המגשימות של גרעין דביר...עזרא - ארכיון

זה קצת ארוך אבל תקראו עד הסוף כי זה ממש ממש ממש חשוב!
שתהיה לנו ולכל עם ישראל שנה טובה ומתוקה ונפגש בע"ה בבית הבחירה!!!
אני מבקשת סליחה  מכל מי שפגעתי ריכלתי או אני לא יודעת מה ואני סולחת לכולם  בלב שלם!!!!
(ואם קרה משו באופן אישי שממש נפגעם ממני תבואו ותגידו לי!!!)

אז שלום שלום לכולן וברוכות הבאות!!
אשריכן שזכיתן  להגיע לדרגה זו של נתינה ויה"ר שבמהלך השנה אצל כולן זה יהיה מתוך שמחה שלמה!!

אז שיהיה לכן ברור כמה דברים:
1. פה אף לא אחת מרחמת על עצמה על כך שהיא בהגשמה!!! הגשמה זה האידיאל שיהיה לכן ברור (מתוך נסיון).
סיפור קטן אישי -  בדפים המעצבנים האלה, אלה שצריכים לכתוב איפה את רוצה להיות למה כמה ואיך (איזה נוסטלגיה...גם אנחנו מילאנו אותם פעם...) כתבתי ש- אני רוצה סניף מסויים והגשמה בדירוג מס' 1!!! וכאן מן הסתם באה השאלה:" למה עשית את זה לעצמך? מה את נורמאלית? זה הדרך הבטוחה להגשמה" וכ"ו. אז תבינו  דבר אחד:
מדריך שמטיף לחניכים שלו כל היום על לעשות ולהתנדב ולא עושה את זה בעצמו לא ראוי להיות מדריך.
המדריך צריך להיות מוכן בעצמו ללכת ולעשות דברים ולא רק להסתכל מלמעלה... חוץ מזה שהמדריך אמור לחנך לעשיה, להגשים אידאלים ולהשיג מטרות, ומתוך כך נובע שההגשמה היא העיקר ולא ההדרכה ולכן מדריך שלא מביע נכונות להיות בהגשמה לדעתי לא צריך להיות מדריך (זה שיש חוסר במדריכים כאלה זה כבר בעיה אחרת) כי ככה כל מה שהוא מעביר לחניכים שלו מבחינתו זה שטויות והוא לא מאמין בזה ואל תתנו לי את התירוץ של "אני חושבת שהגשמה זה חשוב אבל זה לא מתאים לי..." כי אתן אלה שבוחרות את הפרוייקט לפי מה שמתאים לכן ובכל דבר יש חלוקת תפקידים ולכן כל אחת יכולה למצוא את עצמה (אלא אם היא כשלון מהלך וחסרת אחריות לחלוטין...).

2. ב"ה השנה עומדות להיות 4 הגשמות מכפ"ג (כיסופים, התחיה בנות, דביר בנות, דביר בנים ).
מאיפה זה נחת??? אז אצלנו ב"ה גרמנו לאיזשהו מהפך ומהגשמה אחת נהיה בעז"ה 4 הגשמות מובילות.
זה מה שצריך להיות בכל סניף!!!  להתחבר לסניף, להעלות את המודעות, להגיע לסניף עם חולצות תנועה כולל שבת
ויום חול כי אנחנו חלק מהנהגת התנועה והנהגת הסניף וצריכים להיות מודל לחניכים  במה צריך להיות האידיאל או יותר נכון- במה האידיאל!!!!!!!!!!
בעז"ה השנה (לפחות בכפ"ג) אנחנו נעבוד על הקטע הזה חזק ושנזכה בעז"ה שבכל סניף וסניף יהיו לפחות
2 הגשמות ושנתקן עולם במלכות ה' עד שנזכה להגיע לבית הבחירה עוד היום!!!!!

סליחה שזה יצא קצת ארוך, (חתרתי...) אבל שתדעו שאני (ואני מאמינה שכל ההגשמה של התחיה מר"צ מסכימה איתי)
מאמינה בכל מילה שכתובה כאן וזה לא סתם חרטות שההנהלה הארצית חרטה לנו במוח אלא הגענו לזה
בעזרת שכלנו הישר וזה ממש לא בא בשביל למצוא תירוצי נחמה שאנחנו לא בהדרכה- תשכחו מזה!!!!

ומשפט אחד לסיכום: הגשמה אימפריה!!!!!!!!!!!!!  
ונפגש בעז"ה ביום העיון להגשמה שיתקיים בעז"ה בי"ג תשרי , פרטים בקרוב...

וואוווווו...... נראלך אני אתחיל לקרוא אתזה??? חחעזרא - ארכיון
וואי איזה מגניבעזרא - ארכיון
זה יום אחרי הכנס משצים וחלוקת תעודות! התרגשות ואוכל בחינם סתם יותר שווה להכנס לאתרים בחינםם שלח עולהההההה
סליחה שחפרתי הייתי חייבת..

וואי תודה על מה שכתבת.. אני ממש שמחה שאני בהגשמה..! יש מרכזות תותחיות ברמותת מטריפותת!! וננצל את השנה לעשיה מטורפת בעז"ה!!

שנה טובה
אכן כן, מרכזות תותחיותעזרא - ארכיון
מאיפה את יודעת שיש יום עיון בי"ג תשרי?!O:עזרא - ארכיון
אולי לזה עטרת קשורה...

אהבתי את החתירה שלךP=. אז מעכשיו שרים "בקייק נחתור נחתור במר"צ" במקום המנהרה המסורתית?P=

חוץ מזה, אני באמת מסכימה איתך בכל מילה=) שכוייח=).
ואם כבר, אז נוסיף עוד משהו לדבירניקים (לפחות אלה של אזור מר"צ):
להיות מגשים פירושו להיות הזוי. מאוד הזוי. אחד הדברים היותר הזויים בעולם זה מגשים.
תתמודדו.

ושנה טובה לכולם=)
וואי הזוי ואני הולך יחד..עזרא - ארכיון
חח, מה אני אגיד?עזרא - ארכיון
אני הזויה? אני? מה אני עושה בהגשמה בכלל??? סתאאאם!!!
הגשמה תותחית.... נפגש ביום שלישי...=)

לילי, בשבילך: מש"צים עולה!!!!!!!!!!!
נעמיסטיות-עזרא - ארכיון
הרב בלום יאהב אתכן!!
הוא חולה על ההגשמה!!!!!
הוא הולך להבהיר לכולם את דעתו על זה שההגשמה יותר חשובה מההדרכה
ושלהגשמה יש אצלו יחס עודף...לצומת ליבכן - זה שווה את זה...
כן דוגרי, הוא עושה לנו פווול פרוטקציות!עזרא - ארכיון
(לפירוט פנו לשיחה אישית)

זה הזמן להדגיש את מה שיגדרזלה (=יונת סגל, התחיה, אלעד, עורכת עלון הגשמה) אמרה.
כן, מגשימים הם הזויים ומטורפים על כל שכלם!!!!
אנחנו היחידות שבנטיעות, במקום להתלונן על הגשם שיחקנו תופסת וכשהיה מבול אז שרנו ת "למוישה הגמל יש..."

כן! רק מטורפים הבהגשמה!!!
אל תביישו את הפירמה!
אני ממש לא מסכים עם מה שאמרת...עזרא - ארכיון
כי עם זה לא נחמד וזה לא כיף שאומרים שכל האנשים הפחות מוצלחים הולכים לההגשמה אז אנחנו עושים את זה הפוך?! זה בכלל לא בסדר... צריך לומר שכל אחד ומה שמתאים לו, ולא שאחד הוא טוב יותר מהשני באופן כוללני...
חחחח איפה ראית אותה אומרת שהגשמה יותר טוב מהדרכה?עזרא - ארכיון
תקרא מה שהיא אמרה. אלא אם כן "מטורפים על כל השכל"="הכי טובים שיש". מממ. אולי יש משהו בזה...P=

יגדרזלה, יונת, התחיה, קמק"ש, הגשמה אלעד, עורכת עלון הגשמה. (רננה, שיעשע אותי כל הכינויים שלך...)
בהחלט התגובה כאן לא קשורה.עזרא - ארכיון
במקום השני יש בזה משו. אגב משה, ניתן להציג את עצמך.
משה, לא הבנתי את התגובה...עזרא - ארכיון
תתגברי על המשבר...עזרא - ארכיון
לא מובן למה את מתכוונת...עזרא - ארכיון
המשבר שהרב בלום לא אוהב אותה...עזרא - ארכיון
את רואהלמה אני רוצה שישרשרו נורמלי???עזרא - ארכיון
את היחידה שלא מבינה כשמשרשרים לא נורמאלי...עזרא - ארכיוןאחרונה
פורום הגשמה מטרתו ל....?מקפיצים נטושים

להגשים את החלומות שלכם? לגרום לירידת גשם? לעזור לאנשים להיות שקועים בגשם?

למה כל הפורומים הישנים האלה לא ברורים?

כדורי הרגעה בדבשצדיק יסוד עלום
בכל גן עדן יש נחשצדיק יסוד עלום
הפרומתאוס של מחיאות הכפייםצדיק יסוד עלום

השתלטתי זמנית על פורום זהצדיק יסוד עלום

@אחו

מה דעתך?

יעני זה פורום שעוסק באמונת ההגשמה?אחו
לא יודעצדיק יסוד עלום

נטוש ורציתי לנכס לעצמי שולחן קבוע בבית הקפה

שמעת את הקטע? מכיר את האמן המשובח?

שמעתי איני מכיראחואחרונה
התנצלות לבעלים הקודמתצדיק יסוד עלום
אני מניח רגליים על השולחןצדיק יסוד עלום
וכוס קפה/תה/ וויסקי ביד….פ.א.
בא לי מרקצדיק יסוד עלוםאחרונה
השגחה פרטיתצדיק יסוד עלום

חיפשתי את הספר הזה שלא קראתי מכיתה י"א וחיפשתי סצנה מסויימת ומקומית, כמו שלרוב תופס את תשומת לבי בספרים שאני קורא

פתחתי *בדיוק* בעמוד הנכון

מה זה הכאבים האלהמשיח נאו בפומ!
איך אני אמורה להתמודד עם זהמשיח נאו בפומ!
ואו, חודשיים וחצי. כל הכבוד לימשיח נאו בפומ!אחרונה
אני מפחדתמשיח נאו בפומ!

אולי יעניין אותך