ה-פרוייקט!עזרא - ארכיון

אם כבר מדברים פה על פרוייקטים וכו' החלטתי גמני להרים פרוייקט!

סתם! חשבתי עלזה כבר המון זמן אבל לא היה לי כח/לא הייתי בטוח אם/לא הייתי בטוח מה -לכתוב.

בקיצור הנושא הוא? ניחשתם נכון, הוד ישראל.

אז זה הולך ככה. אני מקים רשימה של 20 אנשים שמוכנים להתחייב לבוא כל פעם (סה"כ פעם בשבועיים) להוד ישראל להתנדב וכל פעם לפני אני ישלח להם SMSים מהאייסי להזכיר להם.. להתחייב= ממש להשתדל לבוא. למשל: אם יש לך בר מצווה או חתונה ברור שתלך אליהם אבל אם חבר שלך בא אליך ב6 "בוא אלי נראה סרט" אז אתה אומר לו" לא, אני צריך ללכת להוד ישראל".

בקיצור ממש להשתדל לבוא. ומתוך ה20 האלה יבואו כל פעם לפחות 14-15 שזה מספיק אנשים להתנדבות הזאת.

תאמינו לי זה לא כזה קשה, חצי שנה ברצף אני בא כל פעם (אולי חוץ מפעם אחת,לא זוכר שהיתה כזאת, אבל הגיוני שכן אז נגיד שכן) די בקלות. אז נכון אני לא מבוקש ועסוק כמו הרבה אנשים אבל גמלי יש חיים והצלחתי. שרוצים אין דו אגדה! (ובמיוחד עוד מעט אין בגרויות וכו'...) תקחו אתזה על עצמכם, רבה אנשים אמרו לי שהם מתים להתנדב וכו' אבל אין להם איפה.

ולרעיון שמישי העלתה פה שכל פעם גרעין אחר יבוא אז זה לא רלוונטי כי: א. יבואו הרבה נכון? אם יבואו יותר מדי זה לא טוב כיזה מקום קטן. ב. קצת בעית צניעות במקום הקטן לא?!

הוד ישראל: באים מרבע לשבע עד שמונה ורבע+- (אם יבואו מספיק אנשים זה יכול להיות אפילו הרבה הרבה פחות) ואני לא יודע איך לתאר בדיוק מה עושים שם אבל זה ממש לא קשה.

אני צדיק! לא ממש לא, ואני גם לא משחק אותה כמה זמן כבר לוקח לי סה"כ לשלוח SMSים באייסי?! אני עושה אתזה כי זה נראלי ממש חשוב! וגם כי החניכים שלי עשו את ההתנדבות הזאת עד שעזבתי ומאז אין כ"כ הרבה אנשים אז אני מרגיש שאני צריך קצת לדאוג לזה. (ד"א אם כבר מדברים על חניכים שלי, הם עשו קידוש ה' ע-צ-ו-ם כמו שבחיים שלי לא ראיתי כנ"ל עם כל החבר'ה האחרים שבאו)

בקיצור מי שמוכן לקחת את זה על עצמו (אבל ברצינות, זה לא פרוייקט עזראי ובלי שום חירטוטים, לא להגיד אני יבוא ובסוף אפילו פעם אחת לא לבוא) שישלח לי הודעה לפלא' עם הפלא' שלו. (לא פה ולא באייסי, אפשר לשלוח מהאייסי לא עולה כסף!) גם מי שכבר אמר לי שישלח לי.

כמובן גם מי שלא יכול מסיבותיו שלו מוזמן לבוא מתי שהוא כן יכול.

ללום בבקשה תדביק לאיזה 3-4 ימים שכולם יראו. ותנעל, לא צריך תגובות פה מי שרוצה שיבוא מי שלא לא.

יומטוב לכולם!

ד"א, סורי על הניסוח הדפוק.עזרא - ארכיון
תאשימו את אלעזר הוא לימד אותי לנסח
לא להגיב? אה...אופס...עזרא - ארכיון
סבבה אני יבוא..עזרא - ארכיון
אבל אני יכול רק בחופש... אז תודיע לי
גם לי אין בעיה..עזרא - ארכיון
בעז"ה אני מקווה מאווווד שאני אוכל!
......עזרא - ארכיון
בכיף, אין לי בעיה לבוא...
כהה אני גם בכיף..אבל בחופשש..!!עזרא - ארכיון
בלי נדר..
...עזרא - ארכיון
גמלי אין בעיה, בעז"ה נשתדל לבוא קבוע !
אני אבוא בע"העזרא - ארכיון
‏.
אני אבוא בע"העזרא - ארכיון
‏.
אנשים=תקראו טוב!עזרא - ארכיון
כל העיניין של הפרויקט הוא שהאנשים יהיו קבועים!
וקובעים פירושו קבועים!
שזה נמצא בראש סדר העדיפויות שלו..
אחרת,פשוט אין לכם מה להרשם לפרויקט הזה!
זה טוב ויפה שתבואו מדיי פעם,אבל צריך אנשים שגם אם יהיה להם למחרת בגרות הם יבואו ויתנו את השעה וחצי הזאת!
אני טוח שלא...עזרא - ארכיון
כבר כתבתי למעלה אבל אני יכתוב שוב...
אני לא רוצה להגיע למצב ש: אחי איפה היית אתמול היה הוד ישראל? אמרת שתבוא!
אהההה אווופס שכחתי אחי פעם הבאה אני יבוא...
וחוזר חלילה..
והקטע הזה של"אם לא יהיה לי משו אחר" אז לא! שזה יהיה ה-דבר, וואו כאילו לא מבינים מזה להתחייב פה?!
ושירן אפחד לא חייב ולא חייבתי אפחד, אני פשוט רוצה 20 שאני יודע בוודאות שיגיעו.
זהו. (ואל תגיבי,האשכול הזה זה רק לעשות רשימה..)
וכל האלה שהגיבו תשלחו לי ת'פלא שלכם כדי שאני יוסיף לאייסי שפתחתי לשלוח הודעות כל פעם להזכיר.
כמה דברים:עזרא - ארכיון
1. לא אמרתי את זה בשום מקום <!!> שחייבת מישהו לבוא לזה, אז אל תכתוב את זה כלפי! תודה!
2. כשכתבתי שאני בעז''ה אבוא, זאת אומרת שאני ממש רוצה להתנדב שמה, (כמובן שאם אני מממממממש לא אוכל להגיע מאיזשהיא סיבה<מוצדקת!!> אני לא הגיע, אבל בגלל בגרויות.. אני ממש לא הולכת לוותר על זה..
תהיה בריא!
כתבתי תגובה.. משום מה היא עלתה למעלה..עזרא - ארכיון
למי ששאל.עזרא - ארכיון
יום שני הזה יש הוד ישראל.
ומעתה והלאה כל יום שני שני (פעמיים בחודש)
למי שיש נוקיה הוא יכול לשים תזכורת ואז לעשות הערה חוזרת כל שבועיים,זה מה שאני עושה.(למרות שאני כבר זוכר בע"פ)
חיאל אתה מסדר לי טרמפ אני בא...עזרא - ארכיון
סתם אחי אני אבוא בעז"ה
ללום!עזרא - ארכיוןאחרונה
תשים בהודעה הראשית של האשכול הזה אתזה, אם אתה רוצה תכתוב שזה ממני.
יישר כח ענק!
לנריה גליס וללום (למרות שהגיע ל5 דקות חח) וכל הבנות (לא יכול לפרט לא מכיר ת'שמות של כולן אבל התחיה ודביר) שהגיעו היום!!!
היה מעולה! =) סיימנו תוך בערך 40 דקות שזה הכי מהר שכמעט אי פעם היה!
ו...החלטתי לוותר על הרשימה הזאת...מי שרוצה לבוא שידע:
זה כל שבועיים ביום שני, ואם היום היה אז זה אומר עוד שבועיים יש שוב ועוד חודש שוב וכו'... אם יש תאריך שאתם לא בטוחים אם יש (צום חג וכו'...) אתם יכולים לשאול אותי ואני ידע.
למי שרוצה באמת להגיע בקביעות מומלץ פשוט לעשות תזכורת בפלאפון יום לפני ובאותו יום של הוד ישראל, שוב, למי שיש נוקיה פשוט אפשר לעשות תזכורת חוזרת. מומלץ בטירוף!
(איזה צחוקים היה היום אחת שאלה אותי ברחוב איזה יום היום, ואני כזה, יוו חח איזה יום היום באמת? ואז נזכרתי שהיה הוד ישראל אז נזכרתי ששני, רואים? עוד סיבה לבוא! )
עוד פורום נטושמקפיצים נטושים

ועוד פעם @עשב לימון היחידה שתראה את זה. לא אכפת לך נכון?

לא לא אכפת ליעשב לימון
גם אני פה, מסתבררצה לאש

אבל כמובן שלא אכפת לי

כנראה שעשב לימון לא המשועממת היחידה כאן....טויוטהאחרונה
מותר לפרוק כאן?אנונימי (פותח)
קשוח לי ממש. ממש. ממש. ממש.
שלום לך. אני עוקבת אבל מוכנה להקשיב בשקטעשב לימוןאחרונה

רוצה לשתף יותר?

..אנונימי (פותח)
אסור לי להקשיב לו
..אנונימי (פותח)
שמנה
שמנה
ש מ נ ה
..אנונימי (פותח)
רוצה להיות יפה
..אנונימי (פותח)אחרונה
ומפחיד לי לקום בשעה כזאת ועם כאלו חלומות
..אנונימי (פותח)
יד לי הרבה מה לפרוק
אולי הכל בסופו של דבר מתחבר לאינטגרציה מפגרת עם העולם.
מה היא בכלל בלימודים שלי,מה עשיתי לה,למה היא ככה שומרת ממני מרחק פתאום?
אני צריכה לא לתת מקום לחשש אלא להתייחס רגיל בפשטות.
ושאצא צועקת זה עושה לי רע וכואב בלב
ושלחתי לה אתמול משהו והיא לא ענתה
אולי היא גם מתרחקת ממני
מה קורה לי
והיא שאמרתי לה שאני לא אצליח לצייר לה את הציור,התבאסנ ממני ממש.
שמחה שעמדתי על הגבול שלי אבל מתג שני זה נורא מבאס ומעצבן ואני מרגישה משלוש אנשים שאני שונאת את המצב ובטלי ל, אבל אני לא יעשה את זה כי זה סתם מטומטם ואני עוד רגע אצא מהמחשבות האלו
רק
קחי בקלילות טוב
..אנונימי (פותח)
אני מטומטמת ומוזרה
באלי ללכת לעולם אחר ולחפש לעצמי את הדרך
להתנתק מכולן
מכולם
ולא לשמוע כלום יותר
..אנונימי (פותח)
באלי לצרוח ולהרביץ ולקלל
לא צריכה אותן
לא צריכה פאקינג אף אחתתת