מדריך (הסבר) להעלאת תמונות לפורום!עזרא - ארכיון
עבר עריכה על ידי גבשניק בדם בתאריך י"ט אדר ב' תשס"ח בשעה 01:04
בס"ד

בעקבות הבקשות של כמה אנשים כאן אני החלטתי לרשום ולהעלות כאן מדריך (הסבר) איך מעלים תמונות לפורום פה והנה המדריך:

1. דבר ראשון תיכנסו לאתר הבאה: http://www.2send.us/

2. עכשיו כאן יש לכם אפשרות להעלות תמונה לאתר שמשקלה עד 2 מגה, ובאתר הזה אתם לוחצים על "עיון" ובוחרים שם איזה תמונה אתם רוצים להעלות לאינטרנט, ולאחר שבחרתם תמונה וסימנתם אותה אתם לוחצים על "פתח", ולאחר מכן לוחצים על "העלה קובץ".

3. אתם מחכים כמה שניות ובזמן הזה התמונה עולה לאנטרנט, אחרי שחיכתם מעט נפתח לכם עמוד חדש שיש שמה כמה דברים.

4. עכשיו תעתיקו את כל  מה שרשום בשורה מתחת לכיתוב "קישור ישיר" (כלומר תלחצו עליו כפתור שמאלי בעכבר ואז כל השורה מסתמנת לכם ולאחר מכן תלחצו בעכבר על כפתור ימיני ותבחרו בהעתק או מי שרוצה שיסמן את זה וילחץ במקלדת על ctrl וביחד עם זה ילחץ גם על האות "c" וכך יעשה העתק).

5. ועכשיו אתם נכנסים לפורום של עזרא גב"ש ושם בהודעה ששם אתם רוצים להעלות את התמונה אתם לוחצים על כפתור ימיני בעכבר ואז "הדבק" (או במקלדת כל ctrl ביחד עם האות "v" וכך עושים הדבק) וכמובן לוחצים על שלח הודעה, ועכשיו הקישור אל התמונה שהעלתם לאינטרנט נמצאת בפורום  וכולם יכולים לראות אותה מהפורום שלנו וגם להוריד אותה מאותו קישור.

ולמי שרוצה יש גם את האתר הבאה:  http://www.upfree.net שהוא גם אתר להעלה של תמונות שירם וכו'

בהצלחה לכל מי שמעלה תמונות... ואם למישהו זה לא מסתדר או לא הבין או כל דבר אחר הוא יכול לפנות אלי כדי שאני יוכל לעזור לו. 

למה אימפריה כחולה?מקפיצים נטושים

מה קשר כחול?
מה קשר פורום?
למה ריק פה?

מה זה (ל"ת)???????איגנוטוס פברלאחרונה
מהה מה זה הפורום הזהקורא ממעמקים

באמת גבשניקים פה? מה זה האימפריה הכחולה? עזרא?

כרגע זה פורום נטוש...תגל הארץ
מה המשמעות שלו?קורא ממעמקים

אהה לאיודעת...תגל הארץאחרונה
משעמםםם ליייייישקד מהצפון

ממשששששששששקד מהצפון

יאווו אני במחשבבב ואין לי מה לעשותתתתשקד מהצפוןאחרונה

נחשו מי אני😜אנונימי (פותח)
יאוווו מי את ???שקד מהצפון

אני במתחחחשקד מהצפון

...............שקד מהצפון

@תגל הארץ ?? 

@אולפנסיטיתתת ??