שקרנים, נמאסתם!!!!אנונימי (פותח)

לשאלת רבים:

סניף אריאל פג"ז, לא נסגר. אני יודע שעזרא השקרנים הפיצו את זה, אבל לא, הסניף לא נסגר.

דבר ;ראשון תנשום עמוק.תפוזה 1
הם באמת מתנהגים בצורה ממש מגעילה!!!אש מאנשים קרים.
חצופים...
ואו.. ווא... תרגעו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11אנונימי (פותח)
מה נסגר, אם יש אנשים שאתם לא מסכימות איתם בדעות זה לא אומר שאת צריכה לשנוא אותם!!! (ומוריה-- תגידי את יודעת מה זה להגיד ימח שמם?? זו תנועה שעוזרת לאלפי ילדים, ואני לא חושבת [מסתבר] שאת מכירה את התנועה כ"כ ואריאל היא לא(!!!!!!!!!!!!!!!!!) תנועה יותר טובה!!!

לכל איש יש את הדעה שלו- בגלל כזה דבר נחרב בית המקדש!!
מה זה השנאת חינם הזאת, החוסר פירגון, הזלזול, המלחמה הזאת- וכן- מלחמת אחים!!!
אתם מבינות מה אתם עושות?!??!?!

נקודה למחשבה!!
הבעייה היא לא עם עזרא.ישי ויזנר
הבעיה היא עם איך שהם מתנהגים.
הם מנסים לקחת את החניכים בדרכים מלוכלכות, וד"ל.
^מצטרפת לכל מילה.ליטללל
[זה היה לחמשושית]ליטללל
לכן אמרתי שהם מתנהגים בדרכים ממש מגעילות.אש מאנשים קרים.
זה לא הולך ככה. ועזרא הם לא פג"ז!אש מאנשים קרים.
לדעתי אתם מוציאים את הכוחותפלפלתי
במקום הכי לא מתאים.
כי אין טעם בכלל לריב, מטרת שתי התנועות היא להוסיף טוב בעולם, לחנך לטוב ואמת. זה לא חשוב מי עושה את זה - העיקר שיעשה.
כשאתם רבים- אתם הופכים את התנועה למשהו קטנטן חסר משמעות גדולה שכל שאיפתו היא להגדיל את מספר החניכים שלו שם.
וזה טפשי, וזה לא חינוכי וזה חסר תועלת.
לדעתי.

אני יודעת שאתם מתכוונים לטוב, אבל גם עזרא הם דתיים, יש בהם גם תורניים, ולא רק הצדיקים הגדולים של תנועת אריאל יבואו להציל את העולם ממגרעותיו.
תנו גם להם אפשרות, או לפחות אם אתם צודקים- לפחות אל תרדו לרמה שלהם כרגע.
תעלו, תתאמצו, וכולם אתכם ואחריכם.

בהצלחה!
מה זה ד"ל?תפוזה 1
בס"ד

ולמה הם החליטו לפתוח שם סניף עזרא??
ד"ל- די לחכימארעות =)
אה, קיצור של "די לחכימא ברמיזא"?פלספנית
הסניף עזרא בפסגת זאב פשוט לא שייך,ליאור ברוכים
3 סיניפים דתיים במרחק 15 דק' הליכה ושתיים מהם מתאימים בדיוק לאותם משפחות
רק זה?? ליאור אתה לא מעודכן..פגזניקית גאה!
יש בפסגת זאב:
אריאל
בני"ע
הנוער העובד והלומד
בתיה
הצופים הדתי [נראליי]
הצופים החילוני..

מספיק, לא?!?!
מה עכשיו תקוע עזרא באמצע החיים..
ולוכפת לי שיפתחו אבל הם עברו כל גבול..
הקומונרית שלהם באה לביצפר נועם ואמרה למנהלת שהיא רוצה להודיע לתלמידות על 'עזרא' בפסגת זאב.. והמנהלת אמרה לה שהיא לא מרשה כי הם מחנכים את הבנות ללכת לתנועת 'אריאל'..
אז מה הם עשו??
עמדו מחוץ לשער וכל מי שיצאה הם חילקו לה פלייאר על עזרא.. והסבירו לה כמה זה חשווב לעבור וזהה..
אנשיםם!! עד איפה הגענו??

ישלי שאלה למשה, ישי,שיר ולכל שאר האנשים שפה שקשורים לסניף פג"ז בנים..
שמעתי משכן שלי שאמר שהמדריכים עצמם אמרו לחניכים לבוא לעבור לתנועת 'עזרא' ועל מדריכים מהסניף שלכם שעברו לעזרא..
בבקשה תגידו לי שזה לא נכון..
לא עד כדי כך הידרדרנו...

בתקווהה..
זה מוגזם.דינמית
יש לקומונרית זכות לעמוד מחוץ לבית ספר ולדבר עם הילדים. עד כמה שזה נראה חוצפה, אין שום דבר אסור בזה.
אם הם מפיצים שקרים זה באמת לא בסדר אבל אל תפתרו את זה ככה, לפרסם את זה בצורה כזאת?. לכו לאחראים שם ותדברו איתם ברצינות על איך שהם מנסים להשיג חניכים (למשל תקבעו שיחה עם הקומונרית שלהם). ואם זה לא ילך תבקשו מיוסי ורדי לכתוב מכתב למזכ"ל שלהם שבו הוא מגנה את צורת גיוס החניכים. תנסו לצאת בסדר בסיפור הזה. סתם כעס לא פותר כלום. תמיד תהיה היותר שקולים וחושבים. ותראו שיעריכו אתכם יותר.
אל תדון אדם, עד שתגיע למקומו...פגזניקית גאה!
המנהלת ביקשה של-א תעשה אתזה .. אז למה בכח??
חוצמיזה שניסינו לדבר איתה- היא א-ט-ו-מ-ה!!
ניסינו לדבר עם מנכ"ל עזרא- גם לא עזר במיוחד..
ניסינו לדבר עם יוסי ורדי- ופשוט ב-ו-ש-ה לתנועת אריאל מה שהוא אמר בתגובה.. הוא אמר שלא אכפת לו אם סניף פג"ז בנים ייסגר.. ושזה לא אמור להפריע לנו!! אני בשווק!! הוא דואג רק לכיס שלו ולכסף שלו.. נו באמת כמה כסף כבר יוצא לו מכל החניכים של סניף פג"ז.. 2000 ש"ח.. בקטנה אצלו..

זה באמת חוצפה.. אל תגידי שלא ניסינו אם לא ביררת אתזה קודם..
אבל ת'כלס אביה, מזה ישנה כבר?! למה ע-כ-ש-י-ו סתםליטללל
בס"ד

להתווכח על כאלה דברים שבמילא זה לא ישנה כלום, סתם ויכוח/מריבה לשם ויכוח/מריבה, חסר טעם.. שפשוט יהיה לה ב"הצלחה וזהו. לא צריך כל החיים להתייחס לזה כמה שזה גרוע ובלה בלה בלה, ישבזה גם המון דברים טובים!
לא שלא יהיה לה ב"הצלחה!!!אש מאנשים קרים.
(ליטל-אל תתעצבני...)
במקום להתעסק כל החיים בעזרא...תמי =)
נחשוב איך אפשר לקדם עוד יותר ת'סניף שלנו ושיבוא יותר חניכות אלינו כו'...,כי בסה"כ איפה שהם ירגישו יותר שייכות ושיותר כיף להן שם הן ישארו.....
או גוועלד איילת, תסתכלי אפילו על החתימה של עצמךליטללל
הסתכלתי. צודקת.אש מאנשים קרים.
סליחה, אנחנו מדינה דמוקרטיתמשה
מי מפריע לקומונרית (או המסיון, אם נלך על הקו שלכם) לעמוד בחוץ ולחלק פליירים?

לפי איזה חוק זה אסור?

ואני חשבתי שקנאת סופרי( חניכי)ם תרבה חכמה.

_
גילוי נאות. הכותב בוגר תנועת עזרא, ולא באמת מסכים עם כל מה שמתנהל שם.
אבל פה אין שום בעיה.
אםםםםם... התשובה לשאלה שלך היא-מלמעלה אלוקים
כן הם עשו את זה-
ארבעה מדריכים שאני הכנסתי בעמל כפי אחרי שאני משקיע בסמינריון שלהם כשכל העלויות שלו היו עלינו הם עברו (שני שבטים...) לעזרא- ככה איך שהם קומפלט עם השבט...
אך אל דאגה- כל החורים של המדריכים התמלאו וכנראה (70%) שאנחנו מכניסים אפילו עוד שבט ואלה מדריכים על רמה שעד עכשיו לא רצו להכנס, ורק בגלל שהם ראו שאנחנו חיבים אותם נ-ו-א-ש-ו-ת הם נכנסו (כשהם פונים אלינו והם רוצים להכנס...)
אז אל תדאגו אומנם "עזרא" (ובלשון סנפנו "עזרה") מתנהגים בצורה מלוכלכת...
אבל אנחנו הולכים לפי התורה והמצפון בלי לחיות על חשבון האחר...
נ.ב- אם אתם רוצים עוד סיפורים על כמה שעזרא הם מלוכלכים, רק שיבקש...!
מופנה ל"פגזניקית גאה!"מלמעלה אלוקים
אל תלכלכו. לשון הרע ורכילותפלפלתי
זה אולי מענין ומושך- אבל סופר מלכלך.
אז אם בצדיקים עסקינן... סייג חכמה שתיקה.
תגובה לאריאל בנות פגז התותחיות שלי!אנונימי (פותח)
ככה לא לימדתי אתכן.... (מי שהיתה בתקופתי בעיקר הבנות הגדולות)
אבל יש עניין לאריאל בפגז ואין עניין לעזרא כי עזרא זה בעצם כמו בני עקיבא...
יש סיבה לכך שאתן נמצאות במקום הזה ובזמן הזה! וכן אם אנחנו יודעות ומאמינות שהחינוך שלנו באריאל הוא החינוך הנכון והצודק... אנחנו נפיץ את אמונתינו ברבים... אל תשכחו שפעם בנ"ע היה יחסית גדול אבל כשהבינו מהי תנועת אריאל הרבה עזבו ועברו אלינו!
אז לתת את הנשמה ע"מ להכיח את אמת דרכנו... לשבת ולשאול האם עזרא היו בסדר או לא בסדר בקטע הזה...זה לא מה שצריך להתמקד בו כרגע (ולדעתי לא. כי הם היו צריכים לעשות את זה רחוק מבית הספר (אם באמת הם עמדו בכניסה לבית ספר)) משום שצריך לתת כבוד לעניין של החינוך הבית ספרי- שההורים שם תומכים באריאל ולא לגרום לסיכסוכים בין הבנות להוריהן (אם הן בכלל ירצו לבוא לשם).
הסניף שלנו הוא הסניף הכי טוב שהיה מאז ומעולם בפג"ז... ואם אתן לא תאמינו שזה הזמן להשקיע בו ולהפוך את כולם לקב' אחת מגובשת.... תהיה לנו בעיה רצינית אם וכאשר עזרא יגדלו... זה הזמן להוכיח לכולם שאריאל בנות פגז הסניף הכי טוב שיש! (תסתובבו הרבה עם החולצות הורודות) (:
אוהבת אותכן ומאמינה בכן מאוד!!!
אם אתן צריכות משו ממני המדריכות לשעבר כבר יודעות איך להשיג אותי
ליהי קומונרית סניף פגז בנות התשס"ד.
ליהי?? ליהי??? ליהי?????הביצה שהתחפשה
בס"ד
העיני רואות נכונה??!?
זו אושרית, שבט אחיה כיום...

[מצטערת על ההסתה..]
אכן זאת ליהי...אנונימי (פותח)
איזו הסתה?אנונימי (פותח)
הסתה של נושא השירשור..הביצה שהתחפשה
בס"ד
ובנשימה עצורה-
ליהי! כיף לשמוע ממך!

אושרית [מהשבט של אביטל, עינת, אשכר, מרב..]
ליהי???אש מאנשים קרים.
מאז שעזבת עברו הרבה מים בירדן...אם כבר חולצות ירוקות.
ליהי!!? אוו מיי גאדד!!!פגזניקית גאה!
אנלא מאמינה!! נוסטלגיהה!!!
וואי קפצי לבקר מידי פעם ככה, אם את זוכרתותי, בתקפותך הייתי בשבט נבטים-ניצנים של יעלביאה.. זוכרת?!?!
נחמד לשמוע ממך..
החולצות האלה.. אוהוו.. נוסטלגיהה!!
אין על החולצות הורודות... והאמת היא שאני אשמחאנונימי (פותח)
לראות אותך אני מתגעגעת ברמות!.... חוץ מזה שכל החברה שלי מכירים את הסניף הנודע שלי....(תמונות סיפורים).
זה פשוט מדהים אותי בנות... כמו שאתן יצאתן- זה הסיפוק שלי היום... באשכרה מבסוטית.... אז אולי באמת כשאני אוכל לצאת לנשום קצת מהלימודים... נבוא ונראה מה מצבכן בכוח... אני בעז"ה אשתדל לדבר עם הקומונרית החדשה שלכן...ולראות אם בכלל אוכל לעזור בנושא... למרות שבאמת חלפו הרבה מים בנהר...
חוץ מזה הכל סבבה בסניף ובחיים?
אנחנו מלכלכים???אנונימי (פותח)
הם מתנהגים בדרכים מלכלכות.
"אמור לי שזה לא נכון"(סארבי לסימבה, מלך האריות)ליאור ברוכים
"זה נכון"(סימבה לסרבי, שם,שם)
התכוונתי לתנועות נוער דתיות, הצופים הדתיים נפלו זמן קצר אחרי שהם קמו, והסיבה שאני רוצה שעזרא יפול זה לא בגלל שהם עמדו בכניסה לנועם
מה איתי, אני לא קשור לסניף בנים?
הבהרה לכולם- כל הסיפור.ישי ויזנר
יש פה בלאגן שלם בשירשור הזה אז חשבתי שיהיה נחמד אם אני אבהיר את כל הסיפור מההתחלה ועד הסוף.

כבר הרבה זמן שקיימות שתי תנועות לדתיים בפסגת זאב- בנ"ע ואריאל. עד היום היחסים בין התנועות היו נפלאים (היה כמובן 'בנ"ע, בנ"ע עבודה זרה' ו'אריאל אריאל זבל של תנועה', אבל תמיד הצוות היה נגד זה והמדריכים היו ביחסים מצויינים) למרות שלסניף הבנים (אני לא יודע כ"כ על הבנות) היו עליות וירידות.

הבעייה היחידה עם סניפי אריאל (עוד פעם- אני מדבר בעיקר על הבנים, אני לא יודע כ"כ על הבנות) הייתה שהחב"ב לא כ"כ פעל. הרבה פעמים ניסו להרים אותו וזה לא כ"כ עבד.

לפני קצת יותר משנה, בחופש הגדול, עזבו הקומונרים של סניף הבנים ולא נמצאו קומונרים אחרים. באותו הזמן גם העיפו את הסניף מחדרון קטן שהיה כל המבנה שלו.

בסופו של דבר נכנסו שני קומונרים זמניים (שהפכו לקבועים) שביעיסטיים ובסביבות סוכות הכניסו את שבט נצח (מי שרצה ממנו) להדרכה.
כשנכנסנו להדרכה (אני בשבט נצח) החלטנו שאנחנו מרימים את הסניף. במיוחד למד"ש שלי (שיר תעסה- 'פג"זניקבנשמה' מהפורום) זה בער בדם והשקענו בסניף הרבה הרבה זמן.

בסביבות פסח (נדמה לי. אל תתפסו אותי במילה) קמה אחת הילדות בשכונה (מכיתה ט', כיום היא ב-י') והחליטה שהיא מקימה עזרא בפסגת זאב כי אריאל לא פועל מספיק ובגלל עוד סיבות. דווקא בתקופה ההיא אריאל התחילו לפעול מבחינת חב"ב והרימו פרוייקט חדש: עונג שבת ברחבה, מקום מפגש של ערסים בשכונה, כדי לקרב אותם לדת. זה היה דבר שהתווכחו (בין היתר גם בפורום) אם הוא נכון או לא, גם מבחינת הפרדה וגם מעוד בחינות, אבל זה היה פעילות של החב"ב דבר שלא קרה כבר די הרבה זמן.

בוגרים של הסניף ועוד אנשים דיברו עם הילדה שרצתה להקים עזרא והיא נתנה 'אולטימטום' לשיפור הסניף- חצי שנה. אנשים פעלו הרבה כדי להרים את הסניף אבל הפעילות ברחבה לאט לאט נפלה ולא הצלחנו להקים שום דבר גלוי במקום, אז עברנו לפעילות שקטה. ניסינו להקים את שבט נצח מתוך תקווה שאם הוא יקום יש סיכוי שהוא יסחוף אחריו את כל הסניף.

בחופש הגדול האחרון עזבו הקומונרים ונכנס במקומם קומונר אחר- משה ניסנבוים (גם הוא מהפורום), ובחודש האירגון האחרון התחלנו לראות סוף סוף את הפירות של שנה פעילות- היו כ-90 (!) חניכים במפקד סיום. אולי זה לא נשמע כ"כ הרבה אבל שנה לפני כן היו כ-50 חניכים.

קצת לפני כן החליטה כנראה אותה ילדה שהאולטימטום פקע ולא עמדנו בו והתחילה לפעול להקמת סניף 'עזרא'. דבר כזה יכול לגרום לאחד משלוש אפשרויות-
א) עזרא לא יצליח.
ב) אריאל יפול ועזרא יקום במקומו
ג) והכי גרוע- שתי התנועות ישארו אבל ישארו חלשות וחסרות יכולת לפעילות.

נלחמנו נגד זה אבל בדיוק באותו הזמן קרתה שרשרת פאשלות (משבת האירגון שלא הלכה טוב ועד מדריכים שדאגנו להם לסמינריון באמצע שנה והכנסנו אותם וניסו לעבור לעזרא עם כל החניכים שלהם). אני לא יכול להאריך כרגע כי אין לי כ"כ זמן, אבל כרגע מתנהלת מלחמה גדולה על החניכים שמצד אחד (וזה לא הצד של אריאל וד"ל) היא מאוד מלוכלכת.

מי שרוצה פרטים- היה גאון אחד (לא יודע מי זה) המציא את המסר"ש. use it wisely.

הערה: מה שכתבתי פה זה את הדברים הגלויים בסיפור. יש עוד הרבה דברים (שרובם מוציאים כל מיני אנשים מאוד רע) שלא פרסמתי (גם בגלל זה וגם בגלל שהם לא אמורים להיוודע לכולם).

בקשה קטנה- מי שיודע מי זאת הילדה שהקימה את עזרא או כל מישהו אחר שקשור לזה- שבבקשה לא יכתוב את זה בפורום כי זה סתם יהיה לשון הרע.

ועוד בקשה קטנה- בבקשה לא להגיב לי לפני שקראתם את מה שכתבתי טוב והחליטתם שהתגובה לא תפגע באף אחד, פשוט זה ממש מחלה בפורומים פה וזה נושא מאוד רגיש.
ישי ויזנר-אנונימי (פותח)
אתה חי באשליות- לא היה שום יחס טוב בין בנ"ע ואריאל- ואני יכולה לתת לך כמה דוגמאות אם תרצה! (כמו למשל:בהקפות שניות שהיו במגרש של נעם- היה שם מזוויע!!!!!! אתה פשוט לא מבין מה הלך שם!!)

תנועת עזרא בפסגה- לא נפתחה, בטח לא רק, בגלל אותה ילדה- היו לזה עוד הרבה סיבות- וחושבים לפתוח עזרא בפסגה כבר הרבה שנים- לא רק שנתים(ואני יודעת את זה ממקור ראשוני!) באמת היו עוד הרבה סיבות!
היחס בין הצוותים היה טוב (ואני יכול להגיד את זהליאור ברוכים
בתור אחד מהצוות) בתקופה של רענן (קומונר בנ"ע לשעבר) מדריך מאריאל שהיה נפגש איתו היה יכול בכיף לשבת ולדבר איתו וכו', יכול מאוד להיות שהיו מס' טאקלים אבל בגדול היה סבבה
אני ממש לא חי באשליות.ישי ויזנר
אני אשמח מאוד לשמוע דוגמאות.
בנוגע לדוגמא שהבאת- אני ממש לא יודע על מה את מדברת. אם זה היה בצד של הבנות- טוב שאני לא יודע, ואם זה היה בצד של הבנים- למה את יודעת את זה???

בכ"מ- לא רציתי להכנס לעניין של מי שהקים את עזרא (ולא נראה לי שגם את רוצה לעשות את זה פה בפורום מול כולם). בכוונה לא כתבתי כמה דברים נוספים, ואם היית קוראת את מה שכתבתי טוב (כמו שביקשתי שיעשו) אולי היית עושה אחד ועוד אחד ומבינה שאולי כדאי לא לכתוב את זה בפורום הזה (תרתי משמע).

הערה קטנה- זה מאוד נחמד לדבר ככה באנונימיות, אבל את מוכנה להגיד מי את או שאת סתם לא עומדת מאחורי מה שאת אומרת?
לשיר ישי וניסימבויםאנונימי (פותח)
דבר ראשון סניף עזרא לא הפיץ ש-ו-ם ד-ב-ר בקשר לאריאל!! זה החניכים שאמרו כל מיני דברים כאלה דבר שני שיר ומשה הבלוקבסטר בקשו שתחזירו תסרט.!! דבר שלישי אנחנו לא מנסים להשיג חניכים בדרכים מלוכלכות הם באים לעזרא מרצונם החופשי ב-ל-ב-ד אבל אם זה עושה לכם טוב להאשים אותנו בגלל החוסר בחניכים בסניף של הבנים אז שיהיה לכם בכיף
מתניה.
אתה באמת רוצה לכבס את הכביסה המלוכלכת בחוץ?ישי ויזנר
אתה רוצה שאני אוציא את כל הדברים המלוכלכים שעשיתם בפורום? אני לא רוצה. זה מגעיל להתנהג ככה.
אני מאמין שאת חלק מהדברים אתה לא יודע, אבל חלק אני יודע שאתה יודע אז אל תעמיד פנים.

אם אתה רוצה פרטים- פנה במייל (yishai1991@gmail.com ). אפשר גם במסר"ש, אבל עדיף שלא- אני כמעט ולא מתחבר לפורום.

כנ"ל גם בנושא השישיסטית שהצליחה להקים "לבד" סניף.
נ.ב.אנונימי (פותח)
אם יש לכם בעיה עם זאת שהקימה את עזרא אז כבר אין לי מה להגיד לכם כי בתכלס כל הכבוד ששישיסטית הצליחה להקים תנועה בפג"ז שבפעולת פתיחה היו מעל 140 חניכים.!!!!!!!
מתניה.
לא נראה לי שחידשתי משהו-אבל בכל זאת-hadar
אין שום ענין להקים סניף ש98% ממנו הם חניכים שהיו שייכים לסניף אחר והסתדרו יפה מאוד (לפחות הבנות,אינלי מושג מה עם הבנים), במילים אחרות- אין קטע להרוס סניף ולפתוח סניף חדש עם אותם החניכים! אם זה סניף עם אותם חניכים אז למה לא לתקן את הסניף הקיים?! אין קטע לפצל כח, אם באמת מי שהקימו בפג"ז את עזרא היו מסתכלים בעין חינוכית ועושים אתזה באמת מתוך רצון למצות את הכח שטמון בנוער..וכל הדיבורים הגבוהים...(שבגללם צריך להקים סניף) הם לא היו מקימים פה עזרא, כי אין עניין לפצל כוח! פחות כוח-פחות עשייה! לא חבל שיהיו 2 שבטים קטנים ולא קבועים?! (כי כל פעם ינדדו חניכות מתנועה לתנועה-תלוי לפי המדריכה) ובמיוחד שת'כלס רוב החניכים הם אותו דבר! זה לא שהקימו פה עזרא ויווצרו חניכים חדשים, מעטים האנשים שלפני הקמת העזרא לא מצאו מקום באף תנועה, ואני אישית (מהיכרות עם כאלה) יודעת שזה בעיה אישית שלהם ולא שהתנועות בעיתיות! אז סתם לפצל פה כוח, לא חבל??!!!!
ועוד משהו-רב הבנות מאריאל שבאו לעזרא באו מתוך סקרנות ולבדוק אולי שם יותר טוב, לא יותר מזה..(למרות שאני לא מבינה מה יכול להיות יותר טוב= מה כבר יכול להיות שונה? ת'כלס כל הפעולות הם מהחוברות הדרכה של בנ"ע(; והחניכים לא יודעים מה קורה בחשבון בנק(; אולי כי יש שם בנים(;... )
להדראנונימי (פותח)
לגבי סניף הבנות באריאל אני לא הכי יודע אבל הבנתי שטוב שם..
אבל בסניף של אריאל הכל הלך והתפורר, פחות ופחות חניכים הגיעו ומה ההנהלה הארצית של אריאל עשתה? שומדבר!! (חוץ מלצעוק על הקומונר שימנע את ההקמה של עזרא) ובעזרא מתיחסים לסניף כמו סניף ולא כמו שם ברשימה.. ומלא שעברו עברו כי אריאל היה יותר מדי "דוס" בשבילם ובנ"ע היה יותר מדי "ערס" והם הלכו לעזרא כי זה איפשהו באמצע.. ותפסיקו לומר שלקחו לכם חניכים, כי אלה שרוצים את אריאל יבואו למרות שקיים גם עזרא ואלה שרוצים עזרא זה בגלל שלשם הם רוצים לבוא אף אחד לא הכריח אותם לבוא.
אני מתלבט אם לכתוב שטויות.ישי ויזנר
בסוף החלטתי שכן. שטויות. אתה פשוט מדבר שטויות.

כמעט שום דבר במה שכתבת לא נכון. חלק יותר טוב וחלק יותר גרוע, אבל אל תכתוב דברים שאתה לא יודע.

לא הכל הלך והתפורר בסניף (ותקרא את מה שכתבתי- נכון שכתבתי שתקרא את זה טוב לפני שאתה מגיב?) ובשבת האירגון האחרונה היו יותר חניכים (בהרבה) משבת האירגון שלפניה.

יכול להיות שיש בעיה בפעילות של ההנהלה הארצית, אבל הם לא צעקו על הקומונר שימנע את הקמת עזרא. ובעזרא לא מתייחסים אליכם כמו סניף- מתייחסים אליכם כמו סניף מועדף (ומעניין למה? אתה זוכר אולי איפה המזכ"ל גר? ויש עוד סיבות, אבל הם במייל).

יכול להיות (די בטוח) שבהנא"ר של עזרא משקיעים בסניף יותר מאשר בהנא"ר של אריאל, אבל אני לא מחליף סניף בגלל כסף. לי (ולחלק גדול מהסניף) יש אידיאלים!
שמת לב איזה שבטים הם השבטים הגדולים שלכם בבנים? נבטים וניצנים. מה קרה עם השבטים האלה? נכנסו לפני שנה (או כמה חודשים במקרה של נבטים) וישר מדריכים שלהם עזבו לעזרא ואמרו להם שאריאל נסגר (אל תכחיש!!!). בזמן הקרוב מאוד יכנסו מדריכים לניצנים ושבט נבטים באריאל כבר מתחיל לשקם את עצמו. וד"א- יום שלישי שעבר היו באריאל כ-20 (!!!) חניכים משבט נבטים (השבוע אני עוד לא יודע מה היה).

והערה לסיום: אם עזרא זה למי שאריאל יותר מדי "דוס" בשבילו- אז סבבה. שילכו. אם זה ככה הם לא קהל היעד שלנו...
חחח.. אתה פשוט מדבר שטויות.אנונימי (פותח)
ישי דבר ראשון כן הכל הלך והתפורר ואני יודע כי הייתי בסניף בדיוק כמוך! ודבר שני לא אמרו לאף אחד שאריאל נסגר ואל תתוכח איתי בקשר לזה כי אני יודע בדיוק מה המדריכים אומרים לחניכים שלהם.. ותן לי להזכיר לך איזה שבטים הכי גדולים שלכם.. נבטים וניצנים! ואל תשכח שבמעפילים היה חניך אחד שקפץ שבט.. שעכשיו יש 9 בעזרא! אז אל תדבר שטויות שאתה לא יודע על מה אתה מדבר.. אל תגיד סתם דברים ששמעת ממשהו לפני שבררת.! ואל תשכח שלפני שקם עזרא היו 20 חניכים במפקד! לא לוקחים מספר חניכים לפי שבת אירגון זה תמיד קופץ שם ושבת אחרי זה יורד..
עזרא לא פותחים סתם תנועה במטרה של לקחת חניכים\ותאנונימי (פותח)
אלא המטרה העיקרית שלהם- שאני לא יכתוב אותה בגלוי היא הרבה יותר רצינית ונכונה.
פרטים במסר"ש
ובאמת אני יודת ממקור ראשוני אין לכם מה להתווכח!!
ישיי והדר צודקים!!פגזניקית גאה!
אווף.. כתבתי ת'תגובה הזאת פעמיים והיא נמחקה.. אז הנה העותק השלישי.. בתקווה..

זה לא הקטע שהיה לכם 140 חניכים בפעולת פתיחה.. הרעיון הוא כמה ממשיכים להגיע בקביעות!! [חודש..]
ואל תגידו לי שאתם עדיין 140 כי אני יודעת שלא...
אנייודעת לפחות על 10 בנות מהשבט שליי שהלכו לפעולת פתיחה רק כדי לראות מזה בכלל עזרא..[או בלשון הבנים..עזרה.. ;) ]
אל תתלהבו מעצמכם יותר מידי..
תכלס, רוב החניכים שיש לכם הם בגילאי נבטים ניצנים.. למה??
כי הם קטנים ועדיין לא סגורים על עצמם..
למה אין את אותה כמות של נבטים-ניצנים.. בשבטים של הרא"ה-דביר..??
תסיקו מסקנות לבד..

נקודה שלישית- לגבי השבט שדי פעיל אצלכם- לפחות מבחינת הבנות-מעפילים.
השבט שהוא בנקודה הכי קריטית.. כיתה ז'.. ואל תתחילו להתווכח איתי עכשיו.. זו כן הנקודה של הבעיה הכי גדולה.. הן מגיעות לחטיבת ביניים.. ואז מתחילים להיווצר קשרים עם בנות חדשות.. הבנות לא מספיק חזקות ומתביישות לומר שהם מתנועת אריאל.. וכך הם מחפשים תנועה חלופית, ובסוף כמעט כולם חוזרים..
אז רק רציתי להגיד שהשבט ממשיך להגיע גם לסניף שלנו.. גם אותם בנות שאמרו אז- "כשיהיה עזרא- אני על בטוח עוברת!!"
ואותם בנות ממשיכות להגיע מתוך רצון אישי, אפחד לא מחייב אותם להישאר בסניף.. בנתיים הם הולכות במקביל גם לאריאל וגם לעזרא.. עד שהם יחליטו.. [אי"ה שתהיה בחירה נכונה..]

זהו בנתיים,
אני רק רוצה להגיד שדבריי נאמרו על סניף פג"ז בנות.. אינלי קשר לבנים ;)...

יומטווב!!
יאללה חלאס, פשוט שכל אחד ילך לאן שטוב לו ומזהליטללל
בס"ד

יעזור שכל אחד ילך למקום כלשו בכח?! ומספיק חרשו על הנושא, אין קטע יותר להתווכח על זה. יש כמה אנשים [לא אתם..] שאוהבים לריב סתם כדי לריב בלי שום טעם, אין קטע יותר! שלכל אחד יהיה פשוט בהצלחה באיפה שהוא..
למה לא תכתבי בגלוי?ישי ויזנר
אתם מסתירים את המטרות שלכם?
הייתי מבקש פרטים במסר"ש אבל אני לא מתכתב עם בנות במסר"ש...

בכ"מ- אולי תחשפי מי את? את כל הזמן אומרת שאת יודעת הרבה דברים, אבל מי את???
לבקשת ישי ויזנר:אנונימי (פותח)
חשיפה:
אני חני פרוידיגר ואני הבת של יהודה פרוידיגר (כינויו: גורי)מזכ"ל תנועת הנוער "עזרא", ויו"ר מת"ן (=יושב ראש מועצת תנועות נוער) בישראל...

אני בשבט דביר פג"ז בתנועת אריאל (בגלל שזה מה שהיה..)
משהו רוצה עוד פרטים??

מי שלא מאמין שלא יאמין אני לא יתחיל להתווכח איתו- רצונו של אדם כבודו.
אני יכולה להתחיל לכתוב הוכחות, וגם אתם יכולים לשאול את כל מי שמכיר אותי (שבט, משפוחה, שכבה וכו'..)

שבוע טוב לכולם!
אני לא חושב שיש מישהו שלא מאמין.ישי ויזנר
פשוט ניחשתי שזו מישהי בסגנון.
לא שזה משהו אישי- זו לא חוכמה להיות בעד עזרא כשאבא שלך הוא המזכ"ל...
אני לא מתווכח כרגע על האם זה טוב או לא- אני פשוט אומר שזה לא חוכמה שאת אומרת שזה טוב...
והבהרה קטנה-ישי ויזנר
אין לי שום דבר נגד גורי. הוא בן-אדם נהדר ואני מאוד מעריך את התרומה שלו לכל מיני דברים (ע"ע בית הכנסת).
אני לא יודע מה היו הסיבות מבחינתו לפתיחת סניף עזרא בפג"ז, ובעז"ה בזמן הקרוב זה יבוא על תיקונו ולכן אני לא רוצה לשפוט אף אחד.
להאמין שהיית פעם מד"ש שלי...ליאור ברוכים
גם אם החניכים אמרו את זה זה מגעיל (ובכ"מ עובדה שבערך כל הפיסגה שמעה על זה שאריאל נסגר)
זה שיש 9 חניכים יותר או פחות בעזרא זה הרבה בגלל שזה סניף חדש וחברה רוצים לבוא לראות מה זה
אבל כשרואים שבת איגון שלפני ושבת אירגון הנוכחית- זה עלה
בכ"מ- אתה באמת חושב שהסניף הזה יתרום לשכונה, תענה לי בכל הכנות
קודם כל- אתה מעודכן ללפני יותר משנה.ישי ויזנר
המצב של הסניף השתפר מאוד מאז (והיית יכול לקרוא את זה במה שכתבתי. נמאס לי כבר לכתוב את זה אבל אולי תקראו טוב לפני שאתם מגיבים? במיוחד כשמבקשים את זה מכם במפורש?!), ועמד (ועדיין עומד) להשתפר עוד בזמן הקרוב. אני יודע שאתה הולך לכתוב שאני אומר שטויות, אבל נחיה ונראה...

עוד משהו- מדריכים כן אמרו לחניכים שלהם שאריאל נסגר (ואני דיברתי עם חניכים שאני סומך עליהם ב-100% והם אמרו לי את זה, ואני יודע את זה מעוד כמה מקורות.. ). אני אשמח לשמוע אחרת, אבל אין סיכוי- זו המציאות.

לפני שקם עזרא היו כ-30 חניכים במפקד בשבת, ומאז שנכנס שבט נבטים (בזמנו זרעים) היו יותר. אבל אתה צודק שזה לא הרבה. אבל, למרות שהיית פעם מדריך בסניף, כנראה שכחת משהו קטן- רוב החניכים (ולא רציתי לכתוב את זה בפורום, כי אני לא חושב שצריך להתחיל לדון בכל הבעיות של הסניף בפורום) לא מגיעים למפקד אלא מגיעים אח"כ. בשבת רגילה היו כ-70 חניכים לפחות.

ועוד הערה קטנה- אם לא לוקחים מספר חניכים לפי שבת אירגון גם לא לוקחים מספר חניכים לפי פעולת פתיחה (ובמיוחד פעולת פתיחה של סניף)...

בצלב"א ובמצ"א,
ישי
נ.ב.ישי ויזנר
עד עכשיו לא פנית אלי במסר"ש או במייל.
תקן אותי אם אני טועה, אבל נראה לי שאתה לא באמת רוצה לדעת את האמת אלא רק להשמיץ ולהוציא שם רע על אריאל.

אם באמת מעניינת אותך האמת- אתה מוזמן לכתוב לי למייל (או למסר"ש או ל-ICQ. עדיפות למייל), כי את הרוב הגדול של הדברים אני לא אכתוב פה בפורום.

יום נעים,
ישי
מתניה, זה שאנחנו היינו בשבט מתפורר לא אומר שכלליאור ברוכים
הסניף ככה
סיכום קצרהאריאלניקהנאמן
אין לי שום בעיה עם עזרא, ואולי רק אולי אם יסגר סניף בגלל (בזכות?) התנהלות ההנא"ר זה יזיז משהו(ואני לא חושב שזה יזיז כי זה לא הסניף הראשון שנמצא במצב הזה) מה הפתרון? לא יודע.
שלום לכולם!אנונימי (פותח)
קראתי פה כמעט את כל התגובות,ובגלל חוסר הזמן אני לא יגיב פה את תגובתי. ולכן- ומי שרוצה לקבוע איתי שיחה לבנים, ושיחה לבנות מוזמן להתקשר אלי ולקבוע איתי פגישה, ואני יסביר לכם כמה דברים חשובים בנוגע לסניף, ואת השיקולים לפתחיתו!

חיזקו חברים!
גורי
מזכ"ל עזרא
את מספר הטלופן שלי תכלו לקבל במסר אישי.אנונימי (פותח)
תנועת אריאל מברכת את סניפי עזרא בכל רחבי הארץ:מיכל160
המון הצלחה בדרכם!!!
עיקרו של דבר הוא שיהיה יותר ויותר נוער יהודי שגדל על אידיאלים וערכי תורה.

"חנוך לנער עפ"י דרכו"- תודה על הוספת דרך וחינוך נוסף ושונה לנוער.

וסתם כדי שאכיר יותר לעומק (ואולי גם אצליח להבין יותר את עזרא): מה באה להגיד ההגדרה : תנועה חרדית לאומית? ומה בכמה משפטים האידיאלים של תנועת עזרא? תודה מראש!
על כל סניף שמקימים צריך לחשוב אם הוא הורסליאור ברוכים
או עוזר, במקרה הזה זה הורס
חחח "תנוער נוער חרדית"דינמית
צחקתי על חברה שלי שמשם שהם תנועת נוער שבב"ניקית XD
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך