אני באמת באמת מסכימה איתך;)
אבל תיראי,יש אנשים שהרצון שלהם להדריך זה כי זה להדריך,והעיקרון שלהם זה בכלל לא התרומה לעמ"י וכלום!!רק עצם המחשבה,ה-ד-ר-כ-ה...!!!
ופה הבעיה!!וכן,מי שהרצון שלו זה רק להדריך כי קוראים לזה הדרכה,אז סליחה שאני אומרת,לא מגיעה לו את זה...
כי גם הגשמה זה דבר מאוד חשוב,וגם הדרכה זה משו מאוד חשוב,השאלה היא רק למה אתה רוצה כל דבר...
אני אישית,ביקשתי הגשמה,עדיפותץ ראשונה,וכן היה לי קשה עם זה!!ואני מודה,אפילו התחרטתי עלזה,וכן,אני עדין לא שלמה עם עצמי בכלל,ואני כועסת עלי....
אבל בלי להתגאות,הרצון שלי היה באמת באמת לבוא ולתת את עצמי במקום שאני הכי יכולה...הרגשתי בתוך תוכי שהגשמה זה יותר חשוב!!אבל אנלא בטוחה עם רציתי אתזה...כאילו לא חשבתי פעמיים פשוט אמרתי וזהו!!!
אני יודעת עכשיו,שזה מה שיש לי!!ואני הולכת עם זה עד הסוף,וחולמת רחוק מאוד!!אתלא רוצה לדעת אפילו מה..;)
ועוד משו,מי שהולכת להדריך בבני עקיבא,מצד אחד אני חושבת כאילו יאלה החיים שלך היה עזרא תמיד נתת מעצמך מטעם עזרא וכו'..וזהו,משהו לא מוצא חן בעינייך,אז את הולכת?!כי לא הכניסו אותך להדרכה?!
ומצד שני,אני לא יודעת מה כל השיכולים של האנשים ללכת להדריך בבני עקיבא,אבל אם הם באמת הולכים במטרה ישרה של ל-ת-ר-ו-ם!!והם מוצאים את עצמם שם!!אז אני בעד!!ובאמת זה ראוי להערכה!!(לדעתי)
טוב...מזה חפרתי....לאנורא..=]
שבת שלום ושל שמחה אמיתית לכוווולם!