ליאב מילה אחת והיא... לאאא!!!!!!!!!!!!!!!11 נ.ב זה בגלל שזה שיר ממש מזעזע... ד"א עם אתה רוצה שיר טוב לבנים שהוא בעברית אתה תמיד יכול לקחת את "אפס" של בן ארצי... עם אתה לא מכיר את השיר הפזמון שלו הולך ככה: אני אפס, אני אפס
אני רק צריכה תמונות של קבוצת אורות (הבנות והבנים - לא ביחד!!) מי שיכול לשלוח לי תמונות מוזמן.. ועם כבר מדברים על תמונות ליאבוש.. מה עם התמונות של הפעולה?!?!
חיים זה באמת אחלה סרט אבל עדיין יש מקום לשיפור, (גם בנושא של ההבדל בין בנים לבנות המבין יבין.), וגם בנושא של יותר אפקטים ושירים וכו' אבל בתור התחלה זה ממש סבבה אז אם תרצה להכין עוד פעם סרט תנסה להשתמש בתוכנה יותר טובה ועם יותר אפקטים. אבל באמת כל הכבוד עך היוזמה!
אני לא מעוצבן ןאני דווקא מאוד מפרגן לגבי הסרט ואני גם אמרתי את זה לחיים, אבל אני אמרתי למרות שהוא מושקע אפשר עוד להוסיף, אבל לא אמרתי שהוא לא טוב אלא הוא ממש אחלה אבל אפשר עוד קצת, ולגבי התמונה שלי למי שלא הבין אני צחקתי. ואם אני מוציא למישהו את החשק אני ממש מצטער...
ברור שאפשר להוסיף ולפי דעתי כולם יודעים את זהעזרא - ארכיון
שיעשה חצי ממה שעשיתי ואז ידבר, וזו לא כי פשוט כמעט ואי אפשר לעשות יותר, בסרט הבא יהיו גם סרטונים נעים ותמונות ואז זה יהיה אדיר אבל תצטרכו להתאזר בסבלנות. ולבנתיים תפרגנו עבדתי על זה קשה (בטח אם התזמון לשיר, לאלה שלא שמו לב אז שיראו שוב). וזה גם היה רעיון שלי אישי לעשות את זה ולא של מדריך מסויים או משהו אחר. אז תלמדו לפרגן קצת לא יקרה לכם כלום. תודה רבה לכל מי ששבח את הסרט זה באמת עושה לי רצון לעשות עוד אחד ובעז"ה בקרוב אני אעלה עוד אחד.
אתה צודק - הייתי אמורה להגיד את זה במסר אישיעזרא - ארכיון
זאת בדיחה פרטית, אני ואליה ספרנו כמה אמהות יש לי והגענו ל-7 : -האם בית שלי - 4 אמהות -עוד אחת שאני לא אפרט את שמה מסיבות אידיאולגיות כאלו ואחרות -והכי חשוב : האמא הביולוגית שלי
יפה מאד שכוייח על ההשקעה(כן פתחתי משתמש סוף סוף)עזרא - ארכיון