עולה לך רעיון להגשמה למגשימים החדשים?
זה המקום לכתוב אותו!!
זה לא אמור להיות עם תגובות יותר מידי, רק הרעיונות עצמם ואם יש אז גם דרך פעולה.
אז נתחיל עם מה שיונת כתבה ואתם מוזמנים להוסיף עוד כיד הדמיון הטובה!!
-> לנקות נחל (ככה שא"י תהיה פחות מזוהמת)
-> בי"ח (אפשר לנסות להיות כמו הלצניים הרפואיים! וברצינות- אפשר לבקש שרופא כזה יעביר לכם שיחה לפני שתתחילו, נגיד)
-> בית אבות
->להקים גמ"ח
-> חנות. פעם רצו לפתוח חנות יד שניה. מישהו יודע מה עלה בגורלה?...
->להמשיך את הסיירת זה"ב.
-> לעשות כמו הסיירת זה"ב (כולל הפעילויות בסניפים) רק על פולארד ושאר השבויים/שדרות.
-> פרוייקט בת מצווה נשמע לי ממש שווה (רצו להריץ בקמק"ש ובגנ"ת או ב"ב, אבל לא יצא ככל הידוע לי).
-> רעננה עושות פ"ש בגן חילוני. אפשר לעשות חוג פ"ש או משהו בבי"ס חילוני.
->לאמץ משפחה.
-> נו, זה שובר את ה10, אבל איך שכחתי לשפץ בית כנסת ולצבוע בתים לאנשים שאין להם את היכולת לזה ולשמח אותם ככה!
-> לעזור בשיעורי בית לילדים שקשה להם ואין להם יכולת לממן מורה פרטי.
-> לעזור למשפחה עם ילד אוטיסט ולשחק איתו.
->אני ורחלי רצינו לפתוח לא ממש משחקייה, זה היה אמור לעזור לילדים עם בעיות בשרירים דרך גזירה, ציור וכו'...
ועוד...
-> אוכל לשבת, לקחת משפחה וכל שבת כל אחת אחראית להכין לה משהו אחר ואתם ככה תדאגו למשפחה לארוחות שבת ואם יש לכן זמן אתן יכולות לדאוג לכמה משפחות
-> אני אפרט את רעיון החנות: הרעיון הוא לפתוח חנות בגדי יד שניה במחירים מוזלים של עד 10 ש"ח.
מה שנדרש זה למצוא מקום, לפרסם ברחבי העיר שאתם אוספות פעם בכמה זמן בגדים במצב טוב ורצוי גם שיהיו נקיים ומכובסים , להחליט מחירים וכ"ו באמת אתן יכולות לפתח את זה ולעשות גם מן משחקיה כאת בצמוד לחנות כדי שהאמהות יוכלו לקנות בשקט, אתן יכולות לעשות כמה ימי עוגות וכ"ד ולקנות מכונת כביסה וכ"ו.
-> אפשר לארגן שיעורים לדתיים חילונים (אפשר לפתוח סניף של ראש יהודי או משו כזה), לחלק נרות שבת, לעשות מפגשים עם נוער מתנועות חילוניות ולספר להם קצת יותר על היהדות
-> סיירת ירושלים, באמת חשוב להעלות את המודעות של זה, אמנם יש צרכים באוכלוסיות שונות וברור שיותר חשוב בנ"א אבל לא לשכוח שירושלים היא עיר הבירה שלנו וגם היא חשוב למרות שהיא עיר וזה לא ממש דיני נפשות וסתם לידע כללי תדעו שרב ירושלים שייכת למדינות זרות ששלטו בה לפני הקמת א"י ושעד היום עיריית ירושלים משלמת דמי שכירות למדינות שונות על כל מיני חלקים בירושלים שתבינו עד כמה זה אבסורדי שאפילו על הבירה שלנו אנחנו לא שולטים לגמרי זה פשוט עצוב וממש חשוב להגביר את המודעות לזה ובאמת להחזיר את ירושלים למרכז פשוטו כמשמעו ויש המון דרכים איך לעשות את זה!!!
יש כאן 17 רעיונות שכל אחד באמת מדהים ואפשר כ"כ לפתח אותו ואתם יכולים להפוך אותו לאימפריה!!
אז אל תגידו שכל הזמן נתקעים על מועדוניות כי באמת אם אתם רוצים השמיים הם הגבול!!
אז שיהיה פווול בהצלחה בהמשך ועוד נשמע עליכם במדברים מהשטח ולא על מועדונית?