סקר ל"מגשימים במר"צ" מספר 18!עזרא - ארכיון

והפעם:

מה מקום התנועה בשביתת המורים?

א.. לא צריך לתמוך בה- השביתה צריכה להפסק.
ב. עזרא בתור תנועת נוער לא צריכה להביע עמדה.
ג. עזרא צריכה לתמוך.
ד. עזרא צריכים לעזור בהפגנות ולהרים אירועים לטובת המורים והשביתה.

וזה הזמן להזכיר שמי שרוצה לכתוב לנו על ההגשמה שלו/הרהורים שעלו לו בלילה (כל עוד זה קשור להגשמה)/בא לו להתראיין וכו' וכו' מוזמן לשלוח לנו אימייל ל:e.meretz@gmail.com

חיזקו חברים!

ורד ויונת, עורכות "מגשימים במר"צ".

ב. עזרא בתור תנועת נוער לא צריכה להביע דעה.עזרא - ארכיון
השאלה הזאת די מוזרה. היא פשוט לא רלוונטית למגשימים.
למה לא רלוונטית למגשימים?עזרא - ארכיון
וגוש קטיף רלוונטי? יוספטל רלוונטי בשבילי?
ב- לדעתי הבתי ספר בשביתה יכולים לעשות משהו לאעזרא - ארכיון
התנועת נוער. אבל, אפשר לקחת את זה בחלק אחר , לאו דווקא של המורים , אפשר לעשות על זה פעולות וכו'...
פעולות זה בדיוק לעשות משהו בתור תנועת נוער...עזרא - ארכיון
דוגרי ב'! יונת- עד היום השאלות היו קשורות אלייך...עזרא - ארכיון
ב!!!! ללא ספק!!עזרא - ארכיון
אני ממש לא מבינה אתכם!!עזרא - ארכיון
ברור ש-ד.
אם יש משהו שצריך תיקון במדינה-אנחנו צריכים לעזור-התפקיד שלנו זה לתקן עולם-ואם העולם צריך תיקון בחינוך, לענ"ד עזרא חייבת לפעול בתחום הזה!!

וכן, אם יש לנו אידאלים של חינוך-אז תפקידנו (ההגשמה) להגשים אותו-גם אם זה לא קשור לתנועה.

גם גוש קטיף לא קשור לתנועה וזה לא אומר שהתנועה לא אמורה להביע דעה.

יום שמייח!!
מסכימה ב100%.עזרא - ארכיון
אפשר לדעת מה הקשר?עזרא - ארכיון
שיר, את הסקר קובעות ורד ואני ~ביחד~, גם אם רק אני מפרסמת אותם באינרנט.

ולידיעתך, זאת בכלל עטרת שהציעה את הרעין של הסקר.
שביתת המורים...עזרא - ארכיון
אני רוצה קצת להאיר על הנושא החשוב מאוד שנבחר לסקר של העלון הבעל"ט...

תמיד אומרים לנוער שהוא "דור העתיד" ותמיד מדברים על הזה שהנוער ישנה את המצב שהיום אנחנו נמצאים בו, רק שבפועל אנחנו לא מקבלים את מירב הכוח שאפשר לתת לנו כדי לפרוח ובאמת שנגדל להיות "דור העתיד" שעם ישראל והמדינה יכולים להתפאר בו..
במרבית בתי הספר בארץ יש מעל ל-30 תלמידים בכיתה ותכלס, תודו, כמה אפשר ללמוד בתוך הרעש של עשרות תלמידים ועם מורה אחת שמשתדלת (בדר"כ) ללמד?!

וחוצמה, אתם יודעים מה שכרם של המורים? השכר שלהם בדר"כ יחסית נמוך, זה נראה לכם הגיוני?! בעבר, על החינוך ולימוד התורה של העם היו מופקדים הכהנים, אפשר ללמוד מזה על דרגת וחשיבות החינוך, והיום? איזה מן יחס המורים מקבלים?
זה נכון שמרבית בתי הספר הדתיים הם במסגרת של פרטי/חצי פרטי אבל חלק מהמורים שלכם כן נפגעים מהמצב הזה..
אני לא אומרת שכל המורים שקיימים היום הם באמת מחנכים ומורים דגולים שראויים להיקרא מורים, תאמינו לי, נתקלתי בחיים שלי בלא מספר מורים שלא ברור מי נתן להם תעודת הוראה, אבל אולי ברגע שהיחס למורים ישתפר, ואולי שכרם יעלה אפילו קצת, אז משלמי המשכורות של המורים ישימו לב גם לאיכויות של המורים כי לא ירצו להשקיע את הכסף במי שלא נותן תמורה..

ומה הקשר להגשמה?!
נראה לי שהקשר צריך להיות ברור, קודם כל- אנחנו מדברים על החינוך של עם-ישראל, אם החינוך יהיה טוב ואיכותי אז תהיה אולי יותר מודעות לערכים, לירושלים, לתורה, למושגים יהודיים- ובזה אנחנו מתעסקים! גרעין התחיה מתעסק כבר שנה במשפט המאוד חשוב- אנחנו נמצאים איפה שעם ישראל צריך אותנו, הנה- חינוך ילדי ישראל קורא לנו! עם ישראל זועק לעזרה! איפה החינוך?!

באחד הראיונות בעלון אחת המגשימות אמרה שהחלום שלה הוא שהעולם יהיה מתוקן יותר בזכות ההגשמה, תנועות הנוער לא מנותקות במתי הספר ומהחינוך הכולל של הילדים והנוער..

אז מה אנחנו עושים???

(אתם מוזמנים להגיב ולהצביע..)
געזרא - ארכיון
צריך לעשות משו..
במיוחד עם הילדים המשועממים שבגלל השיעמום הם עושים שטויות ללא הרף!

בתור חניכה שמעריצה את המגשימות של הסניף שלי זה ברור לי שהם יעשו משו בעניין!שהם ייפעלו!
לפחות ככה אני הייתי רוצה אם הייתי מגשימה..

לדעתי המגשימים צריכים להראות מעורבות בכל דבר ודבר שקורה פה!

בהצלחה תותחים!
זה לא ד'?...עזרא - ארכיון
וואי, מה זה קשור למגשימים???עזרא - ארכיון
זה לא מש קשור, האמתי...
אבל אם אפשר- אז ג', כי ד' נראה לי קצת קיצוני- המורים כבר עושים את זה בעצמם...=)
לא קשור?!עזרא - ארכיון
המטרה שלנו היא לעזור לעמ"י, לא? והכל מתחיל בחינוך. הכל. כל הערכים, כל האידיאלים באים מהחינוך. איך אפשר לא לעשות כלום כשהחינוך בארץ נראה כמו שהוא נראה היום?! שלא נדבר על המורים שמקבלים משכורות ממש נמוכות.

אז אם רואים שצריך עזרה, לא נלך?!?! אולי גם לא נלך להפגנות נגד פינוי שטחים? וחילוק ירושלים? למה ש~זה~ יהיה אכפת לנו? מה הקשר שלנו לזה?! למה יש סלקציה של חינוך לא וא"י כן?
אפשר לדעת למה לא?עזרא - ארכיון
זה תלוי עד כמה את רואה את השביתה הזאת מוצדקת.עזרא - ארכיון
עוד לא קבעתי עמדה ביחס לשביתה ולכן אני לא חושבת שאני צריכה לפעול אם עוד לא קבעתי עמדה. זה די קשה כשאתה לא החלטי...
לא קשור למוצדקת/לא מוצדקת.עזרא - ארכיון
החינוך זה אחד הדברים היותר חשובים במדינה וצריך להתייחס אליו. מה שאומרים פה אנשים (ונגד זה אני יוצאת) שזה לא קשור אלינו בכלל. זה בעצם להגיד: יהיו אנשים שיפגעו בגלל זה, אז מה? עמ"י צריך משהו, אז מה? לא אכפת לי שיהיו נגד או לא יחליטו מה לעשות אם השביתה- אבל שיהיה אכפת! כי השביתה ~מאוד~ קשורה אלינו. בדיוק כמו שירושלים או גוש קטיף קשורים אלינו.
ואם לא מסכימים עם השביתה יש את אפשרות א'...עזרא - ארכיון
בודאי שזה קשור אם היא מוצדקת או לא.עזרא - ארכיון
אם לדעתי השביתה לא מוצדקת, אני לא אתמוך בה, לא??
ולכן בוחרים בתשובה א'. אבל חוסר אכפתיות?!עזרא - ארכיון
אבל אמרתי שעוד לא החלטתי אם אניעזרא - ארכיון
תומכת בשביתה או לא ולכן גם א' לא מתאימה לי.
חוץ מזה שאני לא אוהבת את הניסוח של א'.
אחלה סיבה לא להצביע אליה..P=עזרא - ארכיון
וזאת לא הייתה המשמעות הראשונה שקפצה לי למוח כשקראתי את הנימוק ללמה בחרת את ב'.
זה היה ציני?עזרא - ארכיון
זה היה ציני?עזרא - ארכיון
כי לא ממש הבנתי את התגובה.\
עזבי, אני אסביר את זה בהזדמנות...עזרא - ארכיון
אתם מבינים שיש לי פוול דפי עבודה למשחקייה?! תפזורות, צביעה, גזירה, צביעה לפי מספרים, מבוכים, קו לנקודה...

איזה כיף!!!
בהצלחה!!!!עזרא - ארכיון
ותשחצים. שכחתי אותם. ותודה=)עזרא - ארכיון
יונת-עזרא - ארכיון
ברור שהחינוך חשוב לנו! זו גם הסיבה שהצבעתי ג'. אבל אם תקחי לדוגמא את ההגשמה שלי- הנושא שלי הוא ירושלים, ברור שזה יהיה חשוב לי יותר מהחינוך!
אל תביני לא נכון- החינוך חשוב, אבל המורים דואגים לעצמם... הם צארגנים הפגנות גם ככה...
ולסיכום- עזרא בתור תנועה צריכה לתמוך באופן כללי, אבל לארגן בשביל זה הפגנות מההגשמה? לא נראה לי...
לא משנה מה הנושאשל הגרעין, החינוך זה מה שמובילעזרא - ארכיון
אליו ולכן צריך לעבוד עליו. זה שאת נותנת ערך שונה לירושלים ולחינוך זה מוזר בעיני. החינוך וירושלים זה לא נפרד. אם לא תחנכי לירושלים, מאיפה ידעו? כל דבר קשור בחינוך ולכן הוא כ"כ חשוב. ולכן אני הצבעתי דווקא ד'- כי הוא ממש קשור בהכל, ולכן אנחנו צריכים לעשות למענו כמה שיותר.
אפשרות ב'.עזרא - ארכיון
אני ממש רוצה לדעת למה אלה שמצביעות ב' הצביעו ככה..עזרא - ארכיון
ד'..עזרא - ארכיון
אני חושבת כשמדברים על אחדות ישראל זה לא נמדדד בזה שכולנו נאמין בה' וכל זה אלא בדברים הקטנים...הנה שביתה..אנחנו כדתיים צריכים להראות שאם יש לנו מטרה משותפת(שהשביתה תסתיים..) אנחנו נפעל בשביל זה ולא נלך רק להפגנות של ירושלים נראה ת'עצמינו גם בדברים האלה..אם הבתי ספר הדתיים היו משתתפים בכל הדברים האלה אני חושבת שכבר מזמן השביתה היתה נגמרת אז אם באמת אכפת לאנשים אז יאללה תזיזו ת'עצמכם לעשות דברים...
אנשים יקרים- הסקר נגמר!עזרא - ארכיון
סקר חדש אני מקווה יעלה בקרוב... (כבר לא באחריותי=))
אני מקווה שהוא יעלה..עזרא - ארכיוןאחרונה
פורום הגשמה מטרתו ל....?מקפיצים נטושים

להגשים את החלומות שלכם? לגרום לירידת גשם? לעזור לאנשים להיות שקועים בגשם?

למה כל הפורומים הישנים האלה לא ברורים?

כדורי הרגעה בדבשצדיק יסוד עלום
בכל גן עדן יש נחשצדיק יסוד עלום
הפרומתאוס של מחיאות הכפייםצדיק יסוד עלום

השתלטתי זמנית על פורום זהצדיק יסוד עלום

@אחו

מה דעתך?

יעני זה פורום שעוסק באמונת ההגשמה?אחו
לא יודעצדיק יסוד עלום

נטוש ורציתי לנכס לעצמי שולחן קבוע בבית הקפה

שמעת את הקטע? מכיר את האמן המשובח?

שמעתי איני מכיראחואחרונה
התנצלות לבעלים הקודמתצדיק יסוד עלום
אני מניח רגליים על השולחןצדיק יסוד עלום
וכוס קפה/תה/ וויסקי ביד….פ.א.
בא לי מרקצדיק יסוד עלוםאחרונה
השגחה פרטיתצדיק יסוד עלום

חיפשתי את הספר הזה שלא קראתי מכיתה י"א וחיפשתי סצנה מסויימת ומקומית, כמו שלרוב תופס את תשומת לבי בספרים שאני קורא

פתחתי *בדיוק* בעמוד הנכון

מה זה הכאבים האלהמשיח נאו בפומ!
איך אני אמורה להתמודד עם זהמשיח נאו בפומ!
ואו, חודשיים וחצי. כל הכבוד לימשיח נאו בפומ!אחרונה
אני מפחדתמשיח נאו בפומ!

אולי יעניין אותך