קבלו את שבט-----האריאלניקהנאמן

דביר-אלקנה

דביר-כי זה מה שהתנועה החליטה

אלקנה-כי זה מה שאנחנו חייבים לעצמנו ולתנועה

למי שלא הבין סניפנו הקט סניף ראשל"צ החליט לקרוא לשבט החדש שבט-'דביר לאקנה' ללא התחשבות בהחלטת המליאה, וב"ה רואים שזה מצוין.

יפה לכם.פלספנית
בצלב"א.
אתם לא חייבים לייבש אתם יודעיםהאריאלניקהנאמן
אויי זה ממש .....שבונץ'
אם כבר אז רק אלקנה...כי זה ניראה כמו פיצול
לפי דעתי לא טוב לעשות את זה ...יכול להיות שאתה נגד זה שאנחנו כמו נ"ע...אבל אתה חלק מהתנועה...את לא יכול לעשות מה שבא לך..(כאלו את יכול...אבל כחלק מהתנועה)
*בנ"עשבונץ'
אני דווקא ממש התלהבתי מהרעיון!!!!תח"ל
כל הכבוד! חבל שאצלינו בחיים לא יעשו את זה..
צריך בדברים כאלו להיותהאריאלניקהנאמן
כמו נחשון בן עמינדב, שמישהו יקפוץ ראשון למים ואז תהיה סיעתא דשמיא, אנחנו, סניף ראשל"צ קפצנו ראשונים עכשיו תפקיד כל שאר סניפי התנועה לבוא בעקבותינו!
תח"ל-אויי לך אם זה קורה אצלנו ח"ו.!!שבונץ'
אני אעבור לבנ"ע..!!!(ח"ו)..חחח
בטח שאני יכול ולא רק שאני יכול אלא אני גם עושההאריאלניקהנאמן
בוגר של הסניף שהציע את זה שאל את הרב יעקב שפירא אם הוא מסכים שנקרא את שם השבט על שם הרב שפירא זצ"ל הוא אמר שהוא שמח על עצם הרעיון

ובאמת נכון שאני חלק מהתנועה ובגלל זה זה בינתיים עדיין שבט דביר אלקנה
אבל זהשוס להיות שלוס
כאילו בכוח אתה מנסה להבדיל...
לא בכוחהאריאלניקהנאמן
לא הכרחתי אף אחד לקבל את זה, השבט החדש קיבל את זה בהסכמה ואף שמח, הצוות פה אחד ברוב קולות(תרתי דסתרי ) קיבל את ההצעה לא נעשה פה דבר שהוא כנגד האידיאלים של התנועה ו\או ערכיה.
לא יודעת זה פשוט נראה לי מוזרשוס להיות שלוס
שאתה לא מוכן לקבל את ההסכמה של התנועה...
נכון אני לא מוכן לקבל את ההסכמה הזאתהאריאלניקהנאמן
מה לעשות ככה זה, אך אנחנו הראינו לכולם שזה אפשרי ושום דבר ושום פילוג לא יקרה בעמ"י בגלל שתנועת אריאל גאה באידיאלים!

אנחנו היינו נחשון(ואולי זה אפילו לא אנחנו, לסיירת של הבנים במחנה האחרון קוראים 'סיירת יחזקאל' ולא 'סיירת שבות')

יש הרבה שמאיימים שאם ישונו השמות הם יזדהו עם האידיאלים של בנ"ע, ואני שואל את אותם האנשים האם מה שהחזיק את כם בתנועה זה השמות של בנ"ע? כי אם כן אולי עדיף שיזדהו עם האידיאלים של בנ"ע עד הסוף
שם זה מהות, והשם צריך לגלות את המהות של השנה בהסתכלותה של התנועה, בהתאם לאידיאלים שלנו, וזהו. השנה זה קצת או הרבה מתאים. שנה שעברה זה בכלל לא היה קשור, מי אמר שהשם החדש של בנ"ע שנה הבאה לא יהיה- 'צוות הווי מחוז דן' או משהו יותר קליל כמו 'בנ"ע'? האם יש לנו ערובה לכך? לא וגם אם כן אין אנו רוצים בערובה כזאת.
שמעתי השבוע שאבא של אחת הפעילות בתנועתינו ניסה לבטל את תנועת אריאל ולאחד אותנו בתוך בנ"ע.והפעילה המסוימת הזאת כמובן נגד שינוי השמות. אני לא אומר כלום אפילו לא אזכיר את שמה של אותה פעילה(מהסיבה הפשוטה שלא היא ולא אבא שלה יכולים לשנות כלום בתנועה) אך חורה לי שעדיין יש אנשים בתנועה שלא הבינו שלתנועת אריאל עדיין יש מקום גדול בעמ"י.
הכוונה לנחשון בן עמינדבהאריאלניקהנאמן
הפעם באמת הגזמתם... די!!! אין לכם במה להתעסק?!!~אהרלה~!נתניה
מה הבעיה?רחל=)
דוקא זה נושא מאוד חשוב-השמות, ומכיוון שכל שנה מחדש מתחילים לדון על זה בחודש אירגון אולי באמת זה יותר טוב שנתחיל כבר עכשיו.
והדעה שלי היא- שבאמת צריך להתחיל להיות מקוריים ולא להשתמש בשמות של בנ"ע. כל הכבוד לרשל"צ שעשו את הצעד הראשון!
אהרלעעעעהאריאלניקהנאמן
אני יודע שלא אני צריך לומר לך(שהרי חבר אתה בסניף נתניה אשר גאוות יחידתם עולה מעלה מעלה, כידוע.) אך חשוב שנתעסק בנושא הזה ונחדיר אידיאלים אמיתיים לחניכינו, דבר שאני מניח שסניף נתניה עושה מצוין
ולכל מי שדאגהאריאלניקהנאמן
שמא בנ"ע יקראו לשבט החדש אלקנה, ע"ש רבה של ה'חרדיות הלאומית' בדור האחרון, אל דאגה, כבודו של הרב שפירא זצ"ל לא הגיע לחמישה האחרונים בבנ"ע(יש לי עיתון 'זרעים' בבית)
יאוו...תפסיק להשמיף כל הזמן את בנ"ע...(אני באריאל)שבונץ'
אבל זה לשון הרע....אתה כל הזמן מנסה להראות..(או שאתה לא אבל ככה זה ניראה) כמה שנ"ע זה פסול..(יכול להיות!) אבל אסור להיגרר ללשון הרע....
אני לא משמיץ ;ולא זו הייתה הכוונההאריאלניקהנאמן
באתי להראות שיש פה שתי תנועות שונות בעלות השקפות שונות לדרכי הפעילות וגילוי אור ה' בעולם, לפיכך גם השמות צריכים להשתנות
לא,אני לא רואה בעי'ה שנישאר עם אותם שמותשבונץ'
מה קשה לך להיות עם אידיאלים שונים אבל שמות אותו דבר,אני חושבת שזה שעשו כך...יש לי מליון ואחת סיבות אבל אין לי כוח לפרטן כאן..(כבר פרטתי פעם שעברה שדברנו על זה)
שם זה מהותהאריאלניקהנאמן
כאשר את רוצה להעביר את האידיאל בהסתכלות התנועה לשבט החדש, אם את רוצה שתהיה גאוות יחידה אמיתית אנחנו חייבים שמות אחרים
נכון אתה צודק במליון ואחת אחוזים ששם זה מהותשבונץ'
ומה הבעי'ה עם המהות של השם דביר/שבות /נצח/אחי'ה וכו'... אתה רואה את זה (שאנחנו 'לוקחים' את השמות מבנ"ע) כחוסר גאווה עצמית אך אפשר גם לקחת את זה בצורה שאנחנו אותו דבר כי אנחנו לא רואים שום דבר רע בשמות של בנ"ע שלמרות כל ההכחשות והשוני יצאנו מתנועה זו אז זה לא כזה מפריע ונורא (לפי דעתי) שנשאר עם השמות היפים והמהותיים האלו.
זה גם נקודה מענינת-פלספניתאחרונה
מישו חשב מה הקשר בין "דביר" לבין "תנועה של עם"? נכון, אפשר לחפור הרבה הרבה דברים, (מי כמוני יודע...). עכשיו, מישו חשב מה הקשר בין "דביר" ל"קדושה"? זה נראה לי ממש ברור, דביר, קודש הקודשים, המקום הכי קדוש.
אז, מי באמת משפיע על בחירת השמות???
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך