אחד החשובים,עלי!עזרא - ארכיון

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3350408,00.html

זה קשור למה ששמתי פעם על החרדים ואלעל שטסה בשבת. מצאתי את הקטע הזה באינטרנט והוא היה גם בNRG(מעריב). ה' ישמור רוב התגובות "נגדנו" שיש שם.

יש לי כ"כ הרבה מה לכתוב אבל מצטער זה יהיה ארוך ולא כ"כ מובן וכבר מאוחר אז אני פורש מראש.(אבל בואו נגיד ש"הפנאטים" לא היו כ"כ שמחים אם הייתי כותב, וזה לא היה לגמרי נגדם אל תדאגו אני לא עד כדי כך ממלכתי")

בכל מקרה דבר אחד אני חייב להגיד(וזה משו שאני חושב כבר המון זמן) אתם חח--יי--יי--בב--יי--םם!!!!!! לקרוא את תגובה מס' 75. כ"כ נכון וכ"כ עצוב וכ"כ דפוק שזה באמת ככה.

תגיבו(לא בשבילי אלא כי זה ממש משו שצריך להגיב עליו)

. . .עזרא - ארכיון

* לא חכם להציג שוליים, שוליים יש בכל מקום...בשבילי היא לא מייצגת אף אחד.

*בטח שלא חכם להציג את השוליים האלו מתוך כתבה באינטרנט,לא מאמינה לכל מילה שלהם. סורי . . .

*יהיה טוב...

זה לא מה שרציתי שתחשבי עליו...עזרא - ארכיון

אלא באמת על כמה המדינה מפגרת..

למה בכלל אנשים מכירים את הקללות האלה?! (תגובה 75)

כמה לא צריכים ערבים...

כמה באמת העיתונות לרעתנו(למרות שיש מקרים שבאמת גם המתנחלים אהמ)

מישו קרא ת'תגובות? חצי מהם היו "אני שירתתי...והמתנחלים.." מה איילת, את חושבת שהם ממציאים את הכל???

מי שחושב שYNET הוא ר-ק לרעתנו ו-ר-ק לטובת הערבים ותמיד הם משקרים ומגזימים, חי בסרט! מצטער מאוד!

יש דברים כאלה, וזה לא מתנחלת אחת(כמובן שזה לא יותר מדי וערבים עושים אתזה פי 100)

אני יביא דוגמא: היו בהפגנה 20000, מה פתאום? YNET האנטישמים האלה, ערוץ 7 אמר היו 100000 אלף, אז היו 100000. מי שבאמת תמיד חושב ככה פ-ש-ו-ט ח-י ב-ס-ר-ט !-!-!

ה' ישמור מה שהתקשורת עושה...עזרא - ארכיון

זה נשמע לי כמו-אוי אוי אוי המתנחלים פוגעים בנו ומקללים אותנו,אחנו ממש פוחדים לצאת מהבית,אנחנו אף פעם לא עשינו להם כלום,מה הם רוצים ממנו...

מה אני יגיד לכם?!

אני לא יתחיל לפרט לכם מה אני חושבת על הכתבה הזאת אבל במילה אחת פשוט-מגעיל!

ואם ככה המדינה שלנו רוצה לחיות אז סבבה לה...

יומטוב ושכל הפלסטינאים ישרפו אמן!

תקראו אתעזרא - ארכיון
תגובה 277, זה מפתיע.
וואי, באמת תקראו את 277 !עזרא - ארכיון

וה' ירחם איזה כתבה, חבל שבאמת זה מה שהחילוניים חושבים עלינו..

בעז'ה יהיה טוב!

יש לי שאלה-עזרא - ארכיון

מראש- לא קראתי את הכתבה. אני מדברת בכלליות.

אם אנחנו יודעים שאנחנו נוהגים כמו שצריך, שאנחנו, היהודים הדתיים צודקים ויש לנו את האמת שלנו- למה זה כל פעם  מפריע לנו מחדש מה שחושבים עלינו? שיחשבו מה שבא להם. אנחנו צודקים וזהו.
לדעתי, הכל פשוט נובע מיזה שלא כולם כ"כ מאמינים שהאמת שלנו היא האמת האמיתית- אחרת למה שזה יפריע לנו?

למה חבל, שירן, שזה מה שהחילונים חושבים עלינו? אם הם צודקים במה שהם חושבים- זאת כבר בעיה אחרת- זה אומר שאנחנו לא הולכים לפי האמת- התורה וצריך לתקן את עצמנו.. ואם זה לא נכון- למי אכפת מה עוד איזה טוקבקיסט משועמם כותב?

מה שאת אומרת זהעזרא - ארכיון
"אני בסדר וכל השאר יחנקו עם הטעות שלהם"-זה שייך לתרבות המערב שאנחנו כ"כ שונאים.
כזה לא נכון מה שאמרת,מצטער מאוד!עזרא - ארכיון
כן, אכפת לנו מאוד!!עזרא - ארכיון

למה? כי אנחנו מייצגים משהו או יותר נכון מישהו... וההתנהגות שלנו צריכה להיות בהתאם. אם יש מישהו שחושב שהתנהגות בהמית כלפי אנשים אחרים (גם אם הם לא יהודים) היא דרך שבה הקב"ה מצווה אותנו לנהוג בה מוזמן לבדוק שוב...

אני בפירוש לא שופטת את האישה הזאת בגלל שלצערנו התקשורת לא משקפת את המציאות (גם לא התקשורת הימנית)  ובתור אחת שנמצאת הרבה באיזור אני מרשה לעצמי להגיד שהערבים בחברון הם לא תמימים וחסרי אונים כמו שהם מוצגים בכתבה אני לא יודעת מה באמת היה שם לפני שהתחילו הקללות ולכן מבחינתי אין מה לדון על המקרה.

לא. זה לא מה שאמרתי.עזרא - ארכיון

שימו לב למשפט האחרון.

אם אנחנו באמת לא נוהגים נכון- אז יש לנו במה להתבייש, אז אנחנו באמת צריכים להצטער שזה המצב- ובגלל זה חושבים עלינו כאלה דברים--> לשנות ולתקן. אבל אם אנחנו יודעים שאנחנו הולכים לפי האמת- למה שיפריע לי מה שהוא חושב עליי? אני יודעת שאני צודקת.. אני הולכת לפני ההלכה, לפי התורה- ולכן גם אם הוא יגיד לי שאני מיושנת, שאני לא יודעת מה- למי אכפת? שיקרא לי קוף מצידי.
ושוב, אבל אם לא הייתי בסדר- לא נהגתי נכון- אז באמת צריך להיות אכפת לי מה אחרים חושבים.

רוויטל- ההתנהגות שלנו צריכה להיות בהתאם לאמת-לתורה, זה ברור.
"אם יש מישהו שחושב שהתנהגות בהמית כלפי אנשים אחרים (גם אם הם לא יהודים) היא דרך שבה הקב"ה מצווה אותנו לנהוג בה מוזמן לבדוק שוב... "- זה לא מה שאמרתי.

לא יעלה על הדעתעזרא - ארכיון

אם את חושבת שזאת האמת האמיתית ביותר (שההתישבות ביו"ש זה זבר הכרחי, בניגוד לתענת הטועים), אזי את צריכה לנסות שלכנעם האמת האמיתית שלך היא האמת ולא השקר שהם חיים בו.
מדבריך אין משתמע כך, שכן אני מבין שעד שלא הגעת למסקנה שהאמת שלך היא לו באמת האמת, את לא צריכה להתייחס כלל לניסיונות להחזירך בשאלה. מכאן נובע שאת סוברת שבמקרה שלנו הם יכולים להחנק בטעותם ואני נשארת עם האמת האמיתית.

אבל,במקרה הזה שברור שהאמת שלנו היא האמת האמיתית ביותר ולכן אנו צריכים להיות אלא שינסו להחזירם בתשובה שלמה ולא לתת להם להחנק בטעותם! חייב לצער אותנו שעמ"י מתעב כך את א"י ועמ"י, עלינו לשנות זאת (וע"י זה אולי למנוע את הגירוש והחורבן הבאים בחלונינו).

כתבתי את מה שאמרתי,עזרא - ארכיון

אך ורק בהקשר של למה כ"כ אכפת לכם מה חושבים עלייכם. ברור שצריך לצאת ולהחזיר אנשים בתשובה- לחלוק את האמת שלנו עם אחינו שלא זכו להוולד דתיים.. אני צריכה לשכנע אותם ולהסביר להם, ולא רק צריכה- זאת חובתי.

אני לא חושבת שהם צריכים 'להחנק' עם הטעות שלהם, אני רק חושבת שכל עוד אני יודעת שאני צודקת- לא מפריע לי המילות גנאי שהם מפנים לעברי. אני אנסה לגרום להם לחבב אותי- כי על ידי כך אני אגרום להם לחבב את התורה- יבינו שהתורה היא באמת טובה, והאנשים שהולכים על פיה הם טובים.
ושלא יצא מדברי שזה לא מפריע לי שהם חושבים עלינו דברים רעים- מפריע לי בדיוק מאותה הסיבה- שזה גורם לחלול ה'- אבל זה לא גורם לי להרגיש אדם רע ולהרגיש שבאמת מגיעות לי כל הקללות שמפנים כלפינו.

המטרה היא בהחלט להחזיר אותם בתשובה, ולא לתת להם 'להחנק עם הטעויות שלהם', ואם זה מה שיצא מדברי- אני מצטערת, כי זאת ממש לא כוונתי.

עכשיו זה באמת נשמע מצוייןעזרא - ארכיוןאחרונה
: )עזרא - ארכיון

חחח... איזה סרטון גדוללל! איך היא מקללת אותם.. : ) סתם.. 

חיאל,אין פה שום דבר חדש זה תמיד ככה בתקשורת שלנו (?).. וזה דוגרי נשמע כמו אוי אוי אוי.. שיראו פעם אחת מה הערבים עושים ליהודים שם! ומה השוטרים היהודים (?) מגיבים על כך..

>>>>>>>>>>עזרא - ארכיון

לא אמרתי שזה מה שאת חושבת או עושה, הגבתי בכללי לגביי העובדה שכן צריך להיות לנו אכפת מה הם אומרים וחושבים... והדוגמא הספציפית הזאת היא פשוט בגלל הנושא שהאשכול הזה מחובר אליו. סליחה שזה לא הובן נכון. (לא שאני בטוחה שעכשיו הצלחתי להסביר את עצמי)

לילה טוב

עוד פורום נטושמקפיצים נטושים

ועוד פעם @עשב לימון היחידה שתראה את זה. לא אכפת לך נכון?

לא לא אכפת ליעשב לימון
גם אני פה, מסתבררצה לאש

אבל כמובן שלא אכפת לי

כנראה שעשב לימון לא המשועממת היחידה כאן....טויוטהאחרונה
מותר לפרוק כאן?אנונימי (פותח)
קשוח לי ממש. ממש. ממש. ממש.
שלום לך. אני עוקבת אבל מוכנה להקשיב בשקטעשב לימוןאחרונה

רוצה לשתף יותר?

..אנונימי (פותח)
אסור לי להקשיב לו
..אנונימי (פותח)
שמנה
שמנה
ש מ נ ה
..אנונימי (פותח)
רוצה להיות יפה
..אנונימי (פותח)אחרונה
ומפחיד לי לקום בשעה כזאת ועם כאלו חלומות
..אנונימי (פותח)
יד לי הרבה מה לפרוק
אולי הכל בסופו של דבר מתחבר לאינטגרציה מפגרת עם העולם.
מה היא בכלל בלימודים שלי,מה עשיתי לה,למה היא ככה שומרת ממני מרחק פתאום?
אני צריכה לא לתת מקום לחשש אלא להתייחס רגיל בפשטות.
ושאצא צועקת זה עושה לי רע וכואב בלב
ושלחתי לה אתמול משהו והיא לא ענתה
אולי היא גם מתרחקת ממני
מה קורה לי
והיא שאמרתי לה שאני לא אצליח לצייר לה את הציור,התבאסנ ממני ממש.
שמחה שעמדתי על הגבול שלי אבל מתג שני זה נורא מבאס ומעצבן ואני מרגישה משלוש אנשים שאני שונאת את המצב ובטלי ל, אבל אני לא יעשה את זה כי זה סתם מטומטם ואני עוד רגע אצא מהמחשבות האלו
רק
קחי בקלילות טוב
..אנונימי (פותח)
אני מטומטמת ומוזרה
באלי ללכת לעולם אחר ולחפש לעצמי את הדרך
להתנתק מכולן
מכולם
ולא לשמוע כלום יותר
..אנונימי (פותח)
באלי לצרוח ולהרביץ ולקלל
לא צריכה אותן
לא צריכה פאקינג אף אחתתת