אני שואלת ברצינות. אני לא רואה עדיפות להדרכה על ההגשמה. ולא של ההגשמה על ההדרכה. אלה שני מסלולים שונים שבאו לעזור לעמ"י, כל אחד באזור שלו. המדריכים בחינוך והעברת הערכים והאידיאלים לחניכים בסניף והגשמה זה לעזור במקומות אחרים (זה פשוט מושג הרבה יותר רחב מהדרכה, אז אין לי מושג איך לתמצת אותו...).
חוץ מזה, שתדע שאני מלכתחילה רציתי להיות בהגשמה ולא בהדרכה, ועד היום אני לא מצטערת על זה.
ואני רוצה לספר לך מה עשינו שם, כדי שיהיה לך מושג למה הגשמה זה לאו דווקא פחות טוב מהדרכה... אנחנו, באלעד, עשינו משחקייה לבנות רווחה שאין להם מספיק חום ואהבה בבית. ואת האמת- הצלחנו וגם הצלחנו להעביר ערכים וכדומה (היה ענק לראות שממש הצלחנו להזיז משהו... אשכרה הצלחנו! אני אישית עדיין לא קלטתי...P=).
זה פחות טוב מבחינתך מהדרכה?!
אני לא יכולה לספר לך בפרוטרוט על כל הגשמה, אבל הגשמה רעננה מעבירות פ"ש בגן חילוני, כפ"ג מעבירות פעילות ביוספטל (רננה, שיר, תכתבו פה בבקשה על זה. ההגשמה של כפ"ג היא אחד הדברים היותר מדהימים שקיימים), ע"ג העבירו פעילות תורנית בבית נוער, ת"א ביקרו ושמחו אנשים חולים בבי"ח...
זה פחות טוב מהדרכה?! זה פחות טוב מהדרכה?!?!?!?!?!
אני לא טוענת שהדרכה פחות טובה מהגשמה. ממש לא. הדרכה זה גם מצויין ואין לי שום דבר נגד ההדרכה, אבל אנשים, גם ההגשמה לא פחות טובה מההדרכה!!!
(חוץ מזה, בהגשמה משקיעים הרבה יותר... האם פעם לקחו את המדריכים לפיינטבול?...)
ולסיום יש לי רק משהו אחד להגיד:
הגשמה אלעד שולטים!!!