בעקבות הודעה קודמת הבנתי שאף אחד לא מארגן חולצה לנטיעות... אי לכך ובהתאם לזאת אורות בנים לוקחים על עצמם בעז"ה להכין חולצה לסניף... אז קדימה מי שיש לו רעיונות להעלות אותם
בעקבות הודעה קודמת הבנתי שאף אחד לא מארגן חולצה לנטיעות... אי לכך ובהתאם לזאת אורות בנים לוקחים על עצמם בעז"ה להכין חולצה לסניף... אז קדימה מי שיש לו רעיונות להעלות אותם
עם מי אתה מתחתן?
אמממ, מוצ"ש אפשר לדחות. שתי שניות תהיה בסניף, ואתה באירוסין שמירוסין שלך.
שלא יהיה פאדיחעס.
אולי בסוף תהיה הצבעה על הרעיון... תלוי.
לא רעיון חכם במיוחד.. אנשים יצביעו כמה פעמים..
אבל לפני הצבעות ובלאגנים- תחשבו קודם על רעיון...
אבל תמיד אפשר לפתוח עוד משתמש...
(ולהרבה אנשים יש כמה כינויים...)
כי אף אחד לא יעצור אותנו"אמממ תגיד לנרי'ה שרב הסיכויים שהוא ישמור את הרעיון הזה לעצמו. מסיבות כאלו ואחרות. בלי לשאול שאלות מעצבנות.
ב. אתה ונרי'ה שני סוררים ומורים. למה לא באתם לסניף? יורד גשם! נו באמת...
ג. בקשר להצבעה עם הזאתי מהתחיה - יש עוד דרכים להצבעה חוץ מהסקר המעאפן של הפורום הזה. ואני בטוח שלא כולם ירמו בשביל שההצבעה האהובה עליהם תבחר.
סבבה, רק אמרתי שאם עושים סקר- תעשו את זה שכל אחד יכתוב את השם שלו ומה שהוא בוחר, ולא הצבעה..
ומנסיון, מרמים. עשינו הצבעה בפורום התחיה על צבע החולצה- ורימו.
ואגב, קוראים לי רעות..
אורות בנים כל הכבוד !!
אבל אם אתם כבר עושים חולצה שתצא יפה! בלי להעליב אף אחד,
עד עכשיו כל החולצות של רחובות אבל כווולם היו ממש ממש מכוערות!!
בהצלחה.. !
רק תכתבי בלי לגלד שורה סתם...
ואני אישית סומך בעיניים עצומות על אורות שיוציאו רעיון יפה וציור יפה...(רק לא בדיחה פנימית בבקשה כע?!)
בדיחות פנימיות... דונט וורי שימי תבורי.
אמממ נליס, נראה לי עדיף את החנות שאמרתי לך בירושלים. אני אשמח אם תתנדב להתקשר, כי השבוע לא יצא לי ללכת, ואין לי כוח... תתקשר מהבית.
אמממ אם למישהו יש נסיון עם חולצות, תנו המלצות לחנויות...
036820159.. תחפשו איזה 'אבא של' שעובד בת"א שיקח את זה מישם.. זה קריית המלאכה, את שם הרחוב אני לא זוכרת.. תשאל אותם.
חח.. ואם אתה מתקמצן על הכסף של השיחה- תגיד להם שיחזרו אליך.. הם נחמדים =)
אדיב?! ישר כשידענו שאנחנו עושים חולצות אמרנו מיד רק לא אדיב!!!
זה איכות מעאפנה, ויקר... בי-גוד, ברור. שמישהו יסנג'ר את שטאובר (אחד מהם), זה סוג של קרוב אליו.
סתם לא אי אפשר לשגע את אלישע.. אנחנו הוצאנו שם ת'סוודרים וכמה חבר'ה נסעו באוטובוס ..
ועוד פעם @עשב לימון היחידה שתראה את זה. לא אכפת לך נכון?
אבל כמובן שלא אכפת לי
רוצה לשתף יותר?