לאחרונה ואני די בטוח שזה היה קיים גם לפני הגיעו לאזני שמועות רבות על חוסר הצניעות בתנועה, בין אם זה בהנא"ר שהעירבוביא בהנא"ר בלתי נסבלת ולא היתה מקובל באף סניף של אריאל, וכבר נגרמו אבידות כבדות בנפשותיהם של ישראל ובערכי התנועה, ופתאום בהנא"ר מותר לבן לדבר עם בת סתם כדי להעביר את הזמן אוי לנו כי השברנו! עלינו מוטלת החובה להחזיר עטרה ליושנה ולמנוע שהות כלשהיא מיותרת גם היא בהנא"ר. עלינו לשמור ששעות הבנים בהנא"ר ישמרו רק לבנים ובשעותיהם לא תהיה אף בת שאינה עובדת בתנועה בשטח ההנא"ר (גם לא חברות של....) עלינו לשמור שיהיו שתי כניסות להנא"ר כניסה לבנים(הראשית) כניסה לבנות(הצדדית מתוך הסניף) ותסלחו לי על השוביניזם, אבל הפריצות שם עברה כל גבול.(ולו רק בגלל כל הזוגות שיצאו משם ולא התחתנו) עלינו לשמור על ההפרדה גם בהנא"ר גם בחב"ג ולא לוותר אפילו על שביב של קדושה.
ובין עם זה בסניפים מסוימים מאוד שעושים את מפקדי חודש הארגון שלם ביחד וצוותא עם סניף הבנות וגם הקומונר של אותו סניף לא רוצה להפריד (כנראה זה נוח לו שבנים ובנות יהיו ביחד למרות שזה נגד האידיאלים של התנועה, בושה לתנועה שיש כאלו כקומונריה)
ובין עם זה בפורום(!!)- אם רק נתחיל לספור את כל הזוגות שיצאו ל"ע מהפורום הזה ונפגשו שלא למטרות נישואין אלא למטרות חברות(כמו אצל החילונים, הפורום הזה גורם להתחלנות של התנועה!) ובין אם זה כל ביטול הזמן והתורה שנגרמים ע"י זה, לאריאל לא צריך שיהיה פורום כלל עלינו למנוע את היווצרות הזוגות בחב"ב! דבר שנגרם בעיקר ע"י הפורום(ואל תתרצו לי שמי שרוצה חברה יכול להשיג בכל מקום, שישיג אבל שהתנועה לא תהיה אמצעי לקיום עבירות, מי שרוצה להתחתן יש בשביל זה משרדי שידוכין, בכבוד! אריאל היא לא משרד שידוכין.
בושה לנו על שראינו בקלקלתה של התנועה ובגלל זה עלינו מוטלת החובה להחזיר עטרה ליושנה ולהחזיר את קדושת הצניעות וההפרדה לתנועה ביתר עוז וביתר שאת.