריך לשמוח- היא התכוונה לשמוח על שעולים ברמה, מחפשים לשפר. (ואין ספק שזה דבר חיובי)
וכשהיא אמרה שזה צריך להפריע גם לבנים- היא לא התכוונה שהבנות לא יהיו בהופעות של הבנים, אלא שעצם נוכחותם בדגלנות אמורה להפריע להם..
ויוסי, לגבי צביעות, יש משהו במה שאתה אומר,ונכון שעדיף שכל המעשים שלנו יהיו ממקום טהור ואמיתי, אבל יש הרבה מקרים, (ואולי הרוב) שעדיף להתנהג כ"דוס" גם אתה לא באמת כזה. כי-"מתוך שלא לשמה"....
חלוקת התעודות והגביע(כי זה לא הוגן לתקוע אנשים בחוץ שיחכוט שתסתיים הדגלנות,שהדגלניות יחכו אם זה כזה אכפת להם).
ואם כבר אז גם אולי תחזרות שלא יעשו בקרית דןיד כי זה מחטיא את הציבור שעובר שם....
ולראות שכמה שאתם חושבים שהסניף הזה "חרדי לאומי" הוא ממש לא
פירטתי כבר למה לא
מי שמכיר אותי יודע שאני לא
ואני יודע שגם הרבה מהסניף שלנו לא צדיקים
ידוע ל כ ו ל ם שאתה צודק בהחלט! לפחות בתת מודע.
בכל אופן לכל אחד מאיתנו יש מן הצביעות אכנה זאת בחוסר "יראת שמיים" וכל אחד יעשה את העבודה העצמית שלו,ה' ידאג לעולם הבא של כל אחד וטוב שכך.
בעניין שאמרת על הצבועים -שישימו את הקלפים על השולחן ויראו מי הם,האמת,אדם שחוטא בדר"כ מתבייש בכך וכאשר אדם יעשה זאת בגלוי תיווצר בעיה מפני שהבושה שלו די נעלמה..וכך המצב יחמיר ולא יועיל לאף אחד..כמובן שזה מקומם בהחלט, במיוחד כאשר מצביעים עלינו ואומרים שאנחנו לא בסדר "קשוט עצמך" אם הבנתי נכון מדבריך- שכל אחד יבדוק את מעשיו,בענין של הדגלנות אמרת שאתה יודע על אלו שאינם צדיקים כנראה שאתה יודע על אלו שלדעתך צדיקים...אז למה לא לכבד גם את דעתם אם הם מכבדים את עצמם והם לא צבועים..?כי אני בטוחה שלא כולם צבועים לגמרי..
ההודעה שלך יוצאת דופן- יש לה יכולת השפעה אדירה.. אני בטוחה שכל מי שיקרא את ההודעה שלך או שכבר קרא יחשוב היטב לפני הפעם הבאה שירצה לעשות משהו שהוא לא שלם עם עצמו,היא או הוא.
ודוגרי די דבילי לערוך דיון בפורום בנושא זה...
בסניף שלנו (כפ"ג השווים!) עושים ככה בבנות:
עיינות-ריקוד רגיל מול בנים והכל...
נירים-נתיבות-עושות ריקוד ביחד שהכל חושך ועם בגדים שחורים ועם דברים זוהרים כאלה בידיים ולא עושים כ"כ ריקוד רק קצת שלא יראו...
העולים נחליאל ואורות-דגלנות ולפי דעתי זה משהו שאפשר להופיע בו מול בנים..
בבנים:
עיינות-קורקינט(או איך שלא כותבים אתזההה)
נירים-נראהלי שגם אבל אולי משהו אחר נגיד שנה שעברה הם לא עשו קורקינט
נתיבות-ריקוד של בנים...
העולים נדמה לי אופניים או ריקוד
נחליאל ואורות-אופניים
אז ככה...
דיברתי עם אוריה והיא הסבירה לי את כל מה שהיה בישיבת צוות האחרונה... הבנתי גם שהיא שאלה את הרב של הסניף
והוא אסר לעשות כל קטע של ריקוד בדגלנות...
מה שכן אני לא מבינה את הקטע שאסור לשבת / לעשות גל (עם הדגלים) / ולעשות סיבוב...
כבר שבועיים אנחנו קורעות את עצמנו להמציא דגלנות למצוא שירים לערוך אותם וכו...
ופתאום באים ומשנים לנו את הכל... זה ממש לא נחמד.... ומבאס ממש...
כרגע פרשנו ( אני ונטלי ) מהקטע של הדגלנות בגלל כל הדבר הזה....
שיהיה בהצלחה!!
יש דגלנות..והיא תהיה יפה!!!
נמאסס....כל שנה מופיעים לידם אז גם השנה...!!!
מי שלא רוצה שלא יסתכל...
הדס-מתי פעולה הבאה??
אני שמחה שמישהו פה מבין אותי...
ויוסי-אני לא חושבת שאנשים צבועים..אולי כי רוצים להעלות ברמה,ולא להכנס לדברים האלו ולהעמיד את עצמם במבחן...
עשינו על זה ישב"צ, ותאמינו או לא- כל הטענות שהעליתם הועלו בישב"צ והוחלט לאחר שאלת רב שהבנות יופיעו לפני הבנים עם הגבלה על התנועות.
כמו שהבנתם מההודעה של הדס- עברו על כל התנועות של הדגלנות והחליטו מה צנוע לעשות לפניח בנים ומה לא.
עקרונית גם אין שום פיתרון אחר.
בתור אחת המדריכות שלקחו על עצמם לעשות השנה את הדגלנות (בהרבה עזרה מהק''בה) ולאחר ששמעתי את כל ההחלטות של הצוות בישב''צ אני רוצה לאמר כמה דברים.. (ברשותכם/ן):
א. אני בעד שהסניף כן יקח על עצמו דברים מסויימים ויתחזק.. (וכן זה שיא החשוב שנתחזק, ונשאף לעלות יותר ויותר למעלה.. מכל הבחינות!!) אבל כמו שאומרים "פרה פרה", דבר דבר, תעלו מדרגה מדרגה ואל תקפצו ממדרגה 1 למדרגה 5 זה לא נכון זה לא ילך וזה לא יחזיק!!
ב. אני כן מכבדת את החלטות הצוות, אבל שזה יהיה עם חשיבה נכונה וכוללת!! הדס,נטלי ואני ישבנו השקענו חיפשנו שירים ערכנו אותם חשבנו על צעדים ועל הריקוד הכולל, השקענו מלא נחשבה על זה..וכן פתאום לשמוע כזה דבר זה לא הכי מלבב..(במילים עדינות..) ---->> אבל לא על זה הנקודה! הנקודה היא ה''איסור'' לעשות גל בדגלנות!! (ועוד כמה תנועות וצורות..) איך אם רוצים שנעשה דגלנותבלי הדברים המינימליים האלה???..
הדס- אין מה להחליט כזה מהר אם נעשה לבסוף דגלנות או לא.. נדבר עם אוריה נגיע להבנה בעז''ה.. ונראה מה נעשה..
בינתיים שיהיה לכוולם בשורות טובות וחודש טוב בעז''ה!!.. [=
*זו דעתי בכל אופן..
אז לפני הכל תפסיקו לדבר עם הבנות "שיחת חולין" באי סי ותורידו את העניים שלכם מהבנות
אני הרבה זמן אבל ממש הרבה זמן בסניף הזה ואני יודע ומכיר את המצב של האנשים פה ואני יודע בדיוק מי
צדיק ומי לא מי שחק אותה ומי לא
ושוב אני אומר אני לא צדיקק ואני חוטא במלא דברים
ואני רוצה לראות שאחרי שיבטלו את ההופעות (או יבטלו את התנועות) הבנים באמת לא יסתכלו על הבנות והבנות לא ידברו עם הבנים
אז לפני שאתם מתחילים לבטל הופעות שמרו את העניים שלכם ברצפה ולא אתם יודעים איפה.....
לילה טוב!!
אני אגיד לכם מה עושים בסניפינו...
אחרי המצעד (בנים מקדימה,בנות מאחורה כמובן) מגיעים לטקס, דיבורים, עושים דגלנות,מופע אופניים, וחלוקת תעודות הצטיינות, ואז בסיום הטקס- יש את ההופעות. להופעות הבנות נכנסות בנותבלבד (הורים זכרים לא נכנסים למעט מקרים ממש ממש מיוחדים וזה נדיר...) וזה גם טוב כי בנות יכולות לרקוד איך שהן רוצות בלי אולטרא ובלי לחשוב יותר מדי... תוך כדי הופעות הבנות, ישנו לימוד אבות ובנים (זה ממש חזק...) ואז שיחה קצרצרה של רב הסניף... ולאחר מכן כיבוד קל, ואז הופעות הבנים (לשמה כולם יכולים להיכנס מן הסתם...)
היו אצלינו המון דיונים על זה, (כמובן שלא במסגרת הפורום, זה דבילי רק להעלות את זה לפורום לדעתי... כי אין עניין לשתף את החניכים בדברים הצוותיים... לענ"ד...)
ב"הצלחה!!!=)
יה חבורת שכנזים פלצנים............
אני מהשומר הצעיר אני עושה סקר על תנועות אחרות
ואתם התנועה הכי בכיינית ולא יודע איך להגדיר את זה
כל העיניין הזה עם הדגלנות.......אני בהלם!!!!!
מ'זה..!???????????????????????????
עקב המפגש עם החומר שנכתב פה החלטתי לא
לכלול את התנועה שלכם במחקר שלי..שיהיה בהצלחה יה חרדים
מה עובר??..
תראו יש בעיה.. ומ'קשר עכשיו לצביעות או לא צביעות..
אני עדיין לא הבנתי מה אסוור בזה ללכת ולהזיז את הידיים.. לעשות תנועה ברור שאסוור זה כמו שההופעות תמיד נפרד.. קיצר לבנתיים אלה שעושות לנו את הדגלנות לא ממש רוצות להמשיך..או שהם סתאםם התעצבנו!..
בסווף יהיה דגלנות..{מקווה לפחות..}.לילה טווב..=)
הוא מש אבל ממש מגזים אבל קצת צודק אין מלשות!
די חלאס! ואין לי כח כבר להגיב!(למרות שממש באלי אבל אין לי כח לעבור תגובה תגובה)
יהיה או לא יהיה?נחיה ונראה.הדעה פה לא ממש משנה.ההלכה היא מה שתחליט.
לילה טוב!(ואללה הפועל!!!

באמת יש עם זה בעיה רצינית..
אבל האמת שאני לא רואה חודש ארגון בלי דגלנות, זה פשוט חסר!!
מי שאוסר - שימצא תחליף...
שיהיה ברור אם זה בלי בנים זה אומר ש-א-ח-ר-י שהבנים הולכים הבנות יכולות להשאר ולעשות זה א'
ב'. די כבר לדבר עלזה, הבנות עושות ועושים את זה לפי ההלכה.די!
שבוע טוב!!!
מה עובר??..
תראו יש בעיה.. ומ'קשר עכשיו לצביעות או לא צביעות..
אני עדיין לא הבנתי מה אסוור בזה ללכת ולהזיז את הידיים.. לעשות תנועה ברור שאסוור זה כמו שההופעות תמיד נפרד.. קיצר לבנתיים אלה שעושות לנו את הדגלנות לא ממש רוצות להמשיך..או שהם סתאםם התעצבנו!..
בסווף יהיה דגלנות..{מקווה לפחות..}.לילה טווב..=)
זה שלא שסתם התעצבנו אבל שיהיה.....
שבוע מעולה!!!!
בלי להגיד מה הדיעה שלי בנושא -
שמתי לב שכל העניינים האלה תמיד "מתפוצצים" ותמיד יהיה מי שיפגע,
אולי כדאי שמישהו יקבל על עצמו לזכור לשנה הבאה לשבת עם הקומונרית חודש לפני פתיחת חודש אירגון, שידונו בזה מספיק זמן. (תרשמו תזכורת בפלא'..)
בהצלחה סניף רחובות! (ובלי לחץ ומתח)
תנו לבנים לעשות דגלנות וזהוווווו.....
יומקסים לכולם!
ראיתם מזה רעיונות של פרסים?!?!?!?!
מלכה!!!

< למי שלא הבין זה לקוח מאיזשו סרט.. לא זוכרת..>
עוד רעיונות יתקבלו בברכה..
יומטוב ובשורות טובות בעז''ה!!! [=
מזמן לא הגבתי פה...שנים!!
ראיתי את כל התגובות ושמעתי שיש קצת בלאגן בעקבות זה...אז כמובן שהייתי חייבת להגיב...
יוסי-זה שיש אנשים שעושים כל מיני דברים שהם לא בסדר זה נכון! אבל זה לא אומר שזה כולם! וזה לא הוגן לגרום להם לראות דברים שהם לא צנועים..וחוץ מזה- צריך להפסיק עם הדברים האלו..שלא מתאימים לסניף..ואולי זה המקום להתחיל..
הדס-אני ממש מבינה אותך! מכירה את זה מקרוב...אבל אין מה לעשות!אם זו ההלכה וזה מה שקבע רב הסניף אז זה מה שעושים!! אני חושבת אולי שכדאי לדבר איתו שוב על העניין...זה נשמע קצת מוזר שא"א לעשות גל...
בכללי-
שיהיה לכם מלא בהצלחה!!הכי חשוב זה לא להתרגז ולכעוס... תחשבו באמת על טובת הסניף ואני בטוחה שיהיה הכי טוב שבעולם!!! מחזיקה לכם אצבעות קצת מרחוק...
סתתתאם, ענבבבבבבל!!! התגעגעתי!! מה שלומך? איך בבני ברק?? ....
לענבל (ולכל מי שלא יודע..) יש בסוף דגלנות!! (ב''ה!!) וכן, אין מה לעשות גם הבנים יוכלו לראות אותה...
יומטוב! ובשורות טובות בעז'ה!! [=
אז שהבנות יבואו מיד בצאת שבת?
כי הבנים לא יכולים יותר מאוחר,זה יהיה מאוחר מדי!
חצי שעה לא באמת תשנה..
אפשר לצמצם את הזמן של ההרצאות והברכות בלה בלה..
"אה,סליחה . . . אתה זכר,שאר בחוץ . . ."
בע"ה יהיו מאות אנשים!!
כאילו מבחינת ההלכה- אסור לבנים לראות בנות בכלל.. (אסור להנות אפילו מהאצבע הקטנה שלה.. משנה ברורה.) אז ככה שהתנועות לא באמת ישנו משהו, זה גם ככה די נוגד את ההלכה.
ואיילת, זה כן ראלי. רושמים בהזמנות- בנות ב.. בנים ב-..
רצון, זאת מילת המפתח.
לפחות לפי דעתי...מי בכלל מסתכל?!(מהבנים)
ומי שמסתכל זה סתם כי אין משו אחר לעשות לא ממש נהנים מזה..(כנ"ל)
כי "אין אפוטרופוס לעריות"
(וזה לא אני אמרתי)
לא שינינו את כל התנועות, אבל שינינו את רובן!!
ב''הצלחה לכווולם!!!! [=
אבל נגיד שאתה צודק.
בכל אופן חלאס כבר להגיב על הנושא הזה,תנו לזה לרדת ל"מעמקי" הפורום,חלאס! חרשנו!
על ההודעה הקודמת שלי..."אהמ"...
כי בטוח לא הבנתם אותה.
עזרא - ארכיוןרפואה שלמה נשמה! ולא הבנת כי אתה ...טיפש.....סתם!!!
ומכיוון שכבר לא ממש מדשברים על הנשא עצמו אז יאללה להגיב!!! חחח
שנגיע סופסוף לנושא שיש עליו 100 תגובות....כי פאדיחות שאין לנו כזה...חחח....אלק~!!!
גוד נייטטטט אווריבודי!!!!
למה להעביר נושא?
לדעתי, אפשר וצריך לעשות את ההופעות של הבנות קודם..
למה שהבנות 'יתפשרו' על הופעה הרבה פחות יפה ממה שיכולה להיות? גם ככה הן משקיעות בזה המוןןןןן זמן, אם כבר- אז כבר! ואם ההלכה גם לא ממש מעודדת את זה (בלשון המעטה..) אז מה העניין??
עד עכשיו הרעיון הכי טוב הוא שהבנות יופיעו קודם וסגרנו עניין..
וחיאל אל תחפש תירוצים... ממלכתי אחד ! : )

פעם זה להפוך את הלחי
ופעם זה להפוך שם רע לשם טוב....
ממלכתים.
ועוד פעם @עשב לימון היחידה שתראה את זה. לא אכפת לך נכון?
אבל כמובן שלא אכפת לי
רוצה לשתף יותר?