חרדים: מה אתם אומרים?עזרא - ארכיון
יאוועזרא - ארכיון
עזוב אין לי כח לקרוא...עזרא - ארכיון
וואווו....***שתיקה.***עזרא - ארכיון
גועל נפש.עזרא - ארכיון
גוועאלד..עזרא - ארכיון
עוד אחד מתאונות העבודה של החינוך הלא דתי.. : [
" וכל קרני רשעים אגדע תרוממנה קרני צדיק.. "
(קניתי היום דיסק חדש של חיליק פראנק ויש שם ת'ניגון הזה.. ישתבח! )
פשוט גזענותעזרא - ארכיון
נכון, זה לא ממש יפה (בלשון המעטה) אבל אפשר לשנות..עזרא - ארכיון
תחשבו על זה, הם גדלו ב'חינוך'' כזה, וגם עכשיו הם מחנכים את ילדיהם ל''חינוך'' זה..אז אין עיניין עכשיו לדבר אליהם ככה.. (שלא תחשבו לא נכון--->> זה באמת לא יפה ,וזה ממש זיעזע אותי מה שהוא כתב, ובאמת, זה כ''כ מכאיב לקרוא כזה דבר..) אבל מה? עכשיו אם נתעצבן ונכעס זה יעזור?!? לא!!!! זה רק יוריד מערכנו וסתם נתעצבן עוד יותר..חבל!!
לדעתי (ולכל מי שאכפת לו..)-->>> במקום שנתעצבן ונגיד'' החילוניים האלה.. והחינוך המוטעה..'' בוא נעשה משו!!!! כי אם ככה הם מדברים, אז כנראה שההשתדלות שלנו לא הכי ''משו''..
יש היום מלללא אפשרויות <ב''ה>איך לקרב ואיך לעצור את ''החינוך המוטעה'' הזה... (לד'וג: מעייני הישועה, פנים אל פנים וכ''ו..) .
אז יאללה במקום להתעצבן בואו נתחיל לעשות משו.. כי הכל תלוי ב-נ-ו-!!! (וזה לא רק סיסמא..) באמת אם אכפת לנו ואם אנחנו רוצים לשנות את זה <בעז''ה..> בואו נתחיל לעשות משו.. ואז המצב יהיה שונה לגמרי!!!! (בעז''ה..[= )
בשורות טובות בעז''ה וחג שמייח..[=
בעע..עזרא - ארכיון
"פנים אל פנים"- זה כמעט בלתי אפשרי...עזרא - ארכיון
קודם כל, זאת יהל (אחות של אמרי)- שלא תבינו לא נכון...
דמיינו לעצמכם מצב, אתם יושבים בביתכם הנחמד, בדיוק סיימתם להשכיב את הילדים לישון וסופסוף יש לכם זמן איכות ביחד... פתאום כמה דפיקות על הדלת. אתם פותחים ורואים איזה נער ונערה לבושים בצורה שלא הייתם רוצים שהלידים שלכם יראו, ושואלים אתכם (ממש בנחמדות) אם אפשר לדבר איתכם...
אתם מאוד מנומסים ומכניסים אותם. הם מנסים לדבר איתכם על לב הערבים, על האפליה שיש נגד כאלה שמוגדרים "בעלי סטיות", פמינזם שגובל בחוסר צניעות וכו'.
דוגרי- תשתכנעו? ברור שלא! עזבו עכשיו את זה.. לכו עוד יותר אחורה, תקשיבו בכלל???
אז למה שהם יקשיבו לנו אם פתאום ננחת עליהם איזה ערב ונדבר איתם? ואם נחלק נרות? הם ירוצו לסמינר "ערכים"?
מה שאני מנסה להגיד זה לא שאין תועלת בכל הדברים האלה, בודאי שיש! לכל השקעה חייבת להיות תוצאה (יש כזה גם חוק פיסיקלי...) רק שלדעתי היא הרבה יותר קטנה ממה שאפשר לעשות ולהשפיע...
הדבר הבאמת חשוב לדעתי הוא עקביות!! דיברת עם מישהו חילוני? תמשיך לדבר איתו, תשמור איתו על קשר, תזמין אותו שבת, תשלח לו הודעות "חג שמח" כמו שאתה שולח לכל החברים שלך... אני בעד להתחיל לקיים מפגשים עם נוער חילוני ומשם להתחיל לזרום... הם לפעמים נראים לנו טיפשים ולא מבינים כלום מהיהדות, ברוב המקרים הם באמת מבינים מעט, אבל יש גם כאלה שיודעים טוב מאוד על מה אנחנו מדברים ומה הולכות להיות התשובות שלנו- ולא תמיד זה מספק אותם... לכן חשוב לא לזלזל בהם ולדבר אליהם כאילו הם ילדים קטנים שמסבירים להם מה זה סידור ותפילין אלא קצת יותר מזה...
ודבר שני חשוב- ההשפעה הכי גדולה לדעתי זו האישיות שאנחנו מקרינים, דרך ארץ, עדינות, יושר, ענווה וכו'...
שיהיה בהצלחה! ובע"ה "וידע כל פעול כי אתה פעלתו..."
מתגעגעת... יהל.
(ד"א- הדברים האלה נכתבו ללא שמץ זלזול, פשוט יש דברים שרואים פתאום כשנפגשים במציאות אחרת...)
חברותות חברותות ועוד חברותות...עזרא - ארכיון
יאיר-עזרא - ארכיון
עם האנשים האלה אי אפשר לעשות כלום...עזרא - ארכיון
הם רק רואים כיפה הם משתגעים ומתחילים לקלל אותך או שיצעקו עליך הם פשוט מחפשים איך להיכנס בנו...
שימו לב כמה היה חשוב לו כביכול "נפסיד במלחמה"...
למרות הכל, "אין יאוש בעולם..." אפשר להמשיך לנסות להשפיע אבל בעדינות...
בעז"ה המצב ישתנה...בהצלחה!!
על אנשים כאלה...עזרא - ארכיון
וואלה צודק אחי..עזרא - ארכיוןאחרונה
עוד פורום נטושמקפיצים נטושים
ועוד פעם @עשב לימון היחידה שתראה את זה. לא אכפת לך נכון?
לא לא אכפת ליעשב לימון
גם אני פה, מסתבררצה לאש
אבל כמובן שלא אכפת לי
כנראה שעשב לימון לא המשועממת היחידה כאן....טויוטהאחרונה
שלום לך. אני עוקבת אבל מוכנה להקשיב בשקטעשב לימוןאחרונה
רוצה לשתף יותר?
..אנונימי (פותח)
אולי הכל בסופו של דבר מתחבר לאינטגרציה מפגרת עם העולם.
מה היא בכלל בלימודים שלי,מה עשיתי לה,למה היא ככה שומרת ממני מרחק פתאום?
אני צריכה לא לתת מקום לחשש אלא להתייחס רגיל בפשטות.
ושאצא צועקת זה עושה לי רע וכואב בלב
ושלחתי לה אתמול משהו והיא לא ענתה
אולי היא גם מתרחקת ממני
מה קורה לי
והיא שאמרתי לה שאני לא אצליח לצייר לה את הציור,התבאסנ ממני ממש.
שמחה שעמדתי על הגבול שלי אבל מתג שני זה נורא מבאס ומעצבן ואני מרגישה משלוש אנשים שאני שונאת את המצב ובטלי ל, אבל אני לא יעשה את זה כי זה סתם מטומטם ואני עוד רגע אצא מהמחשבות האלו
רק
קחי בקלילות טוב