כפרותתתתתתתעזרא - ארכיון
איך היה בשמחת תורה????נהנתם???אפילו שזה היה בלעדי?!?!
היה ממש כיף!!!!!עזרא - ארכיון
היה ממש כיף!!!!עזרא - ארכיון
חבל שלא באת אבל גם בהקפות שניות היה ממש כיף!!
היה קורע...עזרא - ארכיון
"עןף גוזל חתוך את השמים, עוף לאן שבא לך...."
איככססס זה היה כזה דוחה!!!עזרא - ארכיון
חחח וואי תגובה ראשונה שלי בפורום פה...ממש מגניב פה! בכלל לא ידעתי שקיים לנו כזה פורום מעניין...(אהמ..מוריה..)
קיצר היה פשוט כיף בשמחתורה!!
ולמי שעדיין שואל את עצמו אז לא,לא התארסתי...חחח שבוע טוב לכולם!!=]
שטרנטל תעבדי על משהו אחר...עזרא - ארכיון
זה שכולם יודעים זה לא אומר שצריך לצאת בהכחשות.
(ואפילו אם זה לא נכון תשחקי אותה את לא חייבת לבאס).
באמת לא צריך לבאס..עזרא - ארכיון
בס"ד

אבל למרות שלא צריך לבאס, מרחו את זה כל השמחת תורה ממש הרבה למרות שזה היה מצחיק אבל אנשים זה לא נמאס לכם כל הזמן למצוא מישהו אחר ולהגיד עליו את זה?? (אני מבין את זה מנסיון עלי..והמבין יבין!!)
חחח חיים אם כ"כ רצית להיות בחתונה שליעזרא - ארכיון
אל תדאג,אולי בעז"ה עוד כמה שנים אני עדיין יזכור אותך ואזמין אותך..=]
עד אז אני בטוחה שתהיה בעוד הרבה חתונות..
חסר לך שלא תזמיני אותי...עזרא - ארכיון
קיצר את מתכוונת שאני יגרום לך שלא תשכחי אותי בחיים?
לא נראה לי שמישהוא ישכח אותך...עזרא - ארכיון
כבר עכשיו אני בטוח שאנשים מהסניף לא ישכחו אותך כל כך מהר!!!
ווואי חיים חפרת...צא מהבור..=]עזרא - ארכיון
איזה שירה את?עזרא - ארכיון
עבר עריכה על ידי גבשניק בדם בתאריך כ"ו תשרי תשס"ח בשעה 21:11
זכורני כי קיימות ארבע שירות בסניף שלנו - שירה חדשה ועוד שלוש מדריכות. האם את?

השירה הגבוהה הזאת שעומדת להתחתן (שלא נדע עוד צער).

השירה  הזאת הבלונדה

השירה השלישית שלא חקוק בזכרוני מראה.
...עזרא - ארכיון
יוו איזה חצוף!!אתה לא יודע מי אני?!
את קולטת מה זה מהרעזרא - ארכיון
וחוץ מזה זה לא יפה התיאורים שלך!!תירגע!עזרא - ארכיון
קיצר שטרנטל מזל טוב...עזרא - ארכיון
ואין מצב שאת לא מזמינה את אורות בנים לחתונה.
אבל תתני תאריך שנדע מתי ולאיפה להגיע.
ד"א קרדיט לוישנה על פירוט השירות המשך כך.
דווקא לפי וישנה נראה כי...עזרא - ארכיון
זאת שירה חדשה ולא שלושת השירות (למי שלא הבין, שירות-שירות ברבים) האחרות...
אשכרה לא הבנתי כלום...עזרא - ארכיון
ממה שאמרת חגי.
אמרתי..עזרא - ארכיון
שוישנה התכוון לשירה חדשה (הבית הכנסת) ולא לאחת מהשירה ברבים!!
אה... ועוד פעם שטרנטל מזל טוב.עזרא - ארכיון
עדיין מחכה להזמנה...עזרא - ארכיון
וואי כמה זמן?
בואנא אתה לא יורד מזה אה!?עזרא - ארכיון
לא ואני עדיין מחכה להזמנה.עזרא - ארכיון
נוו שטרנטל תשלחי כבר.
את לא יכולה לשלוח הזמנות במייל?עזרא - ארכיון
חפירה קצרה ומרתקת שכתבתיעזרא - ארכיון
אחפור פעם נוספת בין ברשותכם ובין אם לא ברשותכם:
הגדרת מילון אבן שושן החדש בהוצאת קרית ספר בע"מ ירושלים למילה חפר היא - כרה, הוציא עפר מן הקרקע באת או במעדר וכו'. אשתמש בהגדרה שימושית זו כדי לבטא את כעסי על המנהל והמדריך חגי בן אלימלך הכהן וארצה לשפוטו לדין תורה על עבירה שלמען האמת עדיין לא חשבתי עליה. חפרתי כבר בור עם המעדר שלו לתקרה של השכנים שלי שגרים בקומה שש, והם די כועסים עלי. הם גם לא נחמדים בדרך כלל, אפילו לא כשמטילים עליהם מספר בלטות ובולי עץ. הגדרתי להם את הגדרת מילון אבן שושן למילה חפר ואת הניסיון שלי לשבור את שיא החפירות באינטרנט ובד בבד בקרקע. אחרי התלבטויות ממושכות והצבעה גורלית ומרתקת, הם החליטו כי מטרתי נאה בעיניהם וכי ירשו לעבור בתנאי שאשיר להם את "דוד מלך ישראל" ארבע פעמים בלי לנשום. אחרי חוסר נשימה וביקור קצר בבית החולים תל השומר על שם איזה בן אדם אחד המשכתי בחפירתי לקומה החמישית. בדיוק שם מתגוררים האלה שמביאים לנו את המפתח לחדר אירועים אם אנחנו צריכים, וכשהם ראו את החור בתקרתם הנאה שחפרתי במו ידי ופרי דמיוני, הם נורא כעסו. אולם הם הגיעו איתי לפשרה שאבדוק מי לקח את המפתח ושאקבל ממנו את המפתח אליהם. לקחתי מפתח שבדי ודפקתי לאלה מקומה תשע בראש איתו, ואז החזרתי לשכנים מקומה חמש את המפתח עקוב הדם. לאחר עוד עיכוב שלוש שנים בכלא מגידו, המשכתי בחפירתי. השכנים מקומה ארבע הם בסדר, כלומר אין לי מושג מי הם ולכן אני מניח שהם בסדר, אך אם שם משפחתם הוא כהן אז כנראה שהם לא בסדר כיוון שהם קרובים איכשהו לחגי. הם, איך לא התעצבנו כשחפרתי להם בתקרה, אולם נתנו לי לעבור כאשר השמעתי באוזינהם כמה הגדרות יפות במיוחד ממילון אבן שושן כמו גע-גע - קריאה של בוז או דלתא - שם האות הרביעית באלף בית היווני. לקח לי עוד כמה חודשים טובים לחפור לתקרת השכנים בקומה שלוש כיוון ששם מתחילים יסודות הבניין וכמו שכל ילד בגן חובה יודע היסודות הם החלק החזק ביותר של הבנייו. הם דווקא היו די רגועים כ- שחפרתי את החור בתקרה, והם סך הכל ביקשו שכדי לשלם פיצויים אצטרך לעבוד אצלם כעבד עברי במשך חודש. מסתבר שיש להם שם בית ספר לאוטיסטים ולעוד אנשים מוזרים שנחשבים יותר חמורים מסתם אוטיסטים וכל מה שהיה עליי לעשות זה לרחוץ שלושים אוטיסטים ביום ולהלביש אותם, נשמע ממש כיף יסוד עולם. אחרי חודש שבו הגבול בין חיים ומוות היה נראה מאוד קטן, המשכתי לחפור ביסודות לקומה השנייה. כמובן גם זה לקח לי כמה חודשים טובים אך לבסוף הגעתי לקומה השנייה שם לא עשו לי בעיות, ולכן המשכתי לקומה הראשונה (כל חפירה לקחה בין שלושה לשישה וחצי חודשים). בקומה הראשונה שוב עשו בעיות, ורצו שאני אתרום ב לאיזה מישהו. די מהר הבנתי שאני הולך למות בתהליך ולכן התווכחתי איתם ולבסוף הגענו שאני אתרום רק כלייה. אחרי עוד חצי שנה בשיקום בבית החולים מעייני הישועה ועם כלייה אחת פחות ועוד ארבע וחצי חודשי חפירה הגעתי לקומת הקרקע של הבניין שלי, אולם זו הייתה רק חצי הדרך. המשכתי לחפור מנהרה לאורך הכביש עד הכיכר, ופניתי שמאלה לכיוון הבית של חגי. הפועלים במרכז טענו שאני ממוטט להם את היסודות אבל לא ממש היה לי אכפת - לי היתה מטרה לחפירה - למוטט את הבית של חגי. יובל עבר מאז התחלתי את חפירתי בקומה השביעית שבביתי, והנה, עם כלייה אחת פחות, קוצר נשימה, ושיתוק כמעט מוחלט של השרירים בידי. הגעתי ליסודות הבניין של חגי. המשכתי, איך לא, לחפור. עוד דקה הייתי ממוטט את הבניין, ואז פתאום אני קולט את המדריך חגי בן אלימלך הכהן. הוא אדם חסון כבן שבעים, נגדי, ילד בן שישים עם שיתוק בידיים. כמובן שגבר עלי ומנע ממני למוטט את ביתו, ועל כן אני תובע לדין תורה על שלא נתן לי למוטט את ביתו. והנה החפירה הגדולה ביותר בהיסטוריה רואה אור, עם סיפור מוקרץ שהמצאתי תוך כדי. חתימתי עוסקת בפילוסוף קרל מרקס, וכדי להשלים את חפירתי הגדולה אביא עוד כמה ציטוטים שאמר:הפילוסופים רק מפרשים את העולם בדרכים שונות ובעצם, צריך לשנותו"
"אין היא מבערת את הפעולה מתוך האידאה, אלא מבארת את היווצרן של אידאות מתוך הפעולה החומרית." (על המחשבה המטריאליסטית)
"ההיסטוריה אינה אלא פעילות האדם החותר להשגת מטרותיו."
"ההיסטוריה חוזרת על עצמה. קודם כטרגדיה ואחר כך פארסה."
"אין כלי הנשק של הביקורת יכולים לבוא במקום ביקורת שבאמצעות כלי הנשק. רק באמצעותה של עוצמה חומרית ניתן להפוך את העצמה החומרית על פיה, אולם גם התיאוריה נהפכת לעצמה חומרית מרגע שהיא אוחזת בהמונים."
"דברי-ימיה של כל חברה עד כה הם דברי ימים של מלחמת מעמדות."
"התרופה היחידה לסבל נפשי היא סבל גופני"
"הדרישה לוותר על אשליות ביחס למצבו, היא הדרישה למצב שאינו זקוק לאשליות."
"העבודה לא תוכל לשחרר את עצמה בעור הלבן כאשר בעור השחור היא כבולה."
"השלטון המדיני הוא כוח מאורגן של מעמד אחד לדיכויו של מעמד אחר."
"המדוכאים מורשים פעם בכמה שנים להחליט איזה נציג ספציפי של המעמד המדכא ייצג וידכא אותם."
"לאדם יש זכות להביט כלפי מטה בזולת, כאשר הוא עומד לעזור לו להתרומם".
"מצוקה דתית היא בו זמנית הבעה של מצוקה אמיתית יחד עם מחאה נגד מצוקה אמיתית. דת היא אנחה של יצור מדוכא, לב בעולם חסר לב בדיוק כמו שהיא הרוח במצבים חסרי אונים. היא האופיום של ההמונים'." רוח בלהות מהלכת על פני אירופה – רוח הבלהות של הקומוניזם."
"במקום החברה הבורגנית... נקים חברה שבה ההתפתחות החופשית של כל יחיד היא התנאי להתפתחות החופשית של כולם."
"הקומוניסטים מכריזים בגלוי שאין להשיג את מטרותיהם אלא על ידי ניתוץ כל סדרי החברה הקיימים בכוח הזרוע. ירעדו נא המעמדות השליטים מפני מהפכה קומוניסטית. אין לפרולטוריון אין מה להפסיד מלבד כבליו, יש לו עולם ומלואו להרוויח. פועלי כל העולם- התאחדו!"~ מתוך המניפסט הקומוניסטי
"הכסף, בעל התכונה לקנות את הכול, לרכוש כל חפץ, הוא אפוא החפץ, בה"א הידיעה. הוא היצור הכול יכול, הוא המעניק מכוחותיו לבעליו, שאין אונים הוא בלעדיו, הוא ההופך את המכוער ליפה, מעניק רגליים למשותק, נותן חוכמה לאוויל."
"אולם בתקופתנו, תקופת הבורגנות -- החברה כולה הולכת ומתפלגת לשני מחנות אויבים גדולים, לשני מעמדות העומדים זה כנגד זה: בורגנות ופרולטריון."
"ככל שהמעמד הקפיטליסטי והבורגני יתעצם ויתעשר, יתעצם ויתחזק מעמד הפועלים".
"פרסומאים הם תולעים הניזונים מגוויתו המרקיבה של הקפיטליזם".
"הקפיטליזם כורת את הענף עליו הוא יושב"
"מה שהבורגנות מייצאת, מעל לכל, הוא את חופרי הקברים שלה."
"היהודי השתחרר בדרך היהודית – בהשתלטותו על כוח הממון ובאמצעותו היה הממון לעוצמה עולמית. הכוח היהודי המעשי הייתה לו השפעה על העמים הנוצריים."
"מהו הבסיס החילוני של היהדות? מצוקה מעשית, התעניינות עצמית. מהי הכת העולמית של היהודים? התמקחות. מיהו אלו העולמי? הממון! ... מה מכילה בצורה מופשטת הדת היהודית – זלזול לתאורטיות, לאמנות, להיסטוריה, להיותו של אדם סוף לעצמו..." ~ על השאלה היהודית
(נאמר על פרדיננד לסל, משפטן יהודי) "כעת זה ברור לי, שגם צורתו של ראשו וגם מרקם שערו מראים – הוא צאצא לשחורי העור שהצטרפו לטיסתו של משה ממצרים (אלא אם אמו או סבתו מצד האבא הוכלאה עם כושי). כעת השילוב הזה של גרמניוּת עם יהודיוּת ונוכחות כושית בסיסית חייב ליצור תוצר מוזר. השתלטנות שלו גם היא מאופיינת בכושיות."
"קחו לדוגמה את אמסטרדם, עיר הנותנת מחסה לצאצאים הגרועים ביותר של היהודים שהוציאו החוצה פרננדו ואיזבלה מספרד, ושאחרי התמהמהות קצרה בפורטוגל, לאחר שהוצאו משם גם ולבסוף מצאו מקום מפלט בהולנד ... שם ופה ובכל מקום שעיר בירה קטנה מחזרת אחרי השקעות, תמיד יש אחד מהיהודים הקטנים האלה המוכנים להציע הצעה קטנה או להלוות מעט. שודד הדרכים החכם ביותר שבאברוצי אינו מעודכן יותר על מקום הכסף שבכיסו או מזוודתו של תייר מאשר היהודים הקטנים האלה באשר לכל בירה מופקרת בידיים של סוחר."
"לכן אנו מוצאים שמאחורי כל עריץ ישנו יהודי, כמו שמאחורי כל אפיפיור ניצב ישועי. בָּאמת, התשוקה לדיכוי תהיה חסרת תקווה, ויישום מלחמה אינו בא בחשבון, אם לא היו צבא של ישועים הבאים לחנוק את החשיבה וחופן יהודים לבזוז כיסים ... העובדה שלפני 1,885 שנים ישו הנוצרי הוציא את מחליפי הכספים היהודים מבית הכנסת, ושמחליפי הכספים של ימינו, המגוייסים לצד העריצות והרודנות, הם שוב יהודים, אולי אינה יותר מאשר צירוף מקרים היסטורי."
תודה רבה. דרך אגב כל זה בא להוכיח שחגי לא ראוי להיות מנהל הפורום של גבעת שמואל האימפריה
מה החפירה קשורה לנושא?!??עזרא - ארכיון
ראית למה הפתח הפורום הזה?
אם לא שמת לב הוא נפתח כי שירה שאלה איך היה שמחת תורה ולא איך אתה יודע לחפור...
נו זה מאוד קשור...עזרא - ארכיון
אם היית קורא הכל היית מבין.
האמת שיכולתי לכתוב עוד חפירה על אבל אין לי כחעזרא - ארכיון
אז פשוט אומר לך שאני וחיים שמנו את זה בכל הפורומים
כוח כותבים עם ו' וחוץ מזה אתה לא זה שכותב את זהעזרא - ארכיון
ואני שמחה שלפחות להעיתק מויקיפדיה אתם יודעים (חגי : שכוייח!)
אני משתמש רשום בוויקיפדיהעזרא - ארכיון
אכן מידע מענייןעזרא - ארכיון
למה טרחת להגיד לי את זה?
לא הבנתי את התשובה זה היה אומר להיות "ככה"עזרא - ארכיון
נסו להצביע על הטעות...עזרא - ארכיון
"זה היה אומר להיות ככה"
שתיתי כאן כל מילה בצימאון רב... באמת שווה קריאהעזרא - ארכיון
שירה ? מזל טוב..עזרא - ארכיון
ב"ה

מי שלא הבין הסימן שאלה מראה על חוסר ידיעה מה שם משפחתה החדשש....XD

שירה- אני מלככההה!!!!לא???=)

תראי איך כולם יודעים שהתארסת....XD

אגב-הקטע עם ה"עוף גוזל"

היה כ"כ ממממגגגעעעייילללל!!!!!אנלא אוכלת יותר עוף בלינדרר....

בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!!1 גועל נפפפששש!!!!
זאת אליה.... מי שכתב למעלה..עזרא - ארכיון
העוף גוזל היה ממש יפה!עזרא - ארכיון
אגבעזרא - ארכיון
תופעת הטבע מוריה שוורץ הינה תופעת טבע נדירה ביותר שהתגלתה פעם אחת ויחידה בהיסטוריה של האנושות. התופעה התגלתה בתשיעי לאוקטובר למניינם תשס"ח בקופת החולים "מכבי" של גבעת שמואל. בגוף הנבדק, מוריה שוורץ (מכאן שם התופעה) התגלו כל 316,493 המחלות שידועות לאנושות, בין השאר עודף שומן (חריגה של כמה עשרות טונות מהממוצע), הפרה המשוגעת (או במקרה שלנו הבהמה המשוגעת), אוטיזם נדיר במיוחד (הגוף, או עב"ם, מתקשר בשימוש פלוצים וגרעפסים), פרקינסון עצבני, סרטן הזנב, ובנוסף, כ-340 מחלות ייחודיות לעב"ם הנבדק בלבד. רופאי קופת החולים היו אובדי עצות (במיוחד בגלל שקרסה להם המרפאה כשהעב"ם נכנסה לשם), פנו דחוף לסולל בונה, וביקשו שיפנו את העב"ם לבית החולים תל השומר. בבית החולים תל השומר בדקו אותה מומחים לרפואת הנפש והגוף והגיעו למסקנה (לפי תדירות הפלוצים) שהיא הולכת להפליץ בעוד כחצי שעה פלוץ שימוטט כליל את מדינת ישראל. השמדת מדינת ישראל נמנעה בעקבות הפלתה לסוריה ופיצוץ סוריה.

ראו גם - דיסלקציות חמורות והשפעותיהן על העולם.
תודה...עזרא - ארכיון
אני עדיין מחכה לערך המלא
זה הערך החלקי מפגרת, הערך המלא עוד שבועעזרא - ארכיון
טמבל תודה על הערך החלקיעזרא - ארכיון
התבלבלת, קוראים לי אריאלעזרא - ארכיון
אוקי אריאל הטמבל - תודה על הערך החלקיעזרא - ארכיון
ניסיון יפה, אבל גם לא קוראים לי אריאל הטמבלעזרא - ארכיון
אני קוראת לך אריאל הטמבל וזה מספיק !עזרא - ארכיון
וחוץ מזה אני קוראת לך גם:
איראל הדפוק
איריל הפלורוסנט
אריאל אסר הקליטה
אריאל הדיסלקט
יש עוד הרבה רוצה לשמוע את כולם??
חגי אני דורשת צנזור!!עזרא - ארכיון
חוצמזה שרק גרמיזא פלורסנט...XD
וביפ מצית פלורסנטיםעזרא - ארכיוןאחרונה
למה אימפריה כחולה?מקפיצים נטושים

מה קשר כחול?
מה קשר פורום?
למה ריק פה?

מה זה (ל"ת)???????איגנוטוס פברלאחרונה
מהה מה זה הפורום הזהקורא ממעמקים

באמת גבשניקים פה? מה זה האימפריה הכחולה? עזרא?

כרגע זה פורום נטוש...תגל הארץ
מה המשמעות שלו?קורא ממעמקים

אהה לאיודעת...תגל הארץאחרונה
משעמםםם ליייייישקד מהצפון

ממשששששששששקד מהצפון

יאווו אני במחשבבב ואין לי מה לעשותתתתשקד מהצפוןאחרונה

נחשו מי אני😜אנונימי (פותח)
יאוווו מי את ???שקד מהצפון

אני במתחחחשקד מהצפון

...............שקד מהצפון

@תגל הארץ ?? 

@אולפנסיטיתתת ??