בס"ד,
שלום לכולם,
קראתי כאן חלק מההודעות שלכם,
אני, עברתי את ה- 30 מזמן, לפחות לפני עשרים שנה, היה כף מבחינת הגיל, מבחינת המשברים ? - לא , בכלל לא. אבל... אבל..
קראתי כאן את התגובות של ההתחזקות שהגבתם, מה אגיד לכם ?? עשה לי טוב, מזכיר לי את הרבי מלובביץ, זצ"ל, להפוך את החול, הדבר , סליחה, המלוכלך במיותר, (במקרה זה המחשב) לדבר של קדושה, דבר טוב, יש כאן, אומנם הרבה אתרים, שאינני מסוגלת לחשוב עליהם,
אבל יש כאן, כמו כאן, אתרים, כל כך כפיים, לשמוע איך כולם רוצים לעזור לכולם, רוצים לעודד ולהשפיע, שמעו, לא תמיד, כאשר אנו מדוכאים , אנו צריכים פסיכולוג, או איש מקצועי, אנו בד"כ צריכים חבר, ככתוב :"דאגה בלב איש ישיחנה" - .
ואני רוצה לומר לכם, וודאי שכמה מכם קראו כאן את ההודעות שלי לגבי הבן שלי, ה"חטא" שלו הוא בסה"כ, שהקב"ה בנה את האישיות שלו יפה ועדינה, וזה בפרוש לא מתאים לחברה של היום,
מגיל קטן, כל כך סבל הצדיק הזה, כל פעם שהחברה שלנו היתה ערה כביכול לחולשה שלו, היתה עושה עליו עליהום, והוא תמיד, מגיל קטן חשב, שזוהי הנורמה, וחיי את חייו בהשלמה, עד שהגיע לישיבה (רק לשונאי אני מאחלת, אפילו לא) ששם במשך שנה שלמה גמרו לי אותו, נפשית, מורלית, מינית ומה לא ?? למה אני מספרת לכם ??
כי אתם פשוט גדולים, מנסים לעזור לנשמה הטובה הזו, להיות בשמחה, לקחת את עצמה לידיים, סליחה, מה נותנים אנשי המקצוע לכואב ?? קח כדורים, תירגע ושב בשקט, סליחה??? זה לא הקו שלנו, הקו שלנו הוא לראות מה חסר לו, ולהשלים לו.
והוא אמר לנו לא פעם, אני יודע שבבית אוהבים אותי, אני צריך (והוא הצביע על החברה, )שהם יואבו אותי, והוא יורד מדי פעם למטה מהבית ליד בית הכנסת (כזה קורה בד"כ בשבת, כי אנו משתדלים להעסיק אותו באמצע השבוע) שאולי משהו מהקהילה יראה אותו וילחץ לו יד. שמו לב, רק ליחצת יד , מה עושה לאדם ??
אנו אומנם צמודים למחשב, אני נוסעת בד"כ ברכב הפרטי שלנו (סליחה, של בורא עולם שהעניק לנו) ולא פחות מפעם בשבוע, מתגעגעת לנסוע באוטובוס של אגד, ולא רק בכדי לראות ולהפגש עם עמך ישראל.
אנו צריכים לראות יצור אנוש מולנו, שמחבק אותנו, שנותן לנו מילה טובה, חיוך.
תמיד אני שואלת את בני (שאין לו אוצר מילים, ולא כי אינו יודע לקרוא, כי הוא קורה מצויין, אבל לא יכול לקרא מרוב כאבי נפש) מה יותר כף ? שמחה או עצב ? והוא עונה שמחה, ואז עניתי לו, שאלה שגמרנו לו לצרות הנוראות האלה במדינת ישראל, כף להם לראות אותו מתייסר (לא יודעת למה ? לא יודעת מה זה האיגואזם הזה ? היינו בשואה ולא שבענו לקח ??) אבל תנצח אותם ותצליח, למרות שהכניסו לך לראש שאתה כישלון, אולי בשבילם אתה כישלון, אבל הם ?? לא אנושיים בכלל, הם,, חסרי לב, וזה הרבה יותר גרוע..\
ובכן, לראות איך אתם מנסים כאן לעודד, להרגיע ולפרגן לבת ישראל יקרה ??
אך, איזה יופי, איזה טוב עושה בלב, קשה, לי בהרבה תחומים, כאשר השכנים שלי רואים אותי, ויודעים שהם יכולים לעזור, הם אומרים לי, הרי אנו יודעים שמספיק לך מה שיש לך, ולא חסר לך עוד כאב על הנשמה...
אבל אני, משתדלת להיות בשמחה (עבור המשפחה המתוקה שלי) עבור בורא עולם, לעשות את כל הטוב והיפה שאפשר , ולאו רק למען אבא שבשמים, שיראה שלמרות היצר הרע, אני איתו, לגרום לו נחת.
תודה לכם חברי פורום יקרים, שנתתם לי את הכף להביע את עצמי, ע"י הכף שניסיתם לעזור לאחותינו היקרה.
יום טוב ומבורך, ובשורות טובות לעם ישראל היקר
בברכת אהבת ה' ישראל והארץ
" זאת תגובה שהייתי נמנע ממנה בשלושת דייטים הראשונים.