שאלה לערכי תנועתכם המזוויעהאנונימי (פותח)

בזמן האחרון אני מבקר כאן די הרבה, וכאשר אני רואה שבתנועה הנפרדת היחידה מתחילים לצוץ זוגות שלבטח הכירו בתנועתכם, למרות שזאת תנועה נפרדת (אעלק), איך אתם מצד אחד יכולים לחנך את החניכים שלכם בהפרדה שאתם\ן בעצמכם\ן מתחתנים\ות עם בנות\בנות שהכרתם\ן באריאל? אתם לא יכולים לומר מצד אחד שאריאל זה נפרד ומצד שני מפקדים מעורבים ומחנות מעורבים(כמו שאמרו לי), מה נפרד אצלכם ומה מעורב אצלכם? חב"א-נפרד, חב"ב-חצי נפרד, חב"ג-יש דבר כזה.

תכל'ס כולכם שקרנים, צבועים שעובדים על עצמכם באידיאולוגיה ללא מטרה. אשמח אם תענו לי באמת על השאלות הללו שמפריעות לי.

דבר ראשוןרחובות קוקוקו!
אאווווקיי תרגע/י!!!
יש צורה בלהגיד את הדברים!!!
לא ענית על השאלהאנונימי (פותח)
1. תרגיע קודם עם צורת הדיבור שלךאנונימי (פותח)
2. אני אגיד לך ככה, מה שעשו אותם זוגות זה לא נכון בכלל, לפי דעתי, בזה אתה צודק.
3. הטעו אותך אחי. המפקדים אינם מעורבים! יש שעות מפקד שונות. וגם המחנות! הבנים והבנות לא הולכים באותה דרך ויש הפרדה מוחלטת בין מקומות הלינה.
4. הכל נפרד. בההנהלה הארצית מקפידים אפילו על שעות שונות!

אתה לא יכול לשלול דברים רק ממקרים בודדים, כמו הנ"ל.

יש אידיאולוגיה ויש מטרה, והן מיושמות.

בציפייה לבנין אריאל!
'אותם זוגות'אנונימי (פותח)
אתה מדבר כאילו זה שניים שלושה, אבל לפי מה שאני רואה זה ממש הרבה, ולכאורה אם מה שעשו אותם זוגות לא בסדר אז איך מישהו מאריאל מכיר בת בכלל? כדי להתחתן הוא צריך לכאורה לעבור ביד רמה על האידיאלים שלו.
אויי ויייי כמה שאתה מסכן! ולא יודע כלום!(1115)שבונץ'
כל מה שאתה יודע זה שקר אחד גדול
1.המחנות?המפקדים?מעוברים????מאיפה הוקרצה השטות הזו?
ואין בכלל הרבה זוגות שהתחתנו...למרות שלפי דעתי זה לא רע הם לא הכירו בהדרכה או משו,יכול להיות שבעבודתם בההנהלה הארצית וזה גיל אחר לגמרי..... יש לי עוד אלף ואחת סיבות והערות,אבל אני לא רוצה להרחיב כאן אם אתה מעוניין בשיחה סובלנית (...-תח"ל) אז תמסר"ש לי בבקשה.
*התכוונתי מעורביםשבונץ'
טוב תקשיב טוב טוב:פלפלתי
תנקה את האוזניים טוב עכשיו כדי שזה יקלט.
כמו שאמרו לפני יש צורה לומר דברים בעיקר אם הם באים ממקום של בירור. והצורה שבה אתה זרקת פה דברים זה לא צורה. במחילה מכבודך.

התנועה הזאת פועלת עפ"י אידאולוגיה גם אם יש עליה חולקים. ואני ידועה כחולקת עליה במידה מסויימת. זה לא אומר שאין לה אידאולוגיה.
דבר שני- זוגות זה לא רע. בעיקר אם הם בגיל המתאים ולא משנה לי כמה תשחק אותה צדיק או תמים. זה שהכירו או לא הכירו כאן זה בכלל לא חשוב לך. זה רק בשביל לצעוק. והם כבר אמרו שהם לא הכירו בהנא"ר (למרות שלי זה ממש לא אכפת גם אם הם יכירו שם) זה לא סותר בגרוש את הדרך של אריאל.
לאנשים מותר לדבר, וחשוב, ולהחליט, ותתפלא - אפילו להתחתן עם מי שהם רוצים. ואתה במחילה מכבוד תורתך אל תתערב. הבנת? בעיקר כי אתה לא בא לקדם משו אלא רק לזרוק רפש וצעקות. וזה כבר מוגזם. זה אפילו לא דיון שבא לקדם משו.
ושום מחנה של אריאל הוא לא מעורב. ואם אתה לא רואה ויודע דברים מקרוב קרוב - תעשה טובה... סייג לחכמה שתיקה.
וד"ל.

לכל אחד יש את הדרך שלו, אז סע לשלום אחינו היקר! המפתחות בפנים.
שאלה קטנה-החיפושית
מאיפה את יודע שאותם זוגות הכירו באריאל? את שאלת אותם? שאת יודע ככה לקבוע? קודם תבדוק. תישאל. תברר. לא להגיד סתם דברים ולהמציא.
סתם חבל על לשון הרע ורכילות. ובכלל זה גם לא נכון. אזזה סתם מטעה ציבור שלם וקדוש!

יכול להיות שאותם זוגות הכירו לפני? בהחלט אין לי שמץ. אבל מי יודע?

וגם אם הם הכירו באריאל. תן להם ולנו לחיות!
כשכותבים 'שני רכזי חב"ב'אנונימי (פותח)
או שקומונר לשעבר מתחתן עם קומונרית לשעבר באותה עיר הדבר אומר דרשני
פסדר!אבל הם לא הכירו בגיל 16 בהדרכהשבונץ'
ומה הבעיה שהם הכירו בגיל 20 (נניח)....זה כבר לא האדיאלים של התנועה...ומה הקטע שלך לפתוח וויכוחים בלי טעם שכ"כ כ"כ אבל כ"כ לא נכונים!
תיקון קטן:פלספנית
זה לא שזה כבר "לא האידיאלים של התנועה", כמו שאמרת, אלא ש"האידיאלים של התנועה מבינים שזה נכון".

עכשיו, 1115, כשכותבים "2 רכזי חב"ב"- מה לעשות כי באמת בפורום של *אריאל*- לאפחד לא יגיד כלום השמות פלוני אלמוני וחסויה כהן התחתנו, נכון? כי יש הרבה שלא מכירים שמות משפחה וכו'. אבל כשכותבים "רכז החב"ב, פלוני אלמוני, התארס עם רכזת החב"ב חסוי'ה כהן"- הרבה יותר אנשים יודעים מי זה, ובפרט אנשים מאריאל... כן, אולי שכחת- זה הפורום של אריאל...
זה לא קושר ולא סותר שום אידיאל.פלפלתי
ולוואי וזה יתפוס שוונג בתנועה הזאת.
שום רע אין בזה. רק טוב.
אולי בגלל שאת לא מסכימה עם האידיאלים של התנועה שלךאנונימי (פותח)
אז זה לא סותר,אבל לאנשים שכן מאמינים ב'אידיאלים' אעלק של אריאל(רכזי חב"ב, אז זה כן סותר שיכירו בנות במקום אחר, אין אמנון שפירא צדק אתם סתם בלגנים, אתם יותר גרועים משבתאי צבי!
1115-המסכן. תגיד לי איזה אידיאל זה סותר???????????שבונץ'
בלי לדבר על זה שאתם גונבים לנו את השמות.אנונימי (פותח)
יאוו איזה תינוקי!זה כבר מלחיץשבונץ'
טוב. אפשר לנעול את השירשור.פלפלתי
זה כבר אפילו לא עינייני. זה סתם מתחיל להיותת מוגזם. (מתחיל? יש כאלה שיתהו..)
אני חושב שלמרות צורת הדיבור אנחנו צריכים להשיבמלמעלה אלוקים
כראוי, ולא, אין לי מה להוסיף בעיניין אני מסכים מילה במילה עם כל מה שאמרו פה....

"א-ה-ב-ת י-ש-ר-א-ל ב-נ-ש-מ-ה"
יאללה!! נמאס כבר מבנע שדוחפים ת'אף שלהם לכל מקום!אפוש
בס"ד
עלק קדושת העם...פחחח...בקושי מטר מעצמם הם לא רואים...
כמה נקודותעמישב
בס"ד לק"י

אני כבר לא רואה צורך לטרוח ולהאיר על סיגנון הדיבור...

בעיקרון לכולם הכל נפרד.

אבל, וכאן האבל הגדול, צריך לזכור שלא מדובר כאן על שתי תנועות נפרדות. ולכן, רק בדרגים הגבוהים ביותר (הווי אומר, הנהלה ארצית), יש עירוב, וגם הוא, כך אני מקווה (אף פעם לא הייתי שם, אני רק חפ"ש...), מינימלי ככל האפשר.

דא עקא, שיש ופעמים, שמישהי רואה מישהו, במשך תקופה ארוכה, וזה נראה לה מתאים, אז היא מגששת, עד שבסוף נוצר הלינק, והופ.... "עוד ישמע בהרי יהודה...".
התיאור הנ"ל, הוא בדוי מליבי, אך כך, אני מאמין לפחות, שהוא המצב. הדברים הללו גם קורים לאחר קשר טכני ארוך, שגולש אט אט, בלי משים, למעבר לטכני, עד שקם ונהיה לקשר אישי חזק ואמיץ.

או בקיצור- מזל טוב.

אגב, יש מקרה ויש מקרה. שמעתי מחבר על מקרה של שניים שהכירו עוד לפני כן במקום אחר, לא בקשר אישי. ובעקבות כל מיני סיבות הקשר התחזק ונהיה אישי. עד שבסוף הם התארסו. אך מה, שניהם היו קומונרים לשעבר באותו סניף (כמובן שהוא בבנים והיא בבנות), אז כולם אמרו שהם הכירו משם, דבר, שכאמור, איננו נכון בעליל. ולדוג', אף אחד לא שם לב לעובדה, שהם היו קומונרים בהפרש זמן (אני חושב שנה אחת, אני יכול לבדוק).
בקיצור, אל תסתכל אל הקנקן, אלא אל מה שיש בו.

בכל מקרה, זה עדיף מאשר קשר ארוך ומזיק שמתחיל בשלהי גיל 16 ורק ה' יודע מתי הוא נגמר. לטוב או לרע...
תנועת אריאל נפרדת בגלל קשר שלפני הנישואיםיהודי גאה
אם אנשים מכירים בגיל של חתונה ע"מ להתחתן אני לא חושב שיש עם זה בעיה
אדון 1115 לך, ולחבר מרעיך!!כל האריאלניקים להכנס!!!!~אהרלה~!נתניה

אדון 1115 היקר, כשקראתי את מכתבך פה אצלנו בפורום, הרתחת את דמי, לכן
אני מצטער מראש אם מכתבי יהיה מנוסח במטרה לפגוע בך,בתקווה כי זה יהיה תיקונך.

לפני שאתייחס לתוכן דבריך, אני רוצה להגיד לך כמה מילים.

אתה חתיחת פישר קטן, אפס עלוב, שלא יודע כלום! אבל לפתוח את הפה שלו,
יודע כמו שצריך.
לא מכבודך להזדהות אפילו בשמך! כי אין לך אישיות, אדם שכותב על תנועה
שקמה, על ערכי התורה, מתוך יראת שמיים של יהודים.
שהם כמו שבתאי צבי, צריך, (ואני משתמש במילים עדינות) צריך להוקיעו! ממש
כך להוקיעו, מהעם היהודי!!!
לך כתוב לך על הקרן השור, שאין לך חלק באלוקי ישראל, כי ממש כך אתה מתנהג.

ועכשיו נתייחס לדברים עצמם.
כמו שציינתי שאין לך מושג מכלום אז אני ישמח ליידע אותך!
בניגוד לתנועתך המגעילה, תנועתנו היא נפרדת לכל דבר ועניין.
סניפיי הבנים שלנו רחוקים מסניפי הבנות שלנו!
הם אפילו לא עוברים אחד ליד השני בדרכם לסניף.
המחנות שלנו נפרדים, בצורה מוחלטת!!! חד וחלק.
אנחנו, שלא כמוך, וכמו אנשים רעים שכמותך, הצטרפנו לתנועה כי היה חשוב לנו
ההפרדה.
ואם היינו חפצים בערבוביה, אני בטוח שהיינו עוברים אליכם!
אתה מציג אותנו כשקרנים וצבועים, מי אתה בכלל שתוכל לפתוח את הפה שלך
על אנשים כמונו? אתה מדבר על אידיאלים?! לך תזרוק את כיפת הגרוש שוודאי
אתה לובש לראשך (אם בכלל) לפח! אם אתה מתהדר בתנועת בני עקיבא!!!
כי גם אנשים בתוך בני עקיבא, חוץ מאותו האיש (אמנון שפירא) וממך, כבר אמרו
שיש בעיה קשה ב"תנועה של העם"...

ואם שניים מתחתנים מתנועת אריאל זה עושה לך רע בנשמה?!
מה יש? על המילה שידוך עוד לא שמעת???
ניתן דוגמא: המזכ"ל עובד מול רכזת חב"ב בעיר מסויימת.
ובמקביל הוא עובד גם מול רכז חב"ב אחר.
הוא מכיר את שני האנשים, הוא לא יכול להפגיש ביינהם?! האם הסיבה
שהם עובדים במקום עבודה משותף, תחת אותה המסגרת, תמנע את פגישתם?
כמובן, לצורך כוונה להקים בית בישראל.

מי אמר לך אדון כלומניק, שהדברים אינם נעשו בצורה הוגנת?!
רק לצעוק לפתוח את הפה הגדול שלך אתה יודע? לפזר האשמות לכל פינה אתה
יודע טוב מאד, לקרא לנו שקרנים, צבועים, שבתאי צבי, אתה יודע יפה מאד,
על אידיאולוגיה אתה מדבר כאילו אתה איזה מישו גדול,
אבל את המינימום, שזה טיפה לברר ולשאול, איך הדברים נעשו, את זה אתה לא יכול לעשות. כי כמו שאמרתי, אין לך אישיות.

ולסיום אדון 1115, לך ולאותו האיש הנה כמה מילים על התנועה של העם:

תנועתכם המגונה לא רק שאינה תורמת לציבור הדתי לאומי, אלא אף מזיקה לו!
המון חברים שלי שבאו ממשפחות טובות ומצויינות, שמצאו עצמם במקומות שלא היו רוצים, בחברת בנות שבטם.
ועברו של איסורי תורה מפורשים!!!!
כן כן אותה תורה מהסמל שלכם, תורה ועבודה...

רק שתדע שבבנ"ע בנתניה, רצו להעיף שני ילדים, שבזמן סמינריון הדרכה של תנועתכם
המזוויעה, ממש באותו הזמן, הבריזו החוצה. ותאר לך, אפס שכמוך, לאן הם הלכו?
נו תנחש... בטח לא תאמין לי... הם הלכו ל - ד - י -ס - ק - ו - ט - ק - !
ממש ככה, והפרט היותר חשוב הוא, שבסוף ל-א העיפו אותם, הם קיבלו נזיפה...
אז לכן אני רוצה להודיע, קבל עם ועולם:

כל מי שקורא את דבריי שידע, שבתנועה של העם, יש מדריכים (כן כן לא חניכים)
שבשעות הפנאי שלהם הולכים למועדונים!!!

החותם, בתקווה לסגירת התנועה של העם בפני הציבור הדתי לאומי.
אהרל'ה - קומונר - אריאל - סניף נתניה בנים.

אהרל'ה, אתה סבבה, אבל...בסטר

קצת נסחפת והקצנת עם ההכללות על כל תנועת בנ"ע... בבנ"ע נתניה ובסניפים אחרים נמצאים אנשי תורה רבים, אנשי מעשה, כמו (תשב - שלא תיפול) שיש גם בשוליים של תנועת "אריאל". (ולא מדובר על הזוגות, כמובן)

אבל בסיס הדברים בוודאי נכון.

(לא התגאתי בך ככה אפ' במוצ"ש ארגון השנה.)

לילה טוב.
**** תיקון טעות חמור!!! **************************בסטר
התכוונתי ש -

כמו שיש בשוליים של בנ"ע אנשים שהולכים לדיסקוטקים, יש בשוליים של תנועת אריאל אנשים שאינם בדיוק לפי אידיאולוגיית התנועה... ואין הכוונה לזוגות כמובן.

(רק שלא ישמע מדברי שיש בבנ"ע אנשים טובים - כמו שיש אנשים טובים כאלה בשוליים של תנועת אריאל)

לילה טוב!
השוליים (שהם בעצם הרוב בבנ"ע) לא מגיעים אפילואפוש
בס"ד
לקרסוליים של השוליים שלנו!
הלוואי שהדתיים (לא השוליים) של בנ"ע יהיו כמו השוליים שלנו!
אהרל'ה מסכימה איתך כל מילה בסלע!!!
אז אחורה בנ"ע הייד במידרון!
נאלצנו בצאתנו מהמחנה בשנה שעברה לראות מחוז אחד מהסיירת של בנ"ע -בנים מתמרחים על בנות וכן הפוך...בנות עם מכנסיים ובנים עם חצאיות בקיצור גועל נפש!
לסגור את התנועה או לפחות לא להחשיב אותה לדתית! ואל תמכרו לנו את הבולשיט על סניפים נפרדים ראינו מה יצא מהם!!
היי היי ונשמרתם לנפשותיכם!!!אנונימי (פותח)
אנשים יקרים!!! ייתכן שישנם דברים נכונים במה שאתם אומרים... אך אנא בואו נמנע מלהגיד דברי גנאי על אחים שלנו שעוסקים בעבודת קודש של ממש!!!!
אז יש אדם או שניים שמונעים מאיתנו לראות את הקדושה אבל היא קיימת אנחנו מנגד צריכים לפתוח את העיניים יותר כדי לראות!!!!
בואו נשב נחשוב ונדבר כאדם בעל צלם אנוש!!!!
בהצלחה לכולם!במחשבה בדיבור ובמעשה!!!
שום דבר!אפוש
בס"ד
שום נשב איתם?
איזה עבודת קודש?
נשמה המטרה לא מקדשת את האמצעים!!!
אין - שום - קדושה - בתנועה - הזאת - !!!!~אהרלה~!נתניה

יכול להיות, שהם פועלים מתוך רצון לעורר קדושה בעם, (למרות שאני הקטן,
אינני מבין כיצד הם עושים זאת תוך שהם מערבים בנים ובנות).
אבל בפועל מה שקורה זה בדיוק ההפך!!! מה לעשות?! הרבה חברים שלי נפלו
בתנועה של העם...
יכול להיות שהתנועה הזאת מתאימה לערכי הציבור החילוני... אדרבה, יש הרבה חילונים
שנמצאים בבני עקיבא, ומוצאים שם את עצמם ואת הדרך לדת, ומנגד הרבה מהם
מגלים את השקר שם, ואת הצביעות ששם, וחוזרים כלעומת שבאו, או חוזרים,
כשהם מלאים בשנאה כלפי הדת בכלל והדתיים בפרט.

בתי-ה, את מדברת על -אדם או שניים- כלשונך ש -מונעים מאיתנו לראות את הקדושה-
בתי-ה, לצערנו המצב כיום שיש רבים כל כך ומדובר ממש באחוזים גבוהים מאד,
שמסתירים לנו את הקדושה... ולמרבה הצער אפילו מעלימים אותה לגמרי...

דווקא יש הרבה .... אתה פשוט לא יודעאנונימי (פותח)
כמו שיש אריאל יש גם בני עקיבא זה דבר שונה לגמרי ולא צריך להשוות את שתי התנועות...
אריאל מיועדת לבני נוער שהם "חזקים" באמונה ובונשאי צניעות ....
אבל בני עקיבא מיועדת לאנשים שהם לא כמונו ... ואם הם היו באים לאריאל הם היו בורחים ממנה מיד.... ולכן בני עקיבא זה טוב בשבילם כי זה המסגרת שהם צריכים כדי להרגיש שייכים (ועוד פעם אם הם היו באריאל אז...) בני עקיבא זאת לא תנועה גרועה יש סניפים ויש סניפים אחרים ... ישנם סניפים שהם נפרדים לגמרי כמו אריאל (סניף בין החומות, הרכס..) ויש סניפים שהם לא לגמרי נפרדים אבל זה לא אומר שהם פחות טובים ממנו ואנחנו צריכים להעריך את המדריכים שם שהם באים לתרום המון דברים שבאריאל לא צריך לעשות.

אז אנחנו צריכים להבדיל בין אריאל לבני עקיבא ולא להשוות בנושאי צניעות וכול'...
כל הכבוד!!!אנונימי (פותח)
העם איתך אהרלה!!

ידידיה סעייד
קומונר סנים אריאל בנים קרית ארבע כבוד!!!!!!!
יש'כחאנונימי (פותח)
ישר כח אח שלי רק תיקון אחד:

סניף אריאל בנים בת-ים כבוד ....

שלמה לדדקני קומנור סניף אריאל בת-ים ~בנים~
מתים עליךיוסי בסון
אהרלה אתה תותח על!!!!!!!!!!!!!!!!!

נריה יוסי ומשה--------הקומונרים של שנה הבאה
בסדר בסדר בסדר!!!!!! וואוו!!!אוריה שמחה
אנשים פשווט ננסססחחחפפתתםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל השרשור המוזר הזה אתם רק מדברים בשבח התנועה המדהימה שלנו אבל תוך כדי אולי בלי לשים לב אתם דורסים אחרים, שנכון שהם לא כמונו, אבל הם חלק מעמ"י הצדיק שלנו, ולא סתם השמצות או כאלה דברים, פשוט דברים בוטיםםם!!!!!! אז לפני שאנחנו מסתערים על בני עקיבא, בואו נבדוק קודם את עצמנו!!

בתקווה לשיפור השרשור,בצלב"א ודביר.
בואו תרגעו ותחשבו...מילאי
נכון, כן, התנועה שלנו מדהימה, טובה, מקסימה, חבל על הזמן, אין עלינו!!
כל זה לא סותר כלום!! יש לנו מגוון מאוד מאוד רחב בעם,צריך להבין שיש מקום לכולם, עם כל הכבוד לתנועת אריאל, היא לא מגיעה לכל השכבות (ולא יודעת אם יש לה שאיפה כזאת בכלל) היא לא מתאימה לכולם והיא לא עושה בכלל אותה עבודה שבנ"ע עושה, אז נכון יש חסרונות כמו בכל מקום אבל מי אתם בכלל שתשימו תנועה כזאת גדולה על כף המוזניים ותקבעו את מקומה על הסקאלה הדתית?!?!???!? אתם יודעים את הזכויות שלה שקיימות במקרה עוד לפני שנולדתם?!? לא! יפה! ויכול להיות שהתנועה או חלקה נמצאים בירידה אבל כל זה משקף את מצבו של העם שגם הוא לא משהו. עם ישראל נמצא בבוץ ובשביל להוציא אותו מישם צריך גם להתלכלך!!! כן כן!אולי הלכלוך דבק בהם יותר מידי וגרם לנפילה וזאת בעיה גדולה מאוד אבל צריך לדעת שזאת הדרך היחידה.
כמובן שגם לתנועת אריאל יש חלק חשוב והיא מבצעת את שעליה לעשות טוב מאוד.אל תדרסו אחרים על חשבונכם, יש כאן מקום לכולם!!!!
ולאדון 1115 : אבקש ממך לבלום את פיך כל זמן שהמידע שזורם אליך מגיע מהפורום הייצור הזה, כי עם כל הכבוד אליו, הוא לא משקף לגמרי את הנעשה בהנהלה ואם הוא היה ככה אז המצב היה יותר טוב.......
ועוד משהו...למישהו כאן יש איזה שהיא שאלה אודות חתונה?!?!?!?
מה עובר עליכם?!?!? (מכוון לכ-ו-ל-ם)מגיע הזמן שצריך להתחתן, צריך להכיר את בני המין השני (גוועלד, לא עלינו...) וזה לא בא בסתירה לשום הלכה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אז תעשו טובה לעצמיכם ותפסיקו להדיין בדיון התמוה הזה "מותר להכיר בהנהלה/אסור להכיר בהנהלה" "כשר או לא כשר" וכו' זה רק מוכיח את רמת המשכל והגיל כאן....כשתגדלו אולי תבינו, אלא אם כן אתם בוחרים להכיר את בעליכן/נשותיכם דרך טלפון ולסגור חתונה.
1115:טוב מאוד שמכירים,טוב מאוד שמתחתנים,אין שום בעיה, וזה לא נוגד שום ערך מערכי הקדושה והטהרה של תנועתינו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
וגם אם זה קורה בהנהלה או בחסותה!!!!!! כמובן שבגיל ובשלב המתאים.
(ולא, אני לא חושבת שכל צוציק צריך לדבר עכשיו אם איזה צוציקית!!)!
בע"ה נעשה ונצליח ונתעמק במי שאנחנואנונימי (פותח)
באמת שירשור מוזר! יאללה שמישהו ינעל אותו ימחק אותו או כל דבר כזה שראוי לו!
ותקראו טוב טוב את דברי אוריה שמחה יש דברים בגו!
וואי חבל עלינו אנשים טובים!!!!!
בואו מעתה נסתכל על עצמינו בלבד!!!!
אולי משם נתעלה!
בהצלחה לכולנו ובצפייה לבניין אריאל ולבניין המידות של כולנו!!!!
נסתכל על עצמינו מצויין ללא עזרה של בנ"עאפוש
בס"ד
אם בנ"ע יפסיקו לדחוף ת'אף שלהם עמוק לביצה שלנו סתם אנחנו נסתכל על עצמנו...
פשוט נמאס לי כבר שהם מתערבים!!
וואי- אפרת!!!!!!!!תרגיעי, אבל מהההההררררר!!!!!!וגםאנונימי (פותח)
כל מי שכתב בגנות בני עקיבא- כדאי שתרגיעו את עצמכם, ומהררררר!!!
אני חושבת שמה שכתב 1115, זה מכתב אדיוטי למדי (סורי על הבוטות...), של אחד, ילדותי, שלא מבין מהחיים שלו בכלל!!!(ואני מבני עקיבא!!!)
להגיד שהוא בכלל לא יודע על מה הוא מדבר,ולהסביר,ולספר בשבח תנועתכם, זה סבבה, אבל מכאן ועד להתחיל להשמיץ את בני עקיבא, ולהגיד שכולם שם כמעט חילונים, כופרים, כולם שם עוברים על איסורים מהתורה........ חבר'ה- לא הגזמתם "קצת"??????????? כאילו- אתם חושבים שרק אצלכם, בתנועת אריאל ה"מושלמת" יש אנשים עם אידיאלים, אנשים ערכיים, אנשים צדיקים?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!? אם זה מה שאתם חושבים, אזתסלחו לי, אבל כמו שאמרתי על1115- קבלו את אותו המסר אליכם, כי אתם פשוט לא מבינים מהחיים שלכם, וזו פשוט אמירה ילדותית!!! נכון, בוודאי שנכון שאריאל יותר דוסים מבנ"ע, ושבבנ"ע יש המון בעיות, וכו', אבל מה ההכללה הזאת????
לאהרל'ה, הקומונר הדגול והצדיק מאריאל- קודם כל- מה עם דרך ארץ??? איזה דיבורים לא יפים!!! דוסים דוסים, אבל לשמור על דיבור- מה עם זה???
"לך תזרוק אתכיפת הגרוש שוודאי אתה לובש לראשך (אם בכלל)"-???????!!!!! מה נראהלך?????? איזו חוצפה יש לאנשים???? אתה יודע מכה אנשים צדיקים וייראי שמיים אני מכירה בבנ"ע????? מי אתה בכלל, ומה נראה לך שככה אתה תחפיש שם של תנועה שלמה????
ווואאיי- פשוט הצלחתם לעצבן אותי, אבל ממשששש!!!!!!
ולאפרת- בתור אחת שיודעת מי את, ולומדת באולפנה שלך - לא חשבתי שאת תדברי ככה!!! הרי את מכירה כ"כ הרבה בנות דוסות, אבל ממש דוסות שלומדות באולפנה- אז איך את מעיזה להשמיץ ככה??????????
מקווה שתפנימו וקצת תחזרו לשפיותכם ולצורת דיבור!!!!!...
זה בדיוק הבעיה!(מבטיחה בלי נדר שפה יפה..)אפוש
בס"ד
נא לקרוא עד הסוף (כן יש שבחים)
אולי הגזמתי קצת בדיבורים שלי אבל זה באמת מתחיל לעלות לי על העצבים...תחפשו שניה חיפוש פה בפורום ותראו כמה פעמים חבר'ה מבנ"ע נכנסו ו"תבעו" לדעת מה האידיאלים שלנו או התערבו בדיונים סוערים באמירות של "אני לא מאמין עליכם וכו.."(ותגלו שזה הרבה פעמים) יאללה אז אל תאמינו עלינו וכן יש לנו זוגות שהכירו מהתנועה ונישאו (וב"ה אין מקרים של זוגות שיצאו למטרה אחרת) ודיי זה פשוט מוציא אותי מדעתי...וכן! אני מכירה בנות ממש דוסות מבנ"ע ולצערי אני מכירה גם הרבה שהתקלקלו שם...והרבה שבזכות זה שהם לא מדריכות בבנ"ע הם חזרו להיות דוסות...ואני קצת משנה את האמרה המוחצת שלי...
אתם חייבים לשמוע סיפור:
השבוע שכן שלי בא אליי ודיבר איתי הוא היה בסימנריון של בנ"ע שבוע קודם...הוא אמר לי שהוא הבין את הערך של שמירת נגיעה (ותקלטו הבנאדם חזר עם שבע!! הצעות חברות מבנות! -זה מראה מה רמת החניכים שלכם..?!?! ) ולכולם הוא אמר שהוא "לא בקטע" אבל יש לציין לשבח שהוא החליט לשמור נגיעה ברצינות!
אז נכון שהכללתי קצת כי באמת יש סניפים טובים של בנ"ע..(בעיקר בישובים-אבל מכוון שאני עירוניסטית..)וזה תלוי בבני אדם אם הם יודעים לשמור על עצמם וכאן מגיע הקטע של אריאל! באריאל באדם פחות נפגש עם סיטואציות של "לשמור על עצמו" הוא פחות נתקל בזה -ובעניין הזה לא חשוב לתרגל הרבה-כי התרגול הבא-יכול להיות הנפילה הגדולה... זהו זה מה שרציתי להעביר לאומה...סליחה אם אנשים נפגעו..(הייתי קצת בסערת נפש בתגובות הקודמות)
היי אפרת...הגזמת טיפה..מיסטר דוםאחרונה
יש את השלפי"ם לבני עקיבא שזה חברה ממש איכותים ואני מכיר אותם ויש פוול גם בבני עקיבא רחובות...
קצת משבחי בני עקיבא!מיכל160
בני עקיבא כיום היא אחת מתנועת החזרה בתשובה הגדולה ואחת מהארגונים שמעלים הכי הרבה יהודים לא"י! בלי בנ"ע המון יהודים היו עכשיו בגולה והמון יהודים לא היו קרובים לדת! לתנועת בני עקיבא יש מקום משמעותי וחשוב בעמ"י!!! אני מעריצה אותם על עבודת הקודש שהם עושים, על תרבות פנאי ערכית במקומות קשים ובעיתיים, ובד בבד קיימת כיום תנועת אריאל שקמה מהשטח כדי לתת מענה לאוכלוסיה שמחפשת משהו אחר. כמו שיש נעם וממ"ד. צביה ואמי"ת. זה בדיוק אותו הדבר אלו דרכי חינוך שונות. תנועת אריאל לא פונה רק לציבור 'דוס כבד' אצלנו בסניף יש בנות ממשפחות קשות- מסורתיות א-ב-ל (וכאן האבל הגדול)* מתאים להם הדרך של אריאל, מתאים להם התנועה הקטנה שלנו, הרמות של הדוסיות שלנו...ולכן הן מוצאות את עצמן אצלנו. אולי ההבדל הגדול זה שבבנ"ע (והמון רבנים עומדים מאחורי זה!!!) מתפשרים בשביל להגיע לאוכלוסייות קשות ובאריאל לא מוותרים כדי לצרף אחרים(לעניות דעתי כמו בכל דבר גם בדרך הזאת יש חסרו)
"חנוך לנער על פי דרכו", שמענו על זה פעם?!?!?!

שכוייח!מילאי
מילים כדורבנות!
לאנשים שקצת איבדו פרופורציות!!!!~אהרלה~!נתניה
שימו לב, אני מעולם לא אמרתי שבני עקיבא לא עושים תפקידם נאמה.
שימו לב, אני כן אמרתי, שצריך לסגור את בני עקיבא בפני הצבור הדתי לאומי שלו, הוא כן מזיק.
ועל כלל אין לי ויכוח עם אף אחד!!!
שימו לב לבדר נוסף, שליחותם של בני עקיבא בחו"ל חשובה מאד לא התווכחתי.

אבל דבר חשוב שלא נשכח, ישנה הלכה, והיא זאת שמנחה אותנו.
אם בבני עקיבא יש מדריכים שהולכים למועדונים ועושים שם מה שעושים,
ואל תגידו שאני מדבר באוויר, כי אני מכיר את זה אישית, ואם יש חניכים,
שעושים מה שעושים אם חברותייהם שהכירו בבנ"ע.
אסור לתת לתנועה הזאת שניה אחת להמשיך לפתוח את שעריה בני הציבור הדתי!
הם בל כל ספק מקלקלים את הנוער!!!
אי אפשר להתעלם מזה שהם עוברים על איסורי דאוריתא מפורשים!
אנחנו בני אדם והטבע הבריא של כל גבר הוא להימשך לאישה, מה לעשות ככה זה.
ומי שיגיד לי שהוא לא נמשך אז הוא חולה ויש לו בעיה...
וברגע שאתה יוצר חברה מעורבת, ויש בנים שמסתכלים על בנות ולהפך(וזה המעשים החמורים פחות...)
זה איסור דאוריתא של 'לא תסורו אחרי לבבכם ואחרי עיניכם...'
בתקווה שדברי הובנו...
שבוע טוב לכולם.

אהרל'ה - קומונר - נתניה.
אמא'לה, מפחידים.תח"ל
איך אתם מדברים? ואהרל'ה- אתה באמת קומונר? אתה קורא לעצמך קומונר? מדבר ככה אל אנשים ואז הולך ומפעיל סניף של אריאל?
כחברת התנועה זה כמה שנים טובות וארוכות, אני מזועזעת. גם מה 1115 הזה וגם מחברי התנועה. ברור לי וגם לכם שהוא טעה- אבל איך אתה מדבר אליו בחזרה? כבר שכחת איך אתה מחנך את חניכים שלך? לדבר יפה.
דרך ארץ קדמה לתורה, לא?
תנעלו את השרשור הזה!אנונימי (פותח)
לפני שעוד אנשים ידגימו לנו את מיטב ההשמצות והקללות שלהם.
הגזמתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך