זה קצת ארוך אבל תקראו עד הסוף כי זה ממש ממש ממש חשוב!
שתהיה לנו ולכל עם ישראל שנה טובה ומתוקה ונפגש בע"ה בבית הבחירה!!!
אני מבקשת סליחה מכל מי שפגעתי ריכלתי או אני לא יודעת מה ואני סולחת לכולם בלב שלם!!!!
(ואם קרה משו באופן אישי שממש נפגעם ממני תבואו ותגידו לי!!!)
אז שלום שלום לכולן וברוכות הבאות!!
אשריכן שזכיתן להגיע לדרגה זו של נתינה ויה"ר שבמהלך השנה אצל כולן זה יהיה מתוך שמחה שלמה!!
אז שיהיה לכן ברור כמה דברים:
1. פה אף לא אחת מרחמת על עצמה על כך שהיא בהגשמה!!! הגשמה זה האידיאל שיהיה לכן ברור (מתוך נסיון).
סיפור קטן אישי - בדפים המעצבנים האלה, אלה שצריכים לכתוב איפה את רוצה להיות למה כמה ואיך (איזה נוסטלגיה...גם אנחנו מילאנו אותם פעם...) כתבתי ש- אני רוצה סניף מסויים והגשמה בדירוג מס' 1!!! וכאן מן הסתם באה השאלה:" למה עשית את זה לעצמך? מה את נורמאלית? זה הדרך הבטוחה להגשמה" וכ"ו. אז תבינו דבר אחד:
מדריך שמטיף לחניכים שלו כל היום על לעשות ולהתנדב ולא עושה את זה בעצמו לא ראוי להיות מדריך.
המדריך צריך להיות מוכן בעצמו ללכת ולעשות דברים ולא רק להסתכל מלמעלה... חוץ מזה שהמדריך אמור לחנך לעשיה, להגשים אידאלים ולהשיג מטרות, ומתוך כך נובע שההגשמה היא העיקר ולא ההדרכה ולכן מדריך שלא מביע נכונות להיות בהגשמה לדעתי לא צריך להיות מדריך (זה שיש חוסר במדריכים כאלה זה כבר בעיה אחרת) כי ככה כל מה שהוא מעביר לחניכים שלו מבחינתו זה שטויות והוא לא מאמין בזה ואל תתנו לי את התירוץ של "אני חושבת שהגשמה זה חשוב אבל זה לא מתאים לי..." כי אתן אלה שבוחרות את הפרוייקט לפי מה שמתאים לכן ובכל דבר יש חלוקת תפקידים ולכן כל אחת יכולה למצוא את עצמה (אלא אם היא כשלון מהלך וחסרת אחריות לחלוטין...).
2. ב"ה השנה עומדות להיות 4 הגשמות מכפ"ג (כיסופים, התחיה בנות, דביר בנות, דביר בנים ).
מאיפה זה נחת??? אז אצלנו ב"ה גרמנו לאיזשהו מהפך ומהגשמה אחת נהיה בעז"ה 4 הגשמות מובילות.
זה מה שצריך להיות בכל סניף!!! להתחבר לסניף, להעלות את המודעות, להגיע לסניף עם חולצות תנועה כולל שבת
ויום חול כי אנחנו חלק מהנהגת התנועה והנהגת הסניף וצריכים להיות מודל לחניכים במה צריך להיות האידיאל או יותר נכון- במה האידיאל!!!!!!!!!!
בעז"ה השנה (לפחות בכפ"ג) אנחנו נעבוד על הקטע הזה חזק ושנזכה בעז"ה שבכל סניף וסניף יהיו לפחות
2 הגשמות ושנתקן עולם במלכות ה' עד שנזכה להגיע לבית הבחירה עוד היום!!!!!
סליחה שזה יצא קצת ארוך, (חתרתי...) אבל שתדעו שאני (ואני מאמינה שכל ההגשמה של התחיה מר"צ מסכימה איתי)
מאמינה בכל מילה שכתובה כאן וזה לא סתם חרטות שההנהלה הארצית חרטה לנו במוח אלא הגענו לזה
בעזרת שכלנו הישר וזה ממש לא בא בשביל למצוא תירוצי נחמה שאנחנו לא בהדרכה- תשכחו מזה!!!!
ומשפט אחד לסיכום: הגשמה אימפריה!!!!!!!!!!!!!
ונפגש בעז"ה ביום העיון להגשמה שיתקיים בעז"ה בי"ג תשרי , פרטים בקרוב...