לפי דעתי (ואני אפילו לא יודע איך זה בדיוק יהיה)
כי:
1. זה יהיה הרבה יותר זמן, כל ילד זה לפחות כמה דקות, או שיהיה רק קצת ילדים ואז זה דפוק כי כולם רוצים להשתתף במשו אז שיהיה פיזמונסניף וכולם ישתתפו.
2. זיופים, יהיו וזה בטוח, יכול להרוס לזייפן את החיים (גם בפיזמונסניף מזייפים בגדול אבל שם זה כל הקבוצה אז זה חפיף לגמרי)
3. תחרות כשרונות צעירים תהיה יותר משעממת. לא יודע מה אתכם אני מעדיף לראות קבוצה שרה ביחד בקול וכו' ועם מוזיקה חזקה מאשר איזה אחד מנגן סולו על כינור.
4. לבד -ביחד. זה כל הקטע, שכל הקבוצה ביחד, שבאים ל"אימונים" ומתאמנים ביחד וזה מגבש את הקבוצה, איך ילך התחרות כשרונוצת צעירים? כל אחד מתאמן בבית, אין את ה"ביחד"!
5. תתנו לכל מי שרוצה להופיע להופיע? או שללום (אני לא מסתלבט עליך, אתה היחיד שאני יודע שמבין במוזיקה) יבחן אותו? ואם הוא לא יתקבל?! "למה אני ולא הוא?" (אז נכון הוא טוב יותר, אבל המטרה היא שכולם משתתפים, ככה אני עשיתי בהצגה, שיתפי את כולם כמה שיכולתי, זה בא על חשבון איכות ההצגה, אבל לפעמים משלמים מחיר קטן בשביל להרוויח המון!)
((ד"א אם כבר, פה נקודה לכל המדריכים ולחניכים שיהיו מדריכים: צריך לתת תפקידים גדולים לחניכים שמשתתפים, מגעים לחזרות ומתנהגים ב"צורה נאותה" ולא רק למי שיודע להציג וזורק (כמובן שהכל בגבולות שלא תהיה הצגה מעפנה לגמרי) וגם למי שיש תפקיד קטן לפחות לתת לו שני תפקידיחם קטנים(ממש לא בעיה להמציא עוד תפקידים להצגות) ממש העציב אותי שראיתי הצגות עם 4-5 ילדים עם תפקידים וכל השאר גג איזה 10 שניות תפקיד(והמון מהם הם דווקא הילדים שמגיע להם). הורים העירו לי עלזה, ואמרו שהם שמו לב שכולם משתתפםיו והם מאוד שמחים, אבל החנופות מההורים ממש לא מזיזה לי (טוב קצת כן) מה שחשוב לי זה שכל החניכים נהנו, כולם יזכרו את ההצגה שהם ה-ש-ת-ת-פ-ו בה (ולא עלו לשתי שניות לבמה רק בשביל להגיד חצי משפט) ושכולם למדו שמי שמתנהג טוב ומגיע הוא זה שיהיה לו יותר סיכוי להשתתפף (ובצדק)
אשמח אם מישו יגיב.