סקר ל"מגשימים במר"צ" מספר 16!עזרא - ארכיון

בס"ד

והפעם:

באיזו תדירות הרכזת צריכה להיות בפעילות הקבועה של ההגשמה?

א.בכלל לא, או רק באירועי שיא.

ב. בערך פעם בחודש

ג.פעם בשבועיים בערך.

ג. כל פעילות.

תשובות/טיפים/תשובות לראיון/פעילויות להמלצת השף/הארות/הערות וכו' אפשר לשלוח לנו גם לאימייל:.e.meretz@gmail.com 

חיזקו חברים!

ורד ויונת, עורכות מגשימים במר"צ.

זכיתי לכתוב תגובה ראשונה =)עזרא - ארכיון
נראלי ב' או ג' נוטה לג'. אבל גם אם הרכזת תהיה, היא פשוט תשב בצד ותשליט את חיתתה על הילדים.היא לא אמורה לפעול במקום המגשימות.
כמובן שצריך להתאים לכל הגשמה, לדוג': הגשמה שעוסקת בביקור קשישים בבי"ח לא זקוקה לרכזת שתבוא בכל פעם (אלא אם כן היא מאוד מעוניינת בכך).
בנוסף, זה גם תלוי עד כמה הרכזת מעודכנת במה שעושים למרות שלא הייתה בפעילות. אם גם אין ישבצ"ים קבועים ותכופים אז מנהסתם רמת המודעות יורדת ובמקרה כזה כדאי שהתדירות בה היא תבוא תעלה.
איזה כבוד לענות ראשונה!!!עזרא - ארכיון
לדעתי הרכזת צכה להיות כמה שהיא יכולה, אבל לפחות פעם בחודש.

זה חשוב שהיא תהיה מעודכנת ותכיר את המצב והחניכים <או איך שלא קוראים לזה בהגשמה..)(יות אומרת המוגשמים.. טוב, נו..)

חזקו חברים לתרה ועבודה ולבנין אריאל אמן!!
יש שני ג'! תקנו...=)עזרא - ארכיון
ג'-פעם בשבועיים בערך....עזרא - ארכיון
אבל ממש תלוי מה הפעילות, ומה הקרבה של הרכזת לסניף...
פעם בשבועיים...עזרא - ארכיון
אממ.. לדעתי זה תלוי הגשמה-עזרא - ארכיון
אני לא יודעת לתת תשובה מוחלטת, יש הגשמות שאין צורך שהרכזת תהיה (אחרי הכל ההגשמה היא של המגשימים והרכזים רק מכוונים ומאירים את הדרך...)ויש הגשמות שלתקופות מסויימות צריך שהרכז/ת יהיה/תהיה באופן קבוע, ושוב רק לתקופה מסויימת..
אני נוטה ל-ב' או ל-ג'..

דרך אגב, השאלה צריכה להיות באיזו תדירות הרכז/ת צריך/כה להיות בפעילות של ההגשמה..
אשרינו ששורותינו הורחבו!

נ.ב. אני היחידה שלא מקבלת עלון?!
בהחלט תלוי הגשמה,עזרא - ארכיון
אבל פעם בשבועיים נראה לי סביר.........
את כנראה היחידה...=)עזרא - ארכיון
מצד שני, אני קיבלתי את עלון14 אתמול ואת עלון 15 היום...=)
חחח היה כיף לחלקXDעזרא - ארכיון
ועטרת, כנראה גם בדואר יודעים שאת בוגדת עלובת נפש, אז...=)
אגב סתם הערה..עזרא - ארכיון
יש במחוז חמישה הגשמות של בנים..
תתחילו בבקשה קצת להיחס אליהם בעיתון הגשמה..
אם היו לי פלאפונים של מגשימים (אהמ אהמ)עזרא - ארכיון
היו רואים התייחסות לבנים. שים לב שאני עדיין לוקחת בעיקר מהתחיה (אבל זה בעיקר כי דביר עוד לא התחילו, אז איך הם ישלחו לי פעולות שעוד לא עשו?...)

בכ"מ, צודק. בקרוב אני אקח את הפלא' של כל הרכזים כדי שיארגנו לי את הפלא' של המגשימים ואז יהיה לי יותר קל לארגן דברים גם מהגשמות של בנים (מהרגע שיתחילו דביר לפעול, הם די יככבו, ולו רק כי התחיה לא מוכנות לתת לי חומר...)
ואגב- הערה לכולם.עזרא - ארכיון
אם העלון לא מגיע, אל תפנו אלי. זה לא יעזור לכם. מה שכן יעזור, זה לפנות לענתלוי (וגם זה לא בטוח יעזור). היא בדר"כ אחראית על ההפצה, אנשים.

ועטרת- החתימה שלך השתנתה, יא בוגדת עלובת נפש וירמוח ים שכמוך! לא נשכח ולא נסלח!
ואגב, את חייבת לי שוקולד.
אני היחידה שמתלבטת בין א' לב'?עזרא - ארכיון
ד' (כלומר הג' השניP=) בטוח לא. אחרי שנה שהרכזת הייתה איתי שנה שלמה, אני יכולה להגיד שזה גרוע. וזה לא שעטרת (הבוגדת!) לא הייתה טובה. היא הייתה בין הרכזות היותר מעולות (אם כי יש בה גם חסרונות מסויימים, כגון היותה בוגדת נאלחת), אבל עכשיו, כשאני אמורה לפעול לגמרי לבד אני מתה מפחד. אני ממש לא יודעת מה ואיך והכל, כי כל הזמן הייתה לידי רכזת. ועכשיו, לא רק שהרכזת שלי לא תהייה (למרות שאין לי ממש כזאת...), אני פועלת לגמרי לבד.
אם הייתי שנה שעברה פועלת גם בלי רכזת, זה היה בשבילי כרגע הרבה יותר טוב, ואני מאמינה שגם לכל הגשמה אחרת.
יונת יקירתי...עזרא - ארכיון
בהזדמנות.. וכשאני לא שוחה בעבודות..

חוצמזה, לכל מי שתהה.. יונת לא ב-א-מ-ת שונאת, מתעבת ונגעלת ממני.. היא מתגעגעת...
נכון?!

שתהיה לכם שבת שלום!
ההתלבטות שלי גם בין א' ל ב'עזרא - ארכיון
זה ממש תלוי בצורך של ההגשמה לדוג' אצלנו הילדים התייחסו אל תמר כאל מנהלת וכשהיא באה פעם בכמה זמן הייתה את הרתיעה ממנה והיא הייתה סמכותית ועזר למשמעת אצל הילדים ואם היא הייתה באה פעם פעם בחודש זה היה נאבד.
תכלס, עדיף שהרכזת תהיה בשטח כמה שפחות, היא אמורה לכוון אותנו מלמעלה וכי שתצליח לבוא מידי פעם לראות מה קורה וכשיש בעיה חמורה או משו אבל את העבודה בשטח אנחנו צריכים לעשות
אין לי רכזת אז אני לא בטוחה אבל נירא לי הג' הראשוןעזרא - ארכיון
~~~~אפשר להוריד מהעוגן. א"א לענות יותר~~~~עזרא - ארכיון
נראלי ב'..עזרא - ארכיון
ועוד תובנה, אם אפשר...עזרא - ארכיון
לדעתי, זה לא משנה בכלל (כל עוד היא לא נמצאת ~כל~ פעילות) כמה פעמים הרכזת נמצאת בהגשמה. כי הרכזת נמצאת שם כדי לדעת איך הולך בשטח, אבל אם היא לא תשקיע ויהיה לה אכפת, ואם היא לא תדבר עם הבנות על מה דעתן מה שהולך וכו', אז זה לא משנה כמה פעמים הרכזת תהיה... אם לרכזת אכפת- גם אם היא תהיה רק באירועי שיא או פעם ב4 חודשים היא תדע מה קורה עם המגשימות שלה ואיך ההגשמה פועלת. אם לא- לא משנה אם היא תבוא גם פעם בחודשיים או חודש. אז היא תוכל להגיד איך הייתה פעילות מקרית אחת מתוך 4, אז מה? אולי אפילו היא תוכל להצביע על טעויות מתמשכות אחרי כמה פעמים, אבל זה לא מה שיגרום להכיר את ההגשמה יותר טוב...
לפי דעתי בכל פעילות...עזרא - ארכיון
או לפחות זה חיוני בהגשמה שלנו...
דרך אגב... יונת... אני אעשה את עצמי כאילו שלא ידעתי שהתחלת תהגשמה ולא סיפרת לי על זה ואני אחכה לעידכון...
ג...עזרא - ארכיוןאחרונה
פורום הגשמה מטרתו ל....?מקפיצים נטושים

להגשים את החלומות שלכם? לגרום לירידת גשם? לעזור לאנשים להיות שקועים בגשם?

למה כל הפורומים הישנים האלה לא ברורים?

כדורי הרגעה בדבשצדיק יסוד עלום
בכל גן עדן יש נחשצדיק יסוד עלום
הפרומתאוס של מחיאות הכפייםצדיק יסוד עלום

השתלטתי זמנית על פורום זהצדיק יסוד עלום

@אחו

מה דעתך?

יעני זה פורום שעוסק באמונת ההגשמה?אחו
לא יודעצדיק יסוד עלום

נטוש ורציתי לנכס לעצמי שולחן קבוע בבית הקפה

שמעת את הקטע? מכיר את האמן המשובח?

שמעתי איני מכיראחואחרונה
התנצלות לבעלים הקודמתצדיק יסוד עלום
אני מניח רגליים על השולחןצדיק יסוד עלום
וכוס קפה/תה/ וויסקי ביד….פ.א.
בא לי מרקצדיק יסוד עלוםאחרונה
השגחה פרטיתצדיק יסוד עלום

חיפשתי את הספר הזה שלא קראתי מכיתה י"א וחיפשתי סצנה מסויימת ומקומית, כמו שלרוב תופס את תשומת לבי בספרים שאני קורא

פתחתי *בדיוק* בעמוד הנכון

מה זה הכאבים האלהמשיח נאו בפומ!
איך אני אמורה להתמודד עם זהמשיח נאו בפומ!
ואו, חודשיים וחצי. כל הכבוד לימשיח נאו בפומ!אחרונה
אני מפחדתמשיח נאו בפומ!

אולי יעניין אותך