שאלה!!עזרא - ארכיון

מה אתם באמת חושבים שיותר טוב, הגשמה או הדרכה???

ולא רק מבחינת תרומה , אלא מבחינת הכל...

אני למשל חושבת שאולי הגשמה זה יותר לתרום וכו'.. אבל אני ממש לא חושבת שצריך להכניס את כל התותחים להגשמה!! תחשבו איך יראו הקבוצות אם יכניסו אליהם בנות פחות "טובות"...

דיי לשאלות המגוכחות האלה חפרנו.עזרא - ארכיון
תיכנסו לאשכולים אחרים שכתבנו את הווכוח הטיפשי הזה.
מה אתה חושב יותר טוב? מלפפון או גמבה?עזרא - ארכיון
אולי בכלל עגבניה?

זה בערך מה שאני חושבת החשיבות של השאלה הנ"ל, אב בגלל שאם כבר פתחת את הנושא, אז...:
א. הדרכה זה שווה והגשמה זה שווה. יש דברים שאפשר להתווכח עליהם, כמו שהמדריכים לא משלמים על דברים שמגשימים כן ומצד שני למגשימים יש יותר ימי עיון (שווים ביותר)+מסע ומתן+שבוע עבודה... אבל ברור לנו שאלה הדברים הטפלים, כן?

ב. עוד סיבה שהויכוח מיותר: מה הוא עוזר לנו עכשיו? כדי לבאס את אלה שנכנסו להגשמה ולא רוצות להכנס? בשביל לעשות מורל להגשמה? בשביל מה? ממילא א"א לשנות כלום- לא ימחקו את ההגשמה/הדרכה כי השני יותר שווה, נכון?...

ג.זה נשמע מדבריך כאילו מכניסים את כל השווים להגשמה. אז זהו ש...לא. זה לא נכון. לדעתי זה זלזול במדריכות. מה, בדקו מי לא איכותית וכדי להעלות את הערך של ההגשמה הכניסו להדרכה, ובעצם מי שבהדרכה היא "סוג ב'"? חחח הצחקת אותי. אם אתה עדיין חושב ככה, אז אני רוצה להפנות אותך לאפרת קלמן (מדריכת עיינות הד"ג), אביטל שטרן (מדריכת עיינות אלעד) ועוד ותראה כמה זה לא נכון!

ד. אבל כן, הגשמה זה שווה. נכנסת לפורום הגשמה לא? הגשמה אלעד שולטים!!!
וואו יונת, איך הסכמתי לכל מילה מדבייך!עזרא - ארכיון
השאלה פשוט מטומטמת.
תמיד ידעתי שיש הסכמה שהגשמה אלעד שולטים!עזרא - ארכיון
והגשמה התחיה אלעד שולטת!P= (אם אני לא אתחיל לפעול בפסח...:/ גרררר)
תיקון טעות, חוץ מסעיף ג'.עזרא - ארכיון
זה סעיף ד'... ו-עזרא - ארכיון
אכן זו שאלה די מטומטמת אבל תכלס הגשמה מנסיון של שני הדברים...

ורציתי להעלות פה עוד נק' וזה שאני באופן אישי לא מסתכלת על חברותי לקבוצה או לגרעין בתור חלק סוג א' וחלק סוג ב' ולכן את אלה אני אכניס לפה ואת אלה לשם. ממש לא!!
כולן איכותיות אבל יש כאלה שהתכונות והאופי שלהן יותר מתאים לכאן ויש כאלה שמתאים לשם.

ודי לחפור על השאלה הזאת!!
(עכשיו יונת תראה את הכתוב ותראה שכתוב לחפור ומהר תגיב *לחתור...
אתם...עזרא - ארכיון
עושות לי חררה!!!
חחחחחחחחח סלחי לי, אבל שעשעת אותי=)עזרא - ארכיון
זה מראה שרננה עדיין חושבת שאלעד שולטים...עזרא - ארכיון
מה לעשות, עובדה זאת עובדה=)

ומתי היית בהדרכה?

וכיוון שאת לא מכניסה להדרכה אני לא רואה שום טעם ש"תכניסי" אותנו... חחחח
דוגרי!! ומה הבעיה שלך צבצב?עזרא - ארכיון
ש...עזרא - ארכיון
כל הפורום הזה מלא ב: "וואוו!!! הגשמה!!" כאילו, די! קלטנו!
אתם מורידים למדריכים כאן את המוטיבציה ברמות טורפות- וזה מנסיון... אולי אתם מנסים לעודד אנשים- אבל אני מרגישה שאתם לא מנסים רק להעלות את המוראל להגשמה, אלא גם בדרך אתם מורידים את המוראל להדרכה!! מה נראה לכם?? שהדרכה זה כיף חיים?? אז זהו- שממש לא, ואתם עושים מזה כאילו זה לא שליחות ושבהגשמה תורמים הרבה יותר..
מה?! איפה ראית את זה במה שכתבתי?!עזרא - ארכיון
ציטוט: "הדרכה זה שווה והגשמה זה שווה". שוב?!
הדרכה זה שווה כמו הגשמה!
הדרכה זה שווה כמו הגשמה!
הדרכה זה שווה כמו הגשמה!

וסתכלי על סעיף ג' שלי...

גררר. הלוואי שזה מה שהיה צריך להגיד ולא ההפך. הלוואי. בינתיים מה שאני ראיתי הרבה יותר חשוב לחזקר את המורל והמוטיבציה למגשימות עצמן.

וחוץ מזה, לשאול שאלה כזאת כאן זה כמו לשאול בפורום אלעד, נגיד, איזה סניף הכי שווה. מה לדעתך היו אומרים לך?... שדוגרי, הדרכה זה יותר שווה מהגשמה ושאנחנו סתם עושות פוזות?! כי לא. אני באמת מאמינה שהגשמה זה חשוב.

ואת מוכנה לתת לי ציטוטים (ואני לא מדברת על אחד או 2) ש"ההגשמה עדיפה על הדרכה"? כי אני לא ראיתי כאלה. ואלה שבאות מבנות שעדיין מנסות "לעכל" את מה שקרה להן לא נחשב. ה-ל-ו-א-י שהצרה שלנו עכשיו הייתה עודף ביטחון עצמי בהגשמה. הלוואי.

ונק' אחרונה- מותר לי כמה שאני רוצה להיות מתלהבת על ההגשמה! מותר לי לעשות מורל להגשמה! לדעתי, הגשמה מר"צ שולטים, הגשמה אלעד אימפריה והגשמה התחיה אלעד עם הבנות הכי איכותיות בעולם!!!!! אסור לי?...
ושכחתי, כמובן: וואו!!!! הגשמה!!!! הגשמה כבוד!!!עזרא - ארכיון
וב. איזה באסה שהדרכה זה לא כיף חיים, כי הגשמה זה כן...P=
למי שלא כיף בהדרכה סימן שלא צריך להיות בה.עזרא - ארכיון
וכמו שאמרת פורום מגשימים זה פורום מגשימים.. ויש כאלה שמנסים לעודד את עצמם לא כולנו שמחים באיפה ששמו אותם..
ומה?!? סליחה? כשאני אראה בעז"ה את חברות שלי עם חניכות שלהן לי זה לא יוריד ת'מוטיבציה? לי זה לא יפריע? ברור שאני שמחה בשבילן ולא ביקשתי הדרכה אבל עדיין... יאללה קנאות חוגגת תגברו על היצר שלכם למען ה'
לילי, את שמחה? זה מה שחשוב!! =)עזרא - ארכיון
העם איתך!עזרא - ארכיון
- - - - - - - -עזרא - ארכיון
א. כי בהגשמה באמת תורמים הרבה יותר (ואני אומרת לך מנסיון של שני הדברים!!)

ב. מה מוריד ת'מוטיבציה? צר לי להגיד לך אבל הרבה מאוד מדריכים מזלזלים בנו והאף שלהם כ"כ למעלה שנראה לי עברו את כסא הכבוד...

ג. יש פה חבר'ה חדשים שעכשיו נכנסו להגשמה ומכיוון שכולם גדלו על זה שהאליטה זה הדרכה אנחנו ממנסות להראות להם כמה זה לא נכון ושיש גם הגשמה והיא הרבה פעמים יותר כיפית מההדרכה.

ד. בהחלט מותר לנו לתפוח לעצמינו על השכם מדי פעם ולהגיד שאנו עושים טוב ועשים הרבה...
שיר.עזרא - ארכיון
א. מתי ההית בהדרכה? ומה את אומרת על הדרכה בסניפי עולים וכאלה?
בקיצור- חינוך זה א' ב'. חינוך זה דבר חשוב וענק וא"א לזלזל בו! אפרת קלמן, בואי תנאמי לנו כאן את הנאום שלך על כמה הדרכה זה זה לא מה שנראה...

בלצערי נכון...:/

ג.חחח אולי את. לדעתי זה נותן תחושה של "מה? למה הן מנסות לדחוף לנו למוח שהגשמה זה יותר?". מבינה? זה נותן תחושה של שטיפת מוח. ואני נגד שטיפת מוח (אלא אם כן היא גורמת לכם להביא לי שוקולד חלב). אבל עזרא אכן משקיעים בטירוף בהגשמה.

ד. זה דווקא פחות. מרוב טפיחה על השכם, אנחנו הרבה פעמיים שוכחים את הבעיות (ע"ע חמשו"ש הגשמה) וכל מה שיש לשפר. חוץ מזה, נמאס לי לשמוע את צירוף המילים "עבודת קודש". הבאה שתגיד לי אותן... גררר. אני חושבת שלא צריך כל הזמן לרדוף אחרי מחמאות. די. חלאס. אנחנו מקבלות אותם מספיק בגלל שיש פול נחיתיות, אז למה להתאמץ להביא עוד?...:S
יונת-עזרא - ארכיון
אני ממש מסכימה איתך!!!
צבצב, אפשר לשאול מי את?עזרא - ארכיון
נתחיל מהסוף-עזרא - ארכיון
ד. מי אמר את הצירוף עבודת קודש?? וחוץ מזה הבעיות שהיו בחמשו"ש אנחנו דיברנו על זה עם ענת ומעבר לזה ולהשתדלות עצמית אין לנו כ"כ מה לעשות...

ג. שוקולד חלב?! אולי נחשוב עלייך ביומולדת... (בתנאי שתקני לי בובה גדולה של פו הדב) ואני לא מסכימה איתך! דווקא בנות אמרו לי שזה ממש מעודד וממש עזרנו להן להתגבר על הטראומה...

ב. ...

א. הייתי מדריכה שנה+ בכיתה ט' (את בדיוק לא היית אז את לא יודעת... אפילו הייתי מדש"ית של גולדשטיין...)
וגם אם אפרת תנאם על זה שעה (באמת שאין צורך, כבר חתרנו על זה יותר מדי פעמים) אני עדיין מחזיקה בדעתי שהגשמה יותר חשוב
ואם תעייני באשכולות קודמים תראי את דעתי בפירוט יתר. די לטחון את הנושא!! כבר מצאנו בנזין!!
סבבה. נהפוך את הסדר...עזרא - ארכיון
ד. ח"ו את אמרת. אבל אני מוכנה לספר על מקרהאחד שהוציא לי את המושג הזה מכל החורים. זה היה נראה כאילו לא נעים להם שאני בהגשמה, אז נעודד אותה... גררר. וזהכללי. לא דיברתי על בעיות של כפ"ג. דיברתי על בעיות כלליות. אנחנו היינו מתוסבכות לא פחות אז, ולא ענת ישבה איתנו, אלא עטרת (הבוגדת!!!!!!). די לקחת הכל אישי... אלא באופן כללי.

ג.סבבה. אני מוכנה להתפשר על ציור של פו הדוב תמורת 2 חפיסות שוקולד לבן.

ב. דגרעכלכרלגצדגרחדקנלטרהנעלוקרטנעהלוטקר.

א.זה שהיית מדריכה בכיתה ט', לא אומר שהדרכה בכיתה י' והלאה זה אותו הדבר. להפך. סמינריון הדרכה (כן! אין לי בעיה לקרוא לו ככה!) משנה ושאר הדברים משני. הדרכת בעוז, נכון?

ואני אוהבת לחפור על הנושא. תסתכלי כמה אנשים אומרים שאני צודקת...P=
אמאלה רחמנא ליצלן...--עזרא - ארכיון
כמו שלילי אמרה..יש אנשים שממש לא שמחים עם איפה ששמו אותם וקשה מאוד להתמודד עם המצב..וכן, לראות ת'מדריכות שמחות וחוגגות..כשהם עם חניכות שלהם זה כואב וקשה ועצוב...מאוד מאוד מאוד...ולמדריכות קשה גם..אבל אין להם קנאה וכן הדרכה זה כיף.. מאוד..גם הקטעים להיות בצוות הדרכה בסניף וכל הפעילויות למיניהם...עצוב...וקשה מאוד...וזה שאנשים מנסים קצת לעודד תצמם (לא שזה עוזר) אז אומרים שאנחנו (!!!) מורידים למדריכות תמוטיבציה?! אוי אוי אוי...
חרו!!עזרא - ארכיון
אני איתך בכל מילה!!!!

חח...נירא לי פעם ראשונה שאני מסכימה איתך על משו מתחילתו ועד סופו=]
צר לי לאכזבכם אבל...עזרא - ארכיון
אני רואה את חברות שלי (וגם אתם תראו את זה אצל חברות שלכם וגם לפני זה זה היה קיים) הן שחוקות כמו אני לא יודעת מה וכל היום בוכות לנו על זה...
יש לי חברות שמתות לעזוב בערך מקצת אחרי שהן נכנסו וזה גם אצל מדריכות שיש להן 5 חניות בעך וגם אצל כאלה עם 30 חניכות.
כש מדריכה נמצאת עם הקבוצה שלה, היא לא יכולה לעשות מה שבא לה, היא צריכה לחייך ולדבר יפה עם חניכות שלה ולשמוח ולהוות דוגמה ועוד מליון דבים שמבחוץ נראה לנו שטוב להן ושמח אבל הרבה מאוד פעמים זה בכלל לא ככה ושלא לדבר על בעיות שיש בין מד"שיות...
צר לי לאכזבך, אבל...עזרא - ארכיון
גם אני רואה מדריכות, וב"ה המצב לא כ"כ גרוע... אולי יש מדריכות שחוקות, אבל אני חושבת שהן סתם מיללות לפעמיים. לכל אחד מותר מידי פעם להתלונן. גם אם חסר מדש"ית זה לא אומר שמישהי מתה לעזוב את ההדרכה. גם אם קשה. זה שקשה לא אומר ששלא נהנים.
ואת לא צריכה להיות דוגמא?! להזכירך, עצם זה שאת עם חולצתנועה מחייב אותך לתת דוגמא!
ובאמת שלא נדבר על מה שקורה עם המדש"יות. זה לא ענייננו, וגם אם נראה לך כאילו אנחנו מכירות כל צד בסיפור והכל, א-ב-ל זה לא אומר שאנחנו ~באמת~ יודעות מה הולך שם.

בקיצור, את יכולה לטעון שאין לי שום נתונים ואני אומרת לפי מה שאני רואה, וזה נכון- אבל זה בדיוק מה שאת עושה=) (לא, זה שמספרים לך דברים לא הופך אותך לכל יודעת על מה שהולך בהדרכה...)
יונת אני איתך!!אני ממש מסכימה איתך!!עזרא - ארכיון
שיר,אם את לא באמת יודעת מה קורה שם זה לא יפה שאת סתם מדברת על זה..רוב המדריכות כן נהנות ורובם אפילו!!וגם אם לא, זה יכול לקרות!!וגם את שאת בהגשמה זה בכלל לא סותר את גם יכולה ליילל ולבכות ולהגיד שקשה ולא כיף לך זה בדיוק אותו דבר..
וזה שהם מדריכות לא הופך אותםעזרא - ארכיון
לדוג' בלעדית של כולם!!מותר להם גם קצת לא להנות!! הדרכה זה קשה!!!!
שיר-עזרא - ארכיון
יאללה- סתמי כבר!!! הבנו שאת משכנעת את עצמך שמדריכות כל היום מרגישות חרא ולא נהנינות- נכון, יש דברים קשים- אבל בת'כלס נהנים!!! אני לא אומרת שבהגשמה לא נהנים- אבל במקום לדבר כמו ילדה בוגרת על היתרונות של ההגשמה, את מברברת כל היום על החסרונות של ההדרכה, עד כמה המדריכות סובלות והמגשימות: "וואוו, איזה כיף להם, אין להם מחויבות להיות עם חיוך כל היום ולהתנהג בבגרות ובנורמליות, ובמקום זה עוד ההנהלה הארצית מצ'פרת אותם ונותנת להם שיט בירקון בממחיר מוזל!!!"
מכל התגובות שלך רק רואים עד כמה את לא מאמינה ממה שאת אומרת, ורק מתמקדת בדברים הלא חשובים!!! אז קיצר- אני לא בטוחה שאת ממש מעודדת...

(סליחה שכתבתי בעצבים- פרקתי הכל.., עיצבנת אותי...)
דבר ראשון-עזרא - ארכיון
תרגעי, אצלנו בפורום נהוג שלא להתבטא ככה. אני לא יודעת מי את ומאיפה נחתת כי לא כתבת בפרטים אישיים אבל כדאי שתזדהי (או שאת מתביישת במה שאת כותבת).
דבר שני- אני לא אתווכח על זה כי כל אחת רואה את זה מנקודת המבט שלה וממקורות המידע שלה ומכיוון שכרגע עיקר המדריכות זה מהתחיה ובמקרה זה חברות שלי אז...ויונת נראה לי שאני קצת יותר מעודכנת ממך על מה שקורה בסניף שלי וגם קצת יותר מאלה מדביר, ואני רוצה לראות מה אתן תגידו (אלה מדביר) שנה הבאה כשזה יהיה החברות שלכן, ולמי שאמרה- ניסיתי להראות שהדרכה זה קשה ולא להיפך וזה לא אומר שהגשמה זה חפיף ואין שום קושי (אתן יכולות לשאול את רחלי רוקח...) וצבצב- דומני שלא הוזכר פה כמעט מה היה ואל תתפסי אותי על המילה וזה נועד אגב כדי להראות שיש תמורה בעד הטרחה.
נ.ב. להזכירך, מי התחיל עם השאלה והחפירה המטומטמת הזאת?
צר לי לומר אבל הדיון פה ממש חסר תכלית ומי שננס לפה ולא מזדהה, לפחות שלא יפתח כאלה אשכולות מפגרים... מה המטרה של השאלה הזאת? להגיע למסקנה שהגשמה יותר טוב ולהתנחם או להגיע למסקנה שהדרכה זה יותר טוב ולהתבאס...? את יודעת, לפעמים צריך לרדת רמה כדי להסביר לשני ברמה שלו כמה זה תת רמה...
שכחתי להוסיף-עזרא - ארכיון
לא אמרתי שהמגשימות לא צריכות להתנהג כראוי וכ"ו, כוונתי הייתה שלא תמיד מה שאנחנו רואים זו באמת המציאות על פני השטח
נ.ב. סליחה על המשפט האחרון, הוא באמת לא היה במקום וזה נפלט בטעות אחרי שליטה עצמית ממושכת שלא לכתוב עוד כמה דברים כי בכל זאת אני מכבדת גם את מי שאני לא מסכימה עם דעתו...
(ואני ממש מקווה שזו תהיה התגובה האחרונה שלי בדיון הזה שהבעתי מה דעתי עליו ולהמשיך להתווכח על זה יהיה חוסר בגרות והתברברות כהגדרת צבצב...)
מקור מידע? תעשי לי טובה...עזרא - ארכיון
את לא יודעת את כל התמונה השלמה. וגם אם 2 מדריכות באות ומספרות אותו הדבר זה לא אומר כלום. את יודעת מה, גם לא 3. ואני בספק אם יש לך את הנתונים על כל המדריכות מהתחיה. או מהאולפנא או אפילו אלה מהשכבה שלך. האם המרכזת שתפה אותך? הצוות? את נכנסת לכל הישיבות ומכירה את כל הצדדים? (וכשאני אומרת את זה, אני מתכוונת ללשמוע את כל הצדדים).
וגם אם את צודקת, וזה מה שקורה בכפ"ג, זה גם מה שקורה בהד"ג? אלעד? ע"ג? ת"א? רעננה? רמות? רחובות וכו'.
יונת, קרעת אותי!! שיר, כנסיעזרא - ארכיון
נכון!! הדרכה זה קשה, זה מחויבות, זה אישיות לדוגמא, זה השקעה! קיבלתי.

נו, ואז??

פשוט בהגשמה אין שום קשיים ואף אחת לא עוזבת.

אני ממש לא רוצה ליאש כאן אנשים אבל סתכלי על המציאות בשטח-איפה עוזבות יותר? בהדרכה או בהגשמה??

אני רק רוצה להזכיר שאצלנו נכנסו 17 להגשמה ו 16 להדרכה-משו כזה.

רוצה להיזכר מה נשאר?

5 מגשימות ו-15 מדריכות.

"יש לי חברות שמתות לעזוב"-אם מישהי מתבכיינת זה אומר שהיא באמת רוצה לעזוב? טוב נו..

את נחיתית יותר מדביר!! בחיאת!!

וכל זה לפני שהרצאתי על חשיבות ההדרכה..

להזמנת שיחות צלצלו 050-8684661 (לא בשבת)

שיר, סורי אם זה היה עצבני אבל מה שנכון..
מה? איפה קרעתי אותך?Ooעזרא - ארכיון
אפרת, זה לא קשור בכלל לנחיתיות.עזרא - ארכיון
הדיון על מי עוזב יותר או פחות ואיפה ממש מטומטם.

צבצב- קודם כל, אני אלא מבינה מאיפה החלטת ששיר לא מאמינה במה שהיא אומרת?? אם את מאמינה במה שאת אומרת, בבקשה תזדהי. קחי אחריות ותעמדי מאחורי הדברים שאת אומרת. ביקורת לא הורגת.

הדיון פה הדרדר למחוזות שלא רצינו להגיע אליהם. אני חושבת שהתגובות הראשונות הבהירו בצורה מצויינת את דעתם על השאלה וגם מה התשובה שלהן לשאלה + נימוקים.
אני חושבת שאת ממש הגזמת בקשר למוטיבציה. אני מש אשמח לקבל דוגמאות על מדריכים שכשהם שמעו וואו!!!! הגשמה!!! כבוד!!! פשוט נהרס להם המצברוח והמטויבציה ירדה והם רצו להתאבד. נראה לי די הגזמת.

מוריה- הדיון מיצה את טעמו הטוב. אנא תנעלי (אחרי שצבצב תגיב) . אם עוד מגיבות אז גם לפני...
מממ. אני לא חושבת שצריך לסגור את השרשורעזרא - ארכיון
מוריה, בבקשה אל תסגרי. נכון שצריך למחוק פה כמה תגובות, אבל לדעתי לא צריך לנעול. בחיאת, טוב שהנושא עלה סוף סוף. נמאס לי מהשאלות הטיפשיות והמציקות האלה, ולכן אני בעד להתמודד איתן מאשר לנעול... (א"א לדעת אם יבואו עוד שאלות/דעות. פשוט צריך לשים לב שהשרשור לא יורד לפסים אישיים.)

חוץ מזה, כולם מסכימים איתי (חוץ משיר, אבל היא לא נחשבת כי היא ירמוח ים)P=.
צר לי לעשות את זה אבל-עזרא - ארכיון
אני לא אגיב משום "הנעלבים ואינם עולבים.." ובדר"כ אני לא מחזיקה ת'אף למעלה.
הדיון התדרדר לרמה של גנון אז בלי נדר אני לא אגיב פה יותר כיכבר הבעתי את דעתי ומי שלא הבין את כוונתי יכול לפנות אלי אישית.
וואי שיר- הצלחת להתחמק יפה..עזרא - ארכיון
אפרת- מסכימה איתך עם כל מילה!!!
צבצב- אכפת לך להזדהות???!!!עזרא - ארכיון
מי את????
אה- לדעתי גם הדרכה וגם הגשמה חשוב... השאלה היא מה עושים!!!
אם יש הגשמה גרועה שלא פועלת ולעומתה צוות מעולה בהדרכה שכל החניכים באים לסניף ולפעילויות, וגם פועלים חו"מ בהתנדבויות- אז ברור שההדרכה יותר שווה!
אבל צוות גרוע שלא עושה כלום לעומת הגשמה תותחית וקבועה, אז עדיף ההגשמה...
ואם שניהם טובים- הכי טוב... זה מה שחשוב ומה שצריך להיות!!!
צבצב-עזרא - ארכיון
זה לא עניין של התחמקות, אמרתי שמי שלא הבין את כוונתי יכול לפנות אלי באופן אישי פשוט הדיון באמת מיצה את עצמו כבר מזמן והדיון מטומטם כרגע כי כל אחד מנסה להסביר את כוונת השני ולכן למי שיש בעיה מוזמן לפנות אלי באופן אישי כפי שאמרתי קודם.
ואגב, אני עדיין חושבת שכדאי שתזדהי, באופן אישי אני לא אוהבת לדבר עם מישהו חסר זהות...
שיר וצבצב, בבקשה לא לריב ע,ג הפורום:/עזרא - ארכיון
אם צבצב תזדהה- יהיה קל יותרעזרא - ארכיון
ואולי הן לא יריבו...
אנשים צריכים לעמוד מאחורי מה שהם כותבים!!!
מוריה, למה שמת על זה עוגן?!עזרא - ארכיון
מוריה, זה בהחלט לא צריך להיות בעוגן.עזרא - ארכיון
צבצב, כבר הבנו שאת פשוט מגשימה מתוסכלת. אנא תסיימי בקשה את הדיון. לנו לא נעים לדבר אל he-who-must-not-be-named . בנוסף, נראלי להתווכח על כוונות של מי שהגיב זו פשוט סטיה מהדיון. את הדעות שלנו בנוגע לזה כבר הבענו למעלה את מוזמנת לקרוא שוב. יומטוב.
הדרכה יותר טוב..עזרא - ארכיון
לא נכון. הגשמה.עזרא - ארכיון
רוצה לפתוח את זה מחדש, יופטוט?עזרא - ארכיון
חו"מ, את בהגשמה...P= תתחילי לנסות להעריך...
סגרנו, זה הזמן לנעול.עזרא - ארכיון
ההמשך מתבקש להתקיים בשיחה אישית..!עזרא - ארכיוןאחרונה
פורום הגשמה מטרתו ל....?מקפיצים נטושים

להגשים את החלומות שלכם? לגרום לירידת גשם? לעזור לאנשים להיות שקועים בגשם?

למה כל הפורומים הישנים האלה לא ברורים?

כדורי הרגעה בדבשצדיק יסוד עלום
בכל גן עדן יש נחשצדיק יסוד עלום
הפרומתאוס של מחיאות הכפייםצדיק יסוד עלום

השתלטתי זמנית על פורום זהצדיק יסוד עלום

@אחו

מה דעתך?

יעני זה פורום שעוסק באמונת ההגשמה?אחו
לא יודעצדיק יסוד עלום

נטוש ורציתי לנכס לעצמי שולחן קבוע בבית הקפה

שמעת את הקטע? מכיר את האמן המשובח?

שמעתי איני מכיראחואחרונה
התנצלות לבעלים הקודמתצדיק יסוד עלום
אני מניח רגליים על השולחןצדיק יסוד עלום
וכוס קפה/תה/ וויסקי ביד….פ.א.
בא לי מרקצדיק יסוד עלוםאחרונה
השגחה פרטיתצדיק יסוד עלום

חיפשתי את הספר הזה שלא קראתי מכיתה י"א וחיפשתי סצנה מסויימת ומקומית, כמו שלרוב תופס את תשומת לבי בספרים שאני קורא

פתחתי *בדיוק* בעמוד הנכון

מה זה הכאבים האלהמשיח נאו בפומ!
איך אני אמורה להתמודד עם זהמשיח נאו בפומ!
ואו, חודשיים וחצי. כל הכבוד לימשיח נאו בפומ!אחרונה
אני מפחדתמשיח נאו בפומ!

אולי יעניין אותך