הופיע בפורום הארצי,קטע באמת מדהים!שווה קריאה;)עזרא - ארכיון

האיש הזה הוא אחי/ יאיר לפיד

האיש ההוא- שאני שונא, העומד בהפגנות עם השלט "מוות לערבים", הוא בעצם אותו האיש שאני אוהב- המגיש מימיה לשבוי, מפני שגם הוא בן אדם.

והאיש ההוא, שאני שונא, שצובע את שמו על פסל בוינה, הוא בעצם אותו האיש שאני אוהב, שמלווה לי חמישים שקל באתונה רק בגלל שאני ישראלי.

והאיש ההוא שאני שונא, שבשם ערכים דתיים שאפילו הוא לא מבין, תובע זכות היסטורית על הפרת והחידקל, הוא בעצם אותו האיש שאני אוהב, שעומד לידי ביו"כ ומראה לי בסבלנות אין קץ את הקטעים הנכונים.

והאיש ההוא שאני שונא שחושב ש"שלום עכשיו" הם בוגדים, והמערך הוא דפוק, הוא בעצם אותו האיש שאני אוהב- שנותן לי את הסיגריה האחרונה שלו בעמדת השמירה בתוך הקור של לילה לבנוני נוסף.

והאיש ההוא שאני שונא- שדוחף אותי בתור לאוטובוס וזיעתו נדבקת אלי, הוא בעצם אותו האיש שאני אוהב, שמבזבז יום שלם כדי להחזיר הביתה את ילדם של השכנים שאיבד את דרכו.

והאיש ההוא שאני שונא, שנכנס למסעדה האהובה עלי והורס לי את הערב בקולניות המעצבנת שלו, הוא אותו האיש שאני אוהב, שעבד כל היום במפעל ייצור, והתרגל לצעוק כדי שהרעש של המכונה לא יפריע לו.

והאיש ההוא שאני שונא, שקורא לי "אחי" למרות שהוא לא, הוא בעצם אותו האיש שאני אוהב שאם ארצה או לא ארצה הוא אחי! כי זה מה שיש, ואתה חלק ממשהו ומעבר לכל ההבדלים והצעקות והעניינים, המשהו הזה לא נורא כל כך, ואם תרצה או לא תרצה, המשהו הזה הוא גם אתה!

רעות שכוייח..עזרא - ארכיון
נעמה...עזרא - ארכיון
הכל בזכותי...=]
אני משפיעה עליה לטובה בזמן התפילה..=][=
ואני משפיעה עליה כל הזמןעזרא - ארכיון
פשש.. יש קצת שכל בתוך הראש עם הג'ל=]עזרא - ארכיון
המשך=>עזרא - ארכיון
והאיש ההוא שאני שונא, שבעד ההתנתקות ואח שלו יסמני"ק, הוא בעצם אותו האיש שאני אוהב, שאומר לי בוקר טוב כשאני הולך לתפילה ושואל איך לא קר לי.

והאיש ההוא שאני שונא, שבעד זכויות ומשפחות של חד-מיניים, הוא אותו האיש שאני כל-כך אוהב, שמלמד את הילדים שלי מתמטיקה במסירות אין קץ.

והאיש ההוא שאני שונא- מסביר לי שהבעיה היא בעצם בנו- שאנחנו שונאים...
לא הבנתי..הילה תסבירי לי..!עזרא - ארכיון
הגביע למי מגיע???
ל-נ-ח-ל-י-א-ל!!
מי שלא מנחליאל הוא סתם קווווףףף!!
(ואני מניחה שבגלל שאפרת ומוריה המדהימות,לא נכנסות לפה)
אז אאאאאאתתתתתתתת\הההההה קקקקקקוווווףףףף!!
נחליאל אימפריה!!
ונטעים,עיינות,נירים,נתיבות,העולים,אורות,דביר,התחיה,כיסופים,עמיח"י,שהם,אחיעד,שחר,הראל,נעם,יובל וכו' וכו'...זוהמה,זוהמה,זוהמה!!!!
את רצינית..?עזרא - ארכיון
טוב, אני אסביר לך כבר בהזדמנות. <תזכירי לי>
הודעות אישיות לא אמרות להופיע בפורוםעזרא - ארכיון
שימו לב לכלל ג'
אוי אז מה קרה.. אז היא כתבה לה..עזרא - ארכיון
קטע יפה=)עזרא - ארכיוןאחרונה
פורום פורום שעל הקיר -מקפיצים נטושים

מי הכי הכי אממממ חופר בעיר?

אנונימי (פותח)
אנונימי (פותח)
אנונימי (פותח)
אנונימי (פותח)אחרונה
..אמיצה
ואני חייבת לעוף מפה. לסגור את הכל ולצאת. לזרוק הכל. גם את זה. ככה אני יוכל להתנקות ולדעת ששום דבר לא עומד לי מאוחרי הראש.
..אמיצה
רק רחמים. רק רחמים צריך.
זה גורם לי לחפור בור באדמה ולהישאר שם, ולהבין ששם מקומי, ושם אשאר. ואני יודעת שזה לא נכון. היום הבנתי כמה אני צריכה לעבוד על עצמי. ועל המידות. ועל המעשים ועל ה"חוסר מחשבה" שנכנס בי לאחרונה ובמיוחד בשנה האחרונה. כמה מזויפת נהייתי. כמה רעל נכנס לי לנשמה. כמה אוויר מסריח אני נושמת, כי אני תמיד לא נמצאת במקום הנכון, ןבזמן הנכון. ואז מגיע המצב שאני נדפקת, ובדרכ כל מי שמסביבי נדפק גם הוא. ועד כדי כך שאני מדברת עם אנשים, הם שוכחים ממני. אני חושבת שאני פשוט לא בנאדם הכי נחמד בעולם. לא הכי מאיר בעולם. (רק היא חושבת ככה. כנראה היא לא מכירה אותי. בכלל). וראיתי אותם והבנתי שאלה אנשים טובים ככ. וסביבה כזו אני צריכה. אנשים כאלה. חיים, כאלה. עם משמעות. עם - תודה להשם יתברך. עם עבודת השם. עם מטרה. (אני חייבת חייבת ללכת לשם. רק טוב זה יעשה לי. רק טוב. השם יעזור לי. נכון ? )
..אמיצהאחרונה
מבולגן לי. למה הגעתי בכלל?
אוף אוף. אני עייפה. ורגשות אשם. הרבה.
ובלאגן במדינה
מתי יגמר כבר ומשיח פשוט יגיע
..אמיצה
כן. זה לא ייגמר בזמן הקרוב. כל פעם אני סולחת. כל פעם.
למה אני עושה את זה? אלוקים רק יודע.
רק אני מקווה שאלוקים סולח לי, גם

אולי יעניין אותך