תאחלו לי בהצלחה!!עזרא - ארכיון

בע"ה ביום שלישי יש לי שיחה עם הקומנרית של בנ"ע... ואם יהיה טוב אז אולי אני אכנס להדרכה שמה...

ואז מה שזה אומר שאני גומרת עם הגשמה....

תתביישי!עזרא - ארכיון
ואת עוד רוצה שנגיד לך בהצלחה?!?!?!
עלובת נפש חסרת תרבות!
ירמוח ים דוחה ומכוער ביותר!!
סליחה?!!?עזרא - ארכיון
מה לעשות שעזרא החליטו שאני לא מתאימה להם??
למה כולם רואים את הגשמה בתור דבר שונה מהדרכה?עזרא - ארכיון
הגשמה והדרכה הם אותו דבר בסופן של דבר רק האוכלוסיה שונה ובתור אחד שכן היה בשניהם אני יכול להגיד לך שאם היה לי את האופציה לחזור להדרכת הגשמה הייתי רץ!!
כמו שיש מדריך בסניף פנים ויש מדריך בסניף חוץ אז יש גם מדריך בסניף הגשמה.
כל סניף הוא שונה עם יעד שונה ואוכלוסיה שונה ודרכי פעילות שונות אבל בתכלס-זה אותו דבר!!!
למה אנשים לא מבינים את זה?
התחנכת כמה שנים בתנועה על הערכים האלה שההגשמה יותר חשובה מהדרכה (בתת מודע- לא כל הזמן אומרים את זה בקול..) והנה מגיעה שעת המבחן ומה את מחליטה ש"ההוד וההדר שלא" שלא לדב על "הזוהר"של הדרכה (ותסמכי עלי זה ממש לא כך-זה הפוך לגמרי!!) יותר חשובים מהערכים שעליהם התחנכת (לא רק בתנועה אלא במה שמכונה הציבור הדתי לאומי)..
כדי לך לחשוב על איפה באמת נחוצים לך ולמה את הולכת לשם-אם זה כדי להעמיק את הערכים של התנועה אצל שאר האנשים ובכך גם לממש את ערכי התנועה ולעזור לפרט או כדי שתגידי שאת היית מדריכה כי פשוט מדריכת הגשמה לא נראית בעינייך כ"שווה"..
מצטער אם זה יצא בוטה מידיעזרא - ארכיון
זה פשוט נורא נורא כואב לי שככה אנשים רואים את זה באותו מבט כמו שלך כשזה ממש ממש ממש לא ככה
מה השטויות האלה?עזרא - ארכיון
זה שאת בהגשמה זה אומר שעזרא החליטו שאת לא מתאימה להם?!
אז תתנחמי, יש עוד הרבה כמוך...
סליחה אני חושבת שכן יש לי לתת ואני מתאימה להדרכהעזרא - ארכיון
וזה שבאו אליי ושאלו אותי לגבי בנ"ע... הסכמתי כי ידעתי שמה אני יוכל לתת את מה שיש לי....
אני לא חושבת שזה בושה בכלל...
אז מה..גם אם אני הייתי מתאימה להדרכה לא הייתי הולכעזרא - ארכיון
הולכת להדריך בבנ"ע..עדיף לתרום משו לתנועה שלך..ויש לך במה לתרום..בהגשמה..
עם כל הכבוד להגשמה-עזרא - ארכיון
מי שחושב שהוא מתאים להדרכה ורוצה את זה הייתי מציע לו ללכת על זה, גם בבנ"ע. כי אין באמת הבדל גדול בין התנועות, רק אולי שבנ"ע יותר סגורים על עצמם
כ"כ כ,כ כ"כ לא נכון!!!עזרא - ארכיון
והדס ממי! אל תקחי את אישי!!
גם לי הציעו והלכתי לבוק רק שאצלי הייתה הכוונה בנוסף ולא במקום
באמת עם כל הכבוד להגשמה...עזרא - ארכיון
למה אם אני רוצה הדרכה לא ללכת להדריך?!!??!
זה לא כזה נורא תנועת בנ"ע!!!!!!

וחבל ששיר לא הלכת על זה!!!!
ותאמיני לי שאצלנו כדי ללכת על זה כי חבל שעד שסניף בנ"ע ברמה גבוה לא גדאי להוריד אותו (שזה מה ששבט שבות מתכנן (גרעין דביר - למתקשים))
ב"הצלוחסס=]עזרא - ארכיון
חרות-את נשמה..חחח=] סופסוף,גמאת אומרת זאת..
הדס!!!!עזרא - ארכיון
פול בה"צלחה , מן הסתם היא תקבל אותך! בכל זאת תקפצי מידי פעם לבקר את יודעת אנחנו ליד הפסים..
לא הלכתי כי אני לא מסכימה עם העקרונות של התנועה.עזרא - ארכיון
הדס, מצאת לך את המקום לכתוב הערה שכזאתעזרא - ארכיון
בדיוק בפורום הזה ובדיוק כשיש דביר בפורום שעדיין מאוכזבות. ממש דוגמא אישית נפלאה. (ואם לא הבנת זה היה ציניות.)

חבל שאת חושבת שלהיות בהגשמה זה אומר שזורקים אותך וחושבים שאין לך מה לתרום כי זה בדיוק הפוך.

ההגשמה היא יותר קשה מהדרכה בגלל שאת צריכה ללכת ולהיפתח לאוכלוסיות שעוד לא התמודדת איתן בעבר כי היית סגורה יותר בסניף שלך.

מי שנמצא בהגשמה, זה אומר עליו שהוא אדם שיכול להסתגל בקלות למצבים שונים ואכלוסיות שונות ממה שהוא מכיר. זה אומר עליו שהוא יצירתי, שהוא תורם ומרבה בגמילות חסדים. זה אומר עליו שיש לו ראש גול והרבה יוזמה. זה אומר שהוא תקשורתי ובוגר.
ןהכי חשוב- זה אומר שהוא יודע להתמודד ולא בורח מקשיים. שהוא יכול להרים דבר ענק גם אם אין לו תנאים מצוינים וחניכים מעריצים.

אם את עוזבת את ההגשמה, זה אומר שאת מוכיחה שאת לא מתאימה להגשמה כי את לא יכולה להתמודד מול הקשיים שיש בדרך, ויש הרבה.

אני לא רואה סיבה לעזוב לבנ"ע, ולא שייך אם זה גרוע או לא.
היית 7 שנים בתנועת נוער שחינכה אותך ותרמה לך. למה לא להיות כרגע שליחה בשם תנועה שהפכה אותך להיות מה שאת??

אגב, נתנאל וייל- אני לא מסכימה עם מה שאמרת.
ההגשמה היא כמו הדרכה אם אתה עושה דברים בסגנון של מועדונית.
היא לאבמקרה שאתה עושה פרוייקט בת מצוה, פעילות עם קשישים, צביעת בתים וכו' (וכן יש מגשימים שעושים את זה כרגע)
הגשמה והדרכה הם שני תחומים בחינוך, זה הכל.
בהדרכה אתה מדבר על אידיאלים וגם קצת מגשים (ע"י התנדבות בקבוצה וכו')
בהגשמה אתה מגשים אותם. הופך את כל מה שאמרת למעשה. לא תמיד זה יוצא אותו הדבר. תלוי בבחירה שלך.
לא התכוונתי כאשר זה יוצא לפועלעזרא - ארכיון
התכוונתי במחינת ההשפעה על אנשיפם ובמיוחד עם אתה עובד עם ילדים-מבחינתם אתה כמו מדריך, או לפחות ככה היה כשאני הייתי עם חניכים בהגשמה.
כל צוות הגשמה יש לו הגשמה אחרת אבל בתכלס-כשהם רואים אותך עם חולצת תנועה הם מבינים מאיזה מקום אתה מגיע ובמחינתם אתה כמו מדריך (מבחינת תקן)
את לא חייבת להסכים וזה יהיה מובן אם עדיין תחלקי על דעתי
נו, ו? אז אתה מדריך כשאתה מגשים.עזרא - ארכיון
אבל זה ממש לא אותו הדבר, כי יש מטרות שונות לגמרי, ולכן דרך הפעולה (ברוב המקרים) גם שונה מעט, גם אם בפועל אתה "מדריך".
כן, יונת אני די מסכימה איתך.עזרא - ארכיון
זה דומה.
תודה-אז את כן מסכימה איתי!עזרא - ארכיון
אתה כתבת שלהיות מגשים-מדריך (כלומר, במועדונית,עזרא - ארכיון
נגיד) אז זה כמו להיות מדריך. אני לא מסכימה עם זה. המטרות שונות.
ברור שהמטרות המצומצמות שונות!!עזרא - ארכיון
מזתומרת המטרות המצומצמות?...עזרא - ארכיון
בסופו של דבר לכולנו אותו מטרהעזרא - ארכיון
לתקן עולם במלכות שד-י או אם תרצו "הישיבה היא בית חינוכו שלטו התורה מטרתנו לעם ולארץ נקדיש את חיינו"
איך אני עושה ומהם המטרות בינים שלי עד שאגיע לשם-זה המטרה מצומצמת..
יש מבין?
כן, אבל באותה מידה אנחנו יכולים להשוות ביןעזרא - ארכיון
מגשים שמדריך, למגשים שמשמח, למגשים שצובע למגשים שעושה ג'ירפות מנייר ומוכר להמונים.
אנחנו מדברים פה על המטרה המצומצמת.
אבל אני לא רואה למה הויכוח חשוב, כי כמו שאמרת, המטרה הגדולה היא זאת שחשובה, אז זה לא ממש רלוונטי (אלא אם כן זאת ההגשמה שלך) אם יש הבדל בין מדריך למגשים שהוא מדריך...
אלא אם כן התכוונת למשהו אחר שאני לא הבנתי.
אני לא בנתי את הסוף שלךעזרא - ארכיון
אמרתי מהתחלה שהם אותו דבר מבחינתי אלא שהמטרה מצומצמת שלהם היא שונה, זאת אומרת האבני דרך בדרך למטרה העלאית..
עזוב. לא הבנתי אותך נכון.עזרא - ארכיון
כתבת ש"הגשמה והדרכה הם אותו דבר בסופן של דבר". וזה לא נכון. מנסיון מר- זה לא נכון בכלל.
אבל אם דיברת על המטרה המשותפת והגדולה וכו' וכו', אז פשוט לא הבנתי נכון=)
אז בסופו של דברעזרא - ארכיון
במחנית מטרה זה כן אותו דבר-זה שלפעמים זה לא בדיוק יוצא ככה לא מהווה דוגמא על השאר או ראיה לדבריך
תלוי מה אתה מגדיר בתור המטרה שלך.עזרא - ארכיון
כשאני הייתי עם הבנות שלי שנה שעברה לא חשבתי על "וואי, אני מתקנת את העולם. איזה יופי". חשבתי יותר פרקטי על הקטע שהן צריכות דמות שהיא א' ב' ג'.
מטרה כללית זה יופי, אבל מה שיוצר את ההבדלים זה המטרות הקטנות שיותר שמובילות לגדולה, אז יש שוני בין הדרכה להגשמה, גם אם המגשים מדריך, וגם אם בסופו של דבר יוצאים לאותה מטרה.
אז סה"כ נראה לי הויכוח סתם נטחן עכשיו, אבל מילא...=)

(ויש לי הרגשה שאתה מסכים איתי או שאני טועה?)
אפשר הסבר יותר רחב?עזרא - ארכיון
טוב, לפי מה שהבנתי אתה ואני די מתחרבשים במושגים.עזרא - ארכיון
(או לפחות אני).
אני טוענת שבכל מקרה (ופעם אחרונה) שהגשמה שונה בהדרכה, גם אם אתה בסופו של דבר "מדריך". אני ניסתי להיות בהגשמה מדריכה וזה היה גרוע. זוועה. וזה למה? כי המטרה שונה: מגשים צריך לטפל באוכלוסיה עם בעיה/יות מסוימת (כי אחרת הוא לא היה שם). מדריך בא עם דרכים ואמצעים שונים. אני, בתור "מדריכה", מאז שהתאמתי את עצמי לצורך- מכל השעה של הפעילות- היו רק 10 דק' של מסר כי זה מה שהיה צריך.
בקיצור, יש הדרכה ויש הגשמה, וגם אם המגשים יש לו תפקיד של הדרכה והוא חש את עצמו מדריך, רוב הסיכויים שהוא... לא.
אבל, כולנו יצאנו ממטרה משותפת- לתקן את העולם וכו', וזה אכן משותף, אבל זה משותף לא רק להדרכה-הגשמה, אלא גם לעזרא בכלל, ולעמ"י בכלל.
מספיק רחב?P= (ואני מקווה שאני מובנת, כי אני עוד מעט זזה. מחר אני צריכה לקום ב5 וחצי...=( )
מובנת ויש מוסכמה אבל..עזרא - ארכיון
את מגדירה מדריך על פי מה שאת רגילה אליו מהסניף שלך כאשר זה לא ההגדרה של מדריך ולכן גם מי שבהגשמה נקרא מדריך על אף שזה בא לידי ביטוי בצורה שונה מאשר בסיף. מדריך לאו דווקא בא להעביר פעולה עם מסר-הוא צריך ועושה גם עוד דברים אחרים ולאו דווקא הפעולה והמסר כלולים בהגדרתו. זה נכון גם לגבי הגשמה וגם לגבי סניף כי מדריך אם ירצה יכול לארגן שכל פעם יהיה התנדבות או סעודה שלישית ולא להעביר אף פעם פעולה שלא לדבר על פעולה עם מסר כי בעצם המסר שהוא רוצה להעביר הוא מעביר לה על ידי ההתנדבות והעזרה לזולת או על ידי הדבר תורה שהוא אומר בסעודה שלישית או בדבר תורה שחניך שלו מעביר או אפילו על ידי השירים ששרי-תתפלאי..
אני אענה לך בעז"ה מחר...אני מתה מעייפות. לילה טוב.עזרא - ארכיון
רגע, אז איך אתה מגדיר מדריך?עזרא - ארכיון
כשאני מדברת על מדריך, אני מדברת על המדריך ההוא מהסניף (שכן, מה לעשות, פועל ע"י פעולות, גם אם לא רק).
מה גם שלפעמיים "מדריך" בהגשמה בכלל לא צריך להעביר מסר.בשום דרך. אנחנו בהגשמה שלנו רצינו לבטל לגמרי את הפעילות החינוכית בצורה החינוכית שלה. אם איכשהוא נעביר מסר זה יהיה רק ע"י דוגמא אישית. כי המטרה שלנו הייתה החום שהיה חסר להם בבית. לכן 50 דקות שיחקנו איתם (האמת, אני לא ממש מרוצה מזה, אבל אני מאמינה שזה היה טוב להן שהיה להן מישהו בוגר שיקשיב וישחק איתן).
אז למרות שאני הייתי "מדריכה", המטרה שלי הייתה שונה לגמרי. אם היינו צריכים לוותר על הקטע החינוכי- היינו עושות את זה (כי לעשות בדרך של התנדבויות וכו' זה לא ממש ריאלי אצלנו...).
לכן, למרות שזה נראה דומה, זה לא דומה בכלל.
נראה לי שהסיבה שאת לא מבינה אותי זה:עזרא - ארכיון
קיבלת (ובצדק כל שהוא) קיבעון מהו דמות המדריך.
מדריך הוא לא רק מדריך בקייטנה או מדריך בסניף או מדריך חברתי בבית ספר.
מדריך הוא אדם שפשוטו כמשמעו מטווה דרך לחניכים שלו. אז נכון שאת לא מעבירה פעולה או לא מעבירה מסר ישיר לחניכות שלך אך את עדיין מדריכה שלהם כי את לא שם כדי להעביר את הזמן שלך איתם סתם כי משעמם לך את שם כדי לעזור להם-לקדם ולשפר אותם (אני מקווה ואף מאמין שכך) וזה גם המטרה של מדריך בסניף-פשוט המתודה (=העברת פעולה עם מסר וכיוצ"ב) שונה מאשר אצלך.
יש מבין?
אתה מתכוון לכל מגשים או רק אלה שבמשחקיות/עזרא - ארכיון
/מתנ"סים/בתי נוער/מועדוניות (חלילה, אין אצלינו כאלה)?

וסליחה על התגובה המאוחרת...
אם הבנתי נכון:עזרא - ארכיון
אני התכוונתי לכל מדריך, כן גם מדריך שכבתי או מדריך חברתי מטווה דרך כלשהי ומנסה לעשות משהו עם מחונכיו ודבר זה לעניות דעתי תקף [או אמור להיות תקף] לגבי מה שרשמת..
זה נכון לגבי כל מגשים [גם אם הוא הולך לשמח בבתי חולים הוא הולך לעשות מצווה אבל איפה שהוא הוא גם מנסה לעזור להראות לחולים את עניין השמחה ולעזור להם להרגיש טוב, נכון יהיו שיקראו לזה "משמח" אבל הכל תלוי במחשבה..]
עניתי תשובה בשרשור שק-ר-מ-ל פתחהעזרא - ארכיון
ההגשמה היא לא סניף!עזרא - ארכיון
ורב האנשים שרואים אותנו עם חולצתנועה שואלים אם אנחנו מדריכים ואז מסבירים שלא... אנחנו מגשימים ויש הבדל גדול מאוד!
אני לא מסכימה איתך.אלא עם יונת וכמו שהיאעזרא - ארכיון
הסבירה זה לא אותו הדבר.
למען האמת די סיבכתם אותי.
שיר-תתחדשי על החתימה.=)
הנה עוד אחד שמגיב לא במקום...עזרא - ארכיון
דיי! זה מעיק! יונת את מלמדת אנשים הרגלים מגונים!!
רננה-עזרא - ארכיון
את לא רואה סיבה לעזוב לבנ"ע - אב אני רואה שאם אני לא מוצאת את עצמי בהגשמה והעיקר אני בהגדרה של "מגשימה" ולא עושה כלום אז לפחות אני אלך להדריך במקום שצריך אנשים!!!
-- לא קשור אם אני לא יכולה להתמודד עם קשיים...קשיים יש גפ בהגשמה וגם בהדרכה...
לא יודעת מה להגיד לך אבל אצלנו פה בקמ"קש די שונה כל עניין הדרכה והגשמה כי מלא אצלנו שלא נכנסו להדרכה בסניף הלכו ואת תמצאי אותם עכשיו בהדרכה בסניפי בנ"ע....
ד"א - נתנאל אתה בהדרכה או הגשמה?
התגובה שנכתבה בשם avia זאת הדסקושעזרא - ארכיון
פשוט המשתמש של אחותי היה מחובר ולא שמתי לב
כרגע-בוגרעזרא - ארכיון
לפני שבכלל הודיעו לנו מי ממשיך איפה התחלנו בתור גרעין את ההגשמה שלנו בנווה יעקב (אני מגרעין עמיחי)
אחרי כמה חודשים (שלושה אם זכור לי נכון) דיברו איתנו על מי יעבור להדרכה ומי ימשיך בהגשמה וביקשו ממני לעבור להדרכה בסניף שלי, יש מבין?
תהנו, אני לא מסכימה עם הקטע הזהעזרא - ארכיון
שיר נראה לי לקחת את זה יותר מידי קשה!!עזרא - ארכיון
באופן אישי זה לא מזיז לי סתם הבעתי את דעתי...עזרא - ארכיון
וואי..אני לא חושבת ככה..עזרא - ארכיון
הדס!!מלא בהצלחה!!אם שם את יותר תצליחי לתרום לעם ישראל לכי לשם..עמ"י זקוק לנו בכל מקום..
אני לא מבינה על מה הויכוח פה בכלל..יש הגשמה יש הדרכה!שתיהם חשובים!בשתיהם את יוצאת למען עמ"י!
שכל אחד יתרום במקום שהוא חושב שטוב לו..הרי בתכל'ס אם בנאדם הולך למקום מסויים ולא מרגיש קשור ולא מרגיש שהוא משתלב בתוך זה אז הוא גם התנדב בפחות התלהבות ויהיה הרבה פחות עשיה ואוירה מעיקה..אז עדיף שתיקח את כל הכוחות שבה ותלך לתרום אותם בהדרכה..
אני מאוכזבת..מכל מי שהולכת לב"ע..עזרא - ארכיון
אבל...תכלס..
בהצלחה..
אני לא חושבת שזה דבר נכון..
אבל אם אתן הולכות כבר אז לפחות שיהיה לכן בהצלחה..=]
אני לא חושבת שזה שיש מה להתאכזב..עזרא - ארכיון
היא רצתה הדרכה..היא חשבה ששם היא הכי יכולה לתרום..היא הייתה בהגשמה..היא ניסתה..כנראה לא הלך לה..כנראה היא לא מרגישה סיפוק עם זה..אז אם בתנועה לא רצו אותה והיא לא תורמת אז עדיף שתלך לתנועה אחרת ותתרום..הרי סה"כ המטרה של כולם היא לתרום לעם ישראל..זה מה שאני חושבת..
"אם בתנועה לא רצו אותה"?...עזרא - ארכיון
להזכירך- הגשמה קמק"ש עשתה פעילות פתיחה בדיוק אתמול. אתמול הגשמה קמק"ש התחילה את ההגשמה הרישמית שלה ובעז"ה היא תמשיך כל השנה.
גם קודם להגשמה קמק"ש היו פרויקטים.
ורד ורוחמי הן 2 בנות. זהו. המדריכות באות רק פעם בחודש (בלי לזלזל, אני ממש מעריכה את המדריכות שבאות, אבל בכ"ז...). צריך אותה.
אבל אם היא החליטה ללכת לבנ"ע בכ"ז, אז שיהיה לה בהצלחה (והדס, באמת שאין לי שום דבר נגד הבחירה שלך, גם אם אני לא מסכימה איתה. אני באמת מאחלת לך המון בהצלחה!!!)...
מה זה אמור להביע?עזרא - ארכיון
"אם בתנועה לא רצו אותה?" רור שרצו אותה,הרי לא אמרו לה "תראי את לא מתאימה לא להדרכה בסניף פנים ולא להדרכה בסניף חוץ ובטח שלא להדרכת הגשמה", הפוך ההנהלה ביקשה אותה שהיא תוביל פה מהלך שישנה את התנועה שהיא תהיה חלק מהעניין הזה שלא רק נכנסים להדרכה בסניפי פנים וחוץ אלא שהיא תיכנס להדרכת הגשמה ולא תמשיך להעמיק את הערכים אלא שהיא תוציא אותם לפועל כי עד כמה שזה נשמע מצחיק אז אמנם היא לא מדריכה בסניף שלה אבל היא עדיין משמשת להם דוגמא אישית ואולי זה יעורר אצל החניכים גם הם להוציא לפועל את מה שמחדירים בהם ככה שהמינוח הזה של "אז אם בתנועה לא רצו אותה והיא לא תורמת" היא כלל לא נכונה כי התנועה רצתה אותה ולגבי התרומה שלה זה אך ורק בידים שלה.
בכל מקרה הדס זה לא שיש פה בחירה נכונה ובחירה לא נכונה-בסופו של דבר אני מאמין שאת רק רוצה בטובת עם ישראל וחנך דור נאמן בארץ ישראל על פי דרכי התורה אז בעזהי"ת תצליחי בכך כי כל בחירה שלך היא תהיה בחירה נכונה אם היא באה מנקודה אמיתית וטהורה
הגשימות בקמק"ש הן לא מגשימות-מדריכות, ב"ה.עזרא - ארכיון
לפי מה שאני יודעת, הן פועלות בכלל בבי"ח...=)
לא אתם כאלה מקובעים?עזרא - ארכיון
מה? אי אפשר ללכת לתרום לתנועה אחרת ולהפיץ שם את האור שלנו?
אם היא לא נכנסה להדרכה והיא רוצה מה הבעיה שהים תלך להדריך בבנ"ע?זה יכול להיות אחלה דבר!
זה לא!!!!עזרא - ארכיון
ואני אסביר לך למה..
א. זה לא שבתנועה לא רצו אותה, מאוד רצו אותה! רצו אותה בתור מגשימה שזה מצויין!!! וזה תרימה ענקית ענקית ענקית לעמ"י..
ב. אני חושבת שזה סוג של לא בסדר שהרי אם התנועה הייתה מכניסה אותה להדרכה היא הייתה נשארת ב"עזרא" נכון? אז אם התנועה לא עושה מה שהיא מבקשת אלא איפה שצריכים אותה ואיפה שהיא יכולה לתרום הכי הרבה אז פתאום היא לא רוצה ת'תנועה הזאת? לדעתי אצל הרבה בנות (ולא ספציפית אצל הדס) ההליכה הזאת לב"ע נגרמת מהרצון להיות מדריכה, ולא מהרצון באמת לעזור לעמ"י...!
אני לא אומרת שאצל כולן זה ככה אבל אצל רובן!
ג. אני משוכנעת שהיא באה ל"עזרא" כי הייתה לה סיבה שהיא בחרה ב"עזרא" ולא בב"ע, אז מה קרה? הסיבה השתנתה??

וזה לא קורה רק אצלכן, זה קורה הרבה! לצערי ממש ממש הרב זה קורה גם אצלנו בשכבה..אני מאחלת בהצלחה ענקית ענקית לכולן..אבל חבל.. באמת חבל..

אז לדעתי לפני שאתן הולכות לב"ע, תשבו עם עצמכן ותחשבו אם אתן הולכות באמת כי אתן חושבות שזה התרומה הכי גדולה שאתן יכולות לתת לעמ"י, או שזה מהסיבה שאתן רוצות הדרכה!!!

בהצלחה ענקית ענקית לכולן!!!
וסורי על החפירה..=]
ברור שהיא יכולהעזרא - ארכיון
אבל כמו שאמרתי כל עוד זה נובע ממקום טהור ובאמת נראה לי שדבריה של אילת ("דביר אלעד פרות") הם הנכונים וניסיתי גם להגיד את זה לפני זה..
וואווו..ממש לא הבנתם אותי נכון..עזרא - ארכיון
לא התכוונתי בקטע הזה של ההנהלה לא רוצה אותה וזהו ביי..התכוונתי שהיא חושבת שהיא מתאימה למסלול של הדרכה ששם ההנלה החליטה שכנראה עדיף אותה במקום אחר..וזה לא בקטע של מה יותר טוב עכשיו..אחרי שאמרו לה את זה היא כנראה לה הרגישה שהיא ממצה את עצמה במקום שבו היא נמצאת והנה יש לה הזמדנות להוציא את כל הכוחות שלה לפועל בצורה יותר טובה..ולא בקטע של הדרכה יותר טוב מהגשמה פשוט היא לא מרגישה כנראה שהיא באמת מוציאה החוצה לעמ"י את כל מה שיש בה..
שיהיה לכולם יומעולה וחודש טוב!!!=)
אפרתת מה נשמעע??עזרא - ארכיון
ותודה רבה לכוולם...
נכנסתי לשבט נבטים!!!!!!!
אז "אשמת" מי זה?עזרא - ארכיון
הרי לא משנה באיזה מסגרת המדריך אם זה בסניף פנים או חוץ או הגשמה הוא תמיד יוכל למצות את עצמו אם הוא מאמין בצדקת הדרך ורואה לנגד עיניו את המטרה האמיתית של עמ"י ולא של "יאללה אני רוצה להיות מדריך..
אני לא אומר שזה הראש של הדס אבל זה כן ראש של כמה אנשים ולעניות דעתי הם חוטאים ומחטיאים את הציבור ואם זה הרא שלהם אם זה להיות במקום של "זוהר" או החבר'ה או ב"מסלול" המקובל הרי שהוא [או היא] חוטאים ואם יש להם ראש על הכתפים ומעט בינה הרי שאו שהם צריכים לעשות את זה מטעמי השליחות של כלל עם ישראל או פשוט לעזוב את ההדרכה [וזה ממש לא משנה אם זה הדרכת פנים חוץ או הגשמה] והלוואי שבאמת כולנו נזכה לפועל מתוך הנקודה הטהורה.
בכל מקרה בהצלחה לך הדס עם שבט נבטים והאדירי בם את ערכי התורה והשליחות למען כלל ישראל תוך כדי השלטת התורה בכל מקום!
זה ממש לא בקטע של להאשים אפחד!!!...עזרא - ארכיון
אני מסכימה עם זה שכשאדם מסויים מאמין במשהו אז הוא יעשה את זה מתוך השקעה ומאמץ ואז הוא ירגיש שהוא עושה..אבל יש מצב כזה שאחרי שהיא ניסתה היא עדיין חושבת שהיא יכולה לתרום יותר בהדרכה..וזה קורה לפעמים..אז אם יש לה אופציה לצאת החוצה ולמצות את עצמה יותר אז למה לא?..ולא בקטע של הגשמה..פשוט היא חושבת ששם יהיה לה יותר טוב..
בכל מקרה הכל חשוב ובכל מסלול שאת/אתה נמצא שיהיה לך בהצלחה ושתזכה לתרום לעמ"י את כל מה שאתה מסוגל לתת והמון בהצלחה!!
אז כל פעם שקשה מרימים ידים?עזרא - ארכיון
גם בהדרכה בסניף פנים, ואומר זאת מניסיון אישי, יש מצבים שקשה לו למדריך אבל זה לא יגרום לו להרים ידיים!!
כשאת אומרת שיהיה לה טוב יותר את מתכוונת שממש יהיה לה טוב יותר או שלעם ישראל יהיה טוב יותר
זה לא שאני אומר שטובתה לא חשובה כי אם לא יהיה לה טוב זה גם ישפיע על טובת הכלל אל השאלה מה גורם למה אבל השאלה מה בא לפנ מה ואם בכל הקטע טובתה האישית מגיעה לפני טובת הכלל אז מה היא עושה? ואם טובתה האישית בא לפני הכלל בשביל הכלל אז אשריה אבל זה דורש בירור נוקב ועמוק ולא די בפעם אחת שהיא מנסה להיות מדריכת הגשמה כדי שהיא תגיד "לא טוב לי!אני מרימה ידיים!"
היא מההגשמה של התחיה..עזרא - ארכיון
ההגשמות של גרעיון התחיה בערך בחופש הגדול של שנה שעברה..נגיד שעבר שנה..אחרי שנה שהיא נמצאת בהגשמה אני חושבת שהיא יכולה לעזוב ולהגיד שאחרי שנה היא לא מרגישה טוב עם עצמה ולא בקטע של קשה לה והיא מרימה ידיים..הרי אם זה היה בגלל זה היא לא הייתה נכנסת להדרכה בבנ"ע..הרי גם זה הדרכה וזה לא פחות קשה..ואני חושבת שכשבנאדם נמצא במקום כלשהוא הוא צריך לחשוב גם לטובת עצמו!!טובת הכלל חשובה והרי זה המטרה שלה-לעזור לטובת כלל עמ"י!!אבל כשבנאדם לא טוב במקום שהוא נמצא בו אז הוא גם יתרום הרבה הרבה פחות..וזה חבל שאם יש בה עוד כוחות ויש לה הזדמנות לנצל אותם אז חבל שלא..ואני מאמינה שלא סתם היא החליטה לעזוב..הרי סה"כ אני בדעות של כולם!!הגשמה זה דבר נכון,חשוב,רצוי ונצרך לעמ"י!!ועובדה שאני חלק מהפרוייקט הנפלא הזה..
ההגשמה של קמק"ש לא ממש פעלה השנה,עזרא - ארכיון
אז א"א לומר שהיא ידעה שזה לא הקטע שבה היה ממצה את עצמה ,למרות שאני מודה שאם שנה שלמה ההגשמה שלי לא הייתה פועלת, אולי גם אני הייתי פונה להדרכה...
אני לא כועסת (או מאוכזבת, כי סה"כ ההגשמה שלה לא פעלה שנה שלמה) על הדס, אבל סתם חבל לי שהיא עזבה בדיוק כשההגשמה התחילה לפעול...

בכ"מ, במקום סתם להתחרבש-זה נכון שיש משהו בזה שאדם יודע איפה הוא יכול לתרום הכי הרבה (זה שהרבה סתם זורקים שהם יותר טובים בהדרכה מאשר בהגשמה ~עוד לפני~ שהם יודעים מה ההגשמה שלהם בכלל זה משהו אחר). אני, למשל, אם היו לוקחים אותי לעבוד עם זקנים- אני חושבת שגם אני הייתי עוברת להדרכה. יש דברים שאני פשוט לא טובה בהם. נקודה.
טוב..בכל מקרה איפה שהיא תיהיה שיהיה לה שם בהצלחה!!עזרא - ארכיון
והלוואי שהיא תתרום לעמ"י את כל מה שהיא יכולה ותרגיש טוב עם עצמה..=)
אמן!! על כולנו, לא רק עליה..=]עזרא - ארכיון
אז ככה... איפה שאני יכולה לתרום אני תורמת...עזרא - ארכיון
מה שכן חברות שלי מעזרא פנו אליי ואמרו לי שהבנות של ההגשמה הולכות כל שבוע...והמדריכות פעם בחודש לדבר מפוצץ!!!
ואני אמרתי להם שאם לא יהיה לי לחץ אני אצטרף אליהם כי אני עדיין חלק מהגרעין של התחיה ק-מ-ק"ש!!!

וסתם לספר לכם ---> בנתיים הולך לי ממש טוב בהדרכה ושתבינו זה חודש אירגון ולעבור מלהכין קיר לחדר שלם זה וואוו
זאת אני מהשם משתמש של אחותיעזרא - ארכיון
אמ..אני מסכימה עם נתנאל. בכל מילה!עזרא - ארכיון
תהני ובהצלחהעזרא - ארכיון
אפרת גליק,סופסוף בנדם נורמלי!!!עזרא - ארכיון
שלא מדבר שטויות הגשמה זה חשוב בנ"ע זה אסור וכל השטויות האלו...אני ממש מסכימה!!עמ"י צריך אותנו בכח מקום ואם היא חושבת שבבנ"ע היא תתרום שיהיה לה מלא בהצלחה!!
חח..פלדמן מותק!תודה בובה!!=)עזרא - ארכיון
אמאלה!!!מה עבר פה?למה קראו לי ככה פתאום???עזרא - ארכיון
סליחה..בכל מקרה..אני כתבתי את זה..פלדמן מותק!תודה בובה!=)
אמא!!אפרת מיזה שלמה יוסף הזה?עזרא - ארכיון
ממש נבהלתי מזה..
אל תתיחסי!!!ניאלי קצת משעמם לו..עזרא - ארכיון
על מה בכלל הויכוח???עזרא - ארכיון
שתלך לאן שבא לה ..
העיקר שתוציא את היכולות שלה ותפתח את עצה ואת הסובבים
איפה שהיא מאמינה בדרך אפילו אם היא שנתה מסלול שתלך תהנב ותוציא מעצמה המון בע"זה!!!
הדס בהצלחה רבה בדרכך החדשה ושכויח על הרצון להשפיע!!!
ודרך אגב:
הגשמה.. ממש לא מתאים לכל אחד זה שיש פה כמה בנות שעשו להם שטיפת מוח זה לא אומר שהגשמה זה מעולה....
יש היתרונונות ויש חסרונות ...
כל אחד ודרך החיים שלו .
כחו את זה בפורפורציות!!!!
יש חיים אחרי עזרא ... כן זה קשה ... אבל מה לעשות ..ממש לא פשוט בהצלחה רבה..!!
רוזנר!!!!!!!עזרא - ארכיון
נראה לי זאת פעם ראשונה שאני חושבת כמוך!!!!!!!!חחחחח
הגשמה לדעתי זה כן לכל אחד.עזרא - ארכיון
על הגשמות ספציפיות אפשר לומר שזה נכון (לי, למשל, לא מתאים בכלל בי"ח או בית אבות, אבל גמ"ח מתלבש עלי יופי). איך מישהו יכול לדעת שהוא לא מתאים להגשמה אם הוא לא יודע מה הוא עושה בה?...
זה גם נכון...עזרא - ארכיון
אבל זה לא מחייב שבקבוצה גדולה אחרי שאת יודעת מה את עושה את יכולה לשנות את ההגשמה לכל הקבוצה כי לך זה לא מתאים..ושבעז"ה לא נגיע למצב כזה..=)
לא ממש הבנתי למה התכוונת, אבל זה עשה קולות שלעזרא - ארכיוןאחרונה
משהו נכון, אז אני מניחה שאני מסכימה איתךP=
פורום הגשמה מטרתו ל....?מקפיצים נטושים

להגשים את החלומות שלכם? לגרום לירידת גשם? לעזור לאנשים להיות שקועים בגשם?

למה כל הפורומים הישנים האלה לא ברורים?

כדורי הרגעה בדבשצדיק יסוד עלום
בכל גן עדן יש נחשצדיק יסוד עלום
הפרומתאוס של מחיאות הכפייםצדיק יסוד עלום

השתלטתי זמנית על פורום זהצדיק יסוד עלום

@אחו

מה דעתך?

יעני זה פורום שעוסק באמונת ההגשמה?אחו
לא יודעצדיק יסוד עלום

נטוש ורציתי לנכס לעצמי שולחן קבוע בבית הקפה

שמעת את הקטע? מכיר את האמן המשובח?

שמעתי איני מכיראחואחרונה
התנצלות לבעלים הקודמתצדיק יסוד עלום
אני מניח רגליים על השולחןצדיק יסוד עלום
וכוס קפה/תה/ וויסקי ביד….פ.א.
בא לי מרקצדיק יסוד עלוםאחרונה
השגחה פרטיתצדיק יסוד עלום

חיפשתי את הספר הזה שלא קראתי מכיתה י"א וחיפשתי סצנה מסויימת ומקומית, כמו שלרוב תופס את תשומת לבי בספרים שאני קורא

פתחתי *בדיוק* בעמוד הנכון

מה זה הכאבים האלהמשיח נאו בפומ!
איך אני אמורה להתמודד עם זהמשיח נאו בפומ!
ואו, חודשיים וחצי. כל הכבוד לימשיח נאו בפומ!אחרונה
אני מפחדתמשיח נאו בפומ!

אולי יעניין אותך