התנצלות 2!! כולם לראותת!!! מאליה..עזרא - ארכיון

ב"ה

אני רוצה לבקש בפומבי משירה שטרנטל מדריכה אהובה בסניפנו היקר והקדוש סליחה..

אני מצטערת על כל הסיפור של האירוסין ובמיוחד על הקטע של אורית.. (והמבין יבין..XD)

סליחה מקרב לב,וד"ש לחיולה!!!XD

אאתתת סוולללחחתתת לי???  

יאללה כפרה אני ידבר איתךךך..

אוהבתותך אליה... (למרות שזה מהמשתמש של ליאב...)

רגשני... (מצטערת שאין לי סמיילי שבוכה)עזרא - ארכיון
אגב לא נראה לי שחיולה תבין ששלחת לה את ההודעה
מוריה..עזרא - ארכיון
ב"ה

חיולה לא אמורה להבין יא כפכף ביתתת!!!!

היא בכלל לא מגב"שש
נ-כ-ו-ן-?
היא מג"ב ואני ידאג שהיא תעלה על זהעזרא - ארכיון
ככוווללםםםם ללללההההיייכככננננססססס!!!!עזרא - ארכיון
נווו תיכנסוו!!עזרא - ארכיון
נוו אנלא רואה תגובותתת זה מעצבןן!!עזרא - ארכיון
איזה תגובות את כבר רוצה שיהיו פה?!?עזרא - ארכיון
איזה אחד מצנזר לי תתגובות...עזרא - ארכיון
אבל מוריה נכנסת במסך במקום לאשכול
ד"א...עזרא - ארכיון

תופעת הטבע מוריה שוורץ הינה תופעת טבע נדירה ביותר שהתגלתה פעם אחת ויחידה בהיסטוריה של האנושות. התופעה התגלתה בתשיעי לאוקטובר למניינם תשס"ח בקופת החולים "מכבי" של גבעת שמואל. בגוף הנבדק, מוריה שוורץ (מכאן שם התופעה) התגלו כל 316,493 המחלות שידועות לאנושות, בין השאר עודף שומן (חריגה של כמה עשרות טונות מהממוצע), הפרה המשוגעת (או במקרה שלנו הבהמה המשוגעת), אוטיזם נדיר במיוחד (הגוף, או עב"ם, מתקשר בשימוש פלוצים וגרעפסים), פרקינסון עצבני, סרטן הזנב, ובנוסף, כ-340 מחלות ייחודיות לעב"ם הנבדק בלבד. רופאי קופת החולים היו אובדי עצות (במיוחד בגלל שקרסה להם המרפאה כשהעב"ם נכנסה לשם), פנו דחוף לסולל בונה, וביקשו שיפנו את העב"ם לבית החולים תל השומר. בבית החולים תל השומר בדקו אותה מומחים לרפואת הנפש והגוף והגיעו למסקנה (לפי תדירות הפלוצים) שהיא הולכת להפליץ בעוד כחצי שעה פלוץ שימוטט כליל את מדינת ישראל. השמדת מדינת ישראל נמנעה בעקבות הפלתה לסוריה ופיצוץ סוריה.

ראו גם - דיסלקציות חמורות והשפעותיהן על העולם.

קרל מרקס פעם אמר: "אין התודעה קובעת את ההויה, ההויה היא הקובעת את התודעה".
אני בספק אם יש כל קשר למה שנאמר לעיל אז פשוט...

גבעת שמואל אורות אימפריה!!!

???עזרא - ארכיון

תופעת הטבע מוריה שוורץ הינה תופעת טבע נדירה ביותר שהתגלתה פעם אחת ויחידה בהיסטוריה של האנושות. התופעה התגלתה בתשיעי לאוקטובר למניינם תשס"ח בקופת החולים "מכבי" של גבעת שמואל. בגוף הנבדק, מוריה שוורץ (מכאן שם התופעה) התגלו כל 316,493 המחלות שידועות לאנושות, בין השאר עודף שומן (חריגה של כמה עשרות טונות מהממוצע), הפרה המשוגעת (או במקרה שלנו הבהמה המשוגעת), אוטיזם נדיר במיוחד (הגוף, או עב"ם, מתקשר בשימוש פלוצים וגרעפסים), פרקינסון עצבני, סרטן הזנב, ובנוסף, כ-340 מחלות ייחודיות לעב"ם הנבדק בלבד. רופאי קופת החולים היו אובדי עצות (במיוחד בגלל שקרסה להם המרפאה כשהעב"ם נכנסה לשם), פנו דחוף לסולל בונה, וביקשו שיפנו את העב"ם לבית החולים תל השומר. בבית החולים תל השומר בדקו אותה מומחים לרפואת הנפש והגוף והגיעו למסקנה (לפי תדירות הפלוצים) שהיא הולכת להפליץ בעוד כחצי שעה פלוץ שימוטט כליל את מדינת ישראל. השמדת מדינת ישראל נמנעה בעקבות הפלתה לסוריה ופיצוץ סוריה.

קרל מרקס פעם אמר: "אין התודעה קובעת את ההויה, ההויה היא הקובעת את התודעה".
אני בספק אם יש כל קשר למה שנאמר לעיל אז פשוט...

גבעת שמואל אורות אימפריה!!!

אליה נשמתי!!עזרא - ארכיון
ברור שסלחתי...חחח מצטערת אם השארתי אותך במתח...=)
המשימה הבאה שלך זה לשכנע את גיזו שאני לא עוזבת בגלל שהתארסתי...בהצלחה...
לא אכפת לי...עזרא - ארכיון
העיקר ששירה תשלח לכל אורות בנים כבר הזמנה לפני שאני אעשה כזאת (לא בעייה למצוא חתן גבוה - ?חגי? - אולי).
ואם היא לא תזמין אותנו יהיה פצצהעזרא - ארכיון
אגבעזרא - ארכיון

חבר אתה חופר!!XDעזרא - ארכיון
טוב...עזרא - ארכיון
יש לך עוד משהו להגיד שנ'לא יודע?
אוהו יש לי הרבה בטוח שאתה רוצה לשמוע??????עזרא - ארכיוןאחרונה
למה אימפריה כחולה?מקפיצים נטושים

מה קשר כחול?
מה קשר פורום?
למה ריק פה?

מה זה (ל"ת)???????איגנוטוס פברלאחרונה
מהה מה זה הפורום הזהקורא ממעמקים

באמת גבשניקים פה? מה זה האימפריה הכחולה? עזרא?

כרגע זה פורום נטוש...תגל הארץ
מה המשמעות שלו?קורא ממעמקים

אהה לאיודעת...תגל הארץאחרונה
משעמםםם ליייייישקד מהצפון

ממשששששששששקד מהצפון

יאווו אני במחשבבב ואין לי מה לעשותתתתשקד מהצפוןאחרונה

נחשו מי אני😜אנונימי (פותח)
יאוווו מי את ???שקד מהצפון

אני במתחחחשקד מהצפון

...............שקד מהצפון

@תגל הארץ ?? 

@אולפנסיטיתתת ??