אווווףףףףעזרא - ארכיון

אאווווףףףף

למה תמיד עושים מועדנית מי שהיא רוצה להסביר לי???

למה אין שום אפשרויות אחרות נורמליות שאפשר לעשות????

למישהוא יש רעיון למשהו קצת יותר משכנע??.

אז שתכתוב!!!!!!

מי אמר לך שאתן עושות מועדונית?עזרא - ארכיון
מאיזה הגשמה את?
אין יותר מדי אפשרויות....עזרא - ארכיון
וחוץ מזה הרכזת הגשמה שלי אמרה את זה...עזרא - ארכיון
אמממ את האמת להגיד?!עזרא - ארכיון

צריך קצת לשנות כיוון מחשבה בעניין של המועדוניות..מועדונית זה תכלס דבר מטורף ממש! ברגע שלוקחים את זה בידיים ורציני ממש..אפשר לעשות דברים מעולים..הרבה פעמים יש במועדוניות ילדים מבתים לא קלים, וכבר יש סיפורים על מתנדבים שהיו במועדוניות והתחברו מאוד לילדים ויצא שגילו עליהם כל מיני דברים ומאוד עזרו לשיקום של הילדים..והמשפחה שלהם..ולבית שלהם! זה נשמע תמיד סיפורים שמאוד רחוקים מאיתנו..אבל-לא בשמיים היא..יש כ"כ הרבה אנשים שזקוקים לנו..הכל מתחת לאף שלנו רק צריך לפתוח ת'נשמה, את הלב..לשים לב, לדברים הכי קטנים! ואפשר לעזור כ"כ הרבה! פשוט צריך לדעת איך להתייחס לדברים שעושים..
שכוייח יעליק=]עזרא - ארכיון
צודקת לגמרי..

וכפ"ג פשוט תחליטו על משו שאתם אוהבות וחושבות שתעשו בו! קודם כל תבואו עם רעיונות..אני בטוחה שהתנועה לא בקטע של לחסום או משו כזה...יאללה לא באלכם מועדונית ואתם לא חושבות שצריך כרגע אתזה כ"כ...אז אל תלכו על זה..חבל לא לבוא עם מוטיבציה...קיצר דברו עם רחלי ואני בטוחה שיהיה טוב בעז"ה..היא אחלה רכזת!!=]

בהצלחה..
לנו היה-עזרא - ארכיון
גם אפשרות של בי"ח (הגשמה ת"א התחיה עושות)
וחוץ מזה שאם תקחו את הנושא שלכם "לשים את ירושלים במרכז"
יש כ"כ כ"כ הרבה דברים לעשות עם זה שהם לא מועדונית...
תכלס אתם תעשו מה שאתן רוצות ולא מה שיכתיבו לכן אחרת ההגשמה שלכן תתפרק כי לא תרצו אותה וחבל.
יש לכן ממש הזדמנות לשבור את עניין המועדוניות\מתנ"סים\משחקיות למרות שגם זה חשוב ולדעתי ממש כדאי לכן לשבור את זה ולצאת עם משהו חדש.
גם אם לא תתמקדו בנושא של הגרעין יש כ"כ הרבה דברים מעבר למועדונית.
אבל מה שחשוב זה באמת להיות איפה שעמ"י צריך ובזה יש הרבה מקומות לצערנו ולכן כדאי לחשוב על אותם המקומות שלא תמיד חושבים עליהם ואז תראו שיש הרבה מעבר למועדונית והרעיונות כבר יבואו...
פווווווול בהצלחה!!
יש מלא. באמת מלא דברים.עזרא - ארכיון
יו. שלח בלי שרציתי!עזרא - ארכיון
בכל מקרה, 10 רעיונות שעולים לי:
-> לנקות נחל (ככה שא"י תהיה פחות מזוהמת)
-> בי"ח (אפשר לנסות להיות כמו הלצניים הרפואיים! וברצינות- אפשר לבקש שרופא כזה יעביר לכם שיחה לפני שתתחילו, נגיד)
-> בית אבות
->להקים גמ"ח
-> חנות. פעם רצו לפתוח חנות יד שניה. מישהו יודע מה עלה בגורלה?...
->להמשיך את הסיירת זה"ב.
-> לעשות כמו הסיירת זה"ב (כולל הפעילויות בסניפים) רק על פולארד ושאר השבויים/שדרות.
-> פרוייקט בת מצווה נשמע לי ממש שווה (רצו להריץ בקמק"ש ובגנ"ת או ב"ב, אבל לא יצא ככל הידוע לי).
-> רעננה עושות פ"ש בגן חילוני. אפשר לעשות חוג פ"ש או משהו בבי"ס חילוני.
->לאמץ משפחה.
-> נו, זה שובר את ה10, אבל איך שכחתי לשפץ בית כנסת ולצבוע בתים לאנשים שאין להם את היכולת לזה ולשמח אותם ככה!
-> לעזור בשיעורי בית לילדים שקשה להם ואין להם יכולת לממן מורה פרטי.
-> לעזור למשפחה עם ילד אוטיסט ולשחק איתו.
->אני ורחלי רצינו לפתוח לא ממש משחקייה, זה היה אמור לעזור לילדים עם בעיות בשרירים דרך גזירה, ציור וכו'...

חוץ מזה, זה חלק מהנושא שאנחנו נכתוב עליו בעלון (כן, כן, זאת פרסומת) =)

אז יש רק מועדוניות?!
שכוייח יונת! רציתי גם לפרט רעיונות ולא היה לי כח..עזרא - ארכיון
אז יאללה, פרטי!עזרא - ארכיון
גם עד שיצאו לי הרעיונות הראשונים- יצא לי המוח. אולי כדאי לפתוח "שרשור רעיונות להגשמה"? אין לי כוח. אולי אח"כP=
שי, זה לא נכון שתמיד עושים מועדוניות.עזרא - ארכיון
לדו', חברות שלנו מתנדבות בבי"ח. זה שונה.
ב. אחת הסיבות שמגשימים מגיעים למועדוניות היא כי הם מחפשים משהו שדומה להדרכה! זה פשוט נובע מאכזבה ואולי גם קנאה.

ג. אנחנו רגילים שמאכילים אותנו בכפית או כדברי ענת לוי- אנחנו לא רגילים לחשוב על אחרים אלא רק על עצמנו. לכן, אפאחד לא חושב על פרוייקטים מקוריים.

ד. ואם אנחנו ממשיכים במועדונית, אז?? הרעיון הוא לתרום!!! כן, נשמע מפתיע ובכל זאת. אם הדרך שתורמת היא ע"י מועדוניות אז הבה נקדם אותה! אם לדעתך יש עוד דרכים לתרום והן יותר טובות, קדמי אותן.
בזה הרגע הציעו לך 10 רעיונות חדשים.
שיהיה לכן בהצלחה בכולופן. אני חייבת לצאת גם שיר. נוסעים לשעלבים!=) נתראה (אולי) בערב.
וואי רננה אני כ"כ לא מסכימה איתך!!עזרא - ארכיון
אז זהו ממשיכים במועדנית?! וואי כזה לא!!מעודנית אם כל מה שזה ממש חשוב(ואני לא מזלזלת בזה ח"ו)אבל יאללה כל שנה מועדונית, מועדונית.וזה גם כבר נדוש אפילו שאפשר לתרום רוצים קצת לגוון וזה חבל שכל רעיון שאנחנו מציאות ההנהלה פוסלת שזה טמטום שלהם אבל לא משנה..אנחנו מחפשות רעיון שנרגיש אנחנו תורמות באמת!!ולא כי שמוליק אמר מועדונית אז כפ"ג עושות מועדונית!!אנחנו די בבאסה שאנחנו שם ואנחנו באמת החלטנו שנבוא בגישה טובה ויהיה בסדר אבל כל מה שהנהלה מסכימה זה מועדונית וזה באמת מעצבן אז יאללה אפילו שזה חשוב אנחנו מחפשות משו אחר..ואין..לדוג' חשבנו על ארזים ברצינות וענת שאמרה שאיפשר חשבנו על משו עם אתיופים איפשר..אז אח"כ לא פלא שיורדת כל המוטיבציה בכלל להרים פרויקט..
איזה דברים אחרים הצעתם?...עזרא - ארכיון
אמרתי בכר ארזים משו עם אתיופים לא מודר..אהמ..עזרא - ארכיון
כשאני יזכר עוד אני יכתוב למה?!
מתעניינת לדעת.עזרא - ארכיון
מוזר לי כל הקטע שלא אישרו לכן...
ואיך אתן רוצות שיאשרו לכן משהו לא מוגדר? חחח
כדאי שההגשמה תהיה מוגדרת זה מועיל גם לכם גם לילדיםעזרא - ארכיון
או לכל העומה שתשתתף בפעילות וגם בנוסף לעזרא כדי שלא יעשו בעיות(אהמ...זה היה טיפ מבית היוצר של עין גנים)
מוריה פלדמן- את שמה לב שמה שמפריע לך במועדוניתעזרא - ארכיון
זאת העובדה שזה נדוש??? לא מפריע לך תורם או לא אלא החוסר בגיוון. אני לא מצדיקה את ההידבקות על מועדוניות (שזה לא נכון בכלל שהיא קיימת) אבל כדי לעשות משהו אחר צריך סיבה אמיתית- והיא לתרום! לא כי זה נדוש, זאת חשיבה על צרכנו הפרטיים ולא על הכלל.

חוץ מזה, חבל שאת סתם מוציאה שם רע להנהלה שרק פוסלת רעיונות כי מהכרות אישית שלי זה לא נכון בכלל!
כל רעיון שאנחנו הצענו היו מוכנים לקבל אבל סופו של דבר- זה תלוי בנו! ובקשר לארזים שאמרת שפסלו- אני שמעתי ממישי בצוות בסניף שהיה ניסיון להקים עוד לפניכם ופשוט הורים לא רצו. ז"א- לא פסלו בגלל מקובעות אלא בגלל חוסר ברצון ודרישה מהשטח. אם מי שאת עושה איתם פרוייקט לא רוצים אז זה בעיה שלהם ופונים לכיוון אחר.
חבל שסתם מוציאים שם רע להנהלה.

(בכלל, מי אמר שיש הידבקות למועדוניות?? ת"א עושות בי"ח, קמק"ש יעשו בעז"ה פרוייקט בת מצוה, ויש עוד דברים ששכחתי. זה רק אנחנו שבוחרים להתמקד במועדוניות ולהבליט שזה הדבר היחיד שעושים וחבל.)
מה? קמק"ש הם גם בבי"ח...עזרא - ארכיון
את לא מעודכנת, רננה.
אולי זה מגעיל שזאת הצורה שאני אומרת את זה..אבלעזרא - ארכיון
רואים שעשו לך שטיפת מוח..(סליחה..אבל ככה זה נראה)אני זוכרת שבשנה שעברה בטירה שרק אמרו לכם מי בהגשמה ומי בהדרכה את היית די מאוכזבת..וממש לא דיברת ככה..אז זה די מוזר לי שפתאום ההנהלה הפכה להיות קודש הקודשים..בכל מקרה לא התכוונתי שמועדונית זה נדוש במובן שאותנו זה משעממם אלא במובן שגם אולי את הציבור שאליו אנחנו עושות את הגשמה זה כבר משעמםם והם מחפשים דברים אחרים?! על זה אפחד לא חושב..
שטיפת מוח?... חחחחעזרא - ארכיון
אם היא בעד ההנהלה היא שטופת מוח? וזה שהיא לא הייתה מרוצה כשהיא נכנסה להדרכה זה אומר שהיא שטופת מוח בגלל שפתאום היא מתלהבת על ההגשמה? לפי ההגיון הזה- המוח שלי לא שטוף בכלל (אני מלכתחילה רציתי להיות בהגשמה),

ולכן: הדעה של רננה מן הסתם השתנתה, לא? דעות של אנשים זה משהו משתנה. פעם חושבים שהגשמה זה דפוק, ואז מבינים מה זה. מי שעדיין בהגשמה ולא מבינה את זה- דוגרי, בעיה שלה. נמאס לי עם ההתבכיינות הזאת (לא אישי, חלילה, אלא רק אם כבר אז כבר...).

ועוד משהו...רננה עדיין חושבת בעצמה ב"ה, ואת יכולה לשאול אותה אם ההנהלה היא קודש הקודשים... אני לא חושבת שמישהו יגיד לך שהם קודש הקודשים, אבל אני יכולה להגיד לך שלדבר על ההנהלה הארצית בתור "ההנהלה הארסית" זה אפילו יותר גרוע ויותר מגעיל. ההנהלה הארצית, גם אם היא לא תמיד מצליחה, כן משתדלת, ולכן כדי לברר את כל הדברים וללמד קצת זכות לפני שבאים להאשים "ההנהלה הארצית ההנהלה הארצית".
ובנוגע למועדוניות- כל מועדונית היא לאוכלוסיה אחרת,עזרא - ארכיון
(רחלי ואני היינו אצל חרדים, כפ"ג- אתיופים וע"ג- אין לי שמץP=) וגם שם לא יכלנו לגעת בכל הילדים של המגזר...
אבל מועדונית באמת נדוש (ואני לא חושבת שלרצות להיות מקורי זה רע). אמ. אבל יש לכן עוד הרבה אפשרויות אחרות, אם אתן רוצות.

אגב, עם מי ומה בדיוק הציעו לכן?
ווואו תרגעי..עזרא - ארכיון
א. לא אמרתי שום משפט כמו:"ההנלה הארסית"בחיים שלי..
ב..למה את מדברת בשם רננה?!נראה לי שיש לה פה..
ג.ואני לא חושבת שאת יכולה לדבר על בגלל שאת רצית להיות בהגשמה אני מממש לא!!זה הדבר האחרון שיחלתי לעצמי בחיים!!!אז מצבי שונה מאוד משלך..
ד.וגם התבכיינות אין לך שום זכות לומר על זה משו..שוב את רצית את זה ואני לא..לכן אני יכולה להתבכיין כמה שאני רוצה..(..סורי.)
אני רגועה=)...עזרא - ארכיון
מצטערת אם יצאתי עצבנית, לא בכוונה=).
א. ח"ו את=). זה פשוט היחס הכללי לאנשים בהנהלה. לדעתי זה די מגעיל:/.
ב.אני לא דיברתי בשם רננה, דיברתי בשם עצמי. אמרתי את דעתי.
ג.מצבך שונה משלי?... ממממ. האמת, נכון. אבל זה לא ממש רלוונטי לזה שיש לכן עוד פול דברים אחרים חוץ ממועדוניות לעשות ואם תרצו- תוכלו ממש להפציץ.
ד.אני לא חושבת שלמישהי כדאי להתבכיין. רוצה? תתבכייני. לא מומלץ.
ה. זה שאני רציתי להיות בהגשמה לא אומר שאין לי זכות דיבור, כן?

ומצטערת אם אני יוחצאת מעוצבנת- בחיי שלא. אני אפילו מחבבת אותך=)
..=]עזרא - ארכיון
אממ.כמה דברים את יכולה לדבר אבל בצורה יפה ולא מעליבה ומצבי כן שונה משלך תגידי משתגידי את רצית את זה אני ממש ממש מממש לא!!!!!!!וזהו ובקשר להגשמה לנו ההנלה לא מסכימה כלום חוץ מבת מצווה שאנחנו לא רוצות וזה ממאוד מעצבן שהם לא מסכימים כלום חוץ ממה ששמוליק הציעה אז בגלל זה אני ככה מדברת..
אם יש לך פתרונות או רעיונות אני פנויה לשמוע..
מצטערת אם יצאתי קצת מגעילה><עזרא - ארכיון
מוזר שההנהלה לא מסכימה כלום. הצעתן רק ארזים והמשו הזה של האתיופים? אם כן- אז כבר הסבירו למה זה לא היה ממש אפשרי...
חוץ מזה- פרוייקט בת-מצווה זה ממש שווה. הלוואי שלי היו נותנים את זה. לנו נתנו בדיוק את מה שלא ביקשנו: ביקשנו ילדים כיתה ד'-ה' וקיבלנו א' וב' (ואחת מג', ובסוף הייתה לנו גם גן חובה...). אני בכלל רציתי כיתה ו'. לא היינו מרוצות בכלל, ואם לא היינו מתחברות לילדות- היינו מחליפות הגשמה השנה (ושלא תדעי מה עשינו לעטרת><. מסכנה><.)
בקיצור- הדבר שאני יכולה להגיד זה שאם אתן לא רוצות משהו (אבל ~מאוד~ לא רוצות משהו) אבל תעשו אותו, גם אם ינסו "לכוון" אותכן לעשות את זה. זתומר, אל תעשו פרוייקט בת- מצווה אם אתן שונאות את זה.
אז מה כן נעשה?! כלום?! מה ששמוליק אומר?! לא!!עזרא - ארכיון
וואו!!!עזרא - ארכיון
באמת שממש אין חובה לעשות את מה שההנהלה הציעה!!!
גם אצלנו היו כאלו בעיות ובאמת אם תשבו עם ענת (שהיא אחראית על ההגשמה ולא שמוליק ולכן סליחה שאני אומרת אבל אל תתייחסו כ"כ) תשבו והיא תסביר לכן בדיוק את החשיבה שמאחורי הדברים ותענה לכן על כל השאלות.
גם אנחנו לא רצינו כ"כ את מה שהציעו אבל הבעיה הייתה שגם לא רצינו משו אחר ות'אמת? היינו סתומות!!! ברגע שתציעו רעיון מעולה שתרצו ומבחינה טכנית הוא יתאפשר אני בטוחה שיתנו לכן לעשות אותו!!! חוץ מזה, על תמרחו ת'זמן על לחשוב מה לעשות ועל בעיות עם ההנהלה. אצלנו היו אותם שטויות שבגללן התחלנו לעבוד רק באמצע טבת... תחשבו לבד עם עצמכן אפילו בלי רחלי ובלי ישב"צים וברגע שמישי תעלה רעיון שתברר בין כולן מה דעתן ואם הרב רוצות דברו עם רחלי שתבדוק עם ההנהלה ואז תקבעו ישב"צ כדי לפתח את הרעיון בחיים אל תקבעו ישב"צים כדי לחשוב על רעיונות!! זה הדבר הכי מפגר שיש!!!
לא כלום. יש המון דברים אחרים.עזרא - ארכיון
באמת שלא חסר. נכון שיש דברים ש,מה לעשות, אי אפשר לעשות, אבל יש המון שאפשר. ועדיף להתברבר טיפה עם ההגשמה (למרות שלהתברבר זה לא טוב! חבל לפתוח הגשמה בטבת...) ולא לעשות משהו שלא אוהבים. מניסיון.
לא יודעת מאיפה-עזרא - ארכיון
שמעת את הקטע על ההורים שלא רצו אבל חבל סתם להוציא שם רע מה שכן אכן ניסו ורצו להקים ארזים בסניף ולא הלך ולא כ"כ משנה הסיבות לדיון פה, אולי אם תבררו עם ענת את הסיבות ויתברר שהם כבר לא רלוונטיות אולי תוכלו לפתוח.
מה שכן לדעתי גם הרעיונות של לפתוח קבוצת ארזים או אתיופים זה חלק מהרצון להיות מדריכות ובסניף (ולדעתי זאת אחת הסיבות שלא רוצים שההגשמה תפתח את זה למרות שזה חשוב אבל אני לא בטוחה אז אל תקחו את זה כקדוש!!) ולכן אני ממש ממליצה לכן שתפרצו את גבולות המועדונית וכן תלכו על דברים שאתן רוצות אבל לא על דברים שקשורים ודומים להדרכה.
תאמינו לי שאם הייתי יכולה (ואולי בעז"ה זה עוד יקרה) הייתי מחליפה גם את הפרוייקט שלנו למשו שישבור את המועדונית אבל באמת הצורך ביוספטל הוא מטורף ברמות ולפי מה שהבנתי הולכות להפתח עוד הגשמות שיפעלו שם.
אם בא לכם השכונה שם נראית ממש על הפנים ושיפוץ שם לא יזיק...
ז"א שאם בא לכם חודש ארגון פעם בשבוע לבוא ולצבוע בתים, חצרות וכ"ו או כל מיני דברים שעשינו ביפו יכול ממש להתאים שם...
בכל מה שתחליטו שיהיה לכם פווווול בהצלחה ואל תשכחו ש-
הגשמה כפר גנים אימפריה!!!
אפי,מסכימה איתך..עזרא - ארכיון
רחלי באמת אחלה רכזת..
הכי אחותי..
היא תותחית!!עזרא - ארכיון
לכל כפ"ג דפקו רכזים תותחים!!!!
כיסופים- שושי וידבסקי (כפ"ג)
התחיה- רחלי רוקח (ת"א - קמק"ש)
דביר בנות- רחלי שטרן (ת"א)
דביר בנים- שמעון לביא (ע"ג)
שיר, איך את מכירה את כולם כדי לדעת שהם תותחים?.עזרא - ארכיון
אני מכירה את 2 הרחלי,עזרא - ארכיון
ו2 תותחיותת...זכיתםם..
והרכזת של דביר הד"ג גם תותחית ממששש=]חרו-זכית..
כשחושבים על זה,עזרא - ארכיון
אני כן מכירה את שושי ו 2 הרחלי.
חן, פגשתי את אחותך אתמול בשעלבים עם שייקה.
איזה חמודימים!
כן.. חמודים..=]עזרא - ארכיון
שעה את שבאתי בשבילה ובסוף היא אמרה לי שלום והלכה!עזרא - ארכיון
הייתי מתפלאת אם היא לא הייתה יודעת...עזרא - ארכיון
בכלל, אני מתפלאת ש~את~ לא יודעת.
חצופה!!עזרא - ארכיון
עצבנת אותי. מגיע לך רק שני סימני קריאה.
אם זאת הייתה אמורה להיות מחמאה ז סליחה.
זה היה משהו בין לבין...עזרא - ארכיון
צחקתי עליך בידידותיות.
אה. זה לא היה נשמע ככה.עזרא - ארכיון
באמת חמודים, סוף סוף הכרנו אותו...עזרא - ארכיון
הם אצלנו בבית עכשיו..עזרא - ארכיון
מוזמנת לבוא לראות אותם..חח סתם..
זה בסדר...עזרא - ארכיון
רק תגידי לה שתעדכן אותנו על שעת הישב"ץ של יום ראשון...
נו חברה, נסגר משו?עזרא - ארכיון
נסגר משו בדביר כפ"ג, זאת השאלה??עזרא - ארכיון
בקשר למה?עזרא - ארכיון
למה אתן עושות בהגשמה?עזרא - ארכיון
נו, החלטתן??עזרא - ארכיון
תעדכנו אותנו...עזרא - ארכיוןאחרונה
פורום הגשמה מטרתו ל....?מקפיצים נטושים

להגשים את החלומות שלכם? לגרום לירידת גשם? לעזור לאנשים להיות שקועים בגשם?

למה כל הפורומים הישנים האלה לא ברורים?

כדורי הרגעה בדבשצדיק יסוד עלום
בכל גן עדן יש נחשצדיק יסוד עלום
הפרומתאוס של מחיאות הכפייםצדיק יסוד עלום

השתלטתי זמנית על פורום זהצדיק יסוד עלום

@אחו

מה דעתך?

יעני זה פורום שעוסק באמונת ההגשמה?אחו
לא יודעצדיק יסוד עלום

נטוש ורציתי לנכס לעצמי שולחן קבוע בבית הקפה

שמעת את הקטע? מכיר את האמן המשובח?

שמעתי איני מכיראחואחרונה
התנצלות לבעלים הקודמתצדיק יסוד עלום
אני מניח רגליים על השולחןצדיק יסוד עלום
וכוס קפה/תה/ וויסקי ביד….פ.א.
בא לי מרקצדיק יסוד עלוםאחרונה
השגחה פרטיתצדיק יסוד עלום

חיפשתי את הספר הזה שלא קראתי מכיתה י"א וחיפשתי סצנה מסויימת ומקומית, כמו שלרוב תופס את תשומת לבי בספרים שאני קורא

פתחתי *בדיוק* בעמוד הנכון

מה זה הכאבים האלהמשיח נאו בפומ!
איך אני אמורה להתמודד עם זהמשיח נאו בפומ!
ואו, חודשיים וחצי. כל הכבוד לימשיח נאו בפומ!אחרונה
אני מפחדתמשיח נאו בפומ!

אולי יעניין אותך