בס"ד
אני לא מאמינה שאני כותבת את זה אבל הפורום שלנו נהיה(ממזמן) כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ אבל כ"כ משעמם שאני כבר לא רוצה להיכנס אליו...
אתם כותבים בו דברים שאין להם משמעות אמיתית!אם אתם רוצים לרדת על אנשים תפתחו אתר ירידות אחר ותתכתבו בו את מה שאתם רוצים! אבל פה זה פורום של עזרא וזה אמור להיות משהו די רציני ולא משהו עלוב כמו הפורום שלנו... אנשים שנכנסים לפורום שלנו צריכים לדעת ולהבין מי הם עזרא גב"ש ולא לדעת מי הם המטומטמים שם... כי באמת אתם יוצאים מטומטמים מכל העסק הזה עם החפירות האלה והתגובות העלובות שלכם והקצרות שלכם... אני שהייתי נכנסת לפורום כל 4 דק' נכנסת עכשיו רק נראלי פעם ביום מרוב שאין בו דברים אמיתיים ואידיאליים שאמורים להיות בפורום... זה די מרגיז ומגעיל שהפורום שלנו הידרדר ככה...כי במקום להעלות את הרמה של הפורום שלנו אתם רק מורידים אותו ומוציאים לנו שם רע ומטומטם. ואני ממש רצינית בקשר לזה. אם אתם רוצים לרדת על אנשים תלכו למקום אחר לעשות את זה ואם אתם רוצים רק לחפור אז תלכו לבור מה אני אגיד לכם?!! זאת האמת!
אני אמרתי את מה שאני חושבת ומרגישה...מקווה שתקחו את זה לצומת ליבכם ותעשו עם זה משו... כי זה מידרדר יותר מידי... זה פורום די מכובד שנכנסים אליו הרבה אנשים ממקומות אחרים וזה רק נותן הרגשה של סניף דפוק ומטומטם שלא אכפת לו מדברים רציניים אלא רק מירידות על אנשים ושטויות אחרים.
זהו! אני אמרתי את שלי...מקווה שתעשו עם זה משו מועיל...
שיהיה ערב טוב לכולם...ומי שלומד מחר(כמוני) שיהיה לו בהצלחה ענקית.

יעל.
) יומנעים נועם!