שלו'ם לכולם אני חדשה כאן ואני באה עם מצב s.o.s
ה' הטוב זיכני לשני אוצרות כן ירבו... הגדול בן שלוש וחצי והקטנה בתשלושה חודשים
עם הקטנה עדיין אין לי בעיות הגדול ממש מאתגר ומדאיג אותי. יותר נכון אני מדאיגה את עצמי בתגובות/חוסר תגובות שלי. עד לא מזמן הרעפנו עליו אהבה ללא גבול. כי לי עצמי מאוד קשה עם גבולות וכללים והתוצאה זה ילד לא ממושמע כעסן לא מסתדר בחברה פשוט לא מחונך...הוא אומר לימילים שאני אוסרת לאמרם- כמו אמא את מפגרת. אני לא רוצה אמא . אני אחליף אמא. הוא גם זורק עלי דברים וזורק כסאות וכל מה שנקרה בדרכו בשעת כעס
אני לא יודעת מה לעשות אני צריכה הרבה עזרה הכוונה עידוד ותמיכה
האם כל אחד מסוגל להיות אמא אמהית? חוץ מלהביא אותם לעולם?? אולי אני עושה עוול בזה שאני מביאה ילדים בלי לדעת לטפל ולגדל מצד שני רק כך לומדים ב-תוך כדי החיים!!! כי השתפרתי בתוכי קצת מאז שנולדו לי ילדים
יש לי עוד חסרונות שלא מסתדרות עם אמהיות- לדוגמא-
לא יודעת לעמוד על שלי ואני בכלל לא יודעת מה ה "שלי" הזה. אני מרגישה בכלל במינוס ענק לעומת המקום (הרוחני- תכונות שצריך לקנות. הגשמי-התנהלות כלכלית סדר ועוד) שבו "אמא" צריכה להיות.
סליחה על התלונות!! אודה מאוד לעזר והכוונה............... בסה"כ זה גם אינטרס שלכם -שעוד משפחה בעמ"י תהיה חזקה . אמן . שאזכה להחזיר עידודים שבאמת מעודדים
האמת חזקה ממני

ושכולם צריכים ללמוד ממני... איזה ילדים מחונכים! שאומרים להם "לא" זה "לא", אין ויכוחים, ילדים רגועים... ברור שזו עבודה חינוכית מצויינת שלי, לא? 
לא מגיע לך. את ואני וכל אמא לומדות ומשתנות ומתפתחות בכל יום!