פורום לאריאל, על שום מה?!האריאלניקהנאמן

לאחרונה ואני די בטוח שזה היה קיים גם לפני הגיעו לאזני שמועות רבות על חוסר הצניעות בתנועה, בין אם זה בהנא"ר שהעירבוביא בהנא"ר בלתי נסבלת ולא היתה מקובל באף סניף של אריאל, וכבר נגרמו אבידות כבדות בנפשותיהם של ישראל ובערכי התנועה, ופתאום בהנא"ר מותר לבן לדבר עם בת סתם כדי להעביר את הזמן אוי לנו כי השברנו! עלינו מוטלת החובה להחזיר עטרה ליושנה ולמנוע שהות כלשהיא מיותרת גם היא בהנא"ר. עלינו לשמור ששעות הבנים בהנא"ר ישמרו רק לבנים ובשעותיהם לא תהיה אף בת שאינה עובדת בתנועה בשטח ההנא"ר (גם לא חברות של....) עלינו לשמור שיהיו שתי כניסות להנא"ר כניסה לבנים(הראשית) כניסה לבנות(הצדדית מתוך הסניף) ותסלחו לי על השוביניזם, אבל הפריצות שם עברה כל גבול.(ולו רק בגלל כל הזוגות שיצאו משם ולא התחתנו) עלינו לשמור על ההפרדה גם בהנא"ר גם בחב"ג ולא לוותר אפילו על שביב של קדושה.

ובין עם זה בסניפים מסוימים מאוד שעושים את מפקדי חודש הארגון שלם ביחד וצוותא עם סניף הבנות וגם הקומונר של אותו סניף לא רוצה להפריד (כנראה זה נוח לו שבנים ובנות יהיו ביחד למרות שזה נגד האידיאלים של התנועה, בושה לתנועה שיש כאלו כקומונריה)

ובין עם זה בפורום(!!)- אם רק נתחיל לספור את כל הזוגות שיצאו ל"ע מהפורום הזה ונפגשו שלא למטרות נישואין אלא למטרות חברות(כמו אצל החילונים, הפורום הזה גורם להתחלנות של התנועה!) ובין אם זה כל ביטול הזמן והתורה שנגרמים ע"י זה, לאריאל לא צריך שיהיה פורום כלל עלינו למנוע את היווצרות הזוגות בחב"ב! דבר שנגרם בעיקר ע"י הפורום(ואל תתרצו לי שמי שרוצה חברה יכול להשיג בכל מקום, שישיג אבל שהתנועה לא תהיה אמצעי לקיום עבירות, מי שרוצה להתחתן יש בשביל זה משרדי שידוכין, בכבוד! אריאל היא לא משרד שידוכין.

בושה לנו על שראינו בקלקלתה של התנועה ובגלל זה עלינו מוטלת החובה להחזיר עטרה  ליושנה ולהחזיר את קדושת הצניעות וההפרדה לתנועה ביתר עוז וביתר שאת.                                    

נגיד את האמת??פלפלתי
ביתר עוז אתם גורמים להפך הגמור ממה שהתכוונת אליו.
תגיד לי, בראשון יש ים? אז למה אתה נסחף??

נסחפת רציני.
וזה נהיה כ"כ מעיק ה"אידיאלים" המאוד לא נורמלים של התנועה הזאת (אם מה שאמרת משקף את ערכי התנועה) שמאוד קורץ ךהסחף רחוק מאוד לצד השני.

אם כבר לצאת דפוק מבחינתכם- אז למה לא עד הסוף? ולכן אני חושבת שזו בעיה חינוכית ממדרגה ראשונה. פיספוס מטורף. כל אדם נורמלי שלא גובל בחרדיות חזקה יעדיף להתגלץ' קצת מאשר לעמוד ולהניף דגל כ"כ לא נורמלי. כ"כ קיצוני.

סבבה...אז אז אם את באריאל עופי מהתנועה!אפוש
בס"ד
העניין הוא שיש ירדת הדורות אז אם לא שומרים עכשיו חזק על הצניעות אז לאט לאט היא תפרם לגמרי...
אז אם את לא מהתנועה אז מה את בכלל מתערבת ואם את כן..
אז עופי מהתנועה!!! כי את לא מאמינה באידיאלים שלה ולא מגיע לאחת שככה מדברת על התנועה ועל האידיאלים שלה להיות קשורה אליה...
אין מה לומר, התחנכת מצוין..!פלפלתי
בהחלט. יורה כמו רובוט אתת מה שדחפו לה לראשמשה
בלי מינימום מחשבה באמצע.
?????מילאי
תגיד לי, התחרפנת על הראש?!!?!
מה יש לך?!?!?
דרך אגב את מה שאמר מילאי זה על פלפלתי ולא עלייאפוש
תחשבי כמה זוגות שאת לא יודעתהאריאלניקהנאמן
יצאו מהפגישות המקריות האלו בהנא"ר ולא התחתנו לכמה נפילות זה גרם? את יודעת שיש בנות שישר לאחר שמדברות עם חניכותיהן על מה לא טוב חבר, הן יושבות ומדברות שעה עם החבר שלהן?!
מיכל, את מנותקת מהמציאות.
צריך שתי כניסות נפרדות להנא"ר
לא קראתי את אשר כתבת למעלה (אין זמן) אבל אני מסכיםעמישב
בס"ד לק"י

עם ההודעה האחרונה
תפתחו ותראו אין נושא!!!אפוש
בס"ד
אריאלניקנאמן...-הזוגות האלה הם לא יוצאים מלחתחילה בשביל סתם להיות חברים...אתה מבין שיש אנשים שלא (!!) יוצאים עם בחור/ה אחד/ת! אז הם חשבו שכן ובסוף זה לא...
ובקשר לבניין אולי זה מוגזם כי בכל זאת בנים רואים בנות גם ברחוב ובנות רואות בנים גם ברחוב אז לא צריך להגזים..אבל(!!) אני חושבת שההנהלה הארצית צריכה לדאוג שהאנשים שנמצאים הרבה בהנהלה יהיו אנשים שידעו להתמודד בלי ליפול בסיטואציה כאלו....בחיים העולם לא נפרד וגם במקום העבודה שאליו כל אחד(וגם אתה תלך) איכשהו יהיו בנות..אז יאללה זה הזמן לקדם יוזמה שההנהלה הארצית תדאג...אבל בהחלט לא כניסות נפרדות...
שכחת פרט אחדעמישבאחרונה
בס"ד לק"י

כאן יש להם מכנה משותף, הם דוסים ואריאלניקים.
ועוד שכששוהים בבניין אחד, זה לא כמו לחלוף במקרה על פני מישהי ברחוב. זה יותר מזה. וכבר אמרו חז"ל, שהיכא דיש גדר לעריות יש קדושה. מישהו פה אמר, במקרה, קדושה אני מבקש?..........
אני דווקא מבסוט...שמעון
משני הצדדים.

מצד אחד אני מסכים עם זה שאין צורך הכניסות נפרדות להנא"ר וכדו', וכל הזוגות שידעתי (וגם כאלה שלא ידעתי)- מתחתנים או בדרך...נראה לי שידידנו קצת מגזים, כרגיל (ליידע כללי:"דמגוגיה היא שיטה לשכנוע והשגת כוח פוליטי המתבססת על פנייה לדעות קדומות, פחדים, אמונות תפלות וציפיות הציבור הרחב - לרוב באמצעות שימוש ברטוריקה ותעמולה מתלהמות ורגשניות, ולעתים קרובות תוך שימוש במוטיבים לאומיים או פופוליסטיים" מתוך הערך "דמגוגיה" בוויקיפדיה. סתם שתדע), ולגבי חב"ג- אני חושב שלא כדאי להתערב להם בעניינים שלהם. כשתגדל תבין...

אבל מצד שני, אני בהחלט שמח שיש מי שיזכיר לנו לשים גבולות ולהיזהר, כי באמת לפעמים זה גולש משיחה עניינית לדברים אחרים. אז אולי כדאי לקבל החלטה להפריד את טל שמיים? זה משהו שתמיד הייתי בעדו...

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך